Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ



Με αφορμή μία πολύ ωραία και χαρακτηριστική φωτογραφία που ανέβηκε πριν λίγο στο προφίλ του facebook Red King
ας συζητήσουμε λίγο περισσότερο το θέμα. Πρώτα και κύρια αναλύοντας τη φωτογραφία.
Διακρίνουμε μια επιλεκτική ευαισθησία των αρχών σχετικά με τις φήμες που αφορούν υποτιθέμενους χειραγωγημένους αγώνες, για τους οποίους δεν υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες ή μαρτυρίες που να ευσταθούν. Αφού λοιπόν οι συνεργάτες τους δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και δεν τους ενημερώνουν για τα εξόφθαλμα ματς που έχει αποφασιστεί το αποτέλεσμα πριν την έναρξη του αγώνα, τους ενημερώνουμε τα εξής...
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ = 75-73. Ο Παναθηναϊκός κάθετε και χάνει απο την ομάδα τ...
ης Ρόδου για να εκτίσει την μια αγωνιστική κεκλεισμένων που είχε τιμωρηθεί αντί με τον ΠΑΟΚ, στον επόμενο αγώνα με τον Κολοσσό. Το παιχνίδι υπάρχει προς στοιχηματισμό σε όλες τις εταιρίες. Φήμες αναφέρουν οτι παίχτηκε μεγάλος όγκος χρημάτων στην νίκη της ομάδας απο την Ροδο, ακόμα και στην διαφορά πόντων.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ = 9-10. Ο Παναθηναϊκός, για να αποφύγει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που θα τον έστελνε να παίξει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, κάθετε και τρώει στο τέταρτο οκτάλεπτο 5 γκολ για να χάσει απο την ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε. Μια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος έχασε την τελευταία αγωνιστική (με 5 γκολ στο 4ο οκτάλεπτο) από μια εκ του αποτελέσματος χειρότερη ομάδα της σεζόν. Και εδώ υπάρχουν φήμες ότι στην αγορά του εξωτερικού κάποια στιγμή μπλόκαραν τον στοιχηματισμό μιας και είχαν παιχτεί πολύ μεγάλα ποσά στο διπλό του Πανιωνίου.
Κυριοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ θεωρείτε ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να διερευνήσετε τα δυο αυτά αποτελέσματα που αλλοιώνουν τα πρωταθλήματα, την γενική βαθμολογία και "χαντακώνουν" τους ανυποψίαστους παίκτες του Στοιχήματος ?

 
Στα παραπάνω, προστίθενται και στιγμές από τα ''καθαρά και προηγμένα'' ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, εκεί που ''υπάρχει υγεία, όχι η διαφθορά που επικρατεί στην Ελλάδα, γι'αυτό χαίρεσαι να βλέπεις ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες διεκδικούν τη νίκη, δεν έχουμε προκαθορισμένα αποτελέσματα''.
 
α) Για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος και σίγουρη πρωταθλήτρια Μπάγερν χάνει εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ με σκορ 0-1. Η Άουγκσμπουργκ διεκδικούσε την έξοδό της στην Ευρώπη.
 
β) Για την 33η αγωνιστική της Bundesliga, 1 αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος και σίγουρη πρωταθλήτρια Μπάγερν χάνει με 2-1 από την Φράιμπουργκ που καιγόταν για τη νίκη, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό της.
 
γ) Για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της La Liga στην Ισπανία, η αδιάφορη βαθμολογικά και σίγουρη πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα έρχεται ισόπαλη με σκορ 2-2 στο Καμπ Νου με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ντεπορτίβο σώζεται και παραμένει στην κατηγορία. Μέχρι το 67ο λεπτό του ματς, η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Μέσα σε 9 λεπτά η Ντεπορτίβο πέτυχε δύο γκολ, ισοφάρισε και απέφυγε τον υποβιβασμό.

 
Αλήθεια, οι ''δυνάμεις της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου'' τι έχουν να μας πουν για τα παραπάνω; Τα γνωρίζουν; Αν ναι, πώς τα σχολιάζουν; Γιατί σε περίπτωση που τα γνωρίζουν και επιμένουν να μην αναφέρονται σε αυτά, υπάρχει πρόβλημα...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Εδώ κλέψανε το πρωτάθλημα του Καρέλη και σεις δεν λέτε τίποτα για τα ματς με Ατρόμητο,Πανθρακικό,Βέροια και Κέρκυρα,όπου με την παράγκα πήραν ότι ήθελαν οι αντίπαλοι του Πάο,το Περιστέρι πλέυ-οφφς,όπου είναι κουρασμένο τώρα!! σύμφωνα με Νιόπλια,και οι άλλοι σώθηκαν όλοι ακριβώς με αυτούς τους βαθμούς...Αλλά έφταιγε η παράγκα και η εγκληματική οργάνωση ε σερβιέτες Παναθηναικοί?Ο δε Βεργέτης τρελλάθηκε ξαφνικά και έκανε πειράματα,0-4 το σκορ...Για τις ανοιχτομπούτες του Βορρά ό,τι και να πούμε είναι λίγο...Αυτές είναι οι δυνάμεις εξυγίανσης του Ελλ.ποδοσφαίρου...Σκεφτείτε σε όλα αυτά να συμμετείχε ο Ολυμπιακός,διακοπές στον Κορυδαλλό θα έκαναν όλοι οι δικοί μας,προφυλακισμένοι για στημένα της εγκλ.οργάνωσης,που διευθύνει ο Μαρινάκης,έτσι Κορέα και Ανδρεάδη; Για Κολοσσό,αμερικανούς που ταξίδευαν αντί να παίξουν στο Οάκα και Λυκογιάννη στον Πάο,όλα καλά κ.Φάρε;Μα μην είσαστε καχύποπτοι κ.Αγγελόπουλοι,άνθρωποι είναι στο μπάσκετ ,τα λάθη είναι ανθρώπινα,μην βλέπετε συνέχεια δόλο...Και όπως είδαμε,η παράγκα στο πόλο του γαύρου διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα,έχει αηδιάσει ο κόσμος,του χαλάτε τα Σάββατα,τις Κυριακές και...τις Απόκριες!Υ.Γ.Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έχω βάλει ΟΤΕ ΤV και έχασα αυτές τις ομορφιές του ποδοσφαίρου που γίνανε σε ούλη την Ευρώπη,δεν ακούω τόσα χρόνια τους ΑΡΔ που μου τα έλεγαν πόσο κρυστάλλινα είναι όλα στα πρωταθλήματα που δείχνει ο ΟΤΕΣ,όχι ότι τα παίρνουν για να τα γράφουν αυτά,ούτε χορηγό έχουν τον ΟΤΕ,οι άνθρωποι προσπαθούν να μου ανοίξουν τα μάτια,αλλά εκεί εγώ ο σάπιος,να βλέπω τα στημένα του γαύρου και να λέω και μπράβο στον Ευτραφή που παντελονιάζει,σα δεν ντρέπομαι λίγο...

Εικόνα Ze Elias

Επίσης αναμένουμε άρθρα για το Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0 όπου όλως τυχαίως με ένα Χ η Ατλέτικο εξασφάλιζε την απευθείας έξοδο στο ΤσουΛου και η Γρανάδα την παραμονή της. Να μην ξεχάσουμε βέβαια και την Λέστερ η οποία σε 29 αγωνιστικές είχε 4 νίκες και ξαφνικά στις υπόλοιπες 9 έκανε απίστευτο ντεμαράζ με 7 νίκες κι ένα Χ. Αλλά ξέρουμε, αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Σούπερ Λιγκ...

Εικόνα markonis

To 0-0 είναι αγαπημένο «στήσιμο» για την Ατλέτικο Μαδρίτης.Ας μην ξεχνάμε ότι με αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα μας πέταξε έξω από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ,σε συνεργασία με την Γιουβέντους.

Όσο για τους υποτιθέμενους εξυγειαντές - που όπου τους ακουμπήσεις λερώνεσαι - γελάνε και τα τσιμέντα.

Εικόνα savvas gridlock

Έχεις δίκιο, έπρεπε να βάλω και το Γρανάδα-Ατλέτικο. Καλά στην Αγγλία που ''παίζουν πάντα για τη νίκη'', Λίβερπουλ και Τσέλσι ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές είχαν ''απολύτως φυσιολογικά'' αποτελέσματα.