Ο ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ



Περιμέναμε 2 μέρες, να δούμε το ποιοι θα το κάνουν θέμα και πόσο θα το τονίσουν. Ως συνήθως, θέμα με τέτοιο περιεχόμενο που δεν αφορά όμως τον Ολυμπιακό, αλλά άλλο Σύλλογο, θάφτηκε απ'τα περισσότερα ΜΜΕ. Ας το δούμε.
 
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι το διαζύγιο με τον Γιάννη Καλμαζίδη κι ο μέχρι πρότινος προπονητής του, έριξε φως στα αίτια του διαζυγίου αυτού, αφήνοντες πολλά καρφιά για τον Γιώργο Ανδρέου!
Τον κατηγόρησε για παρεμβάσεις στο έργο του, που κατά τον ίδιο, ήταν ο λόγος που χάλασε το “γλυκό”, αλλά και για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος.
“Δεν φεύγω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι ζήτησα πολλά, βγήκαν κάποια νούμερα προς τα έξω. Είναι εύκολη δικαιολογία, αλλά δεν είναι έτσι. Ζήτησα αυτά που δικαιούται ένας προπονητής, χωρίς υπερβολές. Η διαφορά μας ήταν 2-3 χιλιάδες ευρώ. Ήταν πρόφαση, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αυτό εισέπραξα εγώ. Και του χρόνου, δεν θα είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή, απ΄ αυτά που θα έδινε σε μένα” είπε ο Καλμαζίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις, που αναφέρθηκε στα όσα συνέβαιναν μέσα στη χρονιά.
“Το θέμα είναι πως από νωρίς εισέπραξα το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, ακόμη και μέσα στη σεζόν! Ακόμη και μετά το Κύπελλο, είχαμε κάποια συμβάντα, εγώ δεν θέλω να δέχομαι κάποιες παρεμβολές στη δουλειά μου. Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ και μάλλον αυτό δεν άρεσε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εντάσεις, καμιά φορά προκύπτουν θετικά από τις εντάσεις, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Είμαι πικραμένος, θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι. Μίλησα με τον πρόεδρο πριν ένα μήνα και σήμερα μου πήρε τηλέφωνο. Και να εξοφλούμε τα χρωστούμενα. Γιατί ακόμη υπάρχουν οφειλές. Γεμίσαμε το Παλατάκι τόσες φορές, δεν είναι να μας χρωστάνε δύο μισθούς”, κατέληξε.
 
Δυο μισθούς χρωστάει ο ΠΑΟΚ στον Καλμαζίδη; Γιατί ρε παιδιά; Δεν χώνει λεφτά στο τμήμα ο Ανδρέου-Ντρίου; Ο Ιβάν Σαββίδης πού είναι; Γι'αυτό συζητούν ακόμη το αν θα πάρουν χορηγία από την ''Ελληνικός Χρυσός'' (με τον ''μπαμπούλα'' του ΜΑΡΙΝΑΚΗ να τους βασανίζει); Τις μεταγραφές των Κουβανών ξέρουν πολλοί να τις διαφημίζουν. Για τον απλήρωτο Καλμαζίδη, μούγκα...

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Με ολα αυτα πως γινεται να πηραν τον διαγωνιο της εθνικης Κουβας και ξενο προπονητη ενω ακουγονται και αλλα δυνατα ονοματα για τις υπολοιπες θεσεις?Απο τη μια δεν πληρωνουν τον προπονητη και απο την αλλη παιρνουν δυνατους παιχτες??

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

άντε και παίρνουν παίκτες αξίας, άντε και αφήνουν απλήρωτους συναργάτες κάνοντάς το γαργάρα οι ΑΡΔ, όλα να τα δεχτώ, το ότι τους βάφτισαν οι «αντικειμενικοί» κονδυλοφόροι «αυτοκράτορες του βόλλεϋ» με μόλις ένα κύπελλο κι ένα πρωτάθλημα στην ιστορία τους, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;;;;;;

Εικόνα Spiros Legend

Άκουσα τυχαία ή στο Σπορ24 ή στο Σπορ-ΦΜ,έναν ρεπόρτερ βόλλευ που είπε,ό,τι ο Πάοκ μιλάει απευθείας με Κουβανέζικη Ομοσπονδία,αυτή δίνει τις άδειες για τις μεταγγραφές,και τους πήρε με λίγα χρήματα,ενώ είχαν πολλαπλάσιες προτάσεις από Ευρωπαικές ομάδες.Δεν συγκράτησα περισσότερα,διότι έκανα κάτι άλλο εκείνη την ώρα,πάντως,κάποιο κονέ έχουν με Κουβ.Ομοσπονδία,αυτό κατάλαβα...

Εικόνα savvas gridlock

ισχυει.

Εικόνα savvas gridlock

Ξερω'γω; Εσυ τι λες; Βγαινει νοημα; Γιατι με το στομα, φερνω κι εγω ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στο ιταλικο πρωταθλημα.

Εικόνα Chief Bromden

Φωτοβολίδα που γρήγορα θα σβήσει...
Πόσο θα κρατήσει; Ένα, δύο χρόνια; Μετά θα τους ψάχνουμε όπως ψάχνουμε τώρα και τον Ηρακλή...
Δεν είναι παίξε γέλασε ο πραγματικός πρωταθλητισμός, φέτος θα το νιώσουν καλύτερα...

Εικόνα xristoforas

ΣΑΒΒΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ Δ-Ε-Ν ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ 2002,2013 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΠΟΡ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΝΤΑΜΠΛ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ,ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ)
ΕΝΩ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΡΙΑ ΝΤΑΜΠΛ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ,ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ)
ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ 2 ΚΟΥΠΕΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑΜΠΛ!

ΤΑ 52 ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 3 ΦΕΤΟΣ)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ (17)
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (4)
ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ (14) (ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ 1994 Ε)
ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3)
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ (14)
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ)

ΤΑ 5 ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 3 ΦΕΤΟΣ)
ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ (1)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3)
ΧΑΝΤΜΠΛ ΑΝΔΡΩΝ (1)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ....ΑΠΛΑ ΕΠΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ 2 ΦΕΤΙΝΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΕΚ ΤΩΝ 3 ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ) ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΤΑΜΠΛ...ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ!