ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΘ



Αυτό εδώ ρε παιδιά το θυμάστε;
 
Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ Μορένο, ο οποίος κοντεύει να γίνει ...Έλληνας καθώς ήδη έχει αγωνιστεί σε τρεις ελληνικές ομάδες, έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακού - Βέροιας 3-0 (6/1/13), το οποίο θεωρούν «στημένο» ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, και ο εισαγγελέας!
Ο 28χρονος Πέρεθ, ο οποίος έπαιξε για δυο σεζόν στη Βέροια (2012-14), πριν μετακινηθεί στον Πανθρακικό και εν τέλει στη Λαμία, όπου «έβγαλε» τη φετινή σεζόν, είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του περίφημου αγώνα που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών. 
Σήμερα, λίγες ώρες μετά τις χθεσινές καταθέσεις των πρώην συμπαικτών του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Πέρεθ έκανε μια ανάρτηση με νόημα στο λογαριασμό του στο Facebook, παίρνοντας αποστάσεις από όλους τους πρώην συμπαίκτες του, εκτός από τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος επανέλαβε και χθες όσα είχε πει στον ανακριτή, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «
οι πρόεδροι Ολυμπιακού και Βέροιας έστησαν το ματς».
«Μόνο ο Νίκος Γεωργίας έχει αρχίδια βλέπω...», έγραψε ο Πέρεθ, στέλνοντας το ...ανορθόγραφο μήνυμά του (Γεωργίας αντί Γεωργέας).
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, από την οποία αναμένεται να εξαρτηθούν πολλά για τις εμπλεκόμενες ομάδες...

 
Πάμε να δούμε τώρα την αλήθεια.
 
Με την ανάρτηση του Γκιγιέρμο Πέρεθ στο facebook, σύμφωνα με την οποία ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...'', κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Ισπανός, ο οποίος έπαιξε και στα 90’ του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 τον Ιανουάριου του 2013, συνηγορεί υπέρ του πρώην του συμπαίκτη του. Όμως, όπως αποκαλύπτεται από το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία απάλλαξε τη Βέροια (όπως έκανε και η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας), ο ίδιος ο Πέρεθ… φροντίζει να ρίξει «βόμβα» κατά της προπαγάνδας και της παραπληφόρησης, αφού  με επιστολή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναλύει τον λόγο της προαναφερόμενης ανάρτησης και ξεκαθαρίζει τα πράγματα:
Ο ίδιος ο Ισπανός τονίζει ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση «έχει παρερμηνευθεί κακόβουλα καθώς το αληθές νόημα της φράσεως που ανέγραψε ήταν ότι ο εν λόγω πρώην συμπαίκτης του, ηλικίας 38 ετών αποτελεί ένα παράδειγμα από απόψεως αθλητικής και επαγγελματικής, για την ελληνική νεολαία δεδομένου ότι θα παίξει εκ νέου στην Super League παρά την προχωρημένη ηλικία του, εν σχέσει με την ιδιότητα του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή».
Επίσης, διευκρινίζει ότι «με το ανωτέρω αναρτηθέν στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχόλιο του, ουδόλως επιδοκίμασε την εκδοχή του Νικολάου Γεωργέα σχετικά με τον κρίσιμο εν προκειμένω ποδοσφαιρικό αγώνα».
Ακόμη καταλήγει  πως «ουδείς συμπαίκτης μου ή αξιωματούχος του υπαινίχθηκε είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια του αγώνα ότι η Βέροια πρέπει να χάσει με 3-0 καθώς και ότι "ο εν λόγω αγώνας χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς».
 
Ρε τα τσακάλια της δημοσιογραφίας των ΣΚΑΙ-sdna.gr, ε; Πώς και δεν πήραν γραμμή το παραπάνω, αυτοί που παίρνουν προνομιακά δικογραφίες; Θα τους ξέφυγε μάλλον...

Σχόλια

Εικόνα anderson

Κάπου εδώ ο πόνος γίνεται αβάσταχτος...

Εικόνα nmavronas

EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΠΕΡΕΘ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧ... ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΚΕΤΑ ΑΡΧ...

Εικόνα thita

Έτσι είναι μάγκες,άμα δεν του δώσεις του ψευδομάρτυρα τη μεταγραφή που υποθέτω ότι του εταξες,σου τα γυρίζει τούμπα χαχαχα.

Μέχρι και στην πουστια πήγανε να την βγάλουνε με το τσάμπα ρεεεεεε....

Που να τον πάνε από την άλλη τον άμοιρο τον βλάχο-Ισπανό; Στην ΑΕΚ και να καρφωθουνε;;; Η στον Άρη,που δεν ξέρει ακόμη ο Καλαϊτζίδης αν θα είναι αυτός εκεί;;; Είδατε την ανακοίνωση των σούπεραδων εεεε...

Γεια σου παπαθεοδωρου αυλάκιωτη, ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΡΕ;

Εικόνα REDNYC

SWSTOOOOOOOS!

Εικόνα REDNYC

MA EINAI DYNATON H POYTANITSA O FAPATHEODOROU NA EKANE LATHOS???? AUTO TO ENTIMO ARDAKI??? APAPAPAPA!!! NTROPH VRE SAVVA, NTROPH! HAHAHA!

Εικόνα apostolos gaganis

Έξοχη ανάρτηση. Έξοχη. Και διαφωτιστικότατη...

Εικόνα CVRED

Να ασχοληθούν και με τη δική μου ανάρτηση στο sdna, που γράφω πως μόνο ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει αρχίδια. Στον κώλο τους και στο μουνί της μάνας τους.