Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ SDNA.GR



Στις 13:42 ανεβαίνει στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου το παρακάτω κείμενο.
 
Ο πρώην παίκτης της Βέροιας και νυν του Άρη ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Ημαθίας που βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη για το επίμαχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-0, 6/1/2013).
Ο Αλέξανδρος Καλογέρης, ο οποίος είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος για την υπόθεση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA στην κατάθεση του τάχθηκε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Νίκο Γεωργέα και τον τέως προπονητή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι είχαν καταθέσει πως ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τους είπε να χάσουν το παιχνίδι με 3-0!
Ο Καλογέρης έκανε κάτι ...πρωτοφανές, αφού πέρασε το κατώφλι του Γιώργου Ανδρεάδη χωρίς δικηγόρο και έγινε ο πρώτος κατηγορούμενος που το πράττει.
Ο νυν παίκτης του Αρη ανέφερε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση: «Δεν θέλω να πάρω προθεσμία και ήρθα να καταθέσω χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία. Ήρθα να πω την αλήθεια. Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήμουν αναπληρωματικός και έκανα προθέρμανση. Αντικατέστησα τον Νίκο Γεωργέα στο 49΄ και όταν ο Γεωργέας ήρθε να με αντικαταστήσει αναρωτήθηκα γιατί ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι. Ούτε κανείς μου είχε πει. Οπότε δεν γνώριζα τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια!
Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: "Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0"! Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν. Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα».

Η κατάθεσή του φυσικά ανατρέπει τα δεδομένα, με τον Καλογέρη να πηγαίνει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για να πει την αλήθεια, όπως εκείνος την έζησε. Μάλιστα, η παρουσία του χωρίς δικηγόρο δείχνει πολλά, αφού προφανώς δεν ήταν... δασκαλεμένος να πει οτιδήποτε θα ελάφρυνε τη θέση του!

 
Στην πορεία βέβαια μαθαίνουμε ότι ο Καλογέρης δεν πήγε και τόσο μόνος του στον Ανδρεάδη.
Ο Αλέξανδρος Καλογέρης ισχυρίζεται ότι πήγε στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε εξω από τα δικαστήρια με τον Χάρη Γρηγορίου.
Mετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χάρη Γεωργέα, άλλος ένας άνθρωπος της ΑΕΚ εμπλέκεται στην καταγγελία για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 κι αυτός είναι ο δικηγόρος της "Ένωσης" Χάρης Γρηγορίου, που βρέθηκε δίπλα στον Αλέξανδρο Καλογέρη, τον πρώην παίκτη της Βέροιας και νυν του Άρη, που κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Γεωργέα, Καλαϊτζίδη.
Πέρα από το γεγονός ότι ο Καλογέρης δεν έμπλεξε τον Ολυμπιακό στην κατάθεση του, στον Πειραιά αναρωτιόνται πως βρέθηκε μαζί με τον Γρηγορίου, όταν ο παίκτης διέρρευσε ότι πήγε στα δικαστήρια χωρις δικηγόρο.
Ο Χάρης Γρηγορίου πάντως είπε στους ρεπόρτερ που τον ρώτησαν "είχα μια υπόθεση στην αίθουσα 9, ο ειδικός ανακριτής βρίσκεται στην αίθουσα 6, είδα στον διάδρομο τον Καλογέρη και τον χαιρέτησα"
Καταλάβαμε...
Για την ιστορία ο Καλογέρης είναι ποδοσφαιριστής στον Άρη, όπου προπονητής είναι ο Καλαϊτζίδης.
 
Αλήθεια, εκεί στο sdna.gr πώς έχουν τέτοια ενημέρωση για το τι κατέθεσε ο Καλογερής; Πριν καλά καλά απομακρυνθεί από την Ευελπίδων είχε ανέβει στο site τους το κείμενο με το τι ακριβώς είπε στον Ανδρεάδη ο πρώην παίκτης της Βέροιας. Πώς γίνεται αυτό;

Σχόλια

Εικόνα Chicagianos

1."Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: "Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0"! "Ποιοι συμπαίκτες του? μπορούμε να μάθουμε ονόματα?
2."Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν." τι εννοεί περίεργο ο ποιητής? ότι πέταξε 3 τεμάχια ο Θρύλος στην Βέροια στο Καραϊσκάκη? Όποιος δεν έχει δει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να υποθέσει ότι οι παίχτες της Βέροιας δεν μάρκαραν, ότι έπεφταν κάτω, ότι έβαλαν αυτογκόλ ότι άλλαξαν χρώμα στο πρόσωπο απο την αγωνιά τους, ότι άρχισαν να τραγουδούν το κλασικό δημοτικό τραγούδι "Ιτιά, ιτιά λουλουδιασμένη". Το περίεργο, περιέργως, δεν το καταλαβαίνω.
3."Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα" Το κατάλαβε μετά από μέρες άσχετα που οι συμπαίκτες του του έλεγαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ότι πρέπει να χάσουν με 3-0 και πήγε αυτοβούλως στον ανακριτή να το καταθέσει το 2013 σαν καλό και άξιο παλικάρι που ήταν. Πολύ έξυπνο το παλικάρι. Αλήθεια πώς και από ποιόν πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί ? από τον Γεωργέα?

Εικόνα Aprosarmostos17

Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: "Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0"!

Σε αυτό το σημείο ο υπερπαίκτης Καλογέρης είχε πάρει τη μπάλα, είχε περάσει τη μισή εντεκάδα του Ολυμπιακού και ήταν έτοιμος να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ούτε στο Μπλέικ τέτοια φαντασία.

Εικόνα KYTHNOS 7

Εγώ λοιπόν που είμαι νησιώτης και δεν καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά που γίνονται και λέγονται, θα είμαι καλοπιστος στα τσουτσεκια του παράγοντα του Ιωνικου Νικαιας (που έστηνε μονίμως αντίπαλους παίχτες ή απειλούσε διαιτητές) και θα δεχτώ (φτου κακα) ότι ίσως και να έχουν δίκιο όλοι αυτοί....
Ερώτηση : Μα καλά κύριε ανακριτα,... Έρχονται στο γραφείο σου κάποιοι και σου λένε ότι εμεσως πλην σαφώς συμμετείχαν στη χειραγώγηση (να πω κι εγώ το επιστημονικό μου) ενός αγώνα,... Κι εσύ καλέ κύριε ανακριτα δεν τους οδηγείς στη μπουζου??? Παρά κάθεσαι και ακούς ευλαβικά αυτά που σου μαρτυρούν??? Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τους πιστεύεις κι όλας....

Ρε δεν πάτε στο διαολο κωλολαμογια, από το Μελισσοfriskies μέχρι τον κάθε παραδικαστικο ανακριτή???

Εικόνα REDNYC

GELANE KAI TA TSIMENTA! OI TYPOI PRAGMATIKA DEN PAIZONTAI!!!! ASTEIA PRAGMATA..."MOU EIPAN OTI TOUS EIPAN ALLA EGW DEN HMOYN STA APODYTHRIA NA AKOUSW"...MAAAAAALISTA....TROMERH APOKALYPSH, VOMVA MEGATONWN... FTOU SAS RE POYLHMENOI!!!

Εικόνα gtek

ακριβως...για γελια.και βαζουν τα αρδακια τους να γραφουν για σοκ..για βομβες και αλλα τετοια βαρυγδουπα.Τις δηλωσεις Ξουγια τις πνιξανε.Τους βρωμαει τωρα ο Κουγιας γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που λεει.Πριν και το θα που ελεγε το ειχαν σημαια και πρωτο θεμα.Αλλα δεν φταινε αυτοι,εμεις φταιμε.Πιο πολλοι γαυροι ειναι αυτοι που μπαινουν στα σκατοσαιτ τους παρα οι βαζελοι

Εικόνα gtek

η καταθεση κανει μπαμ οτι ειναι δασκαλεμενη.Εμπλεκει τους αλλους και αθωωνει τον ευατο του για να μην τον μπουζουριασουν κιολας.Δεν ηταν στα αποδυτηρια λεει αρα δεν το ακουσε ο ιδιος.Ειδε τον Γεωργεα εκνευρισμενο αλλα χωρις να του πει κατι.Του ειπαν στο 80 οτι πρεπει να ερθει οβερ αλλα δεν λεει ποιοι αλλα αυτος συνεχισε να αγωνιζεται κανονικα γιατι λεει δεν καταλαβε καλα οποτε και δεν μπορει να κατηγορηθει για μειωμενη αποδοση.Φανταζομαι ο κυριος Γρηγοριου τον δασκαλεψε καλα για να μη πεσει ο ιδιος στη παγιδα.Τα συμπερασματα τωρα.Η υποθεση ειναι στημενη απο το τριο Τιγρη-Αλαφουζο-Πατερα.Εχω μειλ απο μεγαλοδημοσιογραφο του sport fm ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ!!!!!!!Δευτερο συμπερασμα οτι και ο Ανδρεαδης μετα τον Κορρεα ειναι στο κολπο επειτα απο παραινεση του ψηλου παναθηναικακια Ντογιακου.Ολα εχουν μια λογικη συνεχεια.Μετα την αθωωση της Βεροιας απο την πειθαρχικη επιτροπη της σ.λ. επρεπε να βρουν συμφωνα με τον νεο αθλητικο νομο και τριτο προσωπο να πει το παραμυθι,κατι που τους ξεφυγε την πρωτη φορα.Και τσουπ μια μερα μετα την αθωωση νεα κληση του Ανδρεαδη σε 6 παικτες για ξεκαρφωμα.Τον εναν ηθελε τον στημενο ψευδομαρτυρα Καλογερη αλλα θα εκανε μπαμ αν καλουσε μονο αυτον.Ο οποιος 2 χρονια τωρα δεν ειπε κουβεντα αλλα ξαφνικα τον επιασε η βιασυνη να καταθεσει και δεν ηθελε ουτε την διορια.Στοχος?Να προκαλεσουν νεα κληση απο την αθλητικη δικαιοσυνη και να πετυχουν μεσω και της πιεσης απο τα μμε τους την καταδικη της Βεροιας και υποβιβασμο της με απλες ενδειξεις και φυσικα να εμπλεξουν και τον Ολυμπιακο οποτε να αποκλειστει απο την Ευρωπη.Και ολα αυτα βεβαια πρεπει να γινουν τωρα που ειναι νωρις ξια να παρουν τα μυρρια του ch.l.ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.......ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΟΤΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΡΡΕΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΠΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΛΛΟΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ...........ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΓΑΜΩ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΤΑ ACCOUNTS ΣΤΟ SDNA.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ........

Εικόνα savvas gridlock

Οπως τα λες ειναι. Η υποθεση ειναι τοσο αστεια, που μονο αν εισαι ο Λαλακης Παπαθεοδωρου και ο Ρουλης Αρουλης Ασβεστας μπορει να πιστευεις πως "τους πιασαμε εδω τους γαυρους, τελειωσανε".

Εικόνα Red Dragon

Τα ειπες ολα πραγματικα αδερφε.Να ρωτησω κατι?Αν ο ποδοσφαιρικος εισαγγελεας κανει εφεση με βαση ποιο πειθαρχικο κωδικα θα δικαστει η Βεροια?Γιατι λεγανε οτι δικαστηκε με το παλιο.Αυτο σημαινει οτι χρειαζονται τουλαχιστον 3 προσωπα?Απο την αλλη ας παμε με το σεναριο οτι γινεται εφεση,οτι τελικα θα υποβιβαστει η Βεροια,αν και πρεπει να αποδειχτουν ολα αυτα και γι αυτο αθωωθηκε και δεν γινεται να σταθει πουθενα η καταθεση ενος υπαλληλου που πηγε στα δικαστηρια με τον δικηγορο της κουλας οτι δεν ηταν στα αποδυτηρια αλλα το ακουσε μετα κλπ ,τον Ολυμπιακο πως θα τον εμπλεξουν σε ολο αυτο οταν χρειαζονται τουλαχιστον 2 ατομα και πανω απο μεριας Ολυμπιακου να παραδεχτουν οτι εγινε χειραγωγηση αγωνα...?Γιατι μεχρι στιγμης με ολες αυτες τις ψευδομαρτυριες απο τους συκοφαντες και παλι αναφορα σε προσωπο της ομαδας μας δεν υπαρχει και αν κανανε αναφορα γνωριζουν οτι θα τους ειχαμε γ@μησει οτι τους εχει μεινει αγ@μητο...Για να αποκλειστει μια ομαδα απο την Ευρωπη δεν θελουν(για την δημιουργια εντυπωσεων για τα λοβοτομημενα) ή δεν μπορουν να καταλαβουν τα διανοητικα αναπηρα ατομα οτι πρεπει να αποδειχτουν πραγματα,πρεπει να σε τιμωρησει πρωτα η Ομοσπονδια και μετα θα παρεμβει η Uefa...

Επισης μια ευχη στην τελευταια σου τοποθετηση.Μετα και την διαρροη ολης αυτης της σαβουρας που λογικα γινεται με την συγκαταθεση του ανακριτη ο οποιος θα δειτε που θα θεσει διπλο περιοριστικο ορο στον προεδρο οπως το παει αν και δεν λεει κατι αυτο ευχομαι να αναλαβει την υποθεση ενας σοβαρος εισαγγελεας και οχι αλλο ενα πιονι του συστηματος.

Εικόνα gtek

Οπως και με την υποθεση του 2011,οπου ο αντιστοιχος Ανδρεαδης κυρια Παπανδρεου κατηγορησε τον Μαρινακη με αερολογιες οταν ηρθε το πραγμα στον Εισαγγελεα απαλλαχθηκε πανηγυρικα διοτι οπως αναφερει στην προταση του δεν υπηρχαν οχι μονο στοιχεια αλλα ουτε καν ενδειξεις.Βλεπεις οταν ερχεται η ωρα του Εισαγγελεα αυτα τα σου πα μου πες δεν περνανε.Χρειαζονται στοιχεια ακραδαντα.Και καταλαβαινεις ποσο στημενα ηταν τα αρθρα απο πρασινα αρδακια για ...τσουναμια στοιχειων,για δεμενες υποθεσεις και κολοκυθια τουμπανο.Τον ολυμπιακο αυτη η υποθεση με την Βεροια δεν τον αγγιζει.Το παραδεχτηκε με μεγαλη του λυπη και ο Αλαφουζος σε ραδιοφωνικη συνεντευξη του σε μπουγατσοσταθμο.Δεν το σχεδιασαν καλα απο την αρχη οποτε ειναι δυσκολο τωρα να εμπλακει ο Θρυλος παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του Ανδρεαδη.Οποτε δεν εχει νοημα να μπουμε σε λεπτομερειες.ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.......Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ......ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ???ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΕΑ,ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΩΡΓΕΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ

Εικόνα Red Dragon

Θυμασαι αδερφε τι περιοριστικους ορους ειχε θεσει τοτε αυτη στον Μαρινακη?Απαγορευση εξοδου απο την χωρα?Και κατι αλλο.Θυμασαι πανω κατι τι δηλωση ο λαθρεμπορας αφραγκουζος στην συνεντευξη αυτη για την ομαδα?Παραδεχτηκε οντως αυτο που ανεφερες?
Απο εκει και περα ελπιζω η υποθεση να καταληξει σε ενα σοβαρο εισαγγελεα και θα στειλει στον καδο ολη αυτη την σαβουρα που ενα χρονο εχουν στησει απο τον Κορεα που εβαλε στο αρχειο το Ξανθη-Ποα και εχει παρε δωσε με τον Κακετση μεχρι τον καθε λογης λαθρεμπορα,Σαγονιδη κλπ...
Οφειλω να πω βεβαια οτι ποτε δεν περιμενα ανακριτη που θα βαζει κρινει αξιοπιστες καταθεσεις χωρις το παραμικρο στοιχειο απο ατομα οπως ο Γεωργεας και ο Καλαιτζιδης οπου ο πρωτος ειναι υπαλληλος του λαθρεμπορα και ο δευτερος ειχε προσωπικα με τον Αρβανιτιδη και στο τελος να μην δινει βαση στις ενορκες καταθεσεις 9 ατομων απο πλευρας Βεροιας αλλα να απαγγελει κατηγοριες μονο σε Ελληνες παιχτες με προσχημα για να βρεθει ακομα ενας ψευδομαρτυρας που συμπτωματικα παντα ηρθε με τον δικηγορο της κουλας και παλι συμπτωματικα τον ειχε προπονητη παντου απο την Βεροια και τον Αρη μεχρι την Νεα Σαλαμινα!!Το αστειο?Θεωρησαν καποιοι αναξιοπιστες τις καταθεσεις καποιων αθλητων οπως του Καλτσα (που το γεγονος και μονο οτι πηρε μεταγραφη στην ομαδα του καραφλου υποθετου εδινε αλλη διασταση) επειδη ηταν στον αγωνιστικο χωρο στο ημιχρονο ενω ο Καλογερης που ηταν μαζι με τον Καλτσα θεωρηθηκε αξιοπιστος.ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος πραγματικα.Τιποτα αλλο.

Και εγω συμφωνω οτι δεν ανοιγεις φυσικα απο τωρα τα χαρτια σου και οτι ειναι να πει θα τα πει στον ανακριτη.Απο εκει και περα οταν τελειωσει και αυτο το παραμυθακι που εχουν επενδυσει ολοι αυτοι οι καταδικασμενοι λαθρεμπορες περιμενω με τα χρηματα απο τις αγωγες να κανουμε μεταγραφες τσαμπα για αρκετα χρονια.
Τωρα να δεις που ανακοινωθηκε η ΑΜΚ ποσο ακομα θα λυσσαξουν.Οταν ο ενας περιμενει χρηματα απο την Περιφερεια,τα χρηματα του κοσμακι βλεπουν τον προεδρο του Ολυμπιακου παρολο τα εσοδα που υπαρχουν να βαζει 10 εκ απο την τσεπη του.

Εικόνα Brainstorm

Αδερφε, γραφεις και στα 2 σου ποστ σαν να γνωριζεις καποια πραγματα. Ελπιζω να ειναι ετσι και με ευχαριστει να σε διαβαζω.

γιατι ανησυχω. Και δεν ανησυχω μηπως "μας πιασουν", αλλα αλλο ειναι να σε κατηγορει ο καθε συκοφαντης κι αλλο ειναι να ειναι πιθανως στο κολπο και ο ιδιος ο ανακριτης.

προφανως αν παει σε πολιτικα δικαστηρια, θα μας κλασουν μια μαντρα, αλλα αυτοι θελουν να γινει προσωρινη εστω αποβολη του Ολυμπιακου απ την ευρωπη, ολα τ αλλα ειναι φουμαρα. παραπανω προφανως δε μπορουν να σου κανουν.

ελπιζω οταν περασει το ολο θεμα, να τους τσακισουμε δικαστικα. να μη μεινει κολυμπηθροξυλο.

Εικόνα gtek

ο ανακριτης ειναι το πρωτο,το πρωιμο σταδιο.Μπορει να ασκησει διωξει και επειδη ξυπνησε στραβα ενα πρωι.Στα επομενα σταδια ομως χρειαζονται απτες αποδειξεις οπως κινησεις λογαριασμων,να σε πιασουν με τη βαλιτσα στο χερι κτλ.που οπως γνωριζεις καλα δεν υπαρχουν.Ακομα και ο βασικος μαρτυρας κατηγοριας ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ Κορρεα ο κυριος Κουγιας οπως επισης ξερεις αλλαξε την καταθεση του και μεινανε με τον Βελλη στο χερι.....Προς τι η ανησυχια σου? Πως θα μας πεταξουν εξω απο την Ευρωπη? Μην ακους τα πρασινα και κιτρινα αρδακια του sdna kai vazelleta.Πληρωνονται για να σπειρουν ψευδεις ειδησεις και ανησυχια στο κοσμο του Ολυμπιακου.Γραφω σαν να ξερω καποια πραγματα επειδη τα ξερω και θα εγραφα ακομα περισσοτερα αλλα αστους να τους ερθουν ξαφνικα.Εκει ειναι η γλυκα.............

Εικόνα Brainstorm

sdna δε διαβαζω ουτε για ανεκδοτο. προκειται καθαρα για σαητ που πληρωνεται για να κανει πολεμο στον Ολυμπιακο. Δεν υπαρχει αλλος λογος υπαρξης του.

ειναι το πρωτο αντιολυμπιακο σαητ στην ιστορια. και οχι "παναθηναικο" η "αεκτζηδικο" κλπ

Εικόνα gtek

ο ανακριτης ειναι το πρωτο,το πρωιμο σταδιο.Μπορει να ασκησει διωξει και επειδη ξυπνησε στραβα ενα πρωι.Στα επομενα σταδια ομως χρειαζονται απτες αποδειξεις οπως κινησεις λογαριασμων,να σε πιασουν με τη βαλιτσα στο χερι κτλ.που οπως γνωριζεις καλα δεν υπαρχουν.Ακομα και ο βασικος μαρτυρας κατηγοριας ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ Κορρεα ο κυριος Κουγιας οπως επισης ξερεις αλλαξε την καταθεση του και μεινανε με τον Βελλη στο χερι.....Προς τι η ανησυχια σου? Πως θα μας πεταξουν εξω απο την Ευρωπη? Μην ακους τα πρασινα και κιτρινα αρδακια του sdna kai vazelleta.Πληρωνονται για να σπειρουν ψευδεις ειδησεις και ανησυχια στο κοσμο του Ολυμπιακου.Γραφω σαν να ξερω καποια πραγματα επειδη τα ξερω και θα εγραφα ακομα περισσοτερα αλλα αστους να τους ερθουν ξαφνικα.Εκει ειναι η γλυκα.............

Εικόνα markonis

Από απλή περιέργεια αλλά και επιστημονικό ενδιαφέρον (εδώ γελάμε) έκανα κι εγώ το αγροτικό μου στο sκατοdna. Είχα την περιέργεια να δω σε τι ποσοστό είναι λοβοτομημένοι οι σχολιαστές του και σε ποιο βαθμό.Λοιπόν σας πληροφορώ ότι το έχουν τερματίσει και μάλιστα για πλάκα.

«Δεν θέλω να πάρω προθεσμία και ήρθα να καταθέσω χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία. Ήρθα να πω την αλήθεια...» φέρεται να είπε ο Καλογέρης στον ανακριτή και τα τζιμάνια του sκατοdna το κατάπιαν αμάσητο.Αν πράγματι είπε κάτι τέτοιο και τον δέχτηκε σαν μάρτυρα ο ανακριτής,τότε λέω με σιγουριά πως ο κ.Ανδρεάδης είναι χωμένος στη διαπλοκή μέχρι τα μπούνια.

Από μόνη της η παραπάνω πρόταση υποτιμάει τη νοημοσύνη αυτού που την ακούει. Αφού κύριε σε πνίγει το δίκιο γιατί επί 2μιση χρόνια πετούσες χαρταετό;Αυτόφωρο για ψευδομαρτυρία με τυπικές διαδικασίες.

Κατά τη γνώμη μου πάντως άλλος ήταν ο λόγος που ήθελε οπωσδήποτε να απολογηθεί επί τόπου ο Καλογέρης.Φοβόταν πως αν πάρει προθεσμία και έρθει άλλη μέρα,υπάρχει φόβος να ξεχάσει το μάθημα του!Σου λέει λοιπόν ας πάω τώρα που το έχω φρέσκο και το θυμάμαι,μη γίνει κανένα ατύχημα και τρέχουμε.

Άλλη μια τρύπια ψευδομαρτυρία όπως της τσιγγάνας συνοδού του Αρβανιτίδη που λογικά δεν θα πάει σε δίκη,αλλά ακόμα κι αν πάει γίνεται φύλλο και φτερό για πλάκα.

ΥΓ. Ο Κούγιας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και αναφέρθηκε σε κατ'ιδίαν συναντήσεις που είχε τα μέλη της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου. Έχω την αίσθηση πως υπάρχει πολύ παρασκήνιο σε αυτές τις συναντήσεις και ειδικοί λόγοι οι οποίοι τον οδήγησαν να παίξει το παιχνίδι του σαγόνια.Δεν θα πάω παρακάτω επειδή είναι απλάεικασίες, μια λέξη ακόμα περιμένω να πει ο Κούγιας και θα γράψω αναλυτικά τη σκέψη μου,που όμως μπορεί και να είναι λάθος.

Εικόνα Romain

Δυο είναι σίγουρα.

Πρώτον ότι η όλη υπόθεση έίναι στημένη απο τον Νιαου.

Δυο ότι και ο Ανδρεάδης ειναι στο κόλπο. Δεν γίνεται να είναι τόσο ψώνιο.

Εικόνα Red Dragon

Μολις ο ανακριτης ταρακουνηθηκε απο την αποφαση της αθλητικης δικαιοσυνης γιατι εγινε το αυτονοητο ξαφνικα απαγγελθηκαν κατηγοριες μονο σε Ελληνες παιχτες και οχι σε ξενους και φυσικα βρεθηκε ενας και μαλιστα καποιος που απλα συμπτωματικα συνεργαζεται με τον Καλαιτζιδη που βρισκεται στον Αρη και τον συνοδευε ο δικηγορος της Κουλας για να αναφερει οτι δεν ηταν παρων στο ημιχρονο στα αποδυτηρια(γιατι στην ενορκη καταθεση των αλλων αθλητων της Βεροιας που τους διεψευσαν οι 2 απο αυτους κανανε προθερμανση και καποιοι δεν θεωρησαν αξιοπιστη την καταθεση τους) και βρεθηκαν καποιοι τους οποιους δεν κατανομαζει και του ειπαν σε ματς που εδειχνε λαιβ ¨τι κανεις ρε?πρεπει να χασουμε¨...Θελουν να μας πεισουν οτι ολοι οι αλλοι σε μια υποθεση χωρις στοιχεια δεν γνωριζουν και γνωριζουν ενας που ειναι υπαλληλος του λαθρεμπορα που κατηγγειλε το σχετικο ματς,ενας προπονητης που ειχε προσωπικα με τον Αρβανιτιδη λογω της εμπλοκης του με τον Αρη και ενας νυν παιχτης του Αρη που εχει προπονητη τον Καλαιτζιδη...

Και μετα μιλαμε για ψεκασμο....Μας εχετε εξοργισει πραγματικα...ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...

Στο μονο που εχουν επενδυσει οι απεναντι απο το καραφλο υποθετο μεχρι τον ψιψινο τoυ winnie ειναι τα ΜΜΕ,απο τα εντυπα-ηλεκτρονικα μεχρι τηλεοπτικους και ραδιοφωνικους σταθμους κλπ.
Εχουν στησει ενα ολοκληρο στρατο απο δημοσιογραφους (ετσι αυτοαποκαλουνται)κοινως αρδ που γραφουν εντεταλμενα για να δημιουργουν εντυπωσεις.Ενα ματσο καταδικασμενων οπως ο Σαγονιδης,η Πρασινοφρουριτσα κλπ

Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε ομως σε τετοιο βαθμο.

Υστ.Τα εγραφε ο Μανωλαρος χτες...

Σε αναζήτηση της αλήθειας, ή σε «αναζήτηση»… ψευδομαρτύρων;

*** Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι άρχισα να αισθάνομαι μεγάλη ΑΝΗΣΥΧΙΑ από την κίνηση αυτή (αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, φυσικά) του ανακριτή * ΚΑΙ ξέρετε γιατί ΑΝΗΣΥΧΩ; * ΔΙΟΤΙ πολύ φοβάμαι, ότι εδώ δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με «αναζήτηση της αλήθειας», αλλά με την «αναζήτηση» ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ! * ΟΣΟ περισσότερους καλεί, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να δοθεί ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΨΕΥΔΗΣ και ΣΚΟΠΙΜΗ κατάθεση! * ΜΕΣΑ στους ΤΟΟΟΣΟΥΣ, δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ, έστω, να καταθέσει ΨΕΥΔΩΣ πράγματα πού ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, αν πρόκειται να ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ; * ΕΔΩ, φίλοι μου, για λίγα χιλιάρικα μεροκάματο, υπάρχουν τύποι του υποκόσμου πού εκτελούν «συμβόλαια θανάτου» * ΔΥΣΚΟΛΟ θα είναι να βρεθεί και κάποιος ΠΡΟΘΥΜΟΣ να πάει στον ανακριτή και να καταθέσει τα όποια του έχουν πει να καταθέσει εκείνοι πού τον ΠΛΗΡΩΣΑΝ για να κάνει αυτή τη δουλειά; * ΠΟΙΟΣ προφυλάσσει, άραγε, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας γενικότερα, από τέτοιες ενέργειες;

*** ΜΕ βάση όλα τα παραπάνω, η επιεικώς ΑΣΤΕΙΑ για την ΚΑΝΟΝΙΚΗ Δικαιοσύνη υπόθεση της Βέροιας, θα συνεχίσει να ΣΕΡΝΕΤΑΙ στο ανακριτικό γραφείο, για διάστημα πού θα είναι πραγματικά ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ για τους λασπωτήρες της ενημέρωσης * Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ακόμη και αν δεν έχει τέτοια πρόθεση, στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτ’ άλλο με τις κλήσεις του, παρά να… «τροφοδοτεί» με πρωτοσέλιδους τίτλους τις όποιες ΑΝΗΘΙΚΕΣ και ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ εφημερίδες του γνωστού αντιολυμπιακού μπλοκ * ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όσο θα κρατάει αυτή η ανακριτική διαδικασία, η δυσοσμία, η λάσπη, η συκοφαντία θα συνεχιστούν * ΟΤΑΝ κάποτε τελειώσει (γιατί δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα τελειώσει) ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για όλους * ΠΟΥ θα πάει; * ΘΑ… γυρίσει κι’ ο τροχός (το υπόλοιπο, προσθέστε το μόνοι σας)

Και διαβαστε και το σημερινο αρθρο του για να διαπιστωσετε ποιος ειναι ο πελατης του Γρηγοριου...

http://www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/97632-poios-einai-o-pel...

Εικόνα Red Dragon

Και να συμπληρωσω...Σημερα ανακοινωθηκε η ΑΜΚ ...Αγωνιστικη εκτοξευση εμεις,εκτοξευση λασπης οι λαθρεμπορες...Αυτοι ειναι...

Εικόνα red7neck

Ξεφτιλισμένοι λασπολόγοι! Φέρτε και εμένα μάρτυρα υπεράσπισης που ήμουν στο γήπεδο ρε εκείνη τη μέρα! Να καταθέσω και εγώ ότι ήταν στημένο, όπως και ο μεροκαματιάρης που έφτιαχνε "βρώμικο" έξω από το Ναό! Για ένα πράγμα ζω...να μπαίνω στη σελίδα σου ρε Λαλάκη και να γράφει 404 page not found! Στο εύχομαι εδώ και καιρό ρουφιάνε Παπαθεοδώρου "Καλό ΟΑΕΔ"! Σου αξίζει!

Σάββα μπράβο για μία ακόμη φορά! Give them hell!

Εικόνα mikele7

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ κ ΑΝΔΡΕΑΔΗ,ΞΥΠΝΑ!
ελπιζω να εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις
ποιος ειναι ο αρχηγος της,το ονομα αρχιζει απο Μ..
και τελειωνει σε ..ιδις. αληθεια,φροντιζει το ΡΑΤΜ
να ενημερωνει τους δικαστικους λειτουργους? η τους
αφηνει να ενημερωνοντε μονο απο τους ΑΡΔ.

Εικόνα Brainstorm

Νομιζω πως πια εχει γινει εντελως φανερο οτι ο ανδρεαδης δεν κοιμαται καθολου.
ακομα κι αν υπηρχε καποιος απ το γραφειο του που ενημερωνε τα αντιολυμπιακα σαητς και τον θωμαιδη σε dt, θα επρεπε να τους ειχε βαλει χοντρο χερι. Αλλωστε αυτη η δημοσιοποιηση ειναι ποινικο αδικημα

Για να μην το κανει σημαινει δυο πραγματα.
α) οτι η διοχετευση των καταθεσεων γινεται με την σαφεστατη συγκαταθεση του.
β) οτι τα διοχετευει ο ιδιος.

σε καθε περιπτωση οπως καταλαβαινεις, δεν κοιμαται καθολου.
ειναι μελος της προσπαθειας.
τωρα το τι θα πετυχουν....θα δουμε....

Εικόνα Red Dragon

Το εγραφα απο την αρχη που εσκασε η κατευθυνομενη αυτη υποθεση.Οταν αθωωνεται η Βεροια απο τον αθλητικο δικαστη και ο ανακριτης εχει καλεσει ολους τους Ελληνες(εξαιρει τους ξενους) τοτε κανει μπαμ οτι αποσκοπει στο να βρεθουν περισσοτεροι ψευδομαρτυρες.

Το αστειο ειναι το εξης.Λεει θα απαλλαγουν οι Γεωργεας,Καλαιτζης και Καφες.Και αν για τους 2 πρωτους ειναι αναμενομενο για τον τριτο πως γινεται οταν εισηγηθηκε ο ανακριτης διωξει χωρις να τον καλεσει να καταθεσει ενω ηταν στα βασικους μαρτυρες μετα την καταθεση του νιαου?

Περιεργα πραγματα...Οπως και να εχει κραταω αυτο που ειπε ο Μανωλαρος χτες γιατι απ οτι φαινεται ειναι για τα καλα στο κολπο ο ανακριτης...

*** ΟΠΩΣ ήταν επόμενο και αναμενόμενο, η αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την Βέροια, δεν τους καλοκάθισε * ΣΤΗΝ πραγματικότητα, χάλασε πολλές μανέστρες, τα είπαμε και χθες αυτά * ΒΕΒΑΙΩΣ, την εξέλιξη αυτή την είχαμε προβλέψει, σε ό,τι αφορά την αθλητική Δικαιοσύνη * ΣΕ ό,τι αφορά την ποινική Δικαιοσύνη, δεν είναι δυνατόν να προβλέψουμε τίποτα * ΕΙΔΙΚΑ, όταν η υπόθεση βρίσκεται στο πολύ ΠΡΩΪΜΟ στάδιο, της ανάκρισης, πού ούτε προδικάζει σε τίποτα, ούτε και δημιουργεί στέρεες, δικονομικά, βάσεις για τη συνέχεια

*** ΜΕΤΑ τον ανακριτή, η υπόθεση θα πάει σε εισαγγελέα * ΟΠΩΣ για παράδειγμα, πήγαν σε εισαγγελέα οι διώξεις της κυρίας Παπανδρέου, από το 2011 και οι περισσότεροι «κατηγορούμενοι» της ανακρίτριας, βγήκαν αθώοι * ΑΥΤΗ είναι η επόμενη φάση * ΣΤΗ συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα αποφασίσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, τι; * ΟΧΙ το ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι, αθώοι, αλλά ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη * ΥΣΤΕΡΑ, θα γίνει η κυρίως δίκη, για όσους (εάν και εφ’ όσον) παραπεμφθούν από το Συμβούλιο Εφετών * ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα εφετεία, ο Άρειος Πάγος κ.λ.π. * ΜΙΛΑΜΕ δηλαδή για υπόθεση με πολύ μέλλον, όπου το στάδιο του ανακριτή είναι το πρώτο και όχι το πιο αξιόπιστο, εδώ πού τα λέμε, καθ’ όσον όλα κρίνονται από έναν άνθρωπο, με «αποχρώσες ενδείξεις», δηλαδή, με «αέρα μπανά», όσον αφορά τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ενοχής των κατηγορουμένων

Και για διαβαστε και λιγο εδω...

http://www.gavros.gr/content/oi-alloi/97644-laquo-alafoyzos-melissanidhs...

Εικόνα mikele7

ειχα αναρωτηθει εδω, πριν απο αρκετο καιρο:
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ Ο ΣΑΓΩΝΙΑΣ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ,
να χρησιμοποιουν και να εξαπατουν για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα,
την παμπονηρη αλεπου τον ΚΟΥΓΙΑ?.διαβαζω σημερα τη φοβερη καταγγελια
του:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ!!!ο ΑΛΕΞΗΣ ξυπνησε.τωρα θα γελασει το παρδαλο κατσικι.

Εικόνα apostolos gaganis

H επιτομή του ΓΕΛΟΙΟΥ... Αυτοί ρε πρέπει να πάνε όλοι μέσα... Ανδρεάδη τα ξέρεις, φαντάζομαι, όλ΄αυτά που ΄΄παίζουν΄΄ χωρίς ίχνος τσίπας... Μα είναι τόσο αναίσχυντοι; Τόσο ηλίθιοι;

Θάρθει η ώρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κάθαρσης, θάρθει, δεν θάρθει; Και δεν θα μείνει τομάρι για τομάρι όρθιο...

Υ.Γ. Μ΄άρεσε πολύ το ότι από το 49΄έως το 80΄δεν του΄χε πει κανείς τίποτα του...ανήξερου Καλογέρη για τη ΄΄δουλειά΄΄, άρα έπαιζε κανονικά, του σκάσανε το μυστικό ΤΟΤΕ οι ΄΄ άλλοι΄΄ ( ποιοί; ), ο ανήξερος δεν πολυκατάλαβε τί έτρεχε και...συνέχισε να παίζει κανονικά ( επομένως δεν υφίσταται θέμα σκόπιμα μειωμένης απόδοσής του ) και μόνο όταν...μερικές μέρες μετά πληροφορήθηκε ( από ποιούς; ) το ΄΄στήσιμο΄΄, ΤΟΤΕ πια - επί τέλους! - κατάλαβε το όλο σενάριο... Άντε και ....θείτε ρε!

Εικόνα Falcon7

Απόστολε, εγώ δεν απορώ ούτε με τους βαλτούς απ' το γατούλη ούτε απ' τα αρδάκια. Εγώ απορώ μ'αυτόν τον ανακριτή της πλάκας τον Ανδρεάδη. Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτόν τον τύπο...

Εικόνα Brainstorm

απαντησα πιο πανω την αποψη μου σ αυτο που λες. για μενα ειναι φανερο.