''ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ 2012'': ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΑΡΔ ΤΟΥ SDNA.GR



Διαβάζουμε το παρακάτω άρθρο στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'', Βασίλη Παπαθεοδώρου.
 
Συγκλονιστικά στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή της Χρυσής Αυγής στα σοβαρά επεισόδια τα οποία δημιουργήθηκαν στο ντέρμπι «αιωνίων» του 2012 στο ΟΑΚΑ και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος του Παναθηναϊκού και σε σοβαρή τιμωρία των Πρασίνων, προκύπτουν από συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας του κακουργηματικά κατηγορούμενου, Αιμίλιου Κοτσώνη!
Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης που κατηγορείται για το ναρκόπλοιο «Noor One» περιγράφει στο συνομιλητή του «Τάκη», ότι τα επεισόδια που έγιναν το Μάρτιο του 2012 στο ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έγιναν από μαυροντυμένους, δηλαδή Χρυσαυγίτες κατά το «Έθνος της Κυριακής». Μάλιστα στο ρεπορτάζ η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο «Νίκος» στον οποίο αναφέρεται ο Κοτσώνης είναι ο ήδη προφυλακισμένος –με κατηγορίες για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης- βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος.
Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο που φωτίζει πτυχές των σοβαρών επεισοδίων που κόστισαν πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης Τάσος Κάκος είχε διακόψει οριστικά το ματς εις βάρος των Πρασίνων, κατακυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0 (οι Ερυθρόλευκοι προηγούνταν 1-0 τη στιγμή της οριστικής διακοπής). Κατόπιν το Τριφύλλι τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν, με αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με χρηματικό πρόστιμο 212.000 ευρώ.
Ο διάλογος του Κοτσώνη με τον «Τάκη» είναι αποκαλυπτικός. «Αυτοί οι οποίοι κάνανε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό ήτανε πάλι... Δεν ήτανε Θύρα 13, ήταν έτσι, μαυροντυμένοι, ξέρεις...» λέει ο Κοτσώνης στον συνομιλητή του «Τάκη», ο οποίος του απάντησε: «Αναρχία, είναι αναρχία. Μου το είπε ο Νίκος αναρχία είναι». Ο διάλογος συνεχίζεται και είναι αποκαλυπτικός. «Εν τω μεταξύ, βάραγαν τον κόσμο ε; Ανελέητα». «Ναι ρε παιδί μου, ο Νίκος, από ομάδα φιλάθλων δηλαδή, δύο υποψήφιους είχε, ήταν από την Θύρα 7», αναφέρουν στη συνομιλία τους.
Υπενθυμίζεται ότι το 2012 είχαν γίνει πολύ σοβαρά επεισόδια και στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ οπαδών των δύο «αιωνίων» τόσο στην περιοχή της Αγιά Σοφιάς όσο και στο πάρκινγκ του «Σινάν Ερντέν», του κλειστού όπου διεξήχθη το Final Four της Ευρωλίγκας.

Πάμε να δούμε τώρα το διάλογο όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή-βόθρο ''ΔΙΚΗ'' στις 9-6-2015.
 
Εστιάζουμε στο διάστημα 00:48-04:11 του βίντεο. Παρουσιάζεται μία συνομιλία από το πόρισμα Κορέα του Αιμίλιου Κοτσώνη με κάποιον ''Τάκη'', που όπως συμπεραίνουμε αργότερα είναι ο γνωστός δικηγόρος του Πειραιά Τάκης Μιχαλόλιας, αδερφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Ας την δούμε.
 

 

 

 

 
Ο Αιμίλιος τηλεφωνεί στον Τάκη Μιχαλόλια για να μάθει το αν ήταν Χρυσαυγίτες αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1 του 2012 στο ΟΑΚΑ που διεκόπη, επειδή έμοιαζαν με Χρυσαυγίτες. Ο Μιχαλόλιας του λέει πως ΔΕΝ ήταν Χρυσαυγίτες, αλλά αναρχικοί. Το τονίζει πολλές φορές, ''καμία σχέση, αναρχία, αναρχία, ρώτησα το Νίκο τον αδερφό μου'', αλλά στο άρθρο του sdna.gr διαβάζουμε
 
Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης που κατηγορείται για το ναρκόπλοιο «Noor One» περιγράφει στο συνομιλητή του «Τάκη», ότι τα επεισόδια που έγιναν το Μάρτιο του 2012 στο ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έγιναν από μαυροντυμένους, δηλαδή Χρυσαυγίτες κατά το «Έθνος της Κυριακής».
 

 
Όσο για τη συνέχεια των συνομιλιών που παρουσιάζει ο Θωμαίδης και την πιθανή εμπλοκή του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Κούζηλου στο Noor 1, το πλοίο που πιάστηκε με φορτίο 2 τόνων ηρωίνης πέρυσι το καλοκαίρι,
 
■ Κοτσώνης – Γιαννουσάκης (24.6.2012):
Κ.: Εγώ με το ποσοστό δεν τους έχω πει ΟΚ.
Γ.: Εντάξει, πες μου όπως θες εσύ να το χειριστώ [...]
Κ.: Ακου, θα πάρουμε αυτά τα ποσοστά, αλλά το καράβι δεν θα το ξεπληρώσουμε εμείς, κι όποιος βάλει καράβι θα παίρνει ποσοστά το 50% κι από 25% οι άλλοι.
Γ.: Δηλαδή, άμα βάλουμε το δικό μου θα παίρνουμε εμείς 50%;
Κ.: Οχι, δεν… Θα πάρεις εσύ 50% και εγώ κι οι άλλοι από 25%.
Γ.: Λέω να το αφήσουμε έτσι όπως είναι να πάνε εκεί εφόσον κάναμε την πρώτη συζήτηση, τελείωσε μια χαρά, εγώ πήρα και τον Πάνο, τώρα να του πω για το θέμα ότι έχει γίνει εμπλοκή στη Συρία να μου ετοιμάσει τον Ελληνα τον υποπλοίαρχο να στείλουμε το καράβι στην Αίγυπτο, δεν μας παίρνει να περιμένουμε. Ο Σύριος φεύγει άνετα και πάει στην Αίγυπτο χωρίς βίζα, χωρίς τίποτα, κατάλαβες. Οι Ινδοί, θα τους φέρω αυτή την βδομάδα κι έχω υποπλοίαρχο και μηχανικό Ινδούς (σ.σ.: είναι οι προφυλακισμένοι), αύριο αν μου βάλει τον Ελληνα αυτόν το βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο μού το πάει Πορτ Σάιντ, καβαλάει ο άλλος και συνεχίζει [...]
Κ.: Ναι.
Γ.: Θα του δώσουμε, ξέρω εγώ, δυο-τρία χιλιάρικα να μας το κατεβάσει στην Αίγυπτο, δεν είναι τίποτα [...]
•Να σημειωθεί ότι το πλοίο με την παλιά του ονομασία ήταν ναυλωμένο από τον άνθρωπο που φέρεται να ήταν και συνιδιοκτήτης στην εταιρεία των «τεσσάρων» (G.F.T.K.) η οποία ουδέποτε λειτούργησε. Το όνομά του αναφέρεται στους διαλόγους. Οπως μας είπε ο συνομιλητής μας, από εκείνον ζητήθηκε το πλήρωμα ασφαλείας για να κατέβει το πλοίο στην Αίγυπτο, ενώ το όνομά του αναφέρεται και σε συνομιλίες της άλλης δικογραφίας.
 
ξαναλέμε ό,τι λέμε πάντοτε.
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ 2012, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΤΟ 2012. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
 
Τέλος, για τους ''περίεργους'', ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ένας πολύ γνωστός δικηγόρος, που έχει υπερασπιστεί πολλούς ανθρώπους (μεταξύ αυτών και τον Αιμίλιο Κοτσώνη τώρα στην υπόθεση του Noor 1). Ένας από τους πελάτες του Μιχαλόλια ήταν παλαιότερα και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Δεν φανταζόμαστε πως πρέπει να επιχειρηματολογήσουμε σοβαρά για το κατά πόσον ''όλοι οι πελάτες του Μιχαλόλια είναι Χρυσαυγίτες'' ή για το ποιες σχέσεις έχει με την Χρυσή Αυγή κάποιος που απλώς συνομιλεί ή έστω συνεργάζεται στη δουλειά του με έναν Χρυσαυγίτη, έτσι;

Σχόλια

Εικόνα Spyros7

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ;
ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός νίκησε την Α.Ε.Κ., ο Ολυμπιακός νίκησε τον Π.Α.Ο.Κ. Άρα, ο Παναθηναϊκός, η Α.Ε.Κ και ο Π.Α.Ο.Κ είναι καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό. Με τη λογική του συγγραφέως πάντα...

Εικόνα ALEXIS7GER

δηλαδη ουτε λίγο ουτε πολύ , θελει να μας πει ο ποιητής οτι τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ το 2012 τα εκαναν ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ..πόσα θες να μας τρελλάνεις ρε γίγαντα ?? θα εβλεπαν οι βαζελοι ολυμπακούς αναμεσα τους και δεν θα είχε γίνει σφαγή ??

Εικόνα Brainstorm

αφου το συγκεκριμενο πολιτικο εκτρωμα συνδεεται και καλα με μια ομαδα μονο, ας ψαχτουνε μονοι τους οι οπαδαρες της τριφυλλαρας της αδεκαστης, ποιος ειναι ο υπευθυνος φρουρησης της παε παο (ο αντιστοιχος "τσιρωνης"), και τι θεση ειχε αυτος παλια, και σε ποιο αστυνομικο τμημα, και τι ιστορια ειχε αυτο το τμημα με την ΧΑ.

οταν ξυπνησουνε, τα λεμε.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Spiros Legend

http://www.apodytiriakias.gr/koinonika/2015/05/14/giati-o-pateras-tis-zo... Όσοι ασχολούνται με facebook και τέτοια ας τα προωθήσουν σε όλη την κοινωνία και είδικά σε αντιολυμπιακούς και βαζελόγαυρους,για να μην μας τα κάνουν τσουρέκια με τις μαλακίες τους.ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΣΩΝΗΣ,ΑΦΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,Κ.ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Γνωστα ειναι αυτα Σπυρο, εδω και κανα διμηνο.

Εικόνα Spiros Legend

Σε σένα σίγουρα,Σάββα,για όλους δεν νομίζω,έψαχνα ενα link από μεγάλο-γνωστό ΜΜΕ και δεν έβρισκα!Το έχουν θάψει επιμελέστατα όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να μπορει ο κάθε βόθρος να λέει για Χρυσά Αυγά...Γι αυτό το έβαλα,για να επιβεβαιώσω όλα αυτά που γράφεις-παρουσιάζεις πιο πάνω,ό,τι άλλο το επάγγελμα του δικηγόρου και άλλο οι ομάδες,τα κόμματα και όλα αυτά...