ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ SDNA



Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με το θέμα που έχει ξεσπάσει με τη ''λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ'', αλλά μετά το χθεσινό ποστ του Μανώλη Γρηγοράκη (μαζί με το Βασίλη Παπαθεοδώρου γράφουν την στήλη ''Γιάννης Αυλακιώτης'') στο βοθρο-site sdna.gr, 
 
 
θα δούμε το θέμα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από μια λίστα που κατέθεσε ο ανεπάγγελτος συκοφάντης της πολιτικής, αυτό το παιδί του ''γαλάζιου κομματικού σωλήνα'' και πρόεδρος του κόμματος των αεροψεκασμών, Πάνος (ψε)Κα(σ)μμένος, για ''δημοσιογράφους που τα παίρνανε χοντρά από το ΚΕΕΛΠΝΟ''. Αυτή η λίστα δημοσιεύτηκε στο site του Βαξεβάνη.
 
 
Μέσα υπάρχουν ονόματα δημοσιογράφων από τα ''Παραπολιτικά'' και το επώνυμο ''Μαρινάκης'', κάτι που ήδη έχει γίνει σημαία στους ''έγκριτους'' greenwebfans, στο sdna και στους λοιπούς ιντερνετικούς χώρους της ''εξυγίανσης''. Ερώτηση πρώτη.
 
ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ (ΨΕ)ΚΑ(Σ)ΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΣΗΕΑ, ''ΝΤΑ'' ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ''ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ''; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΕ ΦΑΣΗ ''ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ'', ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ.
 
Ερώτηση δεύτερη. Την απάντηση των δημοσιογράφων που περιέχονται στη λίστα την έχει δει άραγε η Μανωλία Γρηγοράκη;
 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που φέρεται να έχει λάβει 398.000 ευρώ, έγραψε στο Twitter: «Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Όσα αναφέρονται είναι διαφήμιση 2 ετών σε εταιρίες ΜΜΕ στα οποία είμαι μέτοχος». «Κατά τη λογική Καμμένου με χρηματίζει και η μπύρα Heineken; Εχει διαφημιστεί περισσότερο απο το ΚΕΕΛΠΝΟ στα ΜΜΕ που είμαι μέτοχος… Θλίψη!», ανέφερε σε άλλο μήνυμά του, ο εκδότης της Real.
Μ. Κουρής: «Ας μας δείξει ο Καμμένος τα επίσημα χαρτιά. Δεν έχω πάρει ποτέ χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ούτε ο Γιώργος Κουρής».
Γ. Κουρής: «Εάν αυτός που κατασκεύασε τη λίστα που ανήρτησε το site του περιοδικού Hot Dog, με τους δημοσιογράφους που λάδωνε το ΚΕΕΛΠΝΟ και γράφει ότι «Ο Κουρής πήρε 273.000 ευρώ», αναφέρεται σε εμένα τον Γιώργο Α. Κουρή, την εφημερίδα ή το κανάλι μου, είναι ψεύτης και απατεών, γιατί τέτοιο ποσό δεν έφτασε ποτέ σε εμένα, τον σταθμό ή την εφημερίδα μου, που ήταν αποκλεισμένα από κρατικές διαφημίσεις, με κυβερνητικές εντολές. Εάν πάντως αυτά τα 273.000 ευρώ υπάρχουν στο ταμείο του φαληρημένου από τις πολλές ρεμούλες ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν φαγωθεί ακόμη και προορίζονται για διαφήμιση στην kontranews και στο kontra channel, αφού τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους για μένα, που εκδηλώνεται βέβαια κατόπιν εορτής και μετά το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν στο ευαγές αυτό κρατικό ίδρυμα επί πολλά χρόνια τους παρακαλώ, να μας στείλουν τα χρήματα αύριο, ή να περάσουμε εμείς από τα γραφεία τους να τα πάρουμε, γιατί λόγω της κρίσης και των κλειστών τραπεζών, τα χρειαζόμαστε επειγόντως! Για τον κόπο τους μάλιστα, μπορούν να κρατήσουν από τα 273.000 ευρώ που γράφουν ότι πήραμε, τα 50.000 ευρώ για μίζα».
Ν. Ευαγγελάτος: Με καλύπτει πλήρως η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Α. Σκαναβής, Ελεύθερος Τύπος: Πράγματι τα μέσα του Ομίλου έπαιρναν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για προώθηση διαφημίσεων. Υπήρχαν ούτως ή άλλως οι διαφημίσεις και στα site και στην εφημερίδα. Μάλιστα, μας οφείλονται χρήματα τα οποία δεν έχουμε εισπράξει αν και έχουν τιμολογηθεί.
Γ. Τράγκας: Έκλεισα τις εφημερίδες και τα site μου το 2009. Ένα περιοδικό βγάζω (Crash). Τα λογιστήρια μου είναι ανοιχτά. Τα χρήματα αυτά διανεμήθηκαν παλιά, μέσα μία εξαετία, σε τρεις εφημερίδες, ένα ραδιόφωνο και ένα κανάλι.
Τ. Χατζής: Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ ως φυσικό πρόσωπο, το διαψεύδω κατηγορηματικά. Οι λογαριασμοί μου είναι ανοιχτοί.
Μ. Τσέκου: Δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα αυτά. Εντός της ημέρας θα βγάλω διάψευση.
Π. Κουσουλός: Με καλύπτει απόλυτα η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αλλά και αυτή του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όμως η στοχοποίηση και η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα.
 
Ερώτηση τρίτη. Το ότι ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μέλος των ΑΝΕΛ και άδειασε τον Πάνο (ψε)Κα(σ)μμένο, με αποτέλεσμα ο (ψε)Κα(σ)μμένος να κάνει κωλοτούμπα, το έχει δει άραγε η Μανωλία Γρηγοράκη;
 
Ο πρόεδρος του Οργανισμού – και μέλος των ΑΝΕΛ – Θανάσης Γιαννόπουλος, «άδειασε» τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο που επισκέφθηκε το πρωί την ΕΣΗΕΑ και παρέδωσε υποτιθέμενη λίστα με χρηματισμό δημοσιογράφων. Τον Π. Καμμένο άδειασε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Κατόπιν αυτών, ο Π. Καμμένος ανέκρουσε πρύμναν. Σε non paper που διακινούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποστηρίζεται ότι «τη λίστα που παρέδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ του την είχε παραδώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος».
Στο κείμενο αυτό των ΑΝΕΛ υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ. Γιαννόπουλος «στις τελευταίες εκλογές είχε πολιτευτεί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και – με δόση παραπόνου – σημειώνεται ότι οι ΑΝΕΛ τον πρότειναν για τη συγκεκριμένη θέση» ήτοι του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ «άδειασαν» τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον εκδότη του Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, που διακίνησε λίστα με ονόματα δημοσιογράφων που δήθεν «χρηματίστηκαν».
Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων πως «αυτά που ανεφέρθησαν από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για μαύρα χρήματα τα οποία εδόθησαν κατά καιρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους είναι εκτός πραγματικότητας και ότι «κάθε αναφερόμενη λίστα σε φυσικά πρόσωπα δημοσιογράφων είναι παντελώς ανυπόστατη».
Ενώ και το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων (...) στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό».
 
Το να κάτσει κάποιος να απαντήσει σοβαρά στα λαγουδάκια των greenwebfans, που πιστεύουν ότι ανακάλυψαν ''άλλο ένα σκάνδαλο του γαύρου'', δεν αποτελεί φυσικά λόγο ανάρτησης. Αλίμονο αν αφιερώναμε ξεχωριστή ανάρτηση για κάθε μούφα των επιδοτούμενων οπαδών της greenwin Μπύρας 13 και των μηρυκαστικών που σέρνουν από πίσω τους (τα οποία πιστεύουν ότι ''λόγω της βαρδινογιαννικής ΓΗΠΕΛ δεν εμφανίζεται κάποιος λεφτάς να πάρει και να απογειώσει τον ΠΑΟ'', μιλάμε για τέτοια ζώα...). Μέσω του βοθρο-DNA όμως σε λίγο καιρό μπορεί να γίνει κοινός τόπους σε όλους τους αντιολυμπιακούς-''αντιστασιακούς'' ολυμπιακούς ότι ''ο Μαρινάκης είναι κρατικοδίαιτος, βάζει χέρι σε λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ''. Έχει ανάγκη τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... Αν ψάχνετε κρατικοδίαιτους, εδώ.
 
Γι'αυτά μωρή Μανωλία θα μας πεις κάτι;

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Αδέρφια κανένας δεν πρέπει να μπαίνει στα κωλοσάιτ τους, γιατί κάθε είσοδος έστω και ενός δευτερολέπτου, μεγαλώνει την επισκεψιμότητα και άρα τη δημοφιλία, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει τα διαφημιστικό τους έσοδο. Μην έχετε περιέργεια αφού εκ των προτέρων ξέρετε τί γράφουν Χολή!

Εικόνα CVRED

Υπάρχουν ακόμη αυτοί;
Τώρα που θα του ζητηθούν τα λεφτά που χρωστάει ο Γιαννάκης και θα πάει για κλείσιμο ο ΣΚΑΪ, θα συνεχίσει να τους χρηματοδοτεί.
Α ρε κακομοίρη φαπαθεοδώρου, πάλι καινούριο site θα ψάχνεις/φτιάχνεις για να κλαίγεσαι που πήρες πόδι απο την πρασινούλα.

Εικόνα vagio

Σαββα, λυσε μου μια απορια. Επειδη δεν εχω μπει ποτε σε αυτο το σαιτ (χωρις πλακα), τι στυλ εχει? Εχει μανδυα αντικειμενικου σαιτ βλεπε γκαζετα, δηλαδη εχει ρεπορτερ του ολυμπιακου? Κι αν ναι, ποιος μαλακας ολυμπιακος καταδεχεται να δουλευει εκει?

Εικόνα savvas gridlock

Λεει αληθειες, φιλε. Αληθειες που δεν μπορεις να αντεξεις, γιατι εισαι γαυρος.

Εικόνα john

Εγω ντρέπομαι που το λεω αλλα εχω μπει αρκετές φορες. Παντα ανεβάσω σφυγμούς και θελω να τους ΚΑΡΥΔΩΣΩ όλους και αρθρογράφους και σχολιαστές. Μπαίνω γιατι θελω να ξερω τι λένε οι εχθροί μου. Απο Ολυμπιακούς εκει γρσφει μόνο ο Νοικοκυρης. Καλος ρεπόρτερ του Θρυλου μαλακια του που μπήκε εκει μεσα. To site εχει γκαζετικο χαρακτήρα αλλα ειναι πολύ πιο απροκάλυπτα αντί ολυμπιακο. Οποια μέρα και αν μπεις ΠΑΝΤΑ θα βρεις έναν αντί ολυμπιακο τίτλο. Και περιττό να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι ζορίζονται να γράψουν και το παραμικρό θετικό σχόλιο για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τον θρύλο. Μη μπεις ποτε αδερφέ. Θα ανεβάσεις πίεση.

Εικόνα REDNYC

SE LIGO KAIRO TA DIKHGORIKA TOUS EXODA THA EINAI MEGALYTERA APO TA LEITOURGIKA... TA ARDAKIA AUTOY TOU VRWMOSITE EINAI SE APOSTOLH AUTOKTONIAS.....

Εικόνα thita

Αμήν αδερφε

Εικόνα thita

Λυπήσου τον ρε Σάββα τον αυλάκιωτη,μην τον ξεβρακωνεις άλλο,δεν θα έχει μούτρα μούτρα να δει τον Αλαφούζο λεμε