SPORTRADAR ΚΑΙ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΣΚΑΙ-SDNA.GR



Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές να εκθειάζονται στην τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' οι εκθέσεις της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar. Μάλιστα η είδηση της συνεργασίας της ΕΠΟ με την Sportradar συνοδεύτηκε από ειρωνείες του Κυριάκου Θωμαίδη.
 
Με κάθε επισημότητα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar. Καλά, τόσο καιρό γιατί έλεγε ότι οι φάκελοι για τα ύποπτα που έστελνε η εταιρεία μέσω της UEFA είναι αναξιόπιστοι;
 
Αντιγράφουμε από το εξαιρετικό sfyrigmata.blogspot.com. 
 
Για… ανοησίες μίλησε ο διευθυντής της “Sportradar” Ανδρέας Κράνιχ αναφερόμενος στους ισχυρισμούς σε τίτλους εφημερίδων για τον παράνομο στοιχηματισμό. Αναλυτικά:
«Μελέτησα τη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα για τον παράνομο στοιχηματισμό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω. Αν άκουγα ότι έχουν τοποθετηθεί σε ένα παιχνίδι 6 εκατ. ευρώ, πρώτα πρώτα θα αναρωτιόμουν και θα αναζητούσα ποιος το λέει αυτό. Υπάρχουν 200 bookmakers που ασχολούνται με τη Σούπερ Λίγκα.
Ποτέ κανένας δεν θα αποκαλύψει τα ποσά που παίζονται. Όταν βλέπετε τέτοιους ισχυρισμούς σε τίτλους εφημερίδων, να λέτε ότι πρόκειται μόνο για μια απλοποίηση. Μιλάμε για ανοησίες. Να μη στηρίζεστε σε στοιχεία που παρουσιάζονται από πρόσωπα που έχουν συμφέροντα να τα παρουσιάζουν».
Η δήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίασης της έναρξης της τριετούς συνεργασίας της ΕΠΟ με την εταιρεία Sportradar, επίσημο συνεργάτη της ΟΥΕΦΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων.
 
Πού έπαιξε αυτή η δήλωση, με την οποία έμειναν εκτεθειμένες οι ''δημοσιογραφάρες'' των ΣΚΑΙ-sdna.gr, αλλά και ο μπουχέσας στοιχηματικός αναλυτής της προπαγάνδας, Νίκος Παναγόπουλος, που έχει κάνει σημαία στην τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ'' τους ''υπέρογκους στοιχηματικούς τζίρους σε ματς των ελληνικών πρωταθλημάτων'' και τις εκθέσεις της Sportradar; Πουθενά φυσικά.
 
Έχουμε και συνέχεια όμως, με το ''σκάνδαλο'' που αποκάλυψε ο Σάββας Λιβάνιος στην ιστοσελίδα sport-fm.gr του Αλαφούζου και αναπαρήγαγε (με πρόσθετα ''στοιχεία'') η τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'', για την ''πυραμίδα στο χώρο της διαιτησίας''. Αντιγράφουμε από το Μανώλη Γαβαθιώτη.
 
Ενώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ομίχλη τοπίο πού είχε δημιουργηθεί με την σκευωρία πού απασχόλησε σε πρώτη φάση την Δικαιοσύνη, τείνει να διαλυθεί και το τοπίο να ξεκαθαρίσει, η τηλεοπτική μηχανή της αμφισβήτησης, της συκοφαντίας και της δηλητηρίασης του τοπίου, εξακολουθεί απτόητη, απροκάλυπτη, ανεξέλεγκτη και βεβαίως, ανενόχλητη να παράγει και να εκτοξεύει λάσπη προς πάσαν κατεύθυνση, αρκεί να αφορά το ποδόσφαιρο.
Την Δευτέρα το βράδυ, προσπάθησε να «ανοίξει» άλλη «πληγή» στο ταλαιπωρημένο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την παρουσίαση υλικού απομαγνητοφώνησης ( σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπεύθυνου ) πού βεβαίως αφορά υποκλαπείσες συνομιλίες του μέχρι πρότινος αρχιδιαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου, προσπάθησε να εμπλέξει στη νέα αυτή σκευωρία, και τον Κύρο Βασσάρα, τον παλιό διεθνή διαιτητή πού σήμερα είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Διαιτητών στην ΕΠΟ.
ΟΙ διάλογοι, βεβαίως, ακατανόητοι, χωρίς ειρμό, εμφανέστατα μέρος υλικού παρανόμως ληφθέντος από το αυτοκίνητο του κ. Ζωγράφου, αλλά και αναμφίβολα και σαφέστατα «κομμένοι και ραμμένοι» με τρόπο ώστε να δημιουργούν διάφορες σκέψεις και συνειρμούς.
Το παράνομο αυτό υλικό, είναι βέβαιο ότι έχει παραχθεί από κάποιο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ κέντρο, το οποίο απεργάζεται με τρόπους σκοτεινούς και σαφέστατα εγκληματικούς, την σπίλωση υπολήψεων και κατασυκοφάντηση προσωπικοτήτων πού δραστηριοποιούνται στον ποδοσφαιρικό χώρο. Απώτερος σκοπός βεβαίως, η επιπλέον δηλητηρίαση της ήδη και πολλαπλά μολυσμένης ατμόσφαιρας, από το ίδιο ακριβώς κέντρο ΜΜΕ, αυτό πού απεργάζεται την υποβάθμιση και πλήρη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με εμφανή στόχο, την προσπάθεια καταστροφής της εικόνας του και βεβαίως, την απαξίωση και αμαύρωση της ομάδας πού δικαίως κυριαρχεί, λόγω απόλυτης αγωνιστικής διαφοράς από τις υπόλοιπες, σε όλες τις διοργανώσεις : Του Ολυμπιακού !
Αυτή η προσπάθεια απαξίωσης, σπίλωσης και υποβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφορά όλο το φάσμα του, σε όλα του τα επίπεδα. Δεν τους ενδιαφέρει πλέον να τηρήσουν κάποια προσχήματα, δεν τους ενδιαφέρει καν να ενεργούν στο πλαίσιο της νομιμότητας, με τρόπους νομικά και ηθικά επιτρεπτούς. Χρησιμοποιώντας την δημοσιογραφική τους ιδιότητα και προτάσσοντας ιταμά το ( δήθεν ) «δημόσιο αγαθό της πληροφόρησης» του κοσμάκη, περνάνε προς τα έξω όλα τα είδη δηλητηρίων πού μπορεί να σκεφτεί ο πιο άρρωστος εγκέφαλος !
Και όλα αυτά, όπως προαναφέραμε, ανεξέλεγκτα, απροκάλυπτα, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, αφού η Δικαιοσύνη δείχνει να παρακολουθεί … «μαγεμένη» τις κινήσεις τους, όπως το κουνέλι στέκεται ακίνητο, παραδομένο στη σαγήνη της έχιδνας.  
 
Ποιοι «πληροφόρησαν» τον Εισαγγελέα ;
 
Σήμερα, μας πληροφορεί το site της «Δίκης» πού ανήκει στον συνεργάτη του κ. Αλαφούζου και παρουσιαστή της ομώνυμης εκπομπής Κυριάκο Θωμαϊδη, ότι «ενημερώθηκε πλήρως σήμερα ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου».
Ενημερώθηκε, όμως, από… ποιόν ; Η μάλλον … από ποιους ; Και πως γίνεται να ενημερώθηκε περί του περιεχομένου ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ και να μην κίνησε ΑΚΟΜΑ διαδικασία ΔΙΩΞΕΩΣ εναντίον των ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ;
Πως αντιλαμβάνεται την εκτέλεση των καθηκόντων του ο κ. Σιμιτζόγλου, δεν μπορώ να γνωρίζω. Σίγουρα όμως, όχι σύμφωνα με την εικόνα πού έχω σχηματίσει στο μυαλό μου ( ίσως και λανθασμένη ) σχετικά με την περί Δικαίου αντίληψη πού πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως οι δικαστικοί λειτουργοί.
Προς το παρόν, πάντως, ο ένας εκ των θιγέντων στην βορβορώδη εκπομπή της Δευτέρας, ο Κύρος Βασάρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αντικρούει και ανατρέπει τους ισχυρισμούς των υποκλοπέων και αποκαλύπτει τις άμεσες ενέργειες πού προτίθεται να κάνει εναντίον των συκοφαντών.
 
Οι αντιδράσεις Βασάρα και Ζωγράφου
 
Η ανακοίνωση του κ. Βασάρα, έχει ως εξής :
 «Σήμερα τα ξημερώματα μέσω της τηλεοπτική εκπομπής «Δίκη» του κ. Θωμαίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υπέστην εντελώς απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση, παρουσιαζόμενος να εμπλέκομαι δήθεν σε μεγάλο σκάνδαλο υπόθεσης με πυραμίδες που ερευνά ο εισαγγελέας, με δήθεν αδήλωτα εισοδήματα, με δήθεν στρατολόγηση διαιτητών με αντάλλαγμα ταξίδια και χρηματικά ανταλλάγματα, τα οποία σε συνδυασμό με την θέση μου στην ΕΠΟ δήθεν επηρεάζουν την επαγγελματική ανέλιξη των παραπάνω διαιτητών κλπ. Η εμπλοκή μου δε αυτή στοιχειοθετείται κατά τον ανωτέρω δημοσιογράφο από κάποιες ακατάληπτες αναφορές του ονόματός μου από τον κ. Ζωγράφο, σε προφανώς παρανόμως υποκλαπείσες και πιθανώς και συρραφείσες δήθεν συνομιλίες του με αγνώστους, τις οποίες ανέγνωσε απομαγνητοφωνημένες ο ανωτέρω δημοσιογράφος, χωρίς να μπορεί φυσικά να αποδειχθεί, ούτε αν αυτό που ανέγνωσε αφορά πράγματι συνομιλία του κ. Ζωγράφου, ούτε τη γνησιότητα του περιεχομένου της και κυρίως, χωρίς να εξηγεί πώς κατέχει και αναπαράγει -υπό σκανδαλώδη ασυλία από τις Εισαγγελικές Αρχές, που οφείλουν να παρέμβουν αυτεπαγγέλτως για κακουργηματικές διώξεις- παράνομα υποκλαπείσες ιδιωτικές συνομιλίες τρίτων. Οι ανωτέρω ισχυρισμοί δήθεν υπό το πέπλο της δημοσιογραφικής ιδιότητας αποτελούν οργιώδη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση της αλήθειας και αποβλέπουν με απόλυτη επίγνωση της σημασίας των όσων αναφέρθηκαν στην βάναυση κατ’ εξακολούθηση προσβολή της προσωπικότητάς μου, του επαγγελματικού μου κύρους και εν γένει βλάβης μου, πιθανώς στην κάμψη μου και πάντως για σκανδαλοθηρικούς λόγους.
Είναι γνωστό ότι είμαι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου και συνεργάζομαι με τουριστικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως τουριστικά γραφεία, οργανισμούς, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά club, tour operators, εταιρείες διαδικτυακού marketing, ταξιδιωτικές μηχανές αναζήτησης κλπ. και νομίμως δηλώνω όλα τα φορολογικά μου εισοδήματα, αποδίδοντας τους φόρους από όλες τις δραστηριότητες απασχόλησής μου ως φορολογικός κάτοικος της Ελλάδας. Η μακρόχρονη εμπειρία και η ενασχόλησή μου με τον τουρισμό μου παρέχει την δυνατότητα να παρέχω συμβουλές σε τουριστικά θέματα για τουριστικούς  προορισμούς. Δεν ανήκω και δεν συμμετέχω σε καμία εταιρεία «πυραμίδας» και ουδέποτε έχω ασχοληθεί με ανταλλαγή χρημάτων, χωρίς την πώληση ή αγορά προιόντος. Συναλλάσσομαι μόνο με νόμιμες επιχειρήσεις και εκδίδω τα απαραίτητα πάντα εκ του νόμου δικαιολογητικά σε όλες τις συναλλαγές μου.
Παράλληλα, όλοι γνωρίζουν ότι η ιδιότητα που έχω στην ΕΠΟ, είναι αυτή του Συμβούλου Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης και η αποκλειστική μου ευθύνη και αρμοδιότητα είναι η εκπαίδευση διαιτητών και η παροχή συμβουλών σε θέματα και προγράμματα εκπαίδευσης, χωρίς την παραμικρή μου δυνατότητα ανάμιξης σε θέματα αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών σε οποιαδήποτε κατηγορία ποδοσφαίρου.  
Η εντιμότητα και το ήθος το οποίο με διακρίνει στον χώρο, εκπροσωπώντας επάξια το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες τις θέσεις από τις οποίες το υπηρέτησα και υπηρετώ είναι γνωστή σε όλο το φίλαθλο κοινό. Αυτή η εντιμότητα όμως, προφανώς δεν αρέσει σε κάποιους και παρότι δέχθηκα δολοφονική επίθεση στο παρελθόν κάτω από το σπίτι μου με σκοπό τη βιολογική μου εξόντωση, ώστε να μην αναλάβω κάποιο πόστο στην διαιτησία, τώρα που η ΕΠΟ αναγνωρίζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου με καλεί σε αυτή τη θέση, δυστυχώς επιχειρείται πάλι η επαγγελματική μου εξόντωση για τους ίδιους λόγους. 
Σας δηλώνω λοιπόν ότι ήδη έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου κ. Ανδρέα Παπαρρηγόπουλο να προβεί στα νόμιμα, εναντίων όσων με συκοφάντησαν και όσων έστω και με υπονοούμενα αναφερθούν σε δήθεν εμπλοκή του ονόματός μου σε παρόμοια ‘σκάνδαλα’.
Εξυπακούεται ότι είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης –όπως υπήρξα πάντα - για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις τυχόν μου ζητηθούν –αν πράγματι υπάρχει και διερευνάται- κάποια τέτοια υπόθεση»
Οσον αφορά τις αντιδράσεις του ετέρου των θιγέντων, του κ. Χριστόφορου Ζωγράφου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με στενό συγγενικό του πρόσωπο, ανακοίνωσε ότι αύριο κι9ι’ όλας θα καταθέσει μήνυση εναντίον της συγκεκριμένης εκπομπής, του υπευθύνου της και βεβαίως παντός άλλου υπευθύνου.
 
Αφιερωμένη στην τρόικα Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη και στους δημοσιογράφους που συντηρούν η παρακάτω ελληνική ταινία του παλιού κινηματογράφου.
 

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

τι διαολο, από το τηλέφωνο του Ζωγράφου μόνον τα απειλιτικά τηελεφωνήματα του γατιού του καναπέως δεν έπιασαν οι κοριοί;!
και με τον Ζωγράφο, πάλι ...ζωγραφίζει η ΚΥΠ...

Εικόνα thita

(έλεγε μια ψυχή -που δήλωνε ολυμπιακός- παλιά, σε ένα ματς με τη γαλατά)

θα τον ξεφτιλίσει (τον mondragon, εεεε τον σαγόνια)

Θα Τον Ξεφτιλίσει (ο Giovanni εεεε ο διευθυντής της Sportradar)

ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ (ο Σάββας και το RATM)

ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ

https://www.youtube.com/watch?v=6STYS-djKng

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εμ, όταν η ...ψυχή αυτή για να κατέβει υποψήφιος σε εκλογές παίρνει χρηματοδότηση από μπουγαδατζή Πατέρα και καταζητούμενο πια Βγενό, πρέπει και να ξεχρεώσει απέναντί τους...

Εικόνα Κωστας 7

Καλησπέρα,άσχετο αλλά θυμασαι τι σου έλεγα εχτές με την περίπτωση της ποινής στον Μελισσανιδη και πως μπλέκει η ΠΑΕ ΑΕΚ?
Μονο ένας το έχει αναδείξει και περιεργος ειναι και ΑΕΚτζης.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=130097350

Εικόνα thita

Kalhspera aderfe nai to eida to link sou,swsta kai pali,aektzhs o mpraoudakhs

To 8ema melissanidhs exei nomizw poly pswmi mprosta mas

Edw 8a eimaste

Εικόνα nmavronas

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ...