Ο ΣΕΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ



Ας δούμε τη διαιτησία του Σελίμου χθες στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ματς ΠΑΟ-Καλλονή 4-0. Με το σκορ 3-0, γίνεται πέναλτι πάνω στο Μανούσο από το Ζεκά, που δεν σφυρίζεται. Πριν το 4-0 του Μπεργκ, έχουμε χέρι του Καλτσά, όπως φαίνεται στο βίντεο με τις φάσεις του αγώνα.
 
 
Μετά το 4-0, ο Μπεργκ ρίχνει αγκωνιά στο Μάρκοβιτς της Καλλονής, αλλά δεν αποβάλλεται.
 
 
Έκριναν αυτές οι φάσεις το αποτέλεσμα του αγώνα; Όχι. Ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε ακόμη κι αν δεν υπήρχαν αυτά τα διαιτητικά λάθη. Έχουμε όμως ένα πέναλτι, μια κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΟ κι ένα άκυρο γκολ του ΠΑΟ, με τον Μπεργκ μάλιστα να προκαλεί ατιμώρητος από την αρχή του ματς. Αν υπήρχε η ίδια διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού, θα περνούσε σήμερα στα ψιλά; Θα υπήρχαν άραγε ''πύρινα'' άρθρα με τα οποία θα ζητούσαν οι ''αντικειμενικοί πολέμιοι της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο'' από τον αθλητικό δικαστή να επέμβει, να κάνει χρήση βίντεο και να τιμωρήσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού που έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο και δεν αποβλήθηκε; Θα υπήρχαν ειρωνείες προς το διαιτητή Σελίμο, σε φάση ''σιγά μην τολμήσει να βγάλει με κόκκινη ο Σελίμος παίκτη του γαύρου στο Καραισκάκη ρε, θα τον τελειώσει μετά ο Μαρινάκης. Ασυλία έχουν οι γαύροι μια ζωή, έτσι κερδίζουν τους τίτλους''; Τώρα γιατί δεν διαβάζουμε ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ άρθρο με αυτό το περιεχόμενο στα περίπου δέκα ''αμερόληπτα-αντικειμενικά'' αθλητικά sites που υπάρχουν εκεί έξω; Μήπως επειδή η αθλητική πιάτσα έχει γεμίσει με γιουσουφάκια του παιδόφιλου λαθρέμπορα μπανιστηρτζή Αλαφούζου;
 
Έχουμε και συνέχεια όμως. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Με την φανέλα της Βέροιας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Η βασίλισσα του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, με την μορφή δανεισμού για μια σεζόν απ' τον ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση:
«Στη Βέροια θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 20χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ από τον οποίο έρχεται στην ομάδα μας ως δανεικός για έναν χρόνο».
 
Αυτή η ανακοίνωση προστίθεται σε αυτήν.
 
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Βέροια για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.
Ο νεαρός ακραίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός με την φανέλα του Πιερικού πραγματοποιώντας  μία γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές και 5 ασίστ.»
 
Όταν δανείζει ο Ολυμπιακός το Γιαννιώτη και τον Καραμάνο στον Πανιώνιο, ''γαυροπαράρτημα ο Πανιώνιος''. Όταν δανείζει το Ρισβάνη στον Πανιώνιο ο ΠΑΟ και παίρνει Ευαγγέλου-Γιαννακόπουλο, στα ψιλά η είδηση. Όταν δανείζει ο ΠΑΟΚ Γιαννούλη-Πούγγουρα στη Βέροια, στα ψιλά η είδηση. Για ό,τι γίνεται, φταίει μόνον ο γαύρος και αν μετά κάνουν άλλες ομάδες αυτά για τα οποία κατηγορούμε το γαύρο, κο-κο-κο και περνάμε την είδηση στα ψιλά.
 

 
Αλλάξτε τροπάριο ορισμένοι, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει και δεν θα βγει σε καλό η ιστορία. ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ακούτε τι λέμε; Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο. Αν βγάλουμε προς τα έξω αυτά που μας στέλνουν διάφοροι γαύροι για εσάς, κάθε μέρα, θα κάνετε να βγείτε κάνα μήνα από το σπίτι σας. Σταματήστε το παραμύθι που φτιάξατε, γιατί έχει εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου...

Σχόλια

Εικόνα Pipis

Λοιπόν, τα γκολ του Βάζελου δεν τα είχα δει.

Πρώτο και δεύτερο ήταν ...έξοχα, όπως και τα 2 γκολ στο Αγρίνιο. Καμία κίνηση από τον αντίπαλο να εξουδετερώσει τις φάσεις για να μην πω το αντίθετο, ειδικά σρο δεύτερο όπου η μπάλα πρέπει να είχε πάνω.. σκατά και για αυτό δεν πλησίαζε κανείς.

Δεν υποννοώ κάτι για την ομάδα της Καλλονής, την θεωρώ πολύ μικρής δυναμικότητας, απλά πέρυσι που είχαμε νικήσει με 0-5, μας είχανε ζαλίσει οι "αντικειμενικοί" αν θυμάστε... Τώρα όμως, μούγκα.

Εικόνα thita

να προσθέσω καταρχάς και τον δανεισμό αμπτουν στη βέροια, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ανήκει στον παοκ, καθώς και τις φήμες ότι ο αρβανιτίδης της βέροιας που πάει να πάρει τον αρη (ο γιος του) είναι μπροστινός του ιβαν (νέος ΟΦΗ μας βρίσκει)

ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΔ

διότι αν δεν το ξέρετε, ο δανεισμός παικτών είναι κακός, νοθεύει τον ανταγωνισμό, κλπ., μόνο όταν αφορά τον Θρύλο

με όλους τους άλλους είναι ΟΚ, π.χ. πέρισυ πανάθα/νίκη βόλου 6 παίκτες ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ

κατά τα λοιπά, τα "ανθρώπινα λάθη" των αντιπάλων της πανάθας (μην πω και των διαιτητων) στα δύο εφετινά ματς, εάν είχαν γίνει με αντίπαλο τον Θρύλο, θα είχαν ήδη προκαλέσει νομίζω κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με διαταγή του κ. Ντογιάκου,

αλλά εντάξει, τι να λέμε τώρα ρε παιδιά, αφού ο ντουρμάζ/φορτούνης έκανε χέρι στο ματς με πανιώνιο, κλπ. εεεεε, το είδαμε ξεκάθαρα (μετά από 12 λήψεις του δορυφόρου HELLASAT), το είπε το sdna

Εικόνα CVRED

Άλλο ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ (σύμφωνα πάντα με την λογική των ΑΡΔ) ο δανεισμός του Περειρα απο τον μπαοκ στην αντίπαλό του στο UEFA, Καμπάλα (αυτή ντε, που πριν κάτι μέρες βίασε τα λαγούδια).