Η ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ Η ΟΥΕΦΑ



Η προπαγάνδα (από το soccerplus που αρθρογραφεί ο Θανούλης Μπλούνας, αυτή η ''δημοσιογραφάρα της εξυγίανσης'').
 
Επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Φενέρμπαχτσε με αφορμή τις εξελίξεις που υπήρξαν στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στην Ελλάδα και την απαγγελία κατηγοριών από τη Δικαιοσύνη σε αξιωματούχους οι οποίοι συνδέονται με ομάδες που θα πάρουν μέρος στις διοργανώσεις της κατά τη νέα περίοδο.
Ο Τουρκικός σύλλογος διαμαρτύρεται προς την UEFA υποστηρίζοντας ότι λειτούργησε με διαφορετικό τρόπο στη δική της περίπτωση το 2011, όταν την είχε αποκλείσει προληπτικά για ένα έτος από το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω εμπλοκής του προέδρου και μελών του διοικητικού της συμβουλίου, οι οποίοι μάλιστα είχαν συλληφθεί από τις Αρχές, σε χειραγώγηση αγώνων, ενώ, όπως αναφέρεται στην επιστολή, δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική στην περίπτωση των απαγγελιών κατηγοριών και περιοριστικών όρων από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε Έλληνες παράγοντες.
Πηγές από την Ελβετία, σχολιάζοντας την επιστολή, ανέφεραν ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο υποθέσεις και ότι η UEFA αποφεύγει να εμπλέκεται σε «εσωτερικές υποθέσεις» όταν δεν υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ή αποφάσεις.

 
 
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, Μαχμούτ Ουσλού εξέφρασε στο gazzetta.gr την άγνοια του αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την τουρκική ομάδα να στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA εις βάρος των ελληνικών συλλόγων που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Τα «καναρίνια» τιμωρήθηκαν παραδειγματικά από την UEFA για την εμπλοκή τους σε στημένα ματς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησαν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως μεροληπτεί προς όφελος ελληνικών συλλόγων.«Δεν είναι αληθές αυτό που γράφεται για την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε στείλει καμία επιστολή για καμία ελληνική ομάδα. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην UEFA. Είναι κάτι που δεν ισχύει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ουσλού. Το gazzetta.gr επιπρόσθετα ζήτησε την άποψη του Τούρκου δημοσιογράφου του «Radyospor», Οζγκούρ Σαντσάρ. «Από όσο γνωρίζω η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στείλει τέτοια επιστολή στην UEFA, ούτε ποτέ έκανε κάποια νύξη για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που έχει συμβεί είναι πως κάποια μερίδα οπαδών της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν μεμονωμένα στην UEFA θεωρώντας πως πρόκειται για άνιση μεταχείριση. Μάλιστα εστιάζουν στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως για να μην παρεξηγηθώ πρόκειται για μία ανεπίσημη κίνηση που δεν σχετίζεται με την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ούτε αποτελεί επίσημη θέση της ομάδας. Προφανώς αυτό διογκώθηκε από τα media. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από την Φενέρμπαχτσε».
 
ADVERTISEMENT
Τα «καναρίνια» τιμωρήθηκαν παραδειγματικά από την UEFA για την εμπλοκή τους σε στημένα ματς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησαν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως μεροληπτεί προς όφελος ελληνικών συλλόγων.«Δεν είναι αληθές αυτό που γράφεται για την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε στείλει καμία επιστολή για καμία ελληνική ομάδα. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην UEFA. Είναι κάτι που δεν ισχύει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ουσλού.Το gazzetta.gr επιπρόσθετα ζήτησε την άποψη του Τούρκου δημοσιογράφου του «Radyospor», Οζγκούρ Σαντσάρ.«Από όσο γνωρίζω η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στείλει τέτοια επιστολή στην UEFA, ούτε ποτέ έκανε κάποια νύξη για τον Ολυμπιακό.Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που έχει συμβεί είναι πως κάποια μερίδα οπαδών της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν μεμονωμένα στην UEFA θεωρώντας πως πρόκειται για άνιση μεταχείριση.Μάλιστα εστιάζουν στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως για να μην παρεξηγηθώ πρόκειται για μία ανεπίσημη κίνηση που δεν σχετίζεται με την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ούτε αποτελεί επίσημη θέση της ομάδας.Προφανώς αυτό διογκώθηκε από τα media. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από την Φενέρμπαχτσε».

Μετά σας φταίνε οι ''άρρωστοι οπαδοί'', που σας ''στοχοποιούν''.

Σχόλια

Εικόνα Olympiacosworld.com

Για τις καυτές σάρκες μουγκα ο Αλαφουζος.

Εικόνα Romain

Savva welcome back!

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Ρομαιν.

Εικόνα REDNYC

KALA, O PAIDOFILOS O ALASKOUZOS MILAEI TWRA STHN EKPOMPH THS MPYRAS 13 KAI EIPE:

Οπαδοί: Για την επιστολή της Φενέρμπαχτσε στην UEFA για τον Ολυμπιακό

Αλαφούζος: Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες και θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα πράγματα, κάτι γίνεται.

PAME OLOI PADIA: MPEEEEEEEEEEEEE

POLY SANO TAIZEI O PAIDOFILOS TOUS VAFIADES KAGELLWN....

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Ο Καλτσάς είτε ήταν ανενημέρωτος, είτε δεν ήθελε να χαλάσει τις σχέσεις του με την Βέροια.

Αλαφούζος: Η μη τιμωρία της Βέροιας είναι μεγάλο σκάνδαλο, προφανώς και του Ολυμπιακού αλλά τα συντριπτικά στοιχεία ήταν κατά της Βέροιας. Βεβαίως πιστεύω ότι συμμετείχε και ο Ολυμπιακός...

THN ARPAXE THN MINISOULA TOU O PAIDOFILOS...GOUSTAREI NA TREXEI STA DIKASTHRIA O KONTOPOYTANOS...

Εικόνα REDNYC

Οπαδοί: Εμείς ανεβάσαμε ένα πανό χωρίς όνομα και μας κάλεσαν για απολογία ενώ άλλοι ανέβασαν πανό ονομαστικά κατά του Κοντονή και δεν τιμωρήθηκαν, δεν υπάρχει ισονομία.

Αλαφούζος: Είχαν ειδική μεταχείριση και κάνουμε ότι μπορούμε.

MPEEEEEE TA PROVATAKIA.... MPEEEEEEEE

Εικόνα savvas gridlock

Εγω σταματησα να τους ακουω κι ασχολουμαι με την πουτσα που ριχνει η ομαδα της καρδιας μας, η Λοκομοτιβα, στον ΠΑΟΚ.

Εικόνα REDNYC

HAHAHA! SWSTOS! EXOUNE PLAKA OMWS ADELFE SAVVA, PREPEI NA KANEIS MIA XEHWRISTH ANARTHSH GIA TIS DHLWSEIS ALASKOUZOU...

PARE KIALLO ENA NA GELASEIS!

Οπαδοί: Για τα έργα στο Κορωπί

Αλαφούζος: Κάνουμε έργα έχει αλλάξει τελείως, το γήπεδο που αρχίζαμε όμως το σταματήσαμε, φτιάχναμε ένα γήπεδο βόλει με άμμο για να κάνουμε αποκατάσταση οι παίκτες και ένα μπάσκετ και ένα σαν λόφο για να τρέχουν ανηφόρες οι παίκτες αλλά τα έχουμε παγώσει σε αυτή τη φάση. Έχουμε αγώνα επιβίωσης τώρα και τα οικονομικά είναι "σφιχτά" και κοιτάμε να καλύπτουμε βασικές ανάγκες όπως να είναι πληρωμένοι οι παίκτες στην ώρα τους

KATA T' ALLA PANE GIA PRWTATHLIMA!!!! HAHAHAHA!!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το θέμα είναι ότι τόα ρόνια οι Διακογιάννηδες, οι Συρίγοι , οι Σωτηρακόπουλοι, οι Κοντοί, οι Χατζηγεώργηδες, οι Γάτες, οι Σαντοριναίοι, οι Μπλούνηδες, οι Αβεστάδες, οι Καραλήδες έχουν πιάσει τα πόστα της αθλητικογραφίας κι ενώ έχουν (και το καμαρώνουν) πιστοποιητικό αντι-Ολυμπιακού το παίζουν και «αντικειμενικοί» και με την διαχρονική ανοχή των διοικήσεων του Ολυμπιακού τους επέτρεπαν να περιγράφουν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Θρύλου περνώντας τεχνηέντως και προπαγάνδα υπέρ των ομάδων τους ! δυστυχώς (ἠ ευτυχώς) το ...παιγνίδι της επικοινωνίας ποτέ δεν το είαμε και είναι το μόνο «γήπεδο» στο οποίο μας νικούσαν...

Εικόνα apostolos gaganis

Eτοιμάζομαι για κανα...ψαράκι και είδα το σχόλιό σου. ΑΚΡΙΒΩΣ. Θέλω ΚΑΙ τίτλους ΚΑΙ διακρίσεις στην Ευρώπη, αλλά ΚΑΙ επικοινωνιακή πολιτική ουσιαστική κι όχι κάτι ποσταρισματάκια επιπέδου...άντε μην πω χαραματιάτικα...

Εικόνα Spiros Legend

Ποιος στοχοποιεί ποιον?Τα λέει και στην ΕΡΤ αυτά,που τον πληρώνουμε για άνθρωπο?Και κάτι άσχετο,συμφωνώ με όσα έχεις πει από χθες για το θέμα αυτού του τερματοφύλακα που πήραμε από την Μάιντς(πληρώσαμε κιόλας 2μύρια λέει?).Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε,όταν οποιοσδήποτε έχει προσβαλει κόσμο-ομάδα Ολυμπιακού και παρίστανε τον γεννημένο στον Τάφο του Ινδού,για μένα δεν υπάρχει,απλά θα παίζουνε 10 παίχτες και μια φανέλα τερματοφύλακα,όταν θα παίζει ο συγκεκριμένος,όμορφα,χωρίς ιστορίες για να δίνουμε και περισσότερα δικαιώματα στους αλλόθρησκους...προσωπική άποψη αυτό με τους 10+1 παίχτες.Τα ίδια έλεγα και όταν άκουγα τα τρελά για Μπασινάδες και Κυριάκους,που ευτυχώς δεν υλοποιήθηκαν με την παρέμβαση του περήφανου λαού μας.Εδώ μου φαίνεται μας έπιασαν στον ύπνο!Ας είναι,για το καλό του Θρύλου θα κάνω υπομονή στο συγκεκριμένο θέμα,αλλά να ξεχάσω αποκλείεται...

Εικόνα Spiros Legend

Α,καλά,τώρα πήρα χαμπάρι ό,τι έχεις γράψει σχετικά με τον <<αιώνια πιστό>>,στη διπλανή ανάρτηση για το χθεσινό φιλικό...Αν θες σβήστο το σχόλιό μου απο δω.

Εικόνα savvas gridlock

Το ιδιο ειναι Σπυρο, δεν πειραζει.

Εικόνα Brainstorm

ε καλα.
και χωρις την διαψευση του στελεχους της Φενερ.

οποιος οπαδος η "φιλαθλος" πιστεψε οτι η ομαδα που "στελνει επιστολες στην ουεφα για να τιμωρηθει ο Ολυμπιακος", ταυτοχρονα Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ, κανει προτασεις στον Ολυμπιακο 5 και 6.000.000 ευρω για τον Μιλιβογεβιτς ειναι ειτε αγνα ηλιθιος η βαψοκαγκελιστας.

απλα πραγματα.