Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Με αφορμή κάτι που ανεβάσαμε στο προφίλ μας στο facebook και δημιούργησε απορίες,
 
Ένα πρόσωπο έκλεψε την παράσταση στη συνέλευση που έγινε χθες Τρίτη στον ΕΣΑΚΕ και κανένα μίντια δεν ασχολήθηκε σοβαρά να μάθει. Κανονισμοί πέρασαν από τη ΓΣ και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ένα ακόμα συμβούλιο διότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Πάντως όλοι αναρωτήθηκαν τι δουλειά είχε ο Τάκης Μπαλτάκος στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ, τη στιγμή που ήταν εκεί ο Μάνος Παπαδόπουλος. Και μάλλον κατάλαβαν ότι ο νέος του ρόλος θα είναι ενεργός και δεν θα εστιάζεται στο δικηγορικό. Κοινώς, του χρόνου θα έχουμε ακόμα καλύτερες στιγμές στην Α1...
 
να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα για το τι ισχύει από εδώ και πέρα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέσα από δύο κατατοπιστικά links. Πρώτα αυτό
 
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε εικονική την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο στον Μ. Παπαδόπουλο και άπαντες αναμένουν την έκδοση του σκεπτικού της απόφασης για να χαράξουν τις επόμενες κινήσεις τους. Το γεγονός βέβαια ότι στον Παναθηναϊκό βγάζουν τέτοια σιγουριά ότι δεν τίθεται κανένα θέμα, μπορεί να μεταφραστεί πώς είτε είναι από τη. φύση τους αισιόδοξοι, είτε έχουν στα ήδη στα χέρια τους το σκεπτικό της υπόθεσης.
Αυτό όμως που δεν δύναται να περάσει καθόλου στα ψιλά, είναι πως ο εισηγητής της υπόθεσης στην ΕΕΑ έχει αιτηθεί τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ. Για τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι όλη αυτή η υπόθεση και οι τεράστιες προεκτάσεις που μπορεί να έχει το όλο θέμα, καθώς μπορεί να περάσει σε άλλη διάσταση, αποτελεί ντροπή για την ιστορία του συλλόγου.
 
και μετά αυτό.
 
Τρίτη σφαλιάρα μέσα σε λίγα μερικές… ώρες! Μετά την αθώωση των αδελφών Αγγελόπουλων από τις πράσινες καταγγελίες, μετά την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λόγω εικονικότητας (έπειτα από τα στοιχεία που παρουσίασε ο Ολυμπιακός), ήρθε και νέο χτύπημα!
Κοινώς παρανομαστής όλων αυτών των … μεγάλων στιγμών που βιώνει ο ΠΑΟ δεν είναι άλλος από τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος μπορεί να επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο επίσημα, αλλά είναι εκείνος που “τρέχει” τις υποθέσεις του Παναθηναϊκού εδώ και ένα χρόνο. Και φυσικά, το … έργο του μιλάει από μόνο του. Από την μία επιτυχία στην άλλη πάει!
Εκεί λοιπόν που στον Παναθηναϊκό πανηγύριζαν ότι έριξαν την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήρθε η κατραπακιά από μια άνευ προηγουμένου πρότασης του αθλητικού δικαστή που έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Μια πρόταση που δείχνει πόσο έχει απηυδήσει μαζί του και με την άρνησή του να συμμορφωθεί.
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Το γεγονός ότι άλλες οκτώ ομάδες εκτός του ΠΑΟ ψήφισαν τη συγχώνευση των ποινών, έχει να κάνει φυσικά με ίδιον όφελος, αφού η κάθε μία ήθελε να απαλλαγεί από δικές της ποινές και πρόστιμα. Από κει και πέρα ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν …γλιτώνει με κάτω από 20 μήνες όποτε στην καλύτερη περίπτωση θα δικαιούται να ξαναμπεί σε γήπεδο το …2018.
Τα σπουδαία της Γ.Σ. πάντως ήρθαν από την πρωτοφανούς στα χρονικά πρωτοβουλία του αθλητικού δικαστή, ο οποίος εισηγήθηκε τροποποίηση του άρθρου 67 ΕΠΚ περί δυσφήμισης του αθλήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά τα κρούσματα απειθαρχίας και μη συμμόρφωσης από τον Δ. Γιαννακόπουλο!
Η πρόταση έγινε αποδεκτή και πλέον από την έναρξη της νέας περιόδου, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα μπαίνει στο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Από δω και πέρα δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ θα πρέπει να αποφασίζει αν θα βρίσκεται στο γήπεδο εκείνος ή οι φίλαθλοι της ομάδας του…
 
Το παραμύθι ''γύρισε ο Μπαλτάκος, θα αλωνίζουμε ξανά'', τελείωσε. Υπάρχουν ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις που πρέπει να ισχύσουν,
 
Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ

αλλά υπάρχει και το άρθρο 69 παράγραφος 12 του Ν. 2725/99 που πρέπει να εφαρμοστεί.
 

 
ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Σχόλια

Εικόνα thita

Καημένε μανο,σαν λεμονόκουπα πάει να σε πετάξει ο Τάκης,από πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, ξανά μάνατζερ που κλείνει τα ξενοδοχεία και του γκρινιάζει ο δεκαεπτάχρονος παπαγιαννης να του μακρύνει το κρεββάτι που δεν χωράει.

Κατα τα λοιπά,Τάκης Μπαλτάκος κύριες και κύριοι,όταν σε πιάνει η αλαζονεία και νομίζεις πως ακόμη έχουμε 2000 η Σαμαρα πρωθυπουργό,αυτά παθαίνεις.

Εντυπωσιακότερο το ότι ο δικαστής του εσακε εισηγήθηκε τροποποίηση κανονισμού ώστε οι ποινές να εκτελούνται κατα της ομάδας όταν το φυσικό πρόσωπο τα γράφει όλα στα αρχιδια του,λες και είχε διαβάσει το RATM που λέγαμε ότι υπάρχει κενό στον τροπο εκτελεστοτητας των ποινών.

Για την ΕΕΑ δεν έχω να πω κάτι πριν διαβάσω το σκεπτικό της απόφασης. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να υποβιβαστεί ο ποα αφού διαπιστώθηκε η εικονικότητα της μεταβίβασης των μετοχων και δεν αντιλαμβάνομαι πως τολμούν να αναφέρονται στην ελαφρυντικη περίπτωση του άρθρου 77 (που αφορά τελείως άλλες περιπτώσεις) όταν η συμπεριφορά των εμπλεκομένων ήταν τόσο προκλητική: απαξίωναν τον θεσμό,χλεύαζαν τη διαδικασία,μίλαγαν για αντισυνταγματικότητες,αναρμοδιότητες,κλπ. και δεν απαντούσαν και σε ερωτήσεις,όπως έλεγε το ρεπορτάζ,με υποδειξη του μεγάλου Τάκη.

Για κερασάκι δηλώνουν πως ο τρακης θα μπαίνει όποτε γουστάρει γήπεδο κλπ. Ζω για τη στιγμή που θα κάνει το πρώτο ντου και,με βάση το νέο κανονισμό,θα αρχίσουν να σφυράνε οι τιμωρίες της έδρας.

Αν συνεχίσουν οι γκέλες κύριε Τάκη δεν σας βλέπω καλά πάντως,ο Τρακης είναι πολύ παρορμητικός,θυμηθείτε πως και γιατί φύγατε την τελευταία φορά.

Τα πρόστιμα άραγε,έστω και τα κατα συγχώνευση,θα τα πληρώσει τελικά ρε παιδιά ο Τρακης;

Θα επανέλθουμε. Το βέβαιο είναι πως ναι,οι πρόεδροι πρέπει να το πάνε μέχρι τέλος και να ζητήσουν τιμωρία του ποα.

Κοροϊδία πάντως ο κύριος Τάκης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ε,επειδή είναι τακτικός δικαστής,τον είπε λέει το ρεπορτάζ πρωτοδικακι (έτσι πάει όμως,αν έχεις μάθει να σου βαρανε προσοχες από Ντογιάκο και πάνω)

τα βλέπει αυτά ο σιορ Διονύσης άραγε που θέλει τέτοιους στην επο ε

Εικόνα tasos

Τό έγραψα καί σέ άλλη ανάρτηση τό επαναλαμβάνω καί τώρα.
Οι Αγγελόπουλοι νά μή κάνουν το λάθος τού Γ.Ανδριανόπουλου πού γλύτωσε τούς βρωμιάρηδες μέ τό σκάνδαλο τών λουλουδιών.
Νά τούς κυνηγήσουν έως τό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Εικόνα KYTHNOS 7

Στο διαολο κι ακόμα παραπέρα (αφού περάσουν πρώτα από Α2, Β'εθνικη, ΕΣΚΑΝΑ κτλ)...
Κοντονη βλακα με το φάρο σου

Εικόνα CVRED

Στο χέρι των προέδρων είναι Σάββα. Ας φτάσει μια φορά το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Δεν υπάρχει άλλη κατάληξη.