ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ



Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ Ζεσουάλδο (Χεσουάλδο, σύμφωνα με το μέγα Μανώλη Γαβαθιώτη) Φερέιρα, δήλωσε τα παρακάτω.
 
«Είχα λαχτάρα να γίνω πρωταθλητής. Στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό έφτασα πολύ κοντά, αλλά εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως τα πρωταθλήματα έρχονται ανεξάρτητα από την ποιότητα των προπονητών. Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ακόμα θυμάμαι τον τίτλο με την Μπενφίκα ως βοηθός. Ηταν πολύ σημαντικό».
 
Για τη σεζόν 2010-11 έχουμε απαντήσει συνολικά, αν και ο Χεσουάλδο δεν ήταν από την αρχή στον πάγκο του ΠΑΟ. Ας θυμηθούμε το τι διαιτησίες είχε ο ΠΑΟ τη σεζόν 2011-12, στην οποία πλησίασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο του.
 
 
Ας θυμηθούμε και τα πρωτοσέλιδα του φιλικού προς τον ΠΑΟ Τύπου, στις 5 Φεβρουαρίου 2012, μετά την ήττα του ΠΑΟ στη Λιβαδειά, με την οποία βρέθηκε από το +5 από το δεύτερο Ολυμπιακό στο +2.
 

 

 
Ας θυμηθούμε τα πρωτοσέλιδα του φιλικού προς τον ΠΑΟ Τύπου, μετά την ήττα του ΠΑΟ με σκορ 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 11 Μαρτίου 2012 για την 24η αγωνιστική, με την οποία βρέθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
 

 

 
Ας θυμηθούμε και το τι έγινε στο ντέρμπι που κρίθηκε το πρωτάθλημα, σε περιγραφή του Κωστάρα Γκόντζου.
 
Βάλτε το Χεσουάλδο σε κανα ΚΑΠΗ, πλησιάζει το Αλτσχάιμερ και θα μπλέξουμε...
 
Υ.Γ. Ας θυμηθούμε και το παλαιότερο άρθρο μας, για τις συνολικές αβάντες προς τον ΠΑΟ τη σεζόν 2011-12. Πω πω αδικία...

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Σας βαρεθήκαμε ρε πράσινες τσατσάδες και εσάς και το κλάμα σας. Χεσουάλδο πατώνειιιις?

Εικόνα Son of Hoof

Τι να πει κανείς για την κατάντια τους. Πρέπει να διαλύσουμε το βαζελάκι φέτος. Να πάθει ό,τι και η κούλα και χειρότερα. Τέλειωσε τους ρε Βαγγέλαρε... οι Γαύροι μαζί σου.

Χεσουάλδο πάντα ξέραμε οτι ήσουν μια γεροσκατόπουστα και τίποτε άλλο.

Εικόνα redismagik

πολύ καλή δουλειά ratm ! συνεχίζεις το ξεβράκωμα με στοιχεια και πραγματικά γεγονότα . στον παο έχουν μάθει ότι με το λεγε λεγε κάτι θα μείνει και έτσι συνεχίζουν . στο μυαλό τους ο μύθος ότι αδικήθηκαν έχει γιγαντιώθει ....... αλλα στα παπάρια μας στην τελική !

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο Ζεσουάλδο δεν ήταν αυτό το γεροντάκι που έκανε τον καλύτερο χρόνο ever στο κατοστάρι κατηγορίας ΚΑΠΗ, μετά το ερυθρόλευκο παστέλι που έφαγαν από την ομάδα του Βόλου; Τότε που μπήκαν οι πράσινοι μασκοφόροι να ζητήσουν τις φανέλες των παικτών τους και βούτηξαν τα μπουφάν και τις μπάλες από τον πάγκο; Αχ, αξέχαστες στιγμές πράσινης μαγείας. Τι μας θύμησες ρε αλάνι Ζεσουάλδο με τις μαλακίες που πετάς που και που... Νά' σαι καλά εκεί στην ποδοσφαιρομάνα Αίγυπτο. Κοίτα πάντως να διατηρείσαι σε φόρμα, γιατισ εκεί τρέχουν πιο γρηγορα και άμα σε πιάσουν να δεις...

Εικόