ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''...



Το ξεβράκωμα της ''εγκληματικής οργάνωσης'' μέσα από το εξαιρετικό http://sfyrigmata.blogspot.gr/ συνεχίζεται. Ξεκίνημα με τη ''σημαία'' στα χείλη του κάθε Θωμαίδη και γενικότερα ΑΡΔ των sdna.gr-ΣΚΑΙ,τους ''τακτικούς δικαστές που δεν θέλει η ΕΠΟ, γιατί ξέρει πως αν μπουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλες οι λαμογιές θα κοπούν μαχαίρι''.
 
Στις 8 Ιουλίου, εκτός απροόπτου, θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ και μεταξύ των αποφάσεων που θα κληθεί να πάρει είναι ότι θα ζητήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και από τον Κοντονή λίστα με τακτικούς δικαστές για να στελεχώσει τις δικαστικές επιτροπές της (Πειθαρχική, Εφέσεων, Διαιτητικό Δικαστήριο κτλ). Οι θέσεις είναι συνολικά 24, άρα θα ζητηθεί λίστα με τουλάχιστον 48, οι οποίοι θα επιλεγούν από Εκτακτη ΓΣ που θα συγκληθεί μεταξύ 16-20 Αυγούστου, όπως προβλέπει το καταστατικό της.
Ο νόμος Κοντονή είναι αυτός που προβλέπει τακτικούς δικαστές. Όμως, είναι άγνωστο αν στην ΕΠΟ θα σταλεί η λίστα, καθώς είναι απίθανο οι δικαστές να δεχθούν να επιλεγούν αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπός τους στη Βουλή, που ο Κοντονής έκανε ότι δεν άκουσε, δεν θέλουν να εκδικάζουν επιθέσεις του ποδοσφαίρου.
Για αυτό και η ΕΠΟ θα φτιάξει και Plan B, δηλαδή λίστα με συνταξιούχους δικαστικούς που είναι το ίδιο. Αλλωστε και ο Κοντονής στην ΕΕΑ συνταξιούχο δικαστικό έβαλε στη θέση του προέδρου.
 
''Αντισυνταγματικό'' το να βρίσκονται ΔΗΜΟΣΙΟΙ κρατικοί λειτουργοί σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ όπως η ΕΠΟ, ε; Δεν θέλουν οι ίδιοι οι δικαστές να αναλάβουν τέτοιο πόστο, ε; Προσπάθησε και ο ''ψηλός Σισέ'' Πιλάβιος παλαιότερα να κάνει το ίδιο κι έφαγε τα μούτρα του, ε; Περίεργο. Όσοι τα έλεγαν αυτά πριν λίγους μήνες, ήταν ''υπάλληλοι του Μαρινάκη, που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε στην ΕΠΟ'', σύμφωνα με τις ''αντικειμενικές δημοσιογραφάρες της εξυγίανσης''. Τώρα τι γίνεται;
 
Στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε την Παρασκευή ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος και το θέμα είχε να κάνει με τις παράνομες υποκλοπές σε βάρος του, μετά από την τοποθέτηση κοριού στο αυτοκίνητό του. Σημειώστε δε ότι ο παράγοντας της διαιτησίας δεν πήγε με δική του πρωτοβουλία αλλά κλήθηκε από τους υπεύθυνος αξιωματικούς, πάντως πολύ καθυστερημένα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.
Από τον Ζωγράφο, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση για τα πάντα, ενώ όσον αφορά στο παράνομο υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα αναμένεται να χρειαστούν ενενήντα μέρες για να… κατέβει. Παράλληλα θα ξεκινήσουν έρευνες, προκειμένου να βρεθεί από πού ανέβηκε.
Οι υπεύθυνοι είδαν ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, άλλωστε έχει πάρει και μεγάλη δημοσιότητα. Ετσι θα ξεκινήσει έρευνα, καθώς ο Ζωγράφος έκανε και έγγραφη καταγγελία ενώ απορούμε γιατί καθυστέρησε τόσο.
Τέλος, από τον Ζωγράφο θα γίνει και μήνυση στην εταιρία από την οποία η ΕΠΟ είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο που του παραχώρησε, επειδή ο κοριός μπήκε χωρίς να έχει παραβιαστεί το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για αυτή την κίνηση τον προέτρεψαν και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Για να δούμε, θα μάθουμε (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση) το ποιος έβαλε τον κοριό στο Ζωγράφο και κυρίως το πώς βρέθηκε στα χέρια του Κυριάκου Θωμαίδη το υλικό των παρανόμων υποκλοπών;
 
