Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Απίστευτο και όμως αληθινό. 
Ο κήνσορας της οικονομικής ηθικής, ο απηνής κριτής όλων των ρυθμίσεων, εκείνος που κατήγγειλε από τον σταθμό του τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης επειδή δήθεν ευνοούν τους μεγαλοφειλέτες και τους κακοπληρωτές, ο Γιάννης Αλαφούζος εισήλθε στην ρύθμιση των 100 δόσεων!
Η αποκάλυψη έγινε μετά από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου που αφορούσε την προσπάθεια του Αλαφούζου να βρει τρόπο να μην πληρώσει οφειλή του ύψους 2 εκατ. ευρώ, καταλογισμένη από τη ΦΑΕ Πειραιά.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος απάντησε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας του Αλαφούζου «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» έχουν ρυθμιστεί από τις 26 Μαΐου με την ρύθμιση των 100 δόσεων και έχει ήδη πληρωθεί η πρώτη δόση. Τα στοιχεία διαβίβασε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του Γ. Αλαφούζου.
 
Ρε τον ''επενδυτή'' Αλαφούζο. Αυτός θα σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μοιράζει μεροκάματα στα λαγουδάκια που βάφουν κάγκελα και γεμίζουν τους δρόμους της Αθήνας με πανό-συνθήματα ''Μαρινάκη πρεζέμπορα'', πρώτος είναι. Για να βάλει το χέρι στην τσέπη όμως ο ''επενδυτής'';

Σχόλια

Εικόνα XGEORGE

Ο.....100άρης δεν άντεξε κ κάνει μηνύσεις λέει στους Εισαγγελείς και Φαρισαίους γιατί κωλυσιεργούν....χα χα χα....Μου θυμίζει τον Ντούζο στην Ελληνική ταινία ''Φωνάζει ο κλέφτης'' με τον Ηλιόπουλο και τον Παπαγιαννόπουλο......Το ταλαίπωρο κατεστημένο του φταίει κ αυτουνού.....!!

Εικόνα ase_ree

Tην πρωτη δοση καλα την πληρωσε,για τις αλλες ειναι βεβαιος οτι το νιμου της σιας θα δουλεψει μπας και βγαλει κανενα φραγκο απο τους εκβιασμους?

Εικόνα savvas gridlock

Εσυ κατι ξερεις. Πες και για την Αννουλα...

Εικόνα XGEORGE

Περιμένω....αναμένω......καρτερώ..........τις μέρες που θα αρχίσει ο Βαγγέλας να εξαπολύει τις αγωγές εναντίον όλων αυτών που αποτελούν τους ''υπερασπιστές'' της νομιμότητας και της εξυγνίανσης........ Αλλά να το κάνει με τέτοιο τρόπο (πάντα νόμιμο εννοείται) που να βλέπω τα μούτρα τους κάθε μέρα στον τύπο κ την tv να κλαίνε κ να οδύρονται.......

Εικόνα savvas gridlock

Αγωγες εχουν φαει ΟΛΟΙ. Ολοι οσοι φανταζεσαι κι οχι μονο απο την ΠΑΕ Ολυμπιακος. Για το ποτε θα εκδικαστουν, περιμενε καμια διετια...

Εικόνα mikele7

savva μου,για πια διετια λες? τουλαχιστον πενταετια,με τους ρυθμους
που δουλευει η ελληνικη δικαιοσυνη .μεχρι τοτε θα πρεπει ο καθε
σικοφαντιμενος να αποδεικνυει, οτι δεν ειναι ελεφαντας.γι'αυτο
επαναλαμβανω,πρεπει να κανουμε ειλικρινη επικοινωνιακη
αντεπιθεση,με ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ R-TV ΚΑΝΑΛΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Χτες ο Γαβαθιώτης έγραφε στο gavros.gr ότι οι αγωγές πέφτουν ΗΔΗ β-ρ-ο-χ-ή απ΄τον Ολυμπιακό... Εμείς οι...φτωχοί, να πούμε, δεν θα μάθουμε τίποτα ονοματάκια; Τόοοση μυστικότητα πια;...

Εικόνα Brainstorm

στο κλασσικο dna site, εχουν γινει αναρτησεις που λενε οτι ο παπαθεοδωρου και το ιδιο το site εχουν φαει αγωγες, και η ωρα για σπορ εκλαιγε πριν μια βδομαδα οτι εφαγε αγωγη ο Ασβεστας και οτι "το ρεπορταζ δεν ποινικοποιειται"

καλα, ο θωμαιδης πρεπει να εχει φαει αγωγη με καθε πιθανο κι απιθανο τροπο. σημερα διερρευσε οτι θα του κανει αγωγη ο Βασσαρας γιατι τον εμπλεξε χτες βραδυ με κατι μαλακιες παλι.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Θωμαιδης δεν εφαγε απλως αγωγη απο την ΠΑΕ, εχει ηεη μια καταδικη για συκοφαντικη δυσφημηση κι ερχονται κι αλλες. Καλα, αυτα που εβγαλε χθες για το και καλα κυκλωμα στη διαιτησια, ειναι ανεκδοτο. Δεν στεκουν ουτε λογικα, ποσω μαλλον να σταθουν δικαστικα.

Εικόνα Brainstorm

δεν ξερω αν γνωριζεις απ την υποθεση, αλλα αφου ο θωμαιδης καταδικαστηκε για συκοφαντικη δυσφημηση, δε θα πρεπε εκτος απ ολα τ αλλα να ανακαλεσει καπου κατι δημοσια, η να ληφθουν καποιου ειδους ασφαλιστικα μετρα?