ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟ



Αντιγράφουμε από το εξαιρετικό blog.
 
Ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) ορίστηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Γιάννη Τσαχειλίδη για να σφυρίξει το ματς Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ματς που γίνεται την Δευτέρα. Ο ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ ορίστηκε και πέρσι σε παιχνίδι των δυο ομάδων στην Λεωφόρο, όπου έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ροσκουγέδα στο 60’, αν και ο αμυντικός των φιλοξενουμένων έκανε ένα συνηθισμένο φάουλ στον Πέτριτς, ένα λάθος για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι Αγρινιώτες. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος χαρακτήρισε εύκολη την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον παίκτη του. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι στα συνολικά έξι συνολικά ματς των δυο προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ισάριθμες νίκες με διαιτητή των Σιδηρόπουλο, εκ των οποίων οι δυο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα μεσολαβεί η εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη στο κύπελλο, όπου ο διεθνής ρέφερι έκανε μεγάλο λάθος υπέρ των γηπεδούχων, αφού στο 7’ δεν απέβαλε τον Δώνη που μάρκαρε τον Ομπόντο με τις τάπες στη γάμπα. Μια φάση ο ορισμός της κόκκινης, ενώ η δεύτερη κίτρινη στον Μέντες στο 60’ είναι σωστή και είναι σε μαρκάρισμα από πίσω.
Αναλυτικά τα ματς του Παναθηναϊκού που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος (11 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες):
2014-15: 24/09/14 Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 0-1, 29/01/15 Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1(κύπελλο), 08/02/15 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-0, 22/02/15 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1.
Σεζόν 2013-14: 08/12/13 Καλλονή – Παναθηναϊκός 0-4, 25/01/14 Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0, 02/03/14 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός  0-3, 16/04/14 (κύπελλο) Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0.
Σεζόν 2012-13: 31/08/12 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.
Σεζόν 2011-12: 28/08/11 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 0-2, 17/12/11  Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 3-1, 01/04/12 Παναθηναϊκός – Αρης 1-0, 07/05/12 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0.
Σεζόν 2010-11: 27/08/10 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-1, 24/10/10 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0, 08/05/11 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός  2-1.
 
Ας θυμηθούμε τη διαιτησία του στο περυσινό ματς ΠΑΟ-Παναιτωλικός, στις 8 Φεβρουαρίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το πώς ''ξεπάστρεψε'' με δύο αστείες κάρτες το Ρουσκουγέδα του Παναιτωλικού, ώστε να μείνει με 10 παίκτες η ομάδα του Αγρινίου. Η πρώτη κάρτα
 
και η δεύτερη, στο 00:58 του βίντεο.
 
Ας θυμηθούμε και μια παλαιότερη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, στο ματς Άρης-Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της σεζόν 2011-12, όπου κυριολεκτικά πρσπαθούσε μόνος του να κερδίσει τον Ολυμπιακό.
 
Κι όπως έγραψε κι ο Μανώλης Γαβαθιώτης χθες, δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο Τσαχειλίδης, που ορίζει πλέον διαιτητές στα ματς της Superleague. O Πειραιώτης Τσαχειλίδης, που τον Ιανουάριο του 2014 δέχτηκε επίθεση από ''άγνωστο'' στο Παλαιό Φάληρο. Γαμώ τα κίτρινα ποδήλατα...

Σχόλια

Εικόνα thita

έτσι είναι, όπως τα λέει ο φίλος από κάτω... το επικοινωνιακό μέρος άσκησης πίεσης στους διαιτητές το έχει αναλάβει ο σαγόνιας και ο σκάϊ, μαζί με παπαθεοδώρου, ασβεστά, κλπ., στο ίντερνετ...

το ... φυσικο/σωματικό μέρος άσκησης πίεσης, ο τι-κάνει-νιάου-νιάου-στα-κεραμίδια...

ε, μπαίνει στο κάδρο και ο ντογιάκος, μέσω κορέα-ανδρεάδη που (με καθοδήγηση, να το πω ευγενικά, γιατί κανονικά θα το έλεγα συκοφαντία και ρουφιανιές βαρούχα) καλέσανε τους μισούς διαιτητές κατηγορούμενους να εξηγούνε γιατί δεν είδαν ότι η μπάλα βρίσκει λίγο στο πόδι του τάδε πριν βγει και έδωσαν ανάποδα το πλάγιο

και δένει το γλυκό

βρε ας είμαστε εμείς θρύλος, και θα δεις ξεβράκωμα τσαχειλίδη, σιδηρόπουλου, κλπ., εντός και εκτός

και να δούμε μετά τι θα λένε τα μουνόπανα, που θα τους πάνε (ΚΑΙ φέτος) σπρωχτούς, αλλά και πάλι 10 βαθμούς πίσω μας θα είναι

εγώ προτείνω btw σε ντογιάκο να διατάξει προανάκριση για το έγκλημα χθες σε βάρος του ατρόμητου, κορέας/ανδρεάδης μπορούν να καλέσουν για απολογία τον ιταλό διαιτητή (ο βαρούχας θα μετρήσει τη γωνία θέασης στο πέναλτι που δεν δόθηκε και θα βγάλει ότι ήταν στημένος), αφού το "αδίκημα" τελέστηκε στην ελλάδα, ο αγώνας ήταν στο κουπόνι του στοιχήματος και ζημιώθηκαν από την αλλοίωση αποτελέσματος οι έλληνες παίκτες του οπαπ, κλπ.

αν δεν το κάνει, δεν θα έχουν δίκιο οι έλληνες διαιτητές που κατηγορούνται να νιώσουν αδικημένοι?

Υ.Γ. ματσάρα η πανάθα χθες, χαχαχα, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ βάζελου το διάβασα σε κάποιο ΑΡΔοσάϊτ που δεν θυμάμαι, έλεγε "φέρτε πίσω τον Βασιλαρά, μην διαλύσει η ομάδα, γιατί την πέφτουν όλοι οι δημοσιογράφοι στον κόουτς"

κοίτα ρε, απολύθηκε ο καημένος ο βασιλαράς (btw, άντε βρε και στα δικά σας, σαγόνια, παπαθεοδώρου, κλπ.), τόση δουλειά είχε κάνει, μόνο και μόνο για την ιδέα με τους αντιεξουσιαστές στο ΟΑΚΑ που είχε γλυτώσει η πανάθα καμιά εικοσαριά τιμωρίες και κανένα μύριο πρόστιμα έπρεπε να του είχαν κάνει συμβόλαιο ζωής

αλλά είπαμε, αλαφούζος

Εικόνα REDNYC

EGW VLEPW THN VAZELA NA XANEI H NA FERNEI ISOPALIA STHN KALYTERH PERIPTWSH ME H XWRIS SIDHROPOULO.....TA PAIXTAKIA TOUS S-E-R-N-O-N-T-A-I.....KAI EPISHS VLEPW TON KLAPSOMOUNI TON ANASTASIOU NA MHN KANEI PARELASH...

OSO GIA EMAS, KANEIS DEN TOLMAEI NA PEIRAXEI TON THRYLLO TOU VAGELA...PLEON TELEIWSE KAI TO PARAMYTHI THS "EGLHMATIKHS ORGANWSHS"...OLOI PISW STON PAGO TOUS...FETOS THA FANE MEGALH POYTSA...

MHN XEHNATE TO PARAKATW: APO FETOS, OI PINAKES EINAI ANOIXTOI...OPOIOS DEN SFYRIZEI SWSTA, FEYGEI - KATI MOU LEEI OTI TA KITRINA PODHLATA THA FYGOUN PRWTA AMA DEN PROSEXOUN:

http://sfyrigmata.blogspot.com/2015/08/blog-post_254.html

Εικόνα KYTHNOS 7

Ο μεγάλος Μανώλης Γαβαθιώτης , ο οποίος αποτελεί μεγάλο δάσκαλο όλων μας για τον τρόπο προσέγγισης πολλώ θεμάτων, φέτος έχω την εντύπωση ότι θα τους ξεμπροστιάσει όσο κανένας. Ο Κύριος Μανώλης μαζί με 2-3 ακόμα συναδέλφους του (ένας εκ των οποίων ο Κώστας Καίσαρης) αποτελούν όαση στο κατεστημένο της δημοσιογραφικής αλητείας της χώρας μας!!!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο σχολιασμός του κάθε δημοσιογράφου και η γνώμη του φυσικά , αποτελούν μία υποκειμενική προσέγγιση των πραγμάτων, όπως και του καθενός από εμάς. Όμως...λέω ΟΜΩΣ η απλή καταγραφή των δεδομένων ή γεγονότων , (όπως κάνει ο Κύριος Μανώλης) αποτελεί κύρια αρχή της δημοσιογραφίας. Κάτι που δεν κάνει κανένας σχεδόν δημοσιογράφος στην Ελλάδα εκτός από τις παραπάνω εξαιρέσεις που προανέφερα.

Προς μεγάλη εντύπωση (θετική φυσικά) το RATM παρ' ότι ένα καθαρά οπαδικό site ως επί των πλείστων κάνει απλή καταγραφή των γεγονότων, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν οι διάφοροι αλήτες δημοσιογράφοι των "αντικειμενικών" μέσων , ούτως ώστε να χαρακτηρίζονται από την αντικειμενικότητα.

Γι αυτό ένα μεγάλο μπράβο στο RATM και φυσικά στον κύριο Μανώλη (τον οποίο τον περιμένουμε στο νησί μας)!!!

Εικόνα redismagik

να δούμε πως θα πάει η βαλίτσα .το πρώτο μήνυμα (αν είναι τέτοιο) δεν είναι θετικό . μπορεί βεβαια να έχουμε μια σωστή διαιτησία στο αγρίνιο οποτε μακάρι να έχουμε πέσει εξώ . εγώ φοβάμαι μήπως οι τραμπουκισμοί ( όλοι ξέρουμε τον αποστολέα μιας και οι τακτικές του είναι συνήθης ) περάσουν και δώσουν γραμμή πλεύσης στους διαιτητές . αν συμβεί αυτό και με συνδυασμό τον ωμο εκβιασμό του οπαπ στις ομάδες τα πράγματα δυσκολεύουν . αν συμβούν όλα τα παραπάνω η αναπροσαρμογή στρατηγικής στους θεσμούς γίνετε επιτακτική . κλείνω με ένα μηνυματάκι στους πράσινους ελαιοχρωματιστές της λεωφόρου και το κάνω από δω γιατί δεν ανακατεύομαι στα σκατοσιτε που ελέγχουν .
'' χτες ......πάλι τρελάνατε την ευρώπη ..... πουτανακια! ''