Η μόνη περίπτωση Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μην πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα είναι να αποφασίσουν να γίνουν ερασιτεχνικά σωματεία. Ειδικά οι δυο πρώτοι χάνουν τεράστια έσοδα, υπό την προϋπόθεση να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Και οι τρεις ΠΑΕ παρουσιάζονται αντίθετες με την κατάσταση στην ΕΠΟ, όμως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλουν δικούς τους κανόνες, π.χ. να τους ρωτήσει η ομοσπονδία ποιους θέλουν για την ΚΕΔ. Μάλιστα στην ποδοσφαιρική πιάτσα «έπαιξε πολύ» ότι θα ήθελαν τον Κάκο. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ για την ομοσπονδία δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.
Φυσικά ούτε μπορούν να ανατρέψουν τον Γκιρτζίκη με δημοκρατικές διαδικασίες, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία που διαθέτει φάνηκε και στην προχθεσινή ΓΣ, όπου στον διοικητικό απολογισμό ψήφισαν 134 «ναι», 17 «όχι» και 9 «παρών».   
Πάντως, η ουσία είναι πως οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν μπορούν να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για πέντε βασικούς λόγους:
1)Τα έγγραφα που υπογράφουν κάθε χρόνο για να πάρουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Είναι νομικής φύσεως, άρα έχουν μεγάλη σημασία.
2)Η NOVA και ο ΟΠΑΠ. Οι χορηγίες τους είναι τα βασικά έσοδα του ποδοσφαίρου και υπάρχουν ρήτρες δέσμευσης, οι οποίες αν εφαρμοστούν θα πλήξουν όχι μόνο τις προαναφερόμενες ΠΑΕ αλλά και τις υπόλοιπες. Θα υπάρξουν αντιδράσεις.
3) Η κάθε ΠΑΕ έχει δεσμεύσεις και με δικούς της χορηγούς, έχει συμβόλαια με παίκτες, προπονητές, πουλάει εισιτήρια διαρκείας κτλ.
4)Οι πειθαρχικές ποινές, οι οποίες είναι εξοντωτικές. Θα χάνουν τα παιχνίδια αλλά θα τους αφαιρούνται και βαθμοί, για όσα διάστημα δεν αγωνίζονται, εκτός αν αποβληθούν από την αρχή.
5)Θα δείξουν αδυναμία, αν και οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται στην ισχνή μειοψηφία στην Σούπερ Λίγκα. Το σωστό είναι να κάνουν προτάσεις, αν έχουν επειδή φαίνεται ότι η αντιπολίτευσή τους είναι στείρα, προκειμένου να ξεκινήσει διάλογος τόσο στους κόλπους της διοργανώτριας, ενώ είναι δυνατόν να μεταφερθεί, μέσω των εκπροσώπων τους (Μποροβήλος, Αγραφιώτης, Αγγελίδης) και στο… γήπεδο της ΕΠΟ.
 
Η μια όψη του… φεγγαριού έχει να κάνει με την αξιοπιστία τους, δεδομένου ότι πρόκειται για υπογεγραμμένα έγγραφα, στα οποία υπάρχουν δεσμεύσεις που στην πράξη φαίνεται ότι δεν τηρούν. Η δεύτερη με το πότε υποκρίνονται.
Όταν τα υπέγραφαν για να πάρουν αδειοδότηση, ή τώρα που ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ υποστηρίζουν, έστω και μέσω διαρροών που όμως δεν διαψεύδουν πως δεν θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα;
Στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για θέατρο του παραλόγου με… συνταγή προπαγάνδας και λάσπης. Μια άλλη περίπτωση είναι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν θεσμοί, στην περίπτωσή μας αναφερόμαστε στην ΕΠΟ που σε αυτή τη μάχη που δίνει με τους τρεις στηρίζεται από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, όμως με την προπαγάνδα τους φαίνεται ότι δεν σέβονται την ομοσπονδία. Το μεγάλο θέμα προκύπτει από το γεγονός πως για να πάρουν αδειοδότηση, και κατ’ επέκταση οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ να παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκα, υπέγραψαν ένα δεσμευτικό έγγραφο, το οποίο επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ και όχι η ΕΠΟ. Εδώ τονίζουμε ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία είναι αυτή που θέτει τα κριτήρια.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα νομικά κριτήρια που περιλαμβάνονται στο άρθρο 43, και επαναλαμβάνουμε ότι ο κανονισμός αδειοδότησης δεν φτιάχνεται από την ΕΠΟ αλλά έρχεται έτοιμος από την ΟΥΕΦΑ, με τον τίτλο «Δήλωση αναφορικά με τη συμμετοχή στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA», αναφέρονται τα εξής:
«1. Η υποψήφια ΠΑΕ πρέπει να υποβάλλει μια νομικά έγκυρη δήλωση στην οποία να βεβαιώνει τα ακόλουθα:
α)ότι αναγνωρίζει ως δεσμευτικά κατά νόμο τα καταστατικά, τους κανονισμούς, τις οδηγίες και τις αποφάσεις της FIFA, UEFA, της ΕΠΟ και της επαγγελματικής ένωσης καθώς επίσης και την δικαιοδοσία του CAS της Λωζάνης όπως προβλέπεται στα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της FIFA,
β)ότι σε εθνικό επίπεδο θα συμμετέχει σε διοργανώσεις που είναι αναγνωρισμένες και υπό την αιγίδα της ΕΠΟ (π.χ. εθνικό πρωτάθλημα, εθνικό κύπελλο),
γ)ότι σε διεθνές επίπεδο θα συμμετέχει σε διοργανώσεις που είναι αναγνωρισμένες από την UEFA ή την FIFA»….
Όσοι δεν πειστήκατε διαβάστε και την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, δηλαδή του 43: «Η δήλωση πρέπει να φέρει υπογραφή εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου της υποψήφιας ΠΑΕ εντός του τελευταίου τριμήνου πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής της προς την ΕΠΟ».

 
ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ε;

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Νίκος Γεωργέας στο διάστημα περίπου δυο ωρών που κατέθεσε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις, λέγοντας ότι όσοι τότε συμπαίκτες του τον διαψεύδουν λένε ψέματα και υπέθεσε πως τάχα το ματς κανόνισαν οι πρόεδροι των δυο ομάδων! «Ο,τι θέλεις θυμάσαι, όλα είναι κατευθυνόμενα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι», ήταν η έκρηξη της στιγμής από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Ημαθίας Γιώργο Αρβανιτίδη.
Συγκεκριμένα για τον Καφέ, που είναι μέσα σε αυτούς που τον διαψεύδουν, ο Γεωργέας τόνισε: «Είπε και αυτός να γίνει αλλαγή. Εκεί ήταν και το μασάζ ήταν ακριβώς δίπλα, δεν είναι σε άλλο δωματιάκι. Έγινε αλλαγή για τους ίδιους λόγους. Δεν είμαι σίγουρος άλλα πιστεύω γι' αυτό έγινε αλλαγή». 
Κατά τα άλλα δεν θυμόταν ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν: «Πρέπει να πω ποιοί παίκτες του Ολυμπιακού ήταν που έκαναν ότι κατάλαβαν; Δεν θυμάμαι ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν», ανέφερε ο Γεωργέας.
Για το πως κατέθεσε στον ανακριτή ο Γεωργέας είπε: «Με φώναξε ο ανακριτής και μου είπε έγινε αυτό και αυτό, του είπα ότι έγινε, δεν κατήγγειλα. Με πήρε τηλέφωνο πήγα και είπα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στο όνομα μου». 
Για τον Μελισσανίδη ανέφερε: «Ο Μελισσανίδης δεν μου είχε πει τίποτα. Δεν τον βλέπω καθόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι. Μόνο στο γήπεδο μας βλέπει». Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε σχετική καταγγελία.
Αρχικά ο Γεωργέας είπε τα εξής: «Στα αποδυτήρια ήταν μόνο ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες, μας λέει πάμε να βγουμε εξω μπαίνει οι Λαναρής και μας λέει θέλω να σας πω κάτι. Μας έβαλε μέσα ξανά. Να σας πω ότι το ματς πρέπει να έρθει 3-0, μας είπε ο πρόεδρος, το άκουσαν και οι 11 παίκτες σίγουρα. Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν εξω, και πήγα και είπα "εγώ σε αυτό το ματς δεν παιζω". Έχουμε ματς άλλη αγωνιστική, θα σε βγάλω».
Μετά ανέφερε: «Βγήκαμε όλοι και μας έβαλε ξανά μέσα. Δεν είπα ότι μπήκε ο Καλαϊτζίδης μέσα. Όπως πάμε να βγούμε μας είπε ο Λαναρής "μπείτε μέσα". Δεν μπήκε μαζί μας ο Καλαϊτζίδης».
Από τη μια πλευρά ο Γεωργέας είπε: «Δεν ήταν πολλή καθυστέρηση. 2-3-4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε βγει. Με το που βγήκα πήγα στον πάγκο και το είπα».
Σε άλλο σημείο κατέθεσε: «Ο Λαναρής μας μιλούσε για 3-4 λεπτά».
Κάπου μπερδεύτηκε...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΖΟΛΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΕΕΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ;

 
Ενας από τους τότε συμπαίκτες του Γεωργέα, ο Δημήτρης Αμαραντίδης στη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέφερε ότι ο νυν παίκτης της ΑΕΚ λέει «ψέματα και δεν είδα χαλαρότητα στο παιχνίδι μας», αναφερόμενος στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου 2013.
Συγκεκριμένα κατέθεσε:  «Γι' αυτό το θέμα, ο Γεωργέας λέει ψέματα. Νομίζω ότι λέει ψέματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας, αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουν και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ».
 
Ένα ακόμη… άδειασμα στον Γεωργέα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά από τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κοτταρίδη, ο οποίος στο ματς της 6ης Ιανουαρίου 2013 Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 ήταν αναπληρωματικός:
*«Μου έχει μείνει σαν εικόνα ότι ο Γεωργέας έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Για τον Καφέ μου έχει μείνει η ίδια εικόνα. Ότι ήταν και αυτός τραυματίας».
*«Δεν μου είπε κανείς ότι το ματς ήταν στημένο, πιστεύω ότι αν ήταν θα μου είχε πει κάτι, θα το θυμόμουν. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε τίποτα»
*«Εγώ είδα ότι παίζαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Και αν ήμασταν τυχεροί θα το παίρναμε. Πρώτη φορά ακούω ότι στήθηκε το παιχνίδι, ότι στήνονται τα παιχνίδια, δεν ενημερώθηκα ποτέ και από κανέναν ότι ήταν στημένο, το τι καταθέτει ο Γεωργέας είναι δικό του θέμα»
*«Ο Καλαϊτζίδης είναι περίεργος χαρακτήρας, απότομος, απρόσιτος».
 
Ο Χαράλαμπος Παυλίδης ήταν βασικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ανέφερε ότι «στο ημίχρονο δεν έγινε τίποτα» και πως στα αποδυτήρια «ήταν και ο Λαναρής και ο Καλαϊτζίδης, ο Λαναρής απλά μας εμψύχωσε και μας είπε ότι μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό».
Η άποψη του Παυλίδη για όσα κατέθεσαν ο Γεωργέας, ο Καλαϊτζίδης και ο Καλογέρης: «Δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά. Απορώ, εγώ προσωπικά δεν άκουσα ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά τον αγώνα ούτε μετά από μέρες. Ο Καλαϊτζίδης δεν είχε την καλύτερη συμπεριφορά πρός όλους. Ο Γεωργέας ήταν χαλαρός, έκανε πλάκα αλλά πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση ψεύδεται».
Ακόμη πρόσθεσε: «Ο Γεωργέας έχει κάνει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο, μπορούσε να τα πει νωρίτερα. Και ο Καλογέρης λέει ψέματα. Ο Καφές απ'ότι θυμάμαι είχε πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή. Ο Καφές ήταν στο μασάζ ακριβώς από πίσω μας. Παίζαμε χωρίς πέντε βασικούς, πηγαίναμε για να πάρουμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός μας πίεζε, είχε υπεροχή. Εμείς κάναμε 1-2 τελικές προσπάθειες μόνο».
 
Ο ένας μετά τον άλλον καταρρίπτουν τις καταθέσεις του Μελισσανίδη, του Γεωργέα και του Καλογέρη για τον ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του φροντιστή της ομάδας Θανάση Βούλγαρη, ο οποίος ανέφερε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι στην ανάπαυλα μπήκε πρώτος στα αποδυτήρια και έφυγε τελευταίος.
Ακόμη κατέθεσε: «Όσο ήμουν μέσα δεν αντιλήφθηκα τίποτα. Εγώ πάντα είμαι μέσα στα αποδυτήρια. Ψυχολόγος δεν είμαι, δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά ο Γεωργέας. Λαναρής και Καλαϊτζίδης ήταν συνέχεια μέσα στα αποδυτήρια, πάντα είναι. Λέγανε πώς να παίξουν και τίποτα περισσότερο. Μέσα ήταν και οι δύο. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Με το που σφύριξε ο διαιτητής, τα παιδιά βγήκαν και δεν υπήρξε καθυστέρηση».
 
Καταπέλτης κατά των Μελισσανίδη, Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καλογέρη και ο Ηλίας Ιωάννου. Ο επιθετικός της Βέροιας ανέφερε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι «νιώθει προσβολή», επειδή ο ανακριτής κ. Ανδρεάδης τον κατηγορεί για δωροδοκία. Παράλληλα τόνισε πως οι Λαναρής (σ.σ. γενικός αρχηγός), Καλαϊτζίδης (σ.σ. προπονητής της Βέροιας) μπήκαν μαζί στα αποδυτήρια και τους έκαναν μόνο ανάλυση του αγώνα.
«Θα σας πω αυτά που θυμάμαι, ούτε εικασίες κάνω ούτε τίποτα. Ό,τι είπα και στον κύριο Ανδρεάδη. Μπήκαμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, παίκτες, ο κύριος Λαναρής και ο προπονητής. Μας έκανε μία πολύ μικρή ανάλυση παιχνιδιού, μας έδωσε κάποιες οδηγίες», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννου, ο οποίος πρόσθεσε:  «Όσο είχα οπτική επαφή δεν είδα κανέναν άλλο να μπαίνει και να βγαίνει από τα αποδυτήρια. Ο κύριος Λαναρής είπε μόνο "πάμε γερά παιδιά, να μπούμε καλά στο β' ημίχρονο". Ξαναλέω, όσο είχα οπτική επαφή γιατί μένω μόνος μου για 1-2 λεπτά και συγκεντρώνομαι».
Ακόμη τόνισε: «Με τέτοιου είδους πράγματα δεν έχω συμμετοχή. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν άκουσα απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω γιατί έγιναν αλλαγή Καφές και Γεωργέας. Ο Καφές άκουσα ότι έγινε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα. Δεν είδα τον κύριο Αρβανιτίδη πουθενά.  Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία. Αν υπήρχε έστω και κάτι δεν θα συμμετείχα».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αναπληρωματικός στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 Δημήτρης Μάνος: « Ο Καφές νομίζω είχε τράβηγμα, δεν θυμάμαι. Ο Καλαϊτζίδης δεν μου φερόταν καλά, με μείωνε σαν παίκτη, έκανε παρατηρήσεις. Ο Ολυμπιακός μας πίεζε πολύ από την αρχή. Δεν άκουσα να αναφέρει τίποτα ο προπονητής, άλλωστε δεν μου μιλούσε ποτέ. Το πέναλτι πιστεύω ότι δεν ήταν».
 
