UEFA IF YOU ARE NOT CORRUPTED TOO



Με αφορμή το πανό που σήκωσαν τα μούλικα του τριορόφου στο κυριακάτικο ματς των play off ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,
 

 
«UEFA,IF YOU ARE NOT CORRUPTED TOO,SHOW THE RED CARD TO OLYMPIACOS AND MARINAKIS. STOP CORRUPTION IN GREEK FOOTBALL» (ΟΥΕΦΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΕΙΞΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ).
 
η απάντησή μας.
 
«UEFA,IF YOU ARE NOT CORRUPTED TOO,SHOW THE RED CARD TO PANATHINAIKOS AND ALAFOUZOS, AEK AND MELISSANIDIS. STOP TAX EVASION, INTERPOL WANTED PERSONS AND SMUGGLERS IN GREEK FOOTBALL» (ΟΥΕΦΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΔΕΙΞΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ).
 
Αμήν και πότε...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Οταν συκοφαντει καθε Δευτερα ο Θωμαιδης δεν καταλαβαινω γιατι δεν στελνουν τον εισαγγελεα να τον συλλαβει απο το στουντιο.
Η σταση μας ειναι ακρως παθητικη.
Χρειαζεται αμεση αντιδραση και αντεπιθεση σε ολα τα μετωπα.
Το φιδι το πατας στο κεφαλι δεν το αφηνεις να δηλητηριαζει τον κοσμο.
Αμεση αντιδραση στην εμμετικη δραση τους

Εικόνα red7neck

Τέτοιες συνθήκες μας συσπειρώνουν και μας δίνουν την ώθηση και την όρεξη για περισσότερα πρωταθλήματα. Είμαι σίγουρος ότι ΑΠΑΝΤΕΣ που αγαπάμε τον Ολυμπιακό θα περιμένουμε ένα πολυπόθητο 6/6 απέναντι στην Ζέλα, την Κούλα και τη μπουγάτσα! Εκεί θα είναι η καλύτερη απάντησή μας. Με γήπεδο γεμάτο, νταμπλ και μία στοιχειώδη πορεία στην Ευρώπη! Αυτό θα τους πονά και αυτός θα είναι ο εφιάλτης τους. Όσο για τους οπαδούς των 10 ευρώ δεν χρειάζεται να τους θυμίσεις αρκετά πράγματα. Τόσο κυνηγητό που έχουν φάει και τόση φάπα λογικό είναι να το ρίχνουν στα συνθήματα και στα πανό!

Διαφθορά είναι να κυκλοφορούν εγκληματίες (αποδεδειγμένα) σαν τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη! Δηλητηριάζουν με τα μέσα τους τον κόσμο και τον αποπροσανατολίζουν! Από εκεί και έπειτα έγκειται και στην στοιχειώδη νοημοσύνη του καθενός από εμάς να διαβάζει site όπως του πουτανοdna, του gazzetta, του Onsports και να ακούει Sport Fm( εδώ κάνει εκπομπή πλέον ο Αρούλης ο γατούλης ο Ασβεστάς).

Το RATM είναι η δύναμη μας και η λογική της συνείδησης απέναντι στο συστηματικό πόλεμο των ΜΜΕ και αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέλος της.

ΥΓ: Επιτέλους είδαμε και μία τοποθέτηση της ΠΑΕ για τη συνεχόμενη και κατευθυνόμενη λάσπη! Βαγγέλη, πήδα τους δίχως έλεος! από την πουτάνα τον Παπαθεοδώρου έως το Σαγόνια και το τελευταίο ΑΡΔάκι που σε πιάνει στο στόμα του για 20 ευρώ!

Με εκτίμηση,
Η εγκληματική οργάνωση του Πειραιά (που σας γαμάει ότι έχετε δεν έχετε)

Εικόνα Romain

Καλύτερα είναι να μην τους δίνουμε σημασία. Όσο τους υπολογίζουμε ότι υπάρχουν τους κάνουμε και χάρη.
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση και τους έχει μηνυσει. Αυτά βέβαια παίρνουν χρόνο. Δυστυχώς στην Ελλάδα γίνονται και χειρότερα. Όσο ασχολείται και ο Ολυμπιακός με ανακοινώσεις και εξειγησεις τόσο το θέμα παίρνει την προβολή που οι λασπολογοι προσπαθούν να πετύχουν.

Είναι φανερό ότι ο Αλαφουζος βρήκε τον τρόπο να δαμασει τα βαζελακια και να τα έχει ικανοποιημενα. Χωρίς (και αυτό έχει σημασία) να βάλει το χέρι στη τσέπη.

Ούτε τώρα με τον Εσιεν δεν είναι σίγουρο ότι έχει βάλει λεφτά. Αν για τον Σιντελφελτ που ήταν ο καλύτερος του στόπερ δεν μπορούσε να δώσει 400 χιλιάρικα για να τον κρατήσει και για μια θέση που του ήταν σημαντική, γιατί να δώσει για αμυντικό χαφ περισσότερα τη στιγμή που η θέση είναι καλυμενη. Το πιο πιθανό είναι ότι έδωσε από μέρους της ομάδας ένα ποσό κάτω των 400 χιλιάδων, πιο πολύ κοντά στα 300. Τα υπόλοιπα είναι πριμ για πρωταθλημα(!), είσοδο στο Champion's League, και το μερτικο του χορηγού ένδυσης δηλαδή της Puma.

Ας τους αφήσουμε λοιπόν να περιμένουν τη "Δίκη" τους τη στιγμή που εμείς θα παίζουμε (όχι να ονειρευομαστε) το Champion's League.

Υ. Γ. Θα έχει πλάκα να πέσουν πάνω σε καμία Σαχταρ στην κλήρωση.

Εικόνα jimakos

Για να μη το κουράζουμε πολύ. Όπως έβγαλε χθές ανακοίνωση ο Ολυμπιακός κατά του Σκαι θέλω να βγάζει ανακοίνωση και μας ενημερώνει όταν καταθέτει μηνύσεις εναντίον του Θωμαίδη ή του Σκαι ή οποιουδήποτε. Επίσης να μας ενημερώνει για την πορεία τους. Γιατί αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι όλο απειλεί με μηνύσεις αλλά ποτέ δεν το συνεχίζει. Και για να προλάβω κάποιους, που θα μου απαντήσουν ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες και το ξέρουν αυτοί, ΘΕΛΩ επίσημη ενημέρωση(χωρίς να αμφισβητώ τις δικές τους πληροφορίες και τις καλές τους προθέσεις). Στο δικό μου το μυαλό έχει ήδη αργήσει ο Μαρινάκης.

Εικόνα john

Στο στρατόπεδο διάφοροι ορκισμένοι αντί-Ολυμπιακοί μου πρήζουν κυριολεκτικά τον πουτσο σχετικά με την υποτιθέμενη πρεζα του Μαρινάκη . Όσο και να προσπαθώ να τους εξηγήσω οτι οι κατηγορίες ειναι ανυπόστατες και δεν υπάρχει κανένα αδιάψευστο αποδεικτικό στοιχείο για ολα αυτα , η προσπάθεια μου παει στο κενό. Ο Αλαφούζος και το τριώροφο κάνανε καλη δουλεια. Μας σπίλωσαν τον πρόεδρο με τη χειρότερη κατηγορία που θα μπορούσε να αποδώσει κάποιος σε άνθρωπο.

Εγω εχω την εξής ερώτηση. Ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης σπιλώνουν ετσι τον Μαρινάκη επειδή εχουν προσωπικά προβλήματα επειχηρηματικης φύσεως απέναντι του η μόνο κσι μόνο γιατι ειναι ο πρόεδρος ενός συλλόγου που και οι 2 απεχθάνονται?

Εικόνα vagio

Αδερφε, αν θελεις την αποψη μου.. Μην μπαινεις σε θεση αμυνας οταν υποτιθεται πως στη λενε τα προβατα του αλαφουζου. Εφοσοσν δεν καταλαβαινουν, αντιμετωπιζε τους με υφος σνομπ και αφ'υψηλου.
Μας κουνανε το δαχτυλο τωρα οι οπαδοι ομαδας που χρωσταει την υπαρξη της σε μια χουντα και σε ενα καλπικο ευρωπαικο στο μπασκετ..

Εικόνα jdancer7

Όσο σου τα πρήζουν για την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ιστορία κατά του Μαρινάκη, ρώτα τους εσύ τι έχουν να σου πουν για το ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΓΟΝΙΔΗ και ότι άλλο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ που δεν θυμάμαι τώρα για το ψωρόγατο των φρίσκις. Κατά τα άλλα μην σκας και γέλα με τα αλεσμένα σκατά που εμπεριέχουν τα κρανία τους. Και πες ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ότι η ΥΠΟΨΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Γιατί εάν πιστεύουν έτσι, πες τους ότι αν και εφόσον κατηγορηθεί κάποιος από αυτούς για οτιδήποτε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ 100% ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Ααααα και πες στις μαλακισμένες καρακατινάρες (γιατί καρακατινάρες είναι μη σου πω και χειρότερες), στον ελεύθερο χρόνο τους, να δούνε και μια ταινία το Gossip, μπας και καταλάβει το ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ μυαλουδάκι τους πως δουλεύει το "σύστημα".....

Εικόνα REDNYC

ΤΖΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ....ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

Πότε απολύεσαι, γιατί η Στρατός είναι σαν τα λοιμώδη, σαν τις παιδικές αρρώστιες που όλοι τις περνάμε... Άντε ν΄απαλλαγείς λεβέντη μου απ΄ αυτές τις... φθείρες του εφηβαίου που σε περιστοιχίζουν...

Τώρα για την υπόθεση της πρέζας... Ό,τι μα ό,τι και να τους σερβίριζε το μαγειρείο του Αλαφούζου, αυτοί θα γαντζωνόντουσαν από΄κει... Στην ουσία είναι δυστυχείς. Δεν βλέπουν μπάλα. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε Κύπελλο, ούτε τίποτα, τίποτα... Έχουν ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ. Έχουν θυματοποιηθεί τα κισμένα απ΄την προπαγάνδα του Γιαννάκη και δεν το΄χουν πάρει πρέφα... Είναι άξιοι της τύχης τους και της κίας τους... Με Παπαθεοδώρου, Νικολογιάννηδες και σία, έχουν ευνουχιστεί πνευματικά κι έχουν μεταβληθεί σε οπαδούς - ζόμπι... Μάμα τους...

Γιαυτό που ρωτάς, δεν ξέρω να σου πω. Μπορεί το ένα, μπορεί και τα δύο. Έχει σημασία; Εδώ μιλάμε για Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Ο-Υ-Σ βαριά... Πήδημα στο χόρτο και στα εδώλια χρειάζονται... ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ.

Εικόνα john

Για το ποτε απολυομαι, θα σου πω περιφραστικά οτι τα λελεδονια αρχίζουν και κελαηδάνε σε καθημερινή βάση και τα ακούω όλο και πιο δυνατά μέρα με τη μέρα. Εχω παλιώσει σε επικίνδυνο βαθμό. Άντε να τελειώνει γιατι θελω και παλι να αρχίσω τα μεγάλα γραψίματα εδώ.Μου εχουν λείψει

Εικόνα KYTHNOS 7

Ψυχασθενείς βαριάς μορφής...
Έχουν κάνει πιπίλα την περίοδο Κόκκαλη για την και καλά "παράγκα", την οποία την έλεγχε μέσω του Γκαγκατση και παρ όλα αυτά οι βοριάδες έχουν το γιο του άμεσο συνεργάτη και τον ίδιο φυσικά...

Από την άλλη έχουμε τον καταδικασμενο για πολλά και διάφορα Αχιλιους Μπεους , ο οποίος και καλά είχε μπει μπροστινός του Μαρινάκη, ο οποίος τώρα είναι ο αναγκαίος συνεργάτης του γατούλη και του ψυχακια παιδεραστή...

Πόση διαστροφή μπορεί να έχουν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν κουλα, ποα και ουγκ???? Πόση κωλοτουμπα αντέχει η τρυπιδα τους?????

Εικόνα Elurnus

Εάν μπεις σε διάφορα σιτε θα νομίσεις ότι ο Ολυμπιακός πάει για Γ' Εθνική.Έχει πέσει τέτοιο "παραγάδι"από τους άτιτλους που είναι απίστευτο.Εδώ στο redplanet υπάρχουν τύποι που στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού λένε διάφορα για ομάδες κλπ,ευτυχώς το 10% ή το 15%.Εμένα δεν με πειράζει αν ο Μαρινάκης μπορεί και αν είναι έμπορος κοκαϊνης,εγώ θυμάμαι σε ένα ντοκιμαντερ για την ποτοαπαγόρευση έλεγαν την εξής φράση "Lips that touches liquor,shall not touch ours",δηλαδή "χείλη που ακούμπησαν το αλκοολ δεν θα ακουμπήσουν τα δικά μου".Έχω ανοιχτούς ορίζοντες και δεν έχω πρόβλημα με την νομιμοποιήσει της μαριχουάνας και οτιδήποτε άλλο ναρκωτικό,αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι,για ποιο λόγο το πανό αυτό δεν το είδαμε πουθενά αλλά το πανό της Θύρας 7 στο τελικό κυπέλλου κατέβηκε αμέσως;έτσι και κάνετε καμιά μαλακία ΑΡδίτες και δικαστές του τίγρη θα σας θάψουμε.Ο Δέδες τι σκατά λέει;Που κολλάει το Noor1 με τον Μαρινάκη που δεν έχει σχέση με αυτό;Άντε να περάσει αυτός ο μήνας και θα φάτε καπέλωμα ποαεξαρακια και αρδητες.Αλλά βέβαια εμείς να πάμε με το σταυρό στο χέρι και οι άλλοι να τα κάνουν μπουρδέλο να μην ανοίγει μύτη και όταν τα κάνουμε εμείς να γίνεται της πουτάνας.

ΥΓ:Δεν έφαγε κόκκινη ο Λαγός παιδιά,σε γονατιά του Γιαννιώτα(Βάλτε στη θέση του Λαγού τον Μιλι και στη θέση του Γιαννιώτα καποιον άλλο)
ΥΓ1:Τα βέλη στο Καραϊσκάκης είναι εντάξει μέσα στο ευ αγωνίζεσθε αλλά σε όλα τα άλλα γήπεδα είναι "παράνομα".

Εικόνα Elurnus

Και έσκασαν κιάλλα. http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/290573/telos-o-pereira
http://www.gazzetta.gr/football/article/754020/kamia-sigoyria-gia-pereira
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/uparxei-thema/3090601
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/olympiacos/arthro/42002/eth...
http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/dysareskeia-gia-pereira...

Sportdog:Τέλος ο Περέιρα
Βαζελετα: Καμία σιγουριά για Περέιρα
Αλαφουζοφμ : Υπάρχει θέμα(για Περέιρα)
Sdna: Έθεσε θέμα προπονητή ο Περέιρα
Sport24: Δυσαρέσκεια για Περέιρα

Πάμε να δούμε τα άλλα Contra.gr http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/h-apanthsh-toy... πρώτο θέμα,όχι ο Περέιρα

Μήπως όλα αυτά γίνονται για να εκνευρίσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού περισσότερο;Μήπως γιατί υπάρχει μια δυσαρέσκεια γτ ο βάζελος έκλεισε Εσσίεν,ο οποίος αρχίζει προετοιμασία 20 μέρες πριν και δεν το λένε οι αρδίτες για να μην ηρεμήσουν τον κόσμο που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά;Η livescore πέρσυ πήγε να φάει τον Μιτσελ δεν θα τους κάνουμε το χατιρι και φέτος!!

Εικόνα apostolos gaganis

Eπιμένω. Η νόμιμη και ΣΚΛΗΡΗ εξωαγωνιστική αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού απέναντι σ΄αυτόν τον βόρβορο, είναι το ένα σκέλος. Και την περιμένουμε ΟΛΟΙ οι γαύροι, προς όλους ανεξαιρέτως τους διαβολείς, μαζί με την τελική μας δικαίωση. Μην ξεχνάμε όμως και το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ που οφείλουμε στους βάζελους και τις...συνιστώσες τους εδώ και κάμποσο καιρό και που για΄μένα έχει τουλάχιστον ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ, ΒΑΡΥΤΗΤΑ με το πρώτο σκέλος, κυρίως σε σχέση με το ΗΘΙΚΟ τους. Θέλω να τους παίρνω νουμεράδα στους μεταξύ μας αγώνες, να τους ξεδοντιάζω και να ΚΟΝΤΑΙΝΩ το όποιο ανάστημά τους στη θωριά μου. Θέλω να τους κάνω ΝΑΝΟΥΣ αγωνιστικά μπροστά μου. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΛΥΣΣΑ! ΟΣΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ!

Ε-Κ-Ε-Ι πρέπει να εστιάσουμε, κατά την άποψή μου, του χρόνου. Οι τίτλοι θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της ανωτερότητάς μας, για την οποία πρέπει να εργαστούμε ΣΟΒΑΡΑ και με οικονομική ΘΥΣΙΑ αν χρειαστει φέτος. Ιδιαίτερο πλάνο, με κατάλληλα διαλεγμένα αγωνιστικά εργαλεία για δαύτους ή ΚΑΙ για δαύτους, ειδικά. Μετά από προσεκτική μελέτη και αξιολόγησή τους. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΟΙ...ΧΟΡΤΑΣΙΛΕΣ, Τ΄ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ, ΟΙ ΄΄ΔΕΒΑΡΙΕΣΤΙΣΜΟΙ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΎΤΑ, Τ-Ε-Ρ-Μ-Α! ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ! Α-Υ-Τ-Ο ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Α-Υ-Τ-Ο ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΚΙ΄ΑΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ!

Εικόνα savvas gridlock

Η αγωνιστικη ενισχυση του Ολυμπιακου δεν συνδεεται, ουτε πρεπει να συνδεεται, με την απαντηση στη λασπη. Πρεπει να γινονται ταυτοχρονα. Δεν το γραφω τοσο για'σενα, Αποστολε. Πιο πολυ με αφορμη αυτο που εγραψες το αναφερω, επειδη καποιοι αποτριχωμενοι μπουληδες ζητουν απο το Μαρινακη να απαντησει στη λασπη με Ντε Γιονγκ και Ρομπινιο. Λες και αν φερει καλους παικτες ο Μαρινακης φετος θα σταματησει η λασπη, η λες και αν με ενα μαγικο τροπο σταματουσε η λασπη, δεν θα χρειαζομασταν ενισχυση.

Εικόνα apostolos gaganis

Η απάντηση στη λάσπη και η αγωνιστική ενίσχυση είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ δράσεις, απαιτητές - αυτονόητα - από ΟΛΟΥΣ μας. Συνδέονται όμως, νομίζω, και επικοινωνούν με την εξής έννοια: Αν αγωνιστικά δεν τραβάει γενικά η ομάδα όπως θέλουμε και ειδικά δεν φέρνει τ΄αποτελέσματα που ζητάμε στα μεταξύ μας ντέρμπι, αυτό ρίχνει το ηθικό και το φρόνημα του κόσμου μας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τα ΄΄επιχειρήματα΄΄ των απέναντι ότι ΔΕΝ έχουμε ομάδα - αφού μας κερδάνε και μεσ΄την έδρα μας μάλιστα - ΑΡΑ δικαιώνονται όταν λένε ότι τους τίτλους τους παίρνουμε με σπρώξιμο, ανήθικα μέσα, στημένα, ευνοϊκές διαιτησίες για την πάρτη μας με αντίστοιχες δυσμενείς για δαύτους και τα ρέστα, με μια λέξη, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ... ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, κατά το: ΄΄και τούτο ποιείν, κακείνο μη αφιέναι΄΄. Η αδυναμία του ενός βραχίονα, δημιουργεί - έμμεσα - προβλήματα και στον άλλο, αλλά και σ΄ΟΛΟ τον οργανισμό...

Μου΄χει στοιχίσει πολύ Σάββα ( όπως σ΄όλους μας άλλωστε ), αυτή η αγωνιστική μας υποτονία ( ας την πω έτσι...) σε σχέση με τα ΄΄θέλω΄΄ μας, όσον αφορά τα ντέρμπι τον τελευταίο καιρό. Μου΄χει πειράξει τον χτισμένο εδώ και πολλές δεκαετίες γαυρο-εγωϊσμό μου κι αυτό το ζήτημα θέλω να προσεχτεί πολύ, ιδιαίτερα και σοβαρά τη χρονιά που έρχεται απ΄την ομάδα. ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΟΗΤΡΟΥ. ΥΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Α-Ν-Α-Γ-Κ-Η, ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΘΕΛΩ ΄΄ΛΥΣΣΑ΄΄ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ΄ΘΕΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ...

Εικόνα savvas gridlock

Υπηρξαν περιοδοι, στα πετρινα χρονια και αργοτερα επι Κοκκαλη (τριετια 2006-2009) που δεν σταυρωναμε νικη με το βαζελο. Τα ντερμπι αυτα εχουν, τα πανω και τα κατω τους. Δεν μπορεις να τους ξεφτιλιζεις συνεχεια. Τους πηρες πρωταθλημα σε γεματο ΟΑΚΑ το 2012, τους ξεπαρθενιασες την καινουρια Λεωφορο το 2013 κι ολα αυτα σε πρωταθληματα που τα ντερμπι ηταν αδιαφορα βαθμολογικα. Ε θα κανουν κι αυτοι καμια νικη. Απο εκει και περα, το οτι θα συνδυαστει το αγωνιστικο μας σαρωμα με κοψιμο της λασπης, δεν προκυπτει απο πουθενα. Περυσι η ομαδαρα του Μιτσελ κερδισε μεσα στη Λεωφορο, εριξε 4 στον ΠΑΟΚ, προκριθηκε στους 16 του Τσου Λου, μοιραζε 4-5αρες απειλωντας τα ιστορικα ρεκορ σε αμυνα-επιθεση απο την εποχη Γουλανδρη και ο Θωμαιδης απτοητος παρουσιαζε τον Κουγια και τον Κωνσταντινεα που συκοφαντουσαν τον προεδρο, ενω ετοιμαζοταν και το βουλευμα Κορεα. Και ειχες τους αντιολυμπιακους, παρεα με πολλους πουτανογαυρους του Internet να μιλουν για δανεικους-παραρτηματα-ντοπα και "σιγα την ομαδα, παλια βλεπαμε μπαλαρα". Το ποιος πειθεται κι απο τι εχει να κανει με το ποιος καταλαβαινει τι βλεπει. Οπως και με το ποιος ειναι εμπαθες σκουπιδι, για καποια δικα μας λουλουδια.

Εικόνα apostolos gaganis

H πολεμική του ΣΚΑΙ κλπ κατά του Ολυμπιακού, ενισχύεται ( και ) από το φρόνημα των οπαδών του βάζελου - που είναι υψηλό - όπως αντίστοιχα και το βεληνεκές της σ΄αυτούς. Γιαυτό μας κουνιώνται τόσο πολύ τα παιδιά... Πατάνε ΚΑΙ στ΄αποτελέσματα μεταξύ μας. Μιλάω για τώρα... Τί να την κάνεις μια πολεμική εναντίον μιας ομάδας που σε πηδάει και σε ξεφτιλίζει συνέχεια, όπως π.χ. ο βάζελος τον ΠΑΟΚ; Αν πηδάγαμε τον βάζελο όπως θα θέλαμε όλοι οι γαύροι, ο Αλαφούζος και τα ρέστα μπορεί να συνέχιζαν βέβαια απτόητοι το βιολί τους, αλλά ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού θα΄λεγε πιθανότατα: ΄΄Εντάξει όλ΄αυτά ρε παιδί μου, αλλά τί να τα κάνεις; Εδώ μ΄έχει ξεκωλώσει στο πήδημα ο γαύρος του ΜΑΡΙΝΑΚΗ...΄΄. Αρα, η λάσπη μπορεί να συνεχίζεται, αλλά η λαϊκή στήριξη που θα΄πρεπε να΄χει δεν θα ήταν εκείνη που θα ήθελαν οι βρομιάρηδες. Τα πόδια της στους οπαδούς, πήλινα και τα αυτιά όχι και τόσο ευήκοα... Ενώ τώρα... Δες τα χάλια των ΠΑΟΚτζήδων απόψε, μετά το 0 - 1 με τον Ατρόμητο. Πες τους για τον Μαρινάκη κλπ. και θα σε πάρουνε στο κυνήγι, γιατί αυτό που τους απασχολεί ΤΩΡΑ είναι μόνο η ομάδα τους, ζητώντας να φύγουν όλοι, σκούπα κττ, ακόμα και τον Ιβάν ( που μόλις τους ξεχρέωσε ) βρίζουνε και του λένε να φύγεις κι εσύ, αν κλπ.... Ειδες τί πουστιές πάλι έγραφε σήμερα πρωτοσέλιδα η METROSPORT για τον πρόεδρο: ΄΄Βαγγέλη να εγκρίνεις το καράβι΄΄ και τα ρέστα... Για να δω αύριο, τί θα γράφει το αιδοιόμακτρο; Θα΄χει κι άλλο Βαγγέλη φάτσα-κάρτα ή θα διαβάζουμε πάλι εκείνα τα χιλιοειπωμένα για την ομαδίτσα τους;

