Η ΕΕΑ, Η ΚΕΡΚΥΡΑ, Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Εκθεση για τον υποβιβασμό της Κέρκυρας από την Σούπερ Λίγκα θα στείλει  η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο. Η ΕΕΑ, μετά από καταγγελία του Εργοτέλη, έκρινε ότι «Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές». Η ομάδα που σώζεται είναι ο Λεβαδειακός!
Αναλυτικά η απόφαση:
«Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές».
Αντίθετα η ΕΕΑ δεν έβγαλε απόφαση αναφορικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβιβάστου του Μελισσανίδη, ο οποίος εμπλέκεται ταυτόχρονα στον ΟΠΑΠ και την ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάντως, ο σχετικός φάκελος εμπλουτίστηκε από την δήλωση Γεωργέα ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος στην ΑΕΚ, στη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης κατά της πρωτόδικης δικαίωσης της Βέροιας, όπως επίσης και από τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της Επιτροπής Εφέσεων, οι οποίες έκριναν ότι υπάρχει σύνδεση Μελισσανίδη-ΑΕΚ και τον τιμώρησαν για δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ενημέρωση για το προαναφερόμενο θέμα:
Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
(Συζητήθηκε)
Επίσης, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε επίσης τις ακόλουθες αποφάσεις:
-Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 (Υπό διάσκεψη)
-Καταγγελία της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 περί αλλαγής έδρας και οικονομικές οφειλές.
 (Υπό διάσκεψη)
Η διαδικασία που προβλέπεται για την περίπτωση της Κέρκυρας, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ:

Αναμένουμε από την ΕΕΑ ίδια αντιμετώπιση και για το Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΠΑΕ ΑΕΚ,
 
αλλά και για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Δεν λέμε ότι περιμένουμε να υποβιβαστούν σώνει και ντε ΚΑΕ ΠΑΟ-ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό θα το αποφασίσουν ΕΣΑΚΕ-SUPERLEAGUE αντίστοιχα. Λέμε ότι περιμένουμε από την ΕΕΑ να στείλει την ίδια ακριβώς έκθεση που έστειλε για την ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ στη Superleague και για την ΠΑΕ ΑΕΚ στη Superleague, όπως και για την ΚΑΕ ΠΑΟ στον ΕΣΑΚΕ. Είναι η ίδια Επιτροπή, που καλείται να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο ΟΛΟΙΔΙΕΣ υποθέσεις. Και φυσικά είναι η Επιτροπή που έχει μέλος την Ειρήνη Μαρούπα, η οποία πέρα από την ''πολύ τιμητική'' ιδιότητα της πανελίστριας στη ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' (όπου αναλώνεται σε μπηχτές και κρυφογελάκια για τον ''έμπορο ναρκωτικών-ιδιοκτήτη του Noor One Βαγγέλη Μαρινάκη''), είναι και δικηγόρος στον Πειραιά, παράγοντας ποδοσφαιρικού σωματείου του Πειραιά και υπήρξε υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στη Β' Πειραιά...

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

πολύ επιλεκτικη αν και ...τυφλή μας έχει προκειψει αυτή η Θέμιδα ...

Εικόνα REDNYC

ETSI NTE! APO EKEI POY MOU TO PAIZANE EPITHESH TWRA LOUFAXANE KAI PAIZOYNE AMYNA! TO EIXAME PEI EMEIS APO EDW KAI O MANWLAROS O GAVATHIWTHS OTI META TIS PSEYTOKATAGELIES / STHMENES KATHGORIES GIA THN KAI KALA "EGLHMATIKH ORGANWSH" THA ARXISOYN KAPOIOI NA TREXOUN....TREXTE TWRA MOUNOPANA, KAI AYTH EINAI MONO H ARXH!

Εικόνα thita

O apodythriakias grafei oti arxizei ereyna gia ta mayra tameia ths pana8as sthn polymetoxikothta

You know,pateras,mpougada klp.

Me prwtovoulia leei marinakh

Makari na einai alh8eia xaxaxa

Εικόνα savvas gridlock

Διαβασε προσεκτικα αυτο το αρθρο και δες την ημερομηνια που ανεβηκε.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131119/marinakis-xrysi-aygi-...

Εικόνα thita

Αλλιώς,αν είναι δηλαδή για τα της πολυμετοχικότητας,ο Καραγιαννίδης έγραφε ότι η έρευνα αφορά το πως εξαφανίστηκαν όλα τα λεφτά κλπ.

http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2015/07/02/ta-mustika-kondulia-pa...

Εικόνα thita

Αυτό ήταν απάντηση στην ερώτηση μου για τα πόστα εξουσίας κλπ.;

Εννοείς λοιπόν Αλαβάνο κλπ.; Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή

Για την ημερομηνία δεν κατάλαβα τι εννοούσες

Ότι είναι απέναντι μας από πριν βγει ΣΥΡΙΖΑ κλπ.;

Εικόνα thita

Ki an einai alh8eia,ena onoma mono as koita3oune,trapezikous logariasmous klp.

DALOUKAS

ki apo ekei,h akrh tou nhmatos pws bgainei pw pw pw

Εικόνα REDNYC

"Πάντως, ο σχετικός φάκελος εμπλουτίστηκε από την δήλωση Γεωργέα ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος στην ΑΕΚ, στη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης κατά της πρωτόδικης δικαίωσης της Βέροιας" : T-R-E-L-O GELIO !!!! AYTOS O GEORGEAS THA FAEI TELIKA POLY FAPA...APO TA XANOUMIA!!!! DEN TON VLEPW NA PROLAVAINEI NA ERTHEI STO KARAISKAKH! HAHAHA!!!!

Εικόνα thita

Πολλά θα ήθελα να πω

Αλλά αρκούμαι σε ένα

Είδες βρε Τάκη Μπαλτάκο που τελικά η ΕΕΑ εξετάζει την εικονικότητα μιας μεταβίβασης μετόχων...

Εικόνα savvas gridlock

Αρχισαν παλι κι αλωνιζουν σε ολα τα ποστα, αλλα αυτην τη φορα θα την βρουν και μαλιστα ασχημα.

Εικόνα thita

Ti ennoeis savva alwnizoun??

Oti piasane pali 8eseis e3ousias?

Εικόνα savvas gridlock

Προσπαθουν. Καλα στο ΑΣΕΑΔ κανει ο,τι θελει ο απατεωνας ο Δημητρακοπουλος...

Εικόνα thita

Δεν αμφιβάλω ότι έχει άκρες,αλλά πιστεύω με επιμονή επιμέλεια συνέπεια και λίγο εξυπνάδα τελικά τους ξεβρακωνεις ακόμη και ετσι

Γενικά πάντως τα κόνε της Βαζελας στο μπάσκετ (αθλητική δικαιοσύνη) ήταν την περασμένη πενταετία από Μπαλτάκο όχι από Δημητρακόπουλο

Εικόνα thita

Δεν αμφιβάλω ότι έχει άκρες,αλλά πιστεύω με επιμονή επιμέλεια συνέπεια και λίγο εξυπνάδα τελικά τους ξεβρακωνεις ακόμη και ετσι

Γενικά πάντως τα κόνε της Βαζελας στο μπάσκετ (αθλητική δικαιοσύνη) ήταν την περασμένη πενταετία από Μπαλτάκο όχι από Δημητρακόπουλο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πάντως, πολύ μαζεμένοι φαίνονται τελευταία και οι μεν και οι δε. Σαν χεσμένοι ένα πράμα. Μήπως;

Εικόνα ALEXIS7GER

φιλε ΘΩΜΑ , ευτυχως διαψευστηκαμε και εγω και εσύ χαχα και το σηκώσαμε στο μπάσκετ..Φετος είναι ακόμα νωρίς για σχόλια , εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου αλλά είμαι σιγουρος οτι ..κάτι θελεις να πεις !!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απλώς, σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους αυτοί που είναι κρατικοδίαιτοι είναι με το σκατό στην κάλτσα. Και επειδή τους τρέχει δικαστικά και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ, έχουν αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και είναι πιο διακριτικοί. Από πίσω κάνουν δουλειά όμως, αν κρίνω από αυτά που λέει ο Σάββας παραπάνω.