Άλλος ένας που διέψευσε τις καταθέσεις των Μελισσανίδη, Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καλογέρη για το ματς είναι  ο φυσιοθεραπευτής της Βέροιας, Αναστάσιος Τυφλίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο νυν παίκτης της ΑΕΚ είχε πάει σε αυτόν στην ανάπαυλα του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 επειδή είχε πρόβλημα στο γόνατο. Παράλληλα ανέφερε ότι δεν άκουσε τον Λαναρή να ζητά από τους παίκτες να χάσουν το ματς με 3-0, προσθέτοντας ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής ήταν από την αρχή της ανάπαυλας του ημιχρόνου στα αποδυτήρια και δεν πήγε μετά, όπως κατέθεσαν οι Γεωργέας, Καλαϊτζίδης.
Συγκεκριμένα ο Τυφλίδης, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κατέθεσε τα εξής:
«Δεν άκουσα κάτι στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του αγώνα. Ο Γεωργέας ήρθε σε μένα επειδή είχε χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο και ο Καφές έπασχε από ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς. Αξιολόγησα την κατάσταση και είπαμε να το δούμε στο β' ημίχρονο, ώστε αν υπήρχε πρόβλημα να γινόντουσαν αλλαγή. Ο Λαναρής ήταν εκεί στα αποδυτήρια μαζί με τον Καλαϊτζίδη. Δεν άκουσα κάτι. Ο χώρος είναι ενιαίος και αν κάποιος έλεγε κάτι θα το άκουγα. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, έτσι όπως τα αναφέρετε. Η ομάδα είχε παίξει καλά σε εκείνο το παιχνίδι».
 
Στον Γεωργέα επικεντρώθηκε στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και ο Νίκος Τζημογιάννης, αναπληρωματικός στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Ο πρώην συμπαίκτης του νυν παίκτη της ΑΕΚ ανέφερε πως «όταν ο Γεωργέας έγινε αλλαγή ήρθε στον πάγκο και ήταν δυσαρεστημένος επειδή είχε τραυματιστεί. Δεν μας μίλησε».
Παράλληλα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος: «Στο β' ημίχρονο δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους μας. Κάθε  λεπτά σχεδόν ήταν και μία ευκαιρία. Τα γκολ ήταν αναμενόμενα, το πέναλτι κατά την άποψή μου δεν ήταν. Είναι γκολ που μπαίνουν κάθε Κυριακή».
Και κατέληξε: « Ο κύριος Ανδρεάδης είναι ανακριτής, δεν είναι προπονητής, δεν μπορεί να κρίνει τις φάσεις. Είναι κλασικά γκολ που γίνονται σε κάθε παιχνίδι. Όχι βέβαια, δεν πήγαμε για να χάσουμε αλλά πόσο να αντέξεις.".
 
Η ερώτηση από την έδρα δεν άφηνε περιθώρια. «Μπορεί να είναι στημένος ο αγώνας Ολυμπιακός-Βέροια 3-0». Ξεκάθαρη ήταν και η απάντηση του 25χρονου Νίκου Καλτσά, ο οποίος πλέον είναι παίκτης του Παναθηναϊκού: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι, εφόσον δεν έχω ακούσει κάτι. Αν άκουγα θα το έλεγα. Παίξαμε αρκετά καλά, θυμάμαι ότι κάναμε και 2-3 ευκαιρίες. Δεν μπορώ να κάνω ανάλυση τον αγώνα. Εγώ ποδοσφαιριστής είμαι, να παίξω ποδόσφαιρο θέλω, δεν είμαι αναλυτής. Δεν είδα ποιοι μπήκαν μέσα στα αποδυτήρια. Πάντα όμως μπαίνουν μέσα ο προπονητής και ο Λαναρής. Λογικά μπήκαν μέσα αφού το κάνουν πάντα. Δεν είχα άποψη για αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, επειδή ως αναπληρωματικός έκανα ζέσταμα. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε κάτι».
Για την συμπεριφορά που είχε ο Γεωργέα, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Καλτσάς κατέθεσε τα εξής: «Οταν έγινε αλλαγή δεν ανέφερε τίποτα. Δεν τον ρώτησα γιατί έγινε αλλαγή, υπέθεσα λόγω τραυματισμού. Ήταν δίπλα μου. Ο Γεωργέας έκανε και πλάκες, παρεΐστικα. Μέσα στα αποδυτήρια είναι φυσιολογικός. Ο Καλογέρης ήταν καλό παιδί, επαγγελματίας».
 
Εναντίον των Μελισσανίδη, Κούγια, Καλαϊτζίδη, Γεωργέα στράφηκε ο πρώην γενικός αρχηγός της Βέροιας Γιώργος Λαναρής, ο οποίος διέψευσε ότι είπε στους παίκτες, στην ανάπαυλα του αγώνα, να χάσουν με 3-0. Αντίθετα ανέφερε ότι επεσήμανε πως όσο περνάει ο χρόνος «είναι υπέρ μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Για τον Καλαϊτζίδη, ο Λαναρής είπε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Ήμουν μέσα στα αποδουτήρια στο ημίχρονο, σε όλα τα παιχνίδια μπαίνω στα αποδυτήρια. Δδεν τους είπα ποτέ να χάσουν με 3-0, είναι ψέματα. Δεν είχαμε κανένα θέμα στο δεύετρο ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος έδινε οδηγίες, ενώ αυτός είναι που αποφασίζει τις αλλαγές. Οι δύο έγιναν για λόγους τραυματισμού και η μία για τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο η πίεση του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε και στο ημίχρονο τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα είναι υπέρ μας για να πάρουμε θετικό αποτέελεσμα. Βγήκα με Καλαϊτζίδη στον αγωνιστικό χώρο και πήγαμε στον πάγκο».
Μετά στο… στόχαστρό του βρέθηκαν δυο παράγοντες του ποδοσφαίρου: «Αν δούμε τις καταθέσεις συνολικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Πήγε ο Μελισσανίδης, ο Κούγιας, κάτι ύποπτο μου φαίνεται. Η ομάδα δεν βγήκε με καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απομακρύνθηκα από τα αποδυτήρια».
Και συνέχισε: «Ο Καφές κάτι ήρθε και είπε στον Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω τι του είπε. Απ' ότι πληροφορήθηκα ο Γεωργέας έκανε παράπονο ότι είχε πρόβλημα γι' αυτό έγινε αλλαγή. Το ίδιο έκανε και ο Καφές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί έπαιξε μέχρι το 67'. Εγώ έχω παίξει τραυματίας σε όλο τον αγώνα».
Για τον Γεωργέα, ο Λαναρής ήταν κατηγορηματικός:  «Διαψεύδω όλα αυτά που είπε ο Γεωργέας. Είναι κατευθυνόμενα, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι άλλο».
 
