ΤΑ ΝΑΥΛΟΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ: THALARIS 2008



Εδώ και λίγες μέρες ψάχνεται ο Κυριάκος Θωμαίδης στη ''ΔΙΚΗ'' για το ψεύτικο ναυλοσύμφωνο που φέρεται να ζητούσε το 2012 ο Αιμίλιος Κοτσώνης για ένα τάνκερ, υπονοώντας πως το τάνκερ ήταν το Noor 1 κι ότι από τότε ''ψαχνόταν'' ο Αιμίλιος για να κουβαλήσει ναρκωτικά. Ας δούμε μια ιστορία με πλαστά πιστοποιητικά που αφορά τον ιδιοκτήτη του καναλιού που εργάζεται ο Θωμαίδης, Ιωάννη Αλαφούζο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΡΙΑΝΗ 24-3-2009
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΡΙΑΝΗ 26-3-2009
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΡΙΑΝΗ 27-3-2009
 

 
Πάει ο Λιμενάρχης της Πάτρας. Τον κατάπιε σαν αβγό ο φυγόδικος καταζητούμενος από την ΙΝΤΕRPOL μπανιστηρτζής καναλάρχης. Τι κουβάλαγες στο Thalaris ρε μπανιστηρτζή;

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σιγά τα νέα, ρε Σάββα. Σε όλα τα sites αυτό λέει. Μέχρι και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το είχανε θέμα. Στις ειδήσεις τις κανονικές, όχι τ' αθλητικά. Και ξέρεις, ε; Όταν εγώ βλέπω μία τέτοια είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA (όχι στ' αθλητικά, ξαναλέω), τότε εντυπωσιάζομαι.

Εικόνα CVRED

Φυγόδικος, απατεώνας, καταζητούμενος της Interpol, φοροφυγάς, μπανιστιρτζής, μαστροπός και ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ.
Μην του το στερείς Σάββα γιατί πληγώνεται ο καραφλόπουστας.

Ο Θωμαϊδης παρακολούθει τη σελίδα και τα άρθρα σου απ'οτι φαίνεται στο blog του, οπότε θα μπορούσα να τον ρωτήσω κάτι. Σαγόνια, είσαι ήδη καταδικασμένος συκοφάντης. Σε περίπτωση που ξανακαταδικαστείς (είναι πάρα μα πάρα πολλές οι πιθανότητες), τι θα σημαίνει;

Εικόνα savvas gridlock

''Φυγόδικος, απατεώνας, καταζητούμενος της Interpol, φοροφυγάς, μπανιστιρτζής, μαστροπός και ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ.''

Να διευκρινισω εδω πως τους δυο τελευταιους χαρακτηρισμους δεν τους υιοθετουμε ως σελιδα, αλλα και δεν τους αποποιουμαστε. Ο τριτος απο το τελος χαρακτηρισμος προερχεται απο το οτι ο Ιωαννης Αλαφουζου ειναι ιδιοκτητης τηλεοπτικου σταθμου και στα τουρκικα η τηλεοραση λεγεται ''μπανιστιρ ντουλαπ''. Αυτο να επισημανθει, προς αποφυγην συγχυσης με αισχρα κουτσομπολια που προσβαλλουν την τιμη και την υποληψη αμεμπτων προσωπων.

''Σε περίπτωση που ξανακαταδικαστείς (είναι πάρα μα πάρα πολλές οι πιθανότητες), τι θα σημαίνει;''

Τιποτε. Γιατι, πριν που καταδικαστηκε, σταματησε τη λασπη;

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Οσες φορές και να καταδικαστεί,τίποτα δεν θα αλλάξει.Εκεί που θα του κοπεί το γελάκι είναι όταν θα χάσει την αγωγή και θα πρέπει να πληρώσει το ποσό που θα επιδικαστεί σε όσους συκοφάντησε.Εκεί θέλω να τον δω να χάνει ότι έχει και δεν έχει και να πηγαίνει Κορυδαλό.Θα έχει "τελετή υποδοχής" κατάλληλη του "ανδρός".

Εικόνα CVRED

Δεν είπα οτι θα σταματήσει φυσικά. Άλλωστε είναι το επάγγελμα του. Δεν θα του κόψει κανείς τη δουλειά του ανθρώπου. Ίσως όμως, λέω ίσως, να δώσει πάτημα σε κανένα να υιοθετήσει συμπεριφορά σαν εκείνη, σε εκείνο το studio της ET3 to 1997. Και πως τα φέρνει η ζωή ε; Η ΕΤ3 ξανανοίγει Κυριακο.