ΠΑΟ, ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ FINANCIAL FAIR PLAY



Αντιγράφουμε την είδηση.
 
Η Ντινάμο Μόσχας δεν αποκλείστηκε από το Europa League μόνο για την ερχόμενη σεζόν, όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα.
Η UEFA γνωστοποίησε, την Τρίτη, ότι αποκλείει την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας - η οποία την περασμένη σεζόν τέθηκε αντιμέτωπη του Παναθηναϊκού στο Europa League - για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Η αιτία του αποκλεισμού - "σοκ" για την Ντινάμο Μόσχας, έγκειται στην παραβίαση των άρθρων 58 (σχετικά έσοδα και συναφή έξοδα) και 63 (σεβασμός της οικονομικής ισορροπίας) του Κανονισμού Αδειών της UEFA, αλλά και του Financial Fair-Play.
 
Τι θυμηθήκαμε αμέσως;
 
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διανύει δύσκολες ημέρες όσον αφορά τα οικονομικά της και θα επιβαρυνθεί περαιτέρω από το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που της επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague.
Ωστόσο, θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, αφού θα κληθεί να πληρώσει άλλο ένα ποσό που αφορά τις "αμαρτίες" του παρελθόντος, μετά το συμβιβαστικό έγγραφο που υπέγραψε με τον επιθεωρητή του Financial Control Body της UEFA.
ADVERTISEMENT
Ωστόσο, θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, αφού θα κληθεί να πληρώσει άλλο ένα ποσό που αφορά τις "αμαρτίες" του παρελθόντος, μετά το συμβιβαστικό έγγραφο που υπέγραψε με τον επιθεωρητή του Financial Control Body της UEFA.

Συγκεκριμένα, θα καταβάλλει 200.000 ευρώ για τη μη τήρηση του Financial Fair Play τις προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν και κυρίως για τη σεζόν 2013-2014, όταν και δεν έλαβε άδεια συμμετοχής στο Europa League.
Παράλληλα, με βάση το memorandum που συνήφθη την Τετάρτη 25/2, αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρουσιάσει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό στον τελικό έλεγχο της σεζόν 2015 - 2016 (τον Ιούνιο του 2016), με βάση τις προϋποθέσεις που θέτει το CLFFPR.
Οι όροι της συμφωνίας επισημαίνουν ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίθεται υπό αυστηρό monitoring από το Financial Control Body και στην περίπτωση που παραβιάσει τις κείμενες διατάξεις, θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.
Στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός δεν είχε τηρήσει το Financial Fair Play και είχε κληθεί για εξηγήσεις από την UEFA, όμως στη Νιόν αναγνώρισαν τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την ΠΑΕ για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και για αυτό έδειξαν πνεύμα συνεργασίας μέσω αυτής της σύμβασης.
Εκτός από τον Παναθηναϊκό, σε συμβιβασμούς με την UEFA κατέληξαν η Χαλ Σίτι, η Ρουχ Χορζόφ και η Χαποέλ Τελ Αβίβ.
Παρακάτω, παρατίθεται το κείμενο της συμφωνίας...

 
Δυο μέτρα και δυο σταθμά απ'την UEFA. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ, αποκλεισμός 4 ετών σε μια ομάδα (που είχε και τεράστιο μπάτζετ παρεμπιπτόντως), πρόστιμο σε μια άλλη (με μπάτζετ τις πενταρο-δεκάρες της ''Παναθηναικής Συμμαχίας).
 
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Κι επειδή τα λαγουδάκια ξεκίνησαν και καλά ηλεκτρονικό πόλεμο, ''ρίχνοντας'' τη σελίδα της ΟΥΕΦΑ και απαιτώντας ''να αποκλειστεί ο γαύρος από την Ευρώπη'', περνάμε κι εμείς ένα μήνυμα.
 
UEFA, BAN THE OVERINDEBTED TEAM OF PANATHINAIKOS FROM ASSOCIATION FOOTBALL CLUB COMPETITIONS. (ΟΥΕΦΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ).

Σχόλια

Εικόνα markonis

Διαφωνώ στο να μιμηθούμε τους ξεφτιλισμένους βάζελους στέλνοντας μηνύματα στην ΟΥΕΦΑ για δυο λόγους

- Ο πρώτος είναι ότι εμείς οι Ολυμπιακοί δεν είμαστε ζήτουλες ούτε κλαψολιγούρια όπως οι βάζελοι.

- Ο δεύτερος είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα μας εχθρεύονται όλα τα χωριά της Ευρώπης επειδή τους στερήσαμε το σίγουρο γλέντι.Ας μην ξεχνάμε πως θα φωταγωγηθεί όποια πόλη πέσει με τη βαζέλα στα προκριματικά.Μέχρι και βουντού κάνουν οι αντίπαλοι για να πέσουν με το ζελέ.Μιλάμε για την απόλυτη σιγουράντζα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ασυρματιστά, θα συμφωνήσω κι εγώ με το να μην ακολουθούμε τις τακτικές των ξεφτιλισμένων, οι οποίοι το μόνον που τους έχει μείνει είναι να προσπαθούν για την προπαγάνδα και το φαίνεσθαι.

ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του ηγούνται σε πρωτοβουλίες ενώ οι άλλοι προσπαθούν ασθμαίνοντας (μάταια) να έπονται. δεν ακολυθούμε κανέναν στον βούρκο, συνεχίζουμε την πορεία μας στις κορυφογραμμές.

εξ άλλου, αυτοί είναι απλά ...χούλιγκανς των σπρέυ και του πληκτρολογίου, άρα και ειδικότης τους.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Εικόνα ase_ree

Σαββα αν τους εδωσε διορια μεχρι το 16 θα το ισοσκελισει,ειμαι σιγουρος και με απλες κινησεις.Οι ασβεστωμενες μανες των αυλακιωτηδων βγουν στο κουρμπετι κι αν γερασαν εχουν και κορες και αδερφες.Ετσι γαμημενες βαζελομανες να σωθει ο ξεφτιλισμενος τραβατε παλι να γαμηθειτε για να σωθει ο τουιτη.

Εικόνα savvas gridlock

Παλλαικη εκρηξη για τις μανες των βαζελων. Απο τη μια ακρη της Ελλαδας ως την αλλη, ολοι τις τραγουδανε.

Εικόνα thita

σαφής και απέριττη (=απλή και κατανοητή) η παρουσίαση και η ανάδειξη του θέματος

μήπως η απάντηση λέγεται sir manos & σια (όπου "σια" βάλε ανηψιό - ελεγκτή της κατά τα λοιπά κακιάς και ολυμπιακοκρατούμενης επο)??

τα ευρωκίνητα αντικειμενικοτσιράκια είδαν σκάνδαλο επειδή ο ελεγκτής της uefa έβγαλε πριν κάτι χρόνια φωτό με τον σάββα μας, αλλά εδώ με τον ανηψιό του Mr. Manos που ελέγχει την πανάθα όχι μόνο όλα καλά, αλλά τον βγάζουν και υπερέντιμο (φέτος αυτό δηλαδή, γιατί πέρισυ που εισηγήθηκε να κοπούνε ήταν τσιράκι του σαρή, του γαύρου, κλπ.)

σε κάποιο site των και καλά παρασκηνίων (αποδυτηριάκια ή sportdog) διάβασα πως θα αναδείξει ο θρύλος το θέμα αυτό του βάζελου στην uefa (ΑΜΗΝ, αν και θα ήθελα να παίζουν uefa και αφενός να γκελάρουν στο πρωτάθλημα και αφετέρου να τους γλεντάει η άνω Μπαστιά και το κάτω εστορίλ)

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Βαγγέλα στην ομάδα (που πιστεύω θα την αντιληφθούμε πλήρως όλοι σε λίγα χρόνια) είναι τα βήματα μπροστά με τήρηση του financial fairplay, που προϋποθέτει αυτάρκεια/ισοσκελισμό οικονομικών και ανάπτυξη της ομάδας, και όχι χρηματοδότηση ανάλογα την καύλα του μεγαλομετόχου, να το θυμούνται αυτό κάτι φίλοι γαύροι (νεόγαυρους θα τους λέγαμε πιο σωστά) που βρίζουν γιατί ο πρόεδρος δεν βάζει το χέρι στην τσέπη να φέρει ρόμπεν, φαλκάο και τσάβι

Υ.Γ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, αν ξέρει κανένας να μου πει, ο Έκι Γκονζάλες ξοφλήθηκε από την Πανάθα? Ρωτάω γιατί μου χρωστάει κάτι δανεικά (δεν τον πλήρωνε τότε ο Μήτσου και του δάνειζα κάτι ψιλά για καφέ Γλυφάδα, κλπ.), αν είναι να πεταχτώ Μπουένος Άϊρες να του τα ζητήσω

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

τον Εζεκιήλ τον καλέσαν στο Δημοτικό Στάδιο Αθηνών (και ουχί της ΠΟΑ, όπως θέλουν να το ...περάσουν σε όλους μέσῳ της έξις), οι ξεφτίλες, και για να τον τιμήσουν!
άκου θρασος!
εννοείται ότι όχι απλά δεν τον έχουν εξοφλήσει αλλά υπάρχει και μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων, οι οποίες είχαν συμφωνηθεί στο διακανονισμό.

Εικόνα REDNYC

AMFIBALLW AMA TON XOFLISANE TON EKI...STIS 100 DOSEIS THA TON VALANE KAI AUTON!!! HAHAHA!

POYSTH PAIDOFILE MPATIRH ALAFOYZO - SE GAMAEI O VAGGELAS!