ΡΕ ΓΕΩΡΓΕΑ, ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΜΑΤΣ ΤΟΥ 2013 (ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΩΖΟΤΑΝ Η ''ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ'' ΣΟΥ ΑΕΚ), ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ;
 
Κι όμως, έμεινε.
 
Επίθεση εναντίον όσων θεωρεί ότι έστησαν την «πλεκτάνη», όπως τη χαρακτήρισε, για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης. Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν χείμαρρος εναντίον των Μελισσανίδη, Καλαϊτζίδη, Γεωργέα, τονίζοντας ότι ο νυν προπονητής του Αρη διαδίδει στη Θεσσαλονίκη ότι είναι φίλος με τον παράγοντα της ΑΕΚ.
Αρχικά ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε όχι μόνο σε πλεκτάνη αλλά και σε κακό σεναριογράφο: «Όλα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο, ο Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί ο Καλαϊτζίδης δεν ήρθε εδώ. Δεν μπορεί να μας δει στα μάτια, να μας αντικρύσει. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη διαδίδει ότι είναι φίλος με τον Μελισσανίδη».
Στην συνέχεια διέψευσε ότι ο Λαναρής ζήτησε από τους παίκτες να χάσουν: « Δεν υπάρχει περίπτωση να μπήκε ο Λαναρής μέσα στα αποδυτήρια και να είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Όλοι μαζί πάμε να κλέψουμε; Δύο- τρεις πάμε».
Μετά επικεντρώθηκε στις σχέσεις Καλαϊτζίδη-Μελισσανίδη: «Τον Καλαϊτζίδη στο παρελθόν, τον έδιωχνα, τον ξανάπαιρνα, τον έδιωχνα ξανά. Αν είχαν κάτι να πουν για μένα, θα τα έλεγαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λέει ότι είναι δυνατός και είναι μαζί με τον Μελισσανίδη. Ότι είναι φίλοι».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιλογές του τότε προπονητή της Βέροιας (και νυν του Αρη) στη διάρκεια του αγώνα που έγινε τον Ιανουάριο του 2013: «Εγώ δεν μπορώ να στήσω παιχνίδι, είμαι πρόεδρος κάθομαι πάνω. Ο Καλαϊτζίδης να έρθει να μας πει γιατί άφησε εκτός αγώνα έξι βασικούς. Γιατί έβαλε τον Σκαθαρούδη αλλαγή και δεν έβαλε τον Καλτσά που ήταν παίκτης Εθνικής Ομάδας;»
Ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε και στην αιτία της κόντρας του με τον Καλαϊτζίδη: «Ηθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Γι' αυτό τα κάνει ο Καλαϊτζίδης αυτά. Εγώ έδωσα την Βέροια για πάρω τον Άρη. Είναι σκηνοθεσία, θέατρο. Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Μεταξύ τους έχουν το θέμα. Βρέθηκε η Βέροια στην μέση και ήρθε ο Καλαϊτζίδης μετά από 2.5 χρόνια να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες».
Στο στόχαστρο του Αρβανιτίδη βρέθηκε και ο νυν παίκτης της ΑΕΚ εναντίον του οποίου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις: «Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τότε. Αν το έκανε θα έπεφτε η Βέροια και η ΑΕΚ θα έμενε στην Σούπερ Λίγκα».
Παράλληλα απάντησε στους ισχυρισμούς του Γεωργέα: «Ποιο παιχνίδι στήσαμε με τον Μαρινάκη; Εμείς παίζουμε μπάλα; Εμείς κλωτσάμε;»
Ακόμη ο Αρβανιτίδης κατήγγειλε: «Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε».
Για τον Καλαϊτζίδη, ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας είπε επίσης: «Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να μαχαιρώσει με έναν χαρτοκόπτη έναν δημοσιογράφο. Τον αγώνα τον είδα από την σουίτα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς ήμασταν τρίτοι από το τέλος».
Ο Αρβανιτίδης κατέληξε: «Δεν ξέρω για στοίχημα τίποτα, ούτε έχω παίξει.  Στο "Κοριόπολις" μόνο εγώ δεν ήμουν μέσα. Με πνίγει το δίκιο γιατί κάποιοι έρχονται εδώ και το παίζουν τιμητές της δικαιοσύνης».
 
ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ; ΚΑΝΕΙ ''ΤΖΙΖ'';
 
Κι αναμένονται νέα ξεβρακώματα, σε αυτήν την στημένη ιστορία. Στο τέλος της κάποιοι θα σκύβουν να πιάσουν το σαπούνι στα ντουζ των φυλακών κι αυτοί σίγουρα ΔΕΝ θα είναι όσοι έχουν συκοφαντηθεί...

Σχόλια

Εικόνα thita

Btw o gewrgeas eskase lei me mpravous sthn epitroph xaxaxa ante paidia den einai baltos apo ton niaou,oxi, alla an htan kanenas kai kala toy marinakh me sideriwmenous,8a epaize prwto 8ema sto sdna kanena mhna kai oi neogayroi 8a ntrepontousan pali

Εικόνα Romain

Πως να παραμείνει στο ροστερ ένας 38χρονος αμυντικός που στα ντουζενια της καριέρας του ήταν για τα πανηγύρια? Και δεν μιλώ για όσα του υπεφερε από τον Τζολε. Ο Τζολε δεν είχε αντίπαλο που να μπορούσε να τον κρατήσει.

Με την κατάθεση του κατάφερε να παραμείνει στο ροστερ ή να πιάσει πόστο στην κουλα.
Η δε δήλωση του ότι "το έστησαν οι δύο προεδροι" είναι από το στόμα του αφεντικου του.

Μαρτυρησε επίσης ότι είχε συνεννόηση με τον δικηγόρο του Μελισσανιδη και όχι με τον ίδιο. Πολύ λογικό αφού δεν θα ήταν σε θέση ο Νιαου να του εξηγήσει τι να δηλώσει στην κατάθεση του.

Όλα όμως φανερωνονται και φαίνεται ποιοι είναι από πίσω.

Πίσω από το Βέροια - Ολυμπιακός

Πίσω από το Ατρόμητος- Ολυμπιακός

Και πίσω από την εγκληματική οργάνωση.

Εικόνα REDNYC

H KATATHESH TOU GEORGEA EINAI TELEIWS GIA TA PANIGYRIA! TRELO GELIO!!! "PISTEUW, NOMIZW, AKOUSA, MOU EIPAN OTI TOU EIPAN"...MILAME GIA STOIXEIA, OXI MALAKIES!!!

DEN XREIAZETAI NA VRETHOUN OUTE LOGARIASMOI, OUTE MAURA LEFTA, OUTE PAIXTES TOU OLYMPIAKOU NA GNWRIZOUN...EDW MILAEI O GEORGEAS RE, OTI LEEI EINAI MPETON!!!

KAI STO TELOS EKANE KAI THN MALAKIA: "O MELISSANIDHS, O PROEDROS THS AEK" !!! DEN TOY KOVEI MIA, TON EDWSE MONOS TOY!!! HAHAHA! EGW AN HMOYN STHN DIOIKHSH THA EPERNA THN KATATHESH TOY KAI THA THN EVAZA STON FAKELO POY EDWSE O OLYMPIAKOS STHN EEA! RE DEN TOYS DERNOYME KAI MARTYRANE MONOI TOYS!!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

άρα, τα δύο από τα τρία συνεταιράκια, κάτι ξέρουν ότι δε θα συμμετάσχουν στο επόμενο Πρωτάθλημα.

η μεν ποα λόγῳ χρεών και οφειλών σε ποδοσφαιριστές, η δε κούλα λόγῳ του «επώνυμου φιλάθλου» (σαν πολλοί μαζεύτηκαν) ο οποίος, κατ' ομολογίαν μέλους της ομάδος με σήμα το κοτόπουλο σε κροκί φόντο, είναι πρόεδρος της, αν και νομικά δεν του επιτρέπεται!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Υ.Γ. η σημερινή ψώρα των σπορ και μετά από τις πρόσφατες γκέλες (εκτός γηπέδου αυτή τη φορά) του πελάτη του Τζόλε, δεν είχε ούτε ένα πρωτοσέλιδο κτύπημα σχετικά με τα του ποδοσφαίρου!

που εξαφανίστηκε ο ...εξαίρετος «αντικειμενικός» αθλητικογράφος με ροπή στο δικαστικό ρεπορτάζ; λέτε να τον έπνιξαν στον ...Ασβέστη;;;;;;;;;;;;

Εικόνα thita

Μπράβο Σάββα, μιλάμε το ξεβράκωμα που τους κάνεις με αγριεύει.

Για τους τακτικούς δικαστές έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες, δεν θα δεχτούν. Στα αρχίδια μας βέβαια είτε τακτικοί, είτε συνταξιούχοι (κακοί οι συνταξιούχοι δικαστές, εκτελούν εντολές, κλπ., όταν τους παίρνει η επο, αλλά όταν τους παίρνεις ο σιορ Διονύσης για την ΕΕΑ είναι καλοί).

Όσον αφορά τον Ζωγράφο (που το κυρίως θέμα είναι ποιος τον κοπάνησε και όχι ποιος τον παρακολουθούσε, διότι προφανέστατα αυτές οι δύο υποθέσεις συνδέονται), μέχρι να γίνουν όλα αυτά που λέει το ρεπορτάζ, μπορεί απλά να ερωτηθεί ο σαγόνιας που βρήκε τη μαγνητοφώνηση που έπαιξε στην εκπομπή (να υποθέσω κάποιος του άφησε ένα στικάκι/cd στην πόρτα του σπιτιού ε….. το ίδιο και με τις καταθέσεις του κορέα, σωστά?).

Ποα/ΔΕΚΟ βορά/αεξάρα ανερυθρίαστα δηλώνουν ότι δεν αρχίζει το πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες, κλπ. Τι εννοούν?? Μία εκδοχή είναι ότι δεν θα συμμετέχουν. Γιατί λοιπόν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα με τους άλλους που θέλουν να παίξουν (βέβαια για όλους τους λόγους που ανέφερες πρόκειται για επιεικώς γραφικό ισχυρισμό). Άλλη εκδοχή όμως, που σηκώνει εύκολα εισαγγελέα και βαρύτατες ποινές με βάση το νέο νόμο κοντονή, επειδή παρακινεί σε βία, κλπ., είναι ότι δεν αρχίζει το πρωτάθλημα διότι θα τα κάνω όλα πουτάνα, κλπ.. Είδατε κανέναν ΑΡΔ να λέει τίποτα? Αν ήταν ο Μαρινάκης όμως? Από Αύγουστο/Σεπτέμβρη ως συνήθως θα φταίνε τα χουλιγκάνια για τα επεισόδια, όχι οι αλήτες που τους πορώνουν ε και θα γράφει πάλι ο σαμπράκος για τη βία...

Για το θέμα επικεφαλής διαιτησίας, ο θρύλος δεν έβγαλε κουβέντα. Το τρίο στούτζες όμως έσπρωχνε κάκο με χίλια. Κατά τα λοιπά, ο τσαχειλίδης είναι του ολυμπιακού, αλλά ο κάκος θα ήταν δίκαιος. Μάλιστα.

Τέλος, εδώ και μήνες εξαγγέλλουν τα αδελφάκια της αιμομιξίας ότι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη "διεφθαρμένη" διοίκηση της επο, και κανένας ΑΡΔ δεν μιλάει. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Πως θα ανατρέψουν εκλεγμένη κανονικά (με διαδικασία που δεν αμφισβητήθηκε) διοίκηση? Με αθέμιτα μέσα? Τι κάνει ο εισαγγελέας? Ο Υπουργός? Αυτό δεν το λένε εκβιασμό, απειλή, εγκληματική οργάνωση, κλπ.? Ο «αλήτης» Μαρινάκης είδατε να λέει τέτοια πράγματα, όταν ανέλαβε, για τον ψηλό Σισσέ? Αλλά τα ΑΡΔάκια τσιμουδιά.

Συνέχισε λοιπόν το ξεβράκωμα.

Υ.Γ. Για το «στημένο» ΟΣΦΠ-Βέροια έχω να θυμίσω ότι είχα διαβάσει στον Νικολακόπουλο πως ο Καφές, που κατά τον Γεωργέα δεν ήταν τραυματίας, αλλά έγινε αλλαγή επειδή δεν δεχόταν να παίξει σε «στημένο» παιχνίδι, κλπ., έχασε τα 3-4 επόμενα ματς λόγω τραυματισμού. Προφανώς σύμπτωση ε Γεωργέα?

Εγώ πάντως δέχομαι να υιοθετηθεί η κατάθεση Γεωργέα ως η μόνη αληθής (από πουθενά δεν προκύπτει εμπλοκή ολυμπιακού, ακόμη και ο ψευδομάρτυρας είπε πιστεύω το έστησαν οι πρόεδροι, όχι γνωρίζω ότι το έστησαν). Σε αυτή την περίπτωση όμως να τον πιστέψουμε τον emetostop σε όλα που είπε ε ΑΡΔάκια, μαζί και ότι ο νιάου είναι πρόεδρος (με ό,τι βεβαίως αυτό συνεπάγεται), όχι μόνο στα υπόλοιπα.

Εικόνα REDNYC

APOLYTWS SWSTOS! VEVAIA TA ARDAKIA KOKOKO KANOUNE...OPWS KAI SHMERA, POY VGHKE H EIDHSH OTI O THRYLLOS PAIZEI KANONIKA TSOU LOU, KOKO KO TA ARDAKIA POY MAS EIXANE PRIXEI TA ARXIDIA ME TIS KATAGELLIES TOU POA...

TSAMPA KAI TOSA SXOLIA POY GRAFANE APO KATW TA MALAKISMENA! RE THA FANE POLY FAPA MESA STHN XRONIA!

OSO GIA TON GEORGEA, THN MEGALYTERH POYTANA TOU TZOLE, TON PERIMENOUME STO KARAISKAKH ME THN AEJARA... NA ERTHEI ME THN OPISTHEN OMWS GIATI THA PONESEI....

Εικόνα savvas gridlock

Κατι δικα μας μουλικα, Γιαννη, που τρωγανε τον παπα των βαζελων τις προηγουμενες μερες "τι εγινε Μαρινακη, μας εμπλεξες; Τωρα που μας βρωμισες το ονομα, τι γινεται που δεν θα παιξουμε Τσου Λου;", τωρα εχουν εξαφανιστει. Μαλλον τρεχουν στο Συνταγμα για το "ναι" και το "οχι" στο κυριακατικο δημοψηφισμα, δεν εξηγειται αλλιως τετοια μουγκα...