ΝΤΟΥ ΓΑΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟ 1995



Είχαμε δει παλαιότερα ένα άρθρο από ''αντικειμενική'' πολιτική εφημερίδα σχετικά με τη διαιτησία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της σεζόν 1994-95.
 

 
Σήμερα θα δούμε την αντίδραση των γαύρων, μέσα από την ίδια εφημερίδα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 10-2-1995
 

 
''Αν έρθουν χούλιγκανς στην ΕΠΟ με αυτά που γίνονται με τη διαιτησία να δούμε τι θα κάνετε'', είχε πει ο σύμβουλος της ΕΠΟ και βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Και χθες στην επόμενη συνεδρίαση έκαναν την εμφάνισή τους στα γραφεία της ΕΠΟ δέκα περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού που πήραν το νόμο στα χέρια τους και διαμαρτυρήθηκαν για τις αδικίες, που όπως υποστήριξαν, γίνονται σε βάρος της ομάδας τους από τους διαιτητές.
Οι φωνές τους ''σήκωσαν'' στον...αέρα όλο το κτίριο της Συγγρού 137. Στο στόχαστρο των οπαδών, που μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Τριβέλλας και κυρίως ο ομόλογός του της Επιτροπής Διαιτησίας Αντώνης Βασσάρας. Τα πυρά πάντως πήραν όλους τους συμβούλους.
''Θα σας κυνηγήσουμε και στα σπίτια σας. Όποιος τα βάζει με τον Ολυμπιακό πεθαίνει. Είσαστε λωποδύτες και ρουφιάνοι. Μόνο για την καρέκλα νοιάζεστε. Μόνο το Κύπελλο έχει μείνει στον Ολυμπιακό. Κοιτάξτε μην τον αδικήσετε και στο Κύπελλο, γιατί μετά θα τα κάνουμε όλα καλοκαιρινά εδώ μέσα. Ούτε ένα στεφάνι για τα θύματα της ''θύρας 7'' δεν στείλατε στο μνημόσυνο. Την επέτειο του Γουέμπλεϊ όμως δεν την ξεχνάτε''. Αυτές ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ήρθε στα γραφεία της ΕΠΟ ένας αστυνομικός, ενώ ο κ. Τριβέλλας κλείστηκε με δύο οπαδούς σ'ένα γραφείο και συζήτησε μαζί τους. Ρόλο πυροσβέστη έπαιξε και ο Τάσος Μητσόπουλος που είχε συνομιλία με τους οπαδούς και κατάφερε να τους ηρεμήσει. ''Την Τρίτη θα πάμε και στο Δ.Σ. της ΕΠΑΕ'', είπαν κάποιοι από αυτούς, όταν μετά από παραμονή περίπου μιας ώρας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αποχώρησαν.
Πριν φύγουν τα έβαλαν και με το Θανάση Γιαννακόπουλο, στον οποίο είπαν: ''Μην κατέβει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την άλλη Κυριακή...''.

 
''Ωραία'' χρόνια βαρδινογιαννισμού, με την ΕΠΟ του πράσινου Τριβέλλα να κυνηγάει τον Θρύλο και το σύνθημα να είναι
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.

 
Υ.Γ. Η αναφορά στο σύμβουλο της ΕΠΟ Θανάση Γιαννακόπουλο ''μην κατεβείτε την άλλη Κυριακή στο ΣΕΦ'', ήταν για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟ 72-74, για την κανονική περίοδο της μπασκετικής Α1 της σεζόν 1994-95, με το γκολ-φάουλ του (πράσινου) Πάσπαλι στο τέλος...

Σχόλια

Εικόνα ALEXIS7GER

ΣΑΒΒΑ , καθότι μπασκετικός θα σχολιάσω και εγώ αυτον τον αγώνα..ευκαιρίας δοθείσης..τελικά ηρθαν βαζελακια στο ΣΕΦ και μάλιστα ο .." βορειοπροαστειάρχης " μπήκε στα πράσινα αποδυτήρια για να προστατεύσει τους ΑΛΒΕΡΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ..( εγινε ενα ψιλοντού στα αποδυτήρια τους..απαπα ντροπής πράγματα χαχα ) .Μετα το εμμεσο τρίποντο του καριόλη ,ηθελε 6-8 δευτερόλεπτα να λήξει..η μπάλλα πηγαίνει στην γωνία ,δεξιά..την εχει ο ΛΗΜΝΙΑΤΗΣ..σηκώνεται στα 2'' ,εκτός ρακέτας και 6.25..( γιά τριποντο ?? για πάσα ?? ) ..2 βαζελοπαίκτες τον καπακώνουν στην κυριολεξία !!! ενας εξ αυτών ο νικαιώτης ( τρομάρα του ) δράκος ..η μουχλα ο διαιτητής κυτούσε αλλού και σφυρίζει λήξη !!! Εννοείται οτι τον ηπιαν και πάλι στο τέλος αλλά τότε ειχαμε ξανθό χαχα και φέτος εχουμε ΣΦΑΙΡΟ...φορτσααααααααααα

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι οπως τα λες ειναι Αλεξ. Πρεπει να κανουμε ξεχωριστη αναρτηση γι'αυτο το ματς με ρεπορταζ απο εφημεριδες της εποχης, εχει πολυ πραγμα ειδικα εκτος γηπεδου.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Πω πω τι μου θυμησατε τωρα...Εχω φαει ολο το youtube γ αυτο το ματς αλλα δεν υπαρχουν ουτε καν στιγμιοτυπα...Εχει ανοιξει η σουφρα του Γιαννακη εκεινη την μερα αλλα για μενα το ματς το πηρε αυτη η ξανθομουνα ο Κουουσμα...Φαουλ καραμπινατο πανω στον Λημνιατη στο τελος του ματς ,οπου φυσικα δε δοθηκε τιποτα, και αποδραση απ το ΣΕΦ οι πρασινες κοτες...Τρελη σεζον οπου το πλεονεκτημα εδρας μας το δωσε αυτη η καβλα ο Μπερι οταν ξεπατωσε τις πρασινες κοτες στο Ιβανοφειο με 84-71 κ ετσι υπερισχυσαμε στην ισοβαθμια...Αν το καλοσκεφτειτε η χαμενη βολη του Πασπαλιε στο γκολ-φαουλ ηταν το μονο ευχαριστο νεο απο κεινο το βραδυ στο ΣΕΦ...δυο ποντους νικη εμεις στην γλυφαδα δυο αυτοι στο ΣΕΦ αλλα υπερισχυσαμε στην συνολικη διαφορα ποντων ενεκα των παμπολων 100αρων που ριξαμε εκεινη την σεζον...Επισης πρεπει οντως να υπαρχει ομορφο οπαδικο παρασκηνιο απο κεινη την νυχτα...Ειχε αρκετους βαζελους αν θυμαμαι καλα