ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΕ, ΠΑΤΩΝΕΙΣ;



Μετά την θρυλική πρόκριση της Καμπαλάρας, της ομαδάρας που υποστηρίζαμε μικροί όλοι στον Πειραιά, είδαν και οι τυφλοί. Η ομαδάρα-πρότυπο του Γιάννη Αναστασίου, η οποία πέρυσι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, αλλά της το στέρησε η παράγκα του Μαρινάκη, μας χάρισε νέες στιγμές δόξας. Πέρυσι ήταν τα καρπούζια της Εστορίλ, φέτος η Καμπάλα του Αζερμπαιτζάν που έφραξαν τον δρόμο της ευρωπαϊκής καταξίωσης για το μεγαθήριο του μπανιστηρτζή καναλάρχη. Του Ιωάννη Αλαφούζου, που
 
- Λαθρέμπορας είναι.
 
- Βιτσιόζος είναι.
 
- Φοροφυγάς είναι.
 
- Υπερχρεωμένος καναλάρχης είναι.
 
- Ζήτουλας κρατικού χρήματος είναι.
 
- Ψευτο-οικολόγος που παντελονιάζει κοινοτικά κονδύλια για δενδροφυτεύσεις είναι.
 
Πάνω από όλα όμως, είναι μπανιστηρτζής. Ως εθισμένος στο μπανιστήρι, έχει ψωμοτύρι την σπίλωση και τη συκοφαντία. Έφαγε ένα καλοκαίρι προσπαθώντας να στρέψει τα πρόβατα της Μπύρας 13, τα οποία επιδοτεί μηνιαίως με 300 ευρώ (μεταξύ άλλων, και για να σηκώνουν τα πανό που θέλει αυτός), προς την κατεύθυνση του ''θα αποκλειστεί ο γαύρος από το Champions League και θα παίξουμε εμείς στη θέση του''. Αφού έφαγε τα μούτρα του σε UEFA και CAS, ήρθε η φάπα από την Καμπάλα. Και τώρα, τι; Τι παραμύθι θα βρεθεί για να τραφούν οι επιδοτούμενοι και τα ζώα που σέρνουν από πίσω τους, μετά τον όλεθρο της Καμπάλα;
 

 
Ας προσπαθήσουμε να το μαντέψουμε. ''Στήριξη στον Αλαφούζο που παλεύει με τα θηρία, όλοι μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και προχωράμε, αφού ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή''. Οι επιδοτούμενοι θα παντελονιάζουν τα 300 ευρώ το μήνα, τα πρόβατα που σέρνουν από πίσω θα μηρυκάζουν αυτά που τους σερβίρουν οι αρχηγοί των συνδέσμων κι εμείς θα γελάμε. Γιατί ο ευρω-περίγελως του Παναθηναϊκούλη είναι η καλύτερη πηγή γέλιου. Έχει να πάει το βάψιμο στα κάγκελα σύννεφο και τη νέα σεζόν.
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Το ακρον αοτο της αστοχιας:

"Ο κοουτς (σούπερ ουάου) έφαγε τα λεφτά του τζάμπα "

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλώς σας ξαναβρίσκω, μάγκες μου! Είχα κάποια πράγματα στο μυαλό μου να γράψω, αλλά ήδη ειπώθηκαν από τ' αλάνια στα σχόλια παρακάτω. Θα τα ξαναπώ... Ρε επιδοτούμενοι... κατέστρεψε τον Αλαφούζο ο Αναστασίου;;; Έχει και η παράνοια τα όριά της!!! Ρε Αθανασίου του gazzetta, τρέφεις ελπίδες για πρωτάθλημα ακόμα; Τέτοια λέτε στα πρόβατα και τους κρατάτε σε λήθαργο. Και όταν τελειώσει η υπομονή, τους ρίχνετε σε νέο λήθαργο. Εγώ, ο μέσος γαύρος, οκ γουστάρω. Αλλά δε φοβάστε ότι κάποια μέρα θα σας πάρουν με τις πέτρες;

Και η γενικότερη απορία: γιατί κανείς μα κανείς είτε οπαδός είτε δημοσιογράφος δεν έχει την παραμικρή απαίτηση να επενδύσει ο Αλαφούζος; Τι σόι νοοτροπία είναι αυτή; Και να καταλάβω ότι οι περισσότεροι πράσινοι δημοσιογράφοι είναι εντεταλμένοι, να καταλάβω ότι πολλοί της μπύρας 13 γλυκάθηκαν από το παραδάκι, είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά ο λοιπός κόσμος του παναθηναϊκού πώς γίνεται να ανακυκλώνει την κριτική του στο κατά πόσο μπορεί να προσφέρει παραπάνω ο Σάντσες και πόσο πρέπει να τιμούν τη φανέλα οι παίχτες; Ρε, με πορδές αυγά δε βάφονται. Δεν μπορεί, ρε βάζελε, να έχεις απαίτηση από τον Μπούρμπο, τον Ταυλαρίδη, τον Λουντ, και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον, να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Είσαι στόκος ολκής, πάει. Όσο για τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, εσείς συνεχίστε να δίνετε άλλοθι και ασυλία στον Αλαφούζο, γουστάρουμε.

Εικόνα john

Κοιτα ο Αθανασίου σαν βασικός ρεπόρτερ του λεωφόρος και gazetta πρεπει να χαϊδέψει τα αυτιά του αφεντικού του.Μη περιμένεις να κανει κριτική προς τον Αλ Αφουζ τον οποίο ολοι οι βάζελοι δημοσιογράφοι τον εχουν ολως τυχαίως στο απυρόβλητο. Ο λοιπός κόσμος του Παναθηναϊκού που λες εχει αλλόφρονησει απο τη τεράστια πουτσα της ομαδαρας απο το αζερμπαιτζαν και γράφει οτι μαλακια μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που βγάλανε τον Αλαφούζο πράκτορα του Μαρινάκη!! Γι αυτο λεω πιο κάτω οτι το καραφλό αγόρι με την ανικανότητα και την προπαγάνδα του εχει καταφέρει να τον κράζουν ασύστολα και βάζελοι και γαύροι. Τωρα οι αρδ και οι επαγγελματίες οπαδοί της 13 ειναι αλλη φάση. Βγάζει μάτι πως πέφτει παραδάκι απο πίσω.

Εμένα δεν με απασχολεί η κατάντια του βαζελου. Αντικειμενικά πάντως ειναι ο αιώνιος μας αντίπαλος και παντα γούσταρα τα δυνατά ντέρμπι όπου και οι 2 ομάδες είχαν παικταράδες.(λεω για τα ντέρμπι στις αρχές των 00s παιχνίδια αμφίρροπα, με τσαμπουκά,πάθος,μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια-ακόμα θυμάμαι τις πολύ δυνατές μονομαχίες Ανατολάκη,Κωνσταντινου,Μπασινα,Στολτίδη για παράδειγμα-,και με Έλληνες παίκτες και απο τις 2 ομάδες που ήξεραν την σημασία του ντέρμπι) Τωρα αυτο εχει εκλείψει. Ο βαζελος ειναι μια ομαδούλα της σειράς. Ευτυχώς δεν μας παρέσυραν τα χάλια των αντιπάλων μας τα τελευταια χρονια. Ο ολυμπιακος αλλάζει επίπεδο χρόνο με τον χρόνο κάνοντας βέβαια και αυτός τα λάθη του.Θα μπορούσαμε να εκτοξεύουμε και να έχουμε καθε χρόνο μεγάλες πορείες στην Ευρώπη,αλλα παντα κατι μας εμποδίζει. Περιμένουμε και τη φετινή χρονια.

Εικόνα savvas gridlock

Ε όχι και να επενδυσουν ρε Θωμά. Τι είναι ο Αλαφούζος, Τζιγκερ για να τον κραζει ''αυθορμητα'' ο κοσμος πως δεν βαζει λεφτα; Απο την στιγμη που εφυγε ο Τζιγκερ και πήρανε τα κουμαντα ''τα δικα μας παιδια'', ολα καλα. Αν καποιος μη οργανωμενος, ή οργανωμενος εξω απο τη μοιρασια, παει να πει κατι, πάει η φαπα συννεφο και γι'αυτο απεχουν αρκετοι απο το γηπεδο. Κατα τα αλλα, ελπιζω να εριξες αρκετες βουτιες. Απο εδω και περα, θα βουταμε μονο στο νιμου της μανας των ΑΡΔ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλά πέρασα, δεν έχω παράπονο. Λίγο, αλλά καλά. Πήραμε δυνάμεις για το χειμώνα, που είναι η εποχή του ξεμουνιάσματος. Πάντως, βλέπω και δικά μου φιλαράκια βάζελους που έχουν σαλτάρει τελείως. Μηδέν κριτική σε Αλαφούζο και γενικώς άλλα αντ' άλλων. Δε γαμιούνται...

Εικόνα red7neck

Ρε παιδιά με έχει πιάσει αγωνία!! Εβγαλε πάλι αποκλειστικό το sdna, το αντικειμενικό αυτό site της αλήθειας και της μη προπαγάνδας ότι στέλεχος του Ολυμπιακού πάλι εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών...Έχω χάσει τη γη κάτω απ' τα πόδια μου!!

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/107855/sok-st...

Αποκλειστικές πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι καλύτερες παρτούζες γίνονται με την μάνα του Θωμαϊδη, του Λαλάκη και του Ασβεστά!! Εγκληματική Οργάνωση Πειραιώς: "Πόση πούτσα αντέχετε?"

Εικόνα nichio 1971

Την καλημέρα μου σε όλη την Ολυμπιακή παρέα μας.
Αν και σκόπευα να περιμένω μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών για να σχολιάσω, το χθεσινό γεγονός με αναγκάζει να θίξω μερικα 'πραγματάκια'..
1. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια & η λάσπη ΠΑΝΤΑ επιστρέφει σε αυτόν που την πετάει..
2. Κάποτε θεωρούσα αυτή την ομάδα, τον μεγάλο αντίπαλο, το κίνητρό μας για βελτίωση. Πλέον, τα τελευταία 5 χρόνια με όσα έχουν πει & κάνει, ότι πάθουν (και τα χειρότερα έρχονται...) τους ΑΞΙΖΕΙ.
3. Όταν πανηγυρίζεις το Χουντέμπλευ & τις προκρίσεις με 5!!! βαθμούς λόγω δωροδωκιών, τότε ακόμα και η 123η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, ΠΟΛΥ σου πέφτει.. (τους περνάει και η Τρίπολη σε λιγάκι)
4. Όταν θεωρείς ότι ο ΕΧΘΡΟΣ του ποδοσφαίρου, κόουτς Αναστασίου, μπορεί να γίνει ο αναμορφωτής της ομάδας σου, τότε πραγματικά σου αξίζουν ο Μπούρμπος, ο Κουτρουμπής & ο Ταυλαρίδης και το "ποδόσφαιρο" που παίζουν...
5. Όταν πιστεύεις ότι ο Αλαφούζος προσπαθεί να κάνει κάτι σωστό, ενώ σε διοίκει ΜΟΝΟ επικοινωνιάκα χωρίς να έχει βάλει φράγκο, τότε το μέλλον σου επιφυλάσει πολλές "Καμπάλες"...

Υ.Γ.1 Ραντεβού φίλε Απόστολε με το τέλος των μεταγραφών, για να σχολιάσουμε την χρονιά που αρχίζει (και δείχνει πολύ καλή..)
Υ.Γ.2 Τι πλάκα που είχε ο SportFm σήμερα το πρωί... Δεν ήξεραν τι τους έφταιγε... Πολύ γέλιο...

Εικόνα xristoforas

Γεια σου φιλε
η Τριπολη τους εχει περασει ηδη
αυτο το λινκ κοιταμε (σεζον 2015-16) :
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2016.html

23οι εμεις,114οι αυτοι (κατω απο τον αστερα)

Εικόνα nichio 1971

Γειά σου και σένα φίλε,
Με σεβασμό στη γνώμη σου,
ΕΠΙΣΗΜΟ RANKING απο site UEFA

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Με Ολυμπιακούς χαιρετισμούς,

ΥΓ. Και που 'σαι ακόμα για την κατρακύλα τους. Ακολούθει και ένας αποκλεισμός για λόγους παραβίασης FFP, που αιωρείται εδώ και 3 χρόνια. Η Δυναμό Μόσχας ήταν το καμπανάκι..

Εικόνα xristoforas

το εχω δει και το συγκεκριμενο αλλα οπως εχω παρατηρησει ανανεωνεται πρωτα αυτο που εστειλα (μπορει να κανω και λαθος ομως...δεν ειμαι απολυτως)
παντως και στα 2 λινκ εμας αυτη τη στιγμη μας δειχνει 23ους (ειχαμε φτασει και 22οι πριν λιγο καιρο)

Εικόνα CVRED

Ισόβαθμοι είναι με Αστέρα αυτή τη στιγμή. Αλλά με το 1ο παιχνίδι του Αστέρα, θα πέσουν απο κάτω, καθώς βαθμολογείται ακόμα και η ήττα.

Εικόνα Pipis

Επιτέλους δικαιοσύνη.

Να τους έχει περάσει η Τσερνομόρετς και όχι ο Αστέρας, άδικο. Ευτυχώς η αδικία διορθώθηκε.

Και εις... κατώτερα.

Εικόνα xristoforas

στα ισα και πιο κατω οι πουτανες...
http://www.sport-fm.gr/article/panathinaikos-se-eleutheri-eurwpaiki-ptws...
2008/09: 13.300 (27ος)
2009/10: 13.580 (29ος)
2010/11: 7.520 (32ος)
2011/12: 3.020 (40ος)
2012/13: 4.880 (54ος)
2013/14: 1.220 (76ος)
2014/15: 3.240 (100ος)
2015/16: 1.980 (114ος)

Εικόνα Κωστας 7

Σιγα μη μεινει με σταυρωμενα χερια ο Γιανναρας,θα φατε noor1 και εγκληματική οργάνωση που θα ειναι ολη δικια σας(μας).Απο το πρωι ο σαγωνιας και το λασποεπιτελειο διεξάγει έκτακτη συνελευση.
Φαπαβασιλειου,Αυλακιωτης,Κοσμας,Νικολογιαννης,Αθανασιου,Τσιμπιδας,Μπακακης,Βασιλαρας και Σερρετης ακονιζουν τις ''πενες'' τους.Ολο και καποιο αναποδο αραουτ θα κατσει στο ΟΑΚΑ με την Λιβαδεια και εκει θα δεις την απαντηση της μπαναθας.
Εγω παντως να πω την αληθεια ξενερωσα εχτες με την μπαναθα.Στη φαση του Μπεργκ(ουτε ο Γιαννιωτας δεν θα εκανε τετοιο τελειωμα στο 89)κοντεψα να σπαση την τηλεοραση.
Τι θα κανω τωρα τις Πεμπτες μου μου λετε?Πως θα διασκεδαζω την ψυχη μου ρεεεε?

υγ.Μια διορθωση μονο Σαββα
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ GAYSBALL ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ..
ΥΓ2.Το πιο ωραιο αρθρο για τα χαλια του ΠΑΟ εχτες το εγραψε ο Μπαμπης ο Τσιμπιδας εκ ττου Αλαφουζου.Ανερχομενη δυναμη η Καμπαλα που σε λιγα χρονια θα κερδιζει λεει και μεγαλυτερες ομαδες απο την μπαναθα!!Και οτι η μονη απαντηση ειναι το ΝΤΑΜΠΛ!!!Και οτι δεν θα κερδισει τιποτα αμα διωξει τον Αναστασιου ο Γιαννακης!!Οχαχαχαχαχ.....
υγ3.θελω αρθρο απο Μανωλαροοοοο τωρααααααα.......δεν μπορω να περιμενωωωωωωωω
υγ4.Thita επι της ευκαιριας τα Περαματιωτικα σεβη μου...

Εικόνα Brainstorm

Ηδη ανακοινωθηκε οτι τον Ασβεστα στην εκπομπη 5-6 στο αλασπορ-φμ, θα συντροφευει πια ο Παπαθεοδωρου.

Σιγα μην το αφηνε ετσι ο πεφωτισμενος ηγετης της παναθηναικης συμμαχιας.

Εικόνα thita

γεια σου αδερφέ, να είσαι καλά, όχι σέβη, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μόνο και πάντα μάχιμοι και μαχητικοί παντού, δεν παραδινόμαστε

Εικόνα matrasimca

Φετος τελειωνει η επιθεση του Αλαφουζου στον Ολυμπιακο, και θα εξηγησω γιατι.
Μεχρι και αυτη την χρονια ο Πρωταθλητης περνα απευθειας στους ομιλους, αλλα απο του χρονο παυει να ισχυει αυτο.
Ο Αλαφουζος προσπαθησε με καθε δολιο τροπο να παρει την θεση του Θρυλου και τα χρηματα των ομιλων αλλα δεν τα καταφερε.
Του χρονου ξερει πως παιζοντας προκριματικο με κανενα θηριο θα φαει 10 και για αυτο στο εξης θα κουλαρει.
Παντως μην τον πειραζετε αλλο ρε παιδια λυπηθειτε τον.
Αν κρινω απο το ατημελητο μουσι που εχει αφησει το παιδι μπαινει ξανα σε φαση καταθλιψης, ενω τα προηγουμενα χρονια ηταν σε φαση μανιας ιδιαιτερα εναντιον της ομαδας με τα κοκκινα και του προεδρου της.
Τα παραμυθια ομως τελειωσαν για τους Παναθηναικους και στο εξης θα ζουμε εμεις καλα και αυτοι χειροτερα.
Περιμενω νικη με Μπαγερν στον Ναο για να δω τι θα σκαρφιστουν να αυτην την φορα? Ελα μωρε τωρα ποια Μπαγερν, η χειροτερη ολων των εποχων.

Εικόνα Pipis

Γειά σας παιδιά,

Σας διαβάζω καιρό αλλά σχόλιο δεν έχω κάνει.

Δεν μπορούσα όμως να μην αναφέρω κάτι που μου έκανε απίστευτη εντύπωση βλέποντας το παιχνίδι χθες. Γίνεται το 0-1 και μερικά λεπτά μετά το πέταλο τραγουδάει "Τριφυλλάρα βάλε ένα γκολ, ένα γκολ, ένα γκοοοολ.."
Μα είναι δυνατόν; Λοβοτομή; Ηλίαση; Επαγγελματίες;
Όσο στημένοι και να είναι, δεν έχουν καμία διέγερση εγκεφαλικών νεύρων που να τους καθοδηγήσει σε άλλη συμπεριφορά; Τόσο σανό; Τι να πω...

Εικόνα savvas gridlock

Kαλως ήλθες. Εδω μετα το τελος του ματς την πεσανε στον Αναστασιου και του λεγανε ''κατεστρεψες τον Αλαφουζο''. Αυτο τους ενοιαζε, καταλαβες;

Εικόνα SAINARK

Επειδη ειμαι παλιος γηπεδικος να σου πω οτι καποτε ο απατεωνας φραγκοφονιας Σαλιαρελης(σαν τον σημερινο φραγκοφονια απατεωνα Αλαφουζο) στα δικα μας πετρινα χρονια εφυγε νυχτα και δεν ξαναπατησε νοτια του Μοσχατου.Και ας ειχε προσπαθησει δολια με μαυρα λεφτα και χαρτηλικια να χειραγωγησει οπαδους απο την παλια εφτα.Τα εβαλε στο κ..ο του και εφυγε νυχτα αφου εκλεισε την 7.Αυτη ειναι η διαφορα μας με τους αλλους που στεκονται προσοχη στον αλαφου και μαλιστα την πεσανε και στον αναστασιου γιατι τον θεωρουν υπευθυνο για ενδεχομενη φυγη του προεδρου τους.Πιο στημενος μαλακας πεθαινεις.Τιμη και δοξα στον κοσμο του ολυμπιακου.Μονο αυτος ξερει ποτε πρεπει να επεμβει για το καλο της ομαδος ιστορικα,βαζοντας τα και με θεο και με διαολο.GATE 7(ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)

Εικόνα Pr0pheT7

I feel a disturbance in the... internet!!! Like one thousand rabbits crying in despair in every forum and chat room...

Από το trailer της καινούργιας ταινίας του Star Wars

Εικόνα xristoforas

ΕΥΡΩΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :

1996-97
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΛ

ΠΑΟ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 1-0
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΟ 3-0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΤΣΛ
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ

ΠΑΟ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 4-2
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΠΑΟ 2-0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΟΥΕΦΑ

2011-12

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΛ

ΟΝΤΕΝΣΕ-ΠΑΟ 1-1
ΠΑΟ-ΟΝΤΕΝΣΕ 3-4

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΤΣΛ

ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α.-ΠΑΟ 3-0
ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. 2-1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

2015-16

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΛ

ΠΑΟ-ΜΠΡΙΖ 2-1
ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟ 3-0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΤΣΛ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΟ 0-0
ΠΑΟ-ΚΑΜΠΑΛΑ 2-2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Εικόνα SAINARK

22/2/2015..ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.Σιλβα μεχρι την 26η αγωνιστικη μετα το τελος της προπονησης υποχρεωτικα βιντεο της περσυνης λεωφορου(και σιγουρα μαζι και την φετινη).γκολ,γκολ,γκολ,ξυλο,ξυλο,ξυλο..ουτε μπαγιερν ουτε αρσεναλ.στα τετοια μας.

Εικόνα pantzo

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΛΑ ΑΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ...

Εικόνα SAINARK

ΚΑΜΠΑΛΑ,ΕΣΤΟΡΙΛ,ΟΝΤΕΝΣΕ,ΜΑΡΙΜΠΟΡ,ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ,κ.α…και συνεχιζει.Τα μπουρδελα τολμησαν να μιλησουν για ατλετικο κερατσινιου και γιουβεντους περαματος.Μονο 6 γκολ και πολύ ξυλο φετος.ολα τα αλλα στα αρχιδια μας.

Εικόνα CVRED

Καλημέρα μάγκες.
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι, πως ακόμα κι αν διαλέγαμε εμείς τον πρόεδρο της ζέλας απο τη Θύρα 7, τόσο καλό έργο σαν τον παιδόφιλο, δεν θα πραγματοποιούσε. Και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.
Φέτος, ο Αστέρας, περνάει τη ζέλα στη βαθμολογία της UEFA. Αυτό τα λέει όλα.

ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΡΑΣΙΝΗ σήμερα: Πιάσαμε πάτο - Όποιος δεν μπορεί σπίτι του - Κόοουτς φύγε!

Αυτός που πρέπει να φύγει πρώτος, ξέρουμε ΟΛΟΙ καλά ποιός είναι... Μην τυχόν και τον πειράξετε όμως; Σ΄εσάς που τον στηρίζετε το λέω... Δικός σας είναι άλλωστε. Και ΔΕΝ έχετε άλλον να βάλετε. ΚΑΝΕΝΑ. Ή θα προσκυνήσετε λοιπόν εκεί που φτύσατε ή θα λούζεστε για πολύ ΤΙΣ ξεφτίλες που ζείτε... ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. Θεία δίκη για τις πουστιές σας σε βάρος μας... Είδαμε και χτες το βρωμοπανό σας. ΄΄Χτενισμένο΄΄, αλλά η λέρα, λέρα... ΕΕΕΤΣΙΙΙ...

ΒΑΓΓΕΛΑ, θέλουμε κι άλλον στράϊκερ; Λαϊκή απαίτηση λοιπόν: μπροστά μας είναι! ΝΤΟΝΤΟ τ΄όνομά του! Όσα και να σου ζητήσουνε...

Εικόνα KYTHNOS 7

Αποστόλη θέλω τόσα πολλά να γράψω που θα μπερδευτω, γι αυτό τα γράφω σκόρπια...

Πόσο προβαταρία αυτοί οι ζελες πια??? "Κατέστρεψες τον Αλαφούζο"??? Είναι δυνατόν να λέγεται τέτοιο πράγμα έξω από τη λαγοφορο???

Τι να πεις για τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ δημοσιογράφους??? Σε κανένα άρθρο τους σήμερα δεν αναφέρουν το όνομα Γιάννης Αλαφούζος (εκτός του Σερετη στο sport24, το πάντα αντικειμενικο, ο οποίος τον παρουσιάζει σαν τη θλιμμένη πριγκίπισσα), παρά γράφουν μονίμως τη λέξη διοίκηση (διοίκηση είναι και ο Βοκολος), παίκτες, Αναστασίου (εύκολο θύμα).

Εγώ λέω συνέχεια σε γνωστούς μου ζελες..." Μείνετε όπως είστε, μην αλλάζετε καθόλου "....

Εικόνα SAINARK

Πουτανα κεντα γυρνα μια φορα!Σ'αυτο το μπουρδελο μονο 6 γκολ!Τιποτα αλλο.Και ξυλο απ'τα πετραλωνα.

Εικόνα red7neck

Δόξα και τιμή στο καμάρι του Αζερμπαϊτζάν! Ζητώ η Καμπάλα! Ήταν μία δικαίωση και απονομή θείας δίκης για τον συκοφάντη και μπανιστηρτζή Γιαννάκη "λαθρέμπορα" Αλαφούζο!! Σας ευχόμαστε πάντα τέτοια στην τιποτένια βρώμικη ιστορία σας! Ευρω-πέος για πάντα!

Πήρατε αυτά που πήρατε από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλαρο
Πήρατε αυτά που πήρατε από το CAS
Πήρατε αυτά που πήρατε από την δοξασμένη Καμπάλα

Πάρτε και το τρίτο το μακρύτερο τώρα που δεν έχετε λεφτά και καλή οικονομική καταστροφή!!

ΥΓ: Και κλάμααααααααα τώρα ο Λαλάκης-Αυλακιώτης στο σαπιοdna!!

Εικόνα Chief Bromden

Γελάμε τώρα αλλα στα τέλη Μαΐου που θα φορμαριστεί η Παναθα την γαμησαμε...

Εικόνα savvas gridlock

Πουτανα όλα τέλη Μαιου η αρμαδα του υπερκόουτς Γιάννη Αναστασιου. Την μπαλα που θα δουμε τοτε, αμφιβαλλω αν μπορεί να την παιξει και η Μπαρτσελονα με Μεσι-Σουαρεζ-Νειμαρ.

Εικόνα μαουνιέρης

Σιγά τη Μπαρτσελόνα, ρε Σάββα! Αλλά τόση μπάλλα ξέρεις, τόσα λες!

Εικόνα john

Τέτοια ξεφτίλα δεν εχει προηγούμενο στην ιστορια του ελληνικού ποδοσφαίρου . Απο εδώ και πέρα θελει μεγάλο θράσος για να μας κανει το οποιοδήποτε λαγουδάκι καζούρα για τα 7 της γιουβεντους. Ο πρέσβης διασύρθηκε και βιάστηκε για αλλη μια φορα με τροπο άσχημο και ταπεινωτικό.Μακαρι η ξεφτίλα του να μην εχει πάτο. Θεία δίκη. Οταν όλο το καλοκαίρι επενδύεις στην πόλωση και στη λάσπη κατα του Ολυμπιακού και βιάζεις κατ εξακολούθηση την ποδοσφαιρική λογική τέτοια αποτελέσματα θα εχεις αλήτη Αλαφούζο που εχεις καταφέρει να σε βρίζουν και να σε καταριούνται και οι υπάλληλοι σου και οι οπαδοί σου και ολοι οι Γαύροι. Παρατηρώ μερικούς γαύρους να δείχνουν οίκτο στον ΠΑΟ και να μην του κάνουν καζούρα γιατι τον λυπούνται. ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΠΑΛΑΡΆ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΕΜΠΟΡΟ ΗΡΩΙΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Αυτη ειναι η τιμωρία σας. Μακάρι το ρεζίλικι σας να μην εχει πάτο.Μακαρι αυτη να ειναι μονο η αρχή.

Αν ο Ολυμπιακος έχανε ποτε απο μια τέτοια ερασιτεχνική ομάδα,εάν ειχε έναν απατεώνα πρόεδρο να κοροϊδεύει τον λαό του 3 χρονια και να τον εχει καταντήσει την αρχιπουτανα της Ευρώπης,θα είχαμε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο καθε Κυριακή στο γήπεδο. Θα φέρναμε τον κόσμο ανάποδα για να προστατέψουμε και να διατηρήσουμε μεγαλη την ομάδα μας και δε θα επιδοκιμαζαμε την καθε κίνηση του Αλαφούζου κάνοντας το άσπρο μαύρο ούτε θα μέναμε ποτε στο γήπεδο να τραγουδάμε "Αιώνια πιστός" μετα απο ακόμη μια ξεφτίλα με ενα ελληνικό καφενείο. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.Δεν συμβιβαζόμαστε με τιποτα λιγότερο. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Και αυτη ειναι η μεγαλη διαφορά μας.

Μάγκες ανεβάστε και ενα κείμενο για την κλήρωση να αρχίσουμε να ζεσταινόμαστε σιγα σιγα.

Εικόνα μαουνιέρης

Οίκτος; Τί σημαίνει "οίκτος"; Αλύπητα! Γειά σου, Γιάννη!

Εικόνα john

Γεια σου Γιωργαρε. Τιμή μου που σχολιάζεις τα ποστάρισματα μου γίγαντα.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

"Μετά την θρυλική πρόκριση της Καμπαλάρας, της ομαδάρας που υποστηρίζαμε μικροί όλοι στον Πειραιά...'
ΜΠΟΥΥΥΥΥΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Εκει που μου βγηκε η μπιρα απο τα ρουθουνια ηταν οταν ειδα τον Ντοκεν και τα υπολοιπα λαγοχουλιγκανια να μπουκαρουν μεσα.Τεντωθηκα στα γελια!
Κυριως ο Ντοκεν ειχε το υφος του λαγου που οταν καταλαβαινει οτι τον σημαδευουν 5 δικανα στη σειρα!

Ρε μπαναθα παιξε μπαλα,
σου σιδερωσε τονν κωλο μια Καμπαλα...

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα DoctorRED

Αφου γελασαμε με την "μεγαλειώδη" ευρωπαική εμφάνιση του δενΠΑΟπουθεναικού, οριστε και μερικά σχετικά συνθηματάκια:

1)Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί
-Το άλλο με τον Ντοντό το ξέρεις;;
2)Μέσα στη Λαγοφλώρο έγινε της πόπης,δεν σε φωνάζουν άδικα ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
3)Ο Μαρινακης φταιει
4)Φέρτε να πιω, να ξημερωθώ, Πωπωπωπω σας απέκλεισε ο Ντοντό
Λα,λα,λα,λα,λα,λα,λα Και δεν είστε πουθενά! Γιατί σας απέκλεισε μέχρι κι η Καμπαλάαααααα
5)ήρθες και έμαθες στη βάζελα λίγη μπάλα ρε Καμπάλα ρε Καμπαλα
6)Άντε τώρα να φτιάξετε σελίδα στο Facebook "Σύνδεσμος Φίλων Μπάγερν,Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ελλάδος"
7)Τι είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote; Η πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη

Εικόνα Pr0pheT7

κακοήθειες!!!!

ο πρωταθλητής -- ούτε καν -- πρώτης αγωνιστικής, αλλά και της καρδιάς μας pouthenaikos έδωσε τον αγώνα τον τίμιο ενάντια στα μεγαθήρια και τον καμπάλισε τον άξονα. τα παιδιά περάσανε καλά και το ταξίδι είναι αυτό που μετράει. τι κι αν το ΙΚΕΑ ήδη ανέβασε την τιμή των πράσινων καναπέδων...

πέρυσι μου έλεγαν πως είχαν καλύτερη ομάδα και άξιζαν τον τίτλο. φέτος μου λένε πως σε όλες τις θέσεις, εκτός τερματοφύλακα, έχουν καλύτερες μονάδες... τι να πω και εγώ ο αδαής... κάτι θα ξέρουν τα παιδιά και, το κυριότερο, κάτι θα παίρνουν και δεν μας λένε τι είναι να έχουμε και εμείς καμιά παραίσθηση της προκοπής!

Εικόνα REDNYC

DIAVASA AUTO KAI EPESA KATW APO TA GELIA!
H VAZELA EFETOS:
----------------------
Πρόγραμμα Σεζόν 2015-16
Δευτέρα - Δίκη
Τρίτη, Τετάρτη - ΚΑΝΑΠΕΣ
Πέμπτη - Μερεμέτια στη Λεωφόρο
Παρασκευή - Έξοδος
ΣΚ - Αγωνιστική ή Ρεπό
----------------------

HAHAHAHAHA!!!

Εικόνα Chief Bromden

Πρέπει να χωρέσει στο προγραμμα και η δεντροφύτευση,...
Ίσως Τρίτη -Τετάρτη που θα ειναι πιο χαλαρά τα παιδιά...

Εικόνα Pr0pheT7

ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ!!!! ΖΗΤΑΩ ΕΛΕΟΣ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Kι εγω πανηγυρισα σαν παλαβος τη μεγαλειωδη προκριση της Καμπαλαρας. Να παρουμε μια χαρα κι εμεις ρε φιλε, οχι μονο πικρες με την τριτοτεταρτη θεση στο πρωταθλημα του Αζερμπαιτζαν.

Εικόνα Pr0pheT7
Εικόνα apostolos gaganis

Καλό...

Εικόνα REDNYC

KARMA! STO CAS H VAZELA HTHELE TON APOKLEISMO TOU THRYLLOU KAI TELIKA APOKLEISTIKE O PA-NOTHING-AIKOS AKOMA DEN VGIKE O AUGOUSTOS! HAHAHA!

O PAIDOFILOS ALASKOUZOS EFAGE KAI FAPES SHMERA DIAVASA APO THN MPYRA 13...A RE TOUITI POU KATANTHSES!

POU SE, PAIDOFILE ALASKOUZE, THA SOU PW ENA MYSTIKO: O VAGELAS PHRE THLEFWNO TON THEODORIDH THN PERASMENH EVDOMADA KAI TOU ZHTHSE NA VALEI DIAITHTH KARMANIOLA SHMERA GIA NA SE PAIXEI 0-1000. EIDES RE PAIDOFILE PWS DENEI H ISTORIA? O MARINAKHS FTAIEI! ETOIMO TO PARAMYTHI! ALLA TWRA OUTE H MPYRA 13 DEN SE PISTEUEI! HAHAHA!

KAI GIA NA MHN XEHNIOMASTE: SE G-A-M-A-E-I O VAGELAS!

Εικόνα thita

Ρε φίλε,που τις βρίσκεις τις φωτό,φοβερή και ο,τι πιο ταιριαστό,τη βλέπω αύριο στον ΓΑΥΡΟ πρωτοσέλιδο.

Δεν θα πω τίποτε άλλο για το θέμα γιατί ντρέπομαι για το κατάντημα του ιστορικού αντιπάλου αλλά και του κόσμου του.

Εικόνα Son of Hoof
Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ρε φιλε, psy και τα μυαλα στα καγκελα.