Τί τα θες; Θερμό προβλέπω το καλοκαίρι...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είσαι πολύ ρομαντικός, Απόστολε. Δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις από βάζελο "μας πήρε παρτούζα ο Μαρινάκης". Μήπως αυτό δε θα έπρεπε να λέει και τώρα; Ο Μαρινάκης παρτούζα τους παίρνει όλους και αυτοί ψάχνουν να πιαστούν από κάπου, πέρα από την πούτσα του Βαγγέλα. Παλαιότερα μπορεί να άκουγες κάποια παραδοχή κατωτερότητας. Τώρα δεν υπάρχουν αυτά. Μήπως όταν τους γαμήσαμε στη Ριζούπολη παραδέχθηκαν τίποτα; Αφού είναι κίναιδοι. Μην περιμένεις να τους βουλώσεις το στόμα αγωνιστικά. Αυτό συμβαίνει από τότε που ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός, με τις απαραίτητες εξαιρέσεις βεβαίως. 90 χρόνια στη φάπα τους έχουμε. Είδες καμιά παραδοχή; Μην περιμένεις καλό από δαύτους. Άμα ρωτήσεις έναν υποτιθέμενο "ιστορικό ερευνητή" της θύρας 13, από τους πολλούς φωστήρες που έχουνε, θα σου βγάλει τα 40 από 42 πρωταθλήματα βρώμικα. Τι περιμένεις μετά; Και δεν σου είπα καν για έναν απλό οπαδό που θα στα βγάλει και τα 42.

Εδώ που έχει πάει το πράγμα πλέον δύο είναι οι δρόμοι. Πούτσα αγωνιστική, το σταθερό, και πούτσα στα δικαστήρια. Μέχρι να σταματήσουν τη λάσπη απέναντι σε ανθρώπους τουλάχιστον.

Εικόνα REDNYC

ΕΥΓΕ ΘΩΜΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Έχεις δίκιο, Θωμά παιδί μου... Είμαι ρομαντικός... Όπως ο Σέλλεϋ, ο Γουόλτερ Σκοτ, ο Λόρδος Βύρωνας στην ΠΟΙΗΣΗ, ο Λιστ, ο Μπραμς, ο Βέρντι, ο Μπερλιόζ και ο Σοπέν στη ΜΟΥΣΙΚΗ, ο Σίλλερ, ο Γκαίτε, ο Βίκτορ Ουγκό κι ο Σατομπριάν στη ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ή ο Ντελακρουά, ο Τέρνερ κι ο Φρίντριχ στη ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ... Έτσι θα λένε μεθαύριο και για τους εκπροσώπους του Ρομαντισμού στο ΟΠΑΔΗΛΙΚΙ: Ο τάδε, ο δείνα, ο Gaganis κ.α...

Και δεν πρόλαβα ν΄απολαύσω την ανατολή, σήμερα το πρωϊ...

Υ.Γ. Το μεσημέρι πάντως, λέω να ΄΄πατήσω΄΄ κανα κοψιδάκι στα κάρβουνα... Ακόμα και οι ρομαντικοί, νομίζω, ότι μπορεί να ΄΄ξεφεύγουνε΄΄ πού και πού...

Καλημέρα και ΝΑ΄ΣΤΕ γεροί!

Εικόνα mikele7

αποστολε καλη ορεξη,να πιεις και 1-2 ποτηρια μαυρο αγιωργιτικο νεμεας.
μεγαλη κουβεντα ανοιξες σημερα.θα συμφωνησω οτι χωρις ρομαντισμο,
χανουμε ενα σοβαρο τμημα του νοηματος της ζωης.ο savvas μας θυμησε
το επος της περιοδου μητσελ: στους 16 C.L.,νικη μεσα στη λεοφορο,που
τους πωνεσε παρα πολυ (μη μου πεις για το αδιαφορο 0-3)4ρα στον παοκ,
και 3 συνεχομενες νικες με τις πρωταθλητριες των μεγαλυτερων προταθλ.
του κοσμου: μαντσεστερ,ατλετικο,juve,αυτα ειναι αξεπεραστοι αθλοι για
την ελληνικη πραγματικοτητα και ομως αυτοι οι κιναιδοι,οπως ειπε
ο θωμας μεσα στα λαγουμια τους απεργαζονταν πουστιες.μολις τους
ριξεις μια 4ρα θα πουν αφου παιρνετε τοσα λεφτα απο το C.L.,αμεσως
ξεχνανε ποσα μυρια εβαλε ο μαρινακης ενω οι αλαφουζος-μελισανιδης
δεν εβαλαν φραγκο,ξεχνανε οτι η πιο πλουσια παραγκα του πατερα,
εστειλε τον ολυμπιακο στην 5η θεση των πλει οφ οποτε δεν πηρε μια
στην ευρωπη.χρειαζονται 3 πραγματα ενημερωση,ενημερωση,ενημερωση.
επαναλαμβανουμε ΡΑΔΙΟ-ΤΥΛΕΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αγιωργίτικο Νεμέας...Ένα απ΄τα καλύτερα κόκκινα κρασιά... Απ΄τα πολύ αγαπημένα μου... Τώρα με τις ζεστούλες πάντως που΄ρχονται, μια σταρένια μπύρα είναι ό,τι πρέπει... Εκτός αν έχουμε π.χ. κανα κουτσομουράκι τηγανιτό, οπότε ένα απ΄τα αξεπέραστα λευκά ξηρά της ελληνικής γης, κρύο πολύ, και σε στέλνει...

Η θάλασσα είναι καταπληκτική σήμερα. Έχει ένα ελαφρότατο κυματάκι, από ΄κείνα που χαϊδεύουν άμα μπεις μέσα. Μπήκα... Είναι κρύα ακόμα, αλλά καθαρή σαν κρύσταλλο και πλανεύτρα πάντα...

Υ.Γ. Τίιι γίνεται, μπαϊ δε γουέϊ, με τον φίλο μου τον Περέϊρα; Λες; Για να ετοιμάζω καλού-κακού καμιά αναρτησούλα... Δεν ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί...

Εικόνα μαουνιέρης

Έχοντας ζήσει 8 χρόνια στη Νεμέα συνιστώ κι εγώ νεμεάτικο ΚΑΙ το καλοκαίρι... Γύρω στις 10 το πρωί ή αργά το βραδάκι. Χαιρέτωσαν Απόστολος, Μικέλες και λοιποί RATMαίοι.

Εικόνα mikele7

για σου γιωργαρε σ'εχασα.
ΡΑΤΜαιοι οπως κερκυραιοι.
ειναι κατακκοκινη η νεμεα,
οπως το αγιωργιτικο κρασι.

Εικόνα μαουνιέρης

Θα ανεβώ στο νησί μετά τις 20 Ιουνίου και για καμμιά βδομάδα. Χαιρετισμούς σε όλους.

Εικόνα mikele7

κατακοκκινη ομως.

Εικόνα REDNYC

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΑΒΒΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Την Δευτέρα (08/06) συζητείται η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατά της ΕΠΟ με την οποία ζητά την έκπτωση των μελών του Δ.Σ της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης για 16 λόγους.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδόσει προσωρινή διαταγή που θα ικανοποιεί τα αιτήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας ενώ η κύρια υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στις 18 Νοεμβρίου.

http://www.soccerplus.gr/article/54885-tin-deytera-0806-prosfygi-tis-eps...

ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΑΙΤ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ;;;;, ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΡΧΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ Ο ΜΠΕΕΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Κι αν γινουν δεκτα τα προσωρινα μετρα, Grexit. Αλλα ο Μπεος στον πουτσο του, τα εχει βρει με το Μελισσανιδη, γλειφει και το Σαββιδη και δεν τον νοιαζουν τα αλλα.

Εικόνα REDNYC

ΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!

Εικόνα redstone7

ΕΤΣΙ