ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ :''ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ''



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Ως υποκινητή των καταθέσεων των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη σε βάρος του περί χειραγώγησης του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου του 2013 κατηγόρησε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, τον Δημήτρη Μελισσανίδη μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
 
Μάλιστα αφού τόνισε πως ο σύλλογος της Ημαθίας βρέθηκε στο κέντρο των διασταυρωμένων «πυρών» μεταξύ Μελισσανίδη-Μαρινάκη, προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά κατά όσων τον κατηγόρησαν. Τέλος, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του γιου του για την απόκτηση των μετοχών του Άρη.
 
Αναλυτικά, ο Γιώργος Αρβανιτίδης μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:
 
-το αν περίμενε την αθώωση της Βέροιας από την Επιτροπή Εφέσεων: «Βεβαίως το περιμέναμε εμείς που γνωρίζαμε ότι δεν έγινε τίποτα».
 
-τις κατηγορίες που αντιμετώπισε η Βέροια και ο ίδιος: «Αυτά που είπαν τα είπαν για τους δικούς τους λόγους και στήσανε ένα θέατρο, το θέατρο του παραλόγου. Το είπαμε στον κύριο ανακριτή και στην αθλητική δικαιοσύνη. Υπάρχει ο κ. Μαρινάκης και έρχεται ο κ. Μελισσανίδης με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να χτυπιέται η Βέροια, επειδή βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και συνεννοήθηκαν για να βγάλουν αυτό το στημένο πράγμα, αυτό το θέατρο. Ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του. Λόγω της κόντρας Μελισσανίδη-Μαρινάκη μπήκε στη μέση η Βέροια. Θέλοντας να μπλέξει τον Ολυμπιακό, ξεκινά από τη Βέροια. Μέσα από τις καταθέσεις και ξεκινώντας από τον κ. Μελισσανίδη πήγαμε στον κ. Καλαϊτζίδη. Αποδεικνύονται αυτά τα πράγματα».
 
-το αν θεωρεί πως ο Δ. Μελισσανίδης ήταν υποκινητής των καταθέσεων των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη: «Αυτό πιστεύω ότι έγινε. Επειδή εδώ στη Βέροια, που ζούμε και μεγαλώσαμε, είναι η Παναγία Σουμελά και η χάρη της είναι πολύ μεγάλη, επειδή η Παναγία ακούει και έχει γνώση, θα λάμψει η αλήθεια. Και κάποιοι… Ποντιάρες που το παίζουν άγιοι, δεν θα ξεπλυθούν όσα έχουν κάνει με τις αγαθοεργίες τους. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά δεν είναι σωστό να ρίχνω λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος».
 
-τους λόγους που οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και Καλογέρης έκαναν τις συγκεκριμένες καταθέσεις: «Ο κ. Καλαϊτζίδης διέδιδε ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη κι ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι λένε κάποιοι. Ο Γεωργέας είναι 38-40 χρονών και πιστεύει πως θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Καλαϊτζίδης όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του τον Καλογέρη. Ακόμη και στην Κύπρο που πήγε, τον πήρε μαζί. Και ο κ. Καλογέρης εμφανίστηκε στον ανακριτή με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, τον κ. Γρηγορίου. Αφού ήταν τόσο τίμιοι και τόσο εξυγιαντές, γιατί δεν σηκώθηκαν να τα πούνε αυτά τα πράγματα τότε, που ήταν μάλιστα περίοδος μεταγραφών για να σηκωθούν να φύγουν; Αυτά τα κατέθεσα στον κ. Ανδρεάδη. Η δικαιοσύνη θα λάμψει».
 
-τα όσα έγραψε ο Γκιγέρμο Πέρεθ (σ.σ. «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ….α») στο Facebook: «Ο συγκεκριμένος με αυτό που έγραψε δεν ξέρω τι υπονοεί. Εγώ μπορεί να το εκλάβω διαφορετικά. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Ενα ερωτηματικό που άφησε κάποιος να το εκλάβουμε σαν κατηγορία;».
 
-το αν θα περάσει στην αντεπίθεση: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχω καταθέσει αγωγές και μηνύσεις και θα δούμε τι άλλο θα κάνω. Θα συμβουλευτώ τους δικηγόρους μου και θα πράξουμε τα δέοντα».
 
-το αν παίζει στοίχημα: «Το παιχνίδι αυτό δεν παίχτηκε στοιχηματικά. Ξέρετε πόσα χρήματα παίχτηκαν στο στοίχημα σε εκείνο το παιχνίδι; Πού είναι το παράλογο; Εγώ δεν ξέρω στοίχημα, δεν παίζω στοίχημα κι ας βρεθεί κάποιος να πει ότι παίζω στοίχημα».
 
-το γιατί ο ανακριτής διαφθοράς θεωρεί ακόμη το ματς χειραγωγημένο: «Δεν γνωρίζω γιατί επιμένει ο κ. Ανδρεάδης ότι το παιχνίδι είναι χειραγωγημένο. Έτσι κρίνει, δεν μπορείς να πεις τίποτα».
 
-το ενδιαφέρον για τον Άρη: «Ο γιος μου με κάποιους άλλους φίλους του θέλουν να καταθέσουν ένα αίτημα ενδιαφέροντος. Το ενδιαφέρον μου για τον Άρη δεν είναι σημερινό. Εγώ δεν μπορώ να πάρω τον Άρη λόγω του περιορισμού. Ο γιος μου όμως μπορεί».
 
Για να δούμε το πόσο θα προβληθούν αυτές οι δηλώσεις...

Σχόλια

Εικόνα thita

ρε παιδιά, υπάρχει κανένας να τον καλέσει να του πει "τι εννοείτε κύριε? γιατί υβρίζετε και συκοφαντείτε τον αδάμαντα ηθικής νιάου"

και εκεί να απαντήσει ο αρβανιτίδης "κάπου άκουσα ότι ένας είπε πως του είπαν ότι ο νιάου, κλπ."

κι ο κορέας να διατάξει ανάκριση χαχαχα

λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα ε, όλοι ξέρουμε ότι ο κορέας είναι "διακοπές" (γυρνάει μόνο αν βγει κάτι κατά ολυμπιακού και μαρινάκη), μαζί με τον παναθηναϊκάκια εισαγγελέα εφετών, μάλλον στο ίδιο θέρετρο

Εικόνα REDNYC

OXI! DEN EINAI DYNATON! NA MHN PISTEYEI KANEIS TON "FOULH", THN MEGALYTERH POUTANA TOU TZOLE???? MA AFOU AKOUSE OTI TOU EIPAN PWS EIPAN OTI NOMIZAN OTI THEOROUSAN.....TI?? DEN EINAI APODEIXEIS AYTA??? MA... AFOU TO LEEI O "FOULHS"! MPETON ARME TA STOIXEIA!

PEFTW APO TA SYNNEFA!

Εικόνα Romain

Ο Μπαγιεβιτς κάλεσε τον Γεωργεα πριν λίγες μέρες να υπηρετησει την Αεκαρα από... άλλο πόστο.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Η ανταμοιβή είναι μέρος του παιχνιδιού.

Όπως λένε και οι οικονομολογοι... There is no free lunch.

Εικόνα thita

έτσι είναι, ήρθε η ώρα της πληρωμής για τον γεωργέα

αλλά έρχεται (αργά, πλην σταθερά) και η ώρα της κανονικής "πληρωμής"

άσε που κάπου διάβασα ότι ο καλαϊτζίδης πάει να πάει στον άρη το άλλο το πουτανάκι το αλλοδαπό, που είπε πως ο γεωργέας είναι ο μόνος με αρχίδια, κλπ.

με στόχο βέβαια, όταν έρθει στην ελλάδα είτε να συμφωνήσει, είτε να συζητήσει με άρη, να περάσει και αυτός από ανδρεάδη μια βόλτα και να πει για τον μαρινάκη

και μετά να χαθεί στη λήθη, και που να τον ξαναβρίσκουμε μωρέ τώρα στο εξωτερικό και άλλη κατάθεση ή εξέταση, κλπ.

είπαμε το σχέδιο: να αργήσει να πάει στον εισαγγελέα και στο συμβούλιο η δικογραφία, για να σέρνεται ο βαγγέλας

έλεγα δεν έπιασε η κέντα που προσπαθούσαν με τον σα πίντο, αλλά τράβηξε ο ανδρεάδης βαλέ με σάντος και έναν άλλο βοηθό του, που θα ζητήσει κατάθεση λέει μέσω δικαστικής συνδρομής (=χαλαρά πολύ ένα εξαμηνάκι ακόμη)

Εικόνα Romain

Ο Σαντος δεν μου φαίνεται να κατέβει στο επίπεδο του Ρουφα Φυσσα. Μπορεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις αλλα δεν εχει κάποιο συμφέρον απο τη ρουφιανιά. Δεν ειναι τοσο βλάκας.

Ο Ανδρεαδης ομως δείχνει να θελει να τρενάρει την υπόθεση γιατι θα ανεβεί στα μάτια των προϊσταμένων ή αυτών που του εχουν ισως προτείνει κατι ελκυστικό.

Το ίδιο φαίνεται να εχει δελεάσει και τον Κορέα. Η παρέα Πατέρα, Αλαφουζου, Μελισσανίδη, μαζι και ο Τράκη ειναι πίσω σπό τους δυο εισαγγελείς.

Αν θυμάμαι καλα, εκανε μεγάλη μανούρα ο τρακης για να δει τον Κορέα χωρις τους Αγγελοπουλους και να εχει ένα τετ Α τετ μαζι του. Ισως ετσι σταμάτησε και η "επείγουσα" έρευνα για το στοίχημα στη Μαλαισια.

Εικόνα thita

Για τον Σαντος δεν ξέρω αν έχει επίπεδο,προσωπικά τον θεωρώ συμπλεγματικό,τον είδαμε περισυ στο Μουντιάλ με τα καραγκιοζιλίκια του

Αν φτάσει στο σημείο να πει ψέματα δεν ξέρω

Φιλαράκι με τον αρχιρουφιανο Τάκη πάντως είναι

Ο βοηθός του πάλι προφανώς είναι πουτανακι πρόθυμο

Ήδη είπε από όσο διαβάζω ότι ναι ο σα πιντο μαρτύρησε στον Φύσσα κλπ.

Εκτός αν αυτά είναι ψέματα του ασβέστα

Ο Ανδρεαδης ξαναλέω μου δείχνει ότι θέλει να καθυστερήσει

Το γιατί μπορώ μόνο να το υποθέσω,τα έχουμε ξαναπεί,θεωρώ ότι εκτελεί εντολές

Τον Τρακη τον καθάρισε ο Κορέας από εντολές παναθηναικακια ο οποίος πήρε αντίστοιχα εντολές από Μπαλτάκο

Έτσι λέει το δικαστικό κουτσομπολιό

Αν θυμάμαι καλά ο Κορέας είχε βάλει την υπόθεση του Τρακη στο αρχείο πολύ πριν καλέσει ΠΑΟ και θρύλο για να χαμηλώσουν τόνους κλπ.,

τότε είχε ζητήσει ο Τρακης να τον δει μόνος του,λέγανε ότι το κάνει γιατί δεν ήθελε να συναντηθεί και καλά με τα αδέλφια κλπ. Για να τους απαξιώσει δήθεν.

Εικόνα Romain

Εχεις δίκαιο. Δεν το σκέφτηκα με τον Μπαλτάκο ο οποιος και επέστρεψε. Τωρα ομως εκτός απο connections δεν έχει πλέον και την δύναμη όταν ήταν στο πλευρό του Αντωνακη.

Ο Παναθηναικακιας βέβαια μπορεί να συνεχίζει και μόνος του να επηρεάζει δικαστικές καταστάσεις?

Όσον αφορά τον Σαντος, κάνει τα καραγκιοσλικια του με την ΕΠΟ, και για τα λεφτά μπορεί να τους πουλάει όλους, όμως νομίζω έχει ένα φόβο με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ΕΠΟ. Αν στηρίξει τη ρουφιανια του ρουφφα θα βρεθεί απέναντι από τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα κέρδος (εκτός από τη φιλία με ένα Ρουφιανο πλέον και τελειωμένο υπαλληλακο ).
Και ο τύπος αυτός ζυγίζει πολύ το προσωπικό του συμφέρον πριν κάνει κάτι.

Εικόνα thita

μακάρι για τον Σάντος να έχεις δίκιο φίλε και να μην πέσει στο επίπεδο sdna

γιατί μην ξεχνάμε ότι έχει καλή θέση (ομοσπονδιακός προπονητής σε μεγάλη εθνική)

δεν είναι πουτανάκι τύπου συνταξιούχου γεωργέα, βαλτού καλαϊτζίδη, κολαούζου πωςτονλένε (ο ένας και μοναδικός μαλάκας ψευδομάρτυρας από τη βέροια που επιβεβαίωσε τον φούλη) ή άνεργου πέρεθ

οπότε ο θρύλος μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα και σε ηθικό, και σε ουσιαστικό επίπεδο εάν αναδείξει θέμα ψευδών ισχυρισμών, κλπ. (βέβαια το ίδιο μπορεί να κάνει και αυτός στον θρύλο, έστω σε επικοινωνιακό επίπεδο)

οψόμεθα

όσο για τον μπαλτάκο, να ξέρεις ότι είναι μεγάλος συνωμότης και αντλούσε φυσικά (μεγάλη) δύναμη λόγω σχέσης με σαμαρά, άλλη τόση δύναμη όμως φτιάχνει από μόνος του, δένει ανθρώπους με ψέματα και τους βάζει να κάνουν πράγματα ώστε να τους κρατάει μετά, άσε που από κολεγιά με ευπ κλπ. παρακολουθεί και κρατάει πολύ κόσμο για κάθε είδους μαλακία, μικρή ή μεγάλη που μπορεί να έχουν κάνει, είναι μακράν η πιο σοβαρή "μεταγραφή" του τράκη, από τη στιγμή που ο ίδιος μίλησε και λέει θα ασχοληθώ ενεργά (πιστεύω θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί, ο συνδυασμός μπαλτάκος/συνωμότης, με τράκη/σύριζα/φουλ όχι και σωλήνα είναι θανάσιμος), μην πω και για τον γιο τον λιμενικό χουλιγκάνο χρυσαυγίτη

είμαι σίγουρος ότι τα ξέρουν όλα οι πρόεδροι, απλά ελπίζω να πάρουν και τα μέτρα τους, γιατί πολύ ηχογράφηση παίζει τώρα τελευταία και ναι μεν εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι οι πρόεδροι ούτε κάνουν, ούτε λένε τίποτα περίεργα, αλλά υπάρχει ως γνωστό η παναθηναϊκή μονταζιέρα που δουλεύει 3-4 χρόνια τώρα φουλ, και κάτι επίορκοι εισαγγελείς έτοιμοι για τα συμβόλαια εκτέλέσης

παναθηναϊκάκιας = εισαγγελέας εφετών, ναι, μπορεί να επηρεάζει ακόμη και μόνος του καταστάσεις,

σε περιπτώσεις κενών εξουσίας (εάν δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί μαζί του και να τον επαναφέρει στην τάξη επί τούτου) "κερδίζει" και επηρεάζει καταστάσεις αυτός που ασχολείται, ενώ αυτός που αδιαφορεί, σε κάποια φάση βρίσκεται μέσα στα σκατά από το πουθενά (έτσι λέει η προσωπική μου εμπειρία)

και να σου πω και το άλλο: στο εφετείο αθηνών υπάρχει ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ, που όχι απλά ασχολείται, αλλά επηρεάζει στεγνά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις (συνήθως με "επιλογή" κατάλληλων προσώπων, όπως ερμηνεύω εγώ τα γεγονότα και τις συμπεριφορές, ή συζητήσεις περί αθλητικών, κλπ., η έντονη στάση κάποιων στις οποίες περνάει μήνυμα τι πρέπει να κάνει κάποιος για τους "ευχαριστήσει"), αν θες, σου λέω και 2 ονόματα με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ, ο ένας από τους οποίους όχι απλά δεν χάνει ματς στη λεωφόρο, αλλά ακολουθεί και την πανάθα στις κοντινές εκδρομές όποτε μπορεί (μην μιλήσω για τα παιδιά κάποιων ανώτατων δικαστικών που είναι ταλιμπάν, θύρα 13, κλπ.)

(δεν είναι φυσικά κακό να υποστηρίζεις την πανάθα, κακό είναι να μην αυτο-εξαιρείσαι εάν η αγάπη σου στην ομάδα θολώνει τη σκέψη και την κρίση, π.χ. εμένα και να με έβαζες πρόεδρο στην πειθαρχική επιτροπή της επο θα έλεγα όχι, ευχαριστών, πολύ απλά διότι θα τα έβλεπα όλα κόκκινα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ)

Εικόνα Romain

Καλά είναι φως φανάρι ότι στη ψυχή είναι πουστης. Είναι όμως και στο σώμα?

Εικόνα savvas gridlock

Θα παρακαλεσουμε το κοινο μας να μην συγχεει ασχετα μεταξυ τους πραγματα, οπως τα σκληρα εργαζομενα κοριτσια που ανακουφιζουν το διψασμενο αντρικο κοινο με καταξιωμενους αθλητικους συντακτες σαν τον Αρη Ασβεστα. Δημιουργουνται παντελως αναληθεις και συκοφαντικοι για το σεξουαλικο προσανατολισμο ευηποληπτων πολιτων συσχετισμοι, που πορρω απεχουν απο την πραγματικοτητα.

Εικόνα thita

έλεγε προχθες ο χίος (μπλιαχ):

αν σας πω ότι πηδάει ο μπακογιάννης τη σία κοσιώνη και ο αλαφούζος τον μπόγδανο θα είναι ψέματα και τα δύο

https://www.youtube.com/watch?v=mSOOa0A1UpI

δεν αφορά άμεσα ασβεστά, αλλά που ξέρεις, μπορεί να κάνει καμιά αλλαγή ο προπονητής πάνω στον αγώνα, όλοι στην ίδια ομάδα παίζουνε, σωστά?

Εικόνα ase_ree

Σαββα σε παρακαλω βαλε λιγο στο παρασκηνιο.Ειναι πουτανα του ασβεστωμενου η μανα η κολλησε απο τις παλιουτανες που εκανε παρεα τυπου αυλακιωτη?

Εικόνα thita

αυλακιώτης υπάρχει?!?!

εγώ νομίζω είναι μαϊμού όνομα, κλπ.

τώρα αν κρύβει πάντα το ίδιο πρόσωπο (παπαθεωδόρου?) ή γράφουν διάφοροι, δεν μπορώ να καταλάβω

ποιος ξέρει να μας πει???

Εικόνα savvas gridlock

Παπαθεοδωρου και Μανωλης Γρηγορακης εναλλαξ γραφουν τον ''Αυλακιωτη''.

Εικόνα thita

thank you

Εικόνα john

Οποίος διαβασε το άρθρο του Ασβεστα για την αθώωση της Βέροιας,και δεν σκέφτηκε πουτανα που στριγκλίζει και σκούζει μαλλον δεν εχει ακουσει ποτε πουτανα να στριγκλίζει και να σκούζει.Μιλαμε για πολλά κιλά πόνο..

Εικόνα thita

να είσαστε τρυφεροί με τον ασβεστά,

τελειώνει το θέμα μαρινάκης οσονούπω και θα απολυθεί το παιδί

you did not deliver θα του πει στα άπταιστα αγγλικά ο νιάου

και πόσους πια να προσλάβει στην ώρα για σπορτ

δεν φημίζεται και για ανοιχτοχέρης ε