Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ



Τις δηλώσεις που είχε κάνει αυτή η φτερού που λέγεται Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το ντέρμπι των ''Καλόπουλου-Τρύφωνα'', στο οποίο όπως έχουμε πει ο Θρύλος δίδαξε ήθη και αξίες, τις θυμάστε;
 
Ήθελε να μας πείσει τότε ότι αηδίασε με την ''παράγκα του γαύρου'' και τις βρομιές του Μαρινάκη, γι'αυτό και αποχώρησε από την Ελλάδα. Ας δούμε λοιπόν τι είπε τώρα, 4,5 χρόνια μετά, για το ίδιο θέμα.
 
Για τη σχέση του με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και τον λόγο που έφυγε από το “τριφύλλι” αποκάλυψε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sportmagazine.knack.be
Αρχικά ο Γάλλος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού λέγοντας: “Στον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστά. Έχω την Μαρσέιγ στην καρδιά μου, αλλά οι οπαδοί που έχουν την πρώτη θέση για μένα, είναι αυτοί του Παναθηναϊκού. Έχουμε μία σχέση που δεν μπορώ να εξηγήσω, υπάρχει τόση αγάπη. Με λατρεύουν και τους λατρεύω. Πριν από ένα μήνα πήγα σε ένα ελληνικό νησί. Μόλις έφτασα, με φώναζαν να κατέβω και να πάω σε αυτούς. Με περίμεναν 700 άτομα, είχαν κλείσει το δρόμο, είχαν ανάψει καπνογόνα… Απίστευτα! Η Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα” τόνισε ο Τζιμπ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του: “Το καλοκαίρι του 2011 μου ζήτησαν να φύγω, γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο οικονομικό. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σωστά, αλλά ράγισε η καρδιά μου όταν έφυγα. Αγαπώ την ομάδα και έκανα ένα τατουάζ με το έμβλημα του club. Εγώ και η οικογένεια μου ελπίζω να γυρίσουμε εκεί κάποια στιγμή. Όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως πρεσβευτής της ομάδας” ήταν τα λόγια του.

Ο Σισέ ρωτήθηκε και για το αν μετά τη Σεντ Πιερουά θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, αλλά απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι δεν αντέχει το σώμα του και για αυτό το λόγο, απέρριψε προτάσεις.
 
Για τους ''άπιστους Θωμάδες'', παραθέτουμε και το πρωτότυπο δημοσίευμα, με το επίμαχο σημείο.
 
"Destijds vroegen ze me om weg te gaan omdat ze financieel niet rondkwamen. Ze zijn heel correct tegenover me geweest, maar het is toch met een gebroken hart dat ik er vertrokken ben. Ik heb trouwens een tatoeage van het logo van de club. Het is mijn familie en ik hoop er op een dag terug te keren. Niet als speler, maar als ambassadeur."
 
Και τώρα, τι γίνεται; Το παραμύθι που σερβίρανε κάποιοι στην αγέλη των πράσινων αμνοεριφίων ''τον έδιωξε το γαυροσύστημα το Σισέ'', τι θα απογίνει, την ώρα μάλιστα που ο Σισέ μας ενημέρωσε πριν λίγες μέρες ότι ''θα έμπαινα φυλακή λόγω οφειλών στην Εφορία αν γύριζα στην Ελλάδα'' κι έχει μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων γι'αυτήν του την οφειλή των 300.000 ευρώ; Πόσο ακόμη θα σας ξεβρακώσει το ''αστέρι'' σας ρε επιδοτούμενοι προπαγανδιστές-μπογιατζήδες του τριορόφου; Πόσες αλήθειες αντέχετε από το φουστανάτο ''κύριο'' Σισέ, τον άνθρωπο που ''ποτέ δεν κάνει κωλοτούμπες'' (τσαπρρρ);
 

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Έτσι ξεβράκωστους...Παρ τους και τα στρινγκ....

Εικόνα REDNYC

TI PERIMENEIS APO ENAN PISOGLENTH.....

DEN PREPEI NA EXEI PARAPONO OMWS....OSO HTAN EDW THN XARHKE POLY THN POYTSA TOU VAGELAROU....

Εικόνα Aprosarmostos17

Μπρρρρρ. Ακόμα τρίζουν τα κόκκαλα του Λεωνίδα. Ουστ μωρή φτερού.

Εικόνα nmavronas

H AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ, ΡΑΓΙΖΕΙ ΒΟΥΝΑ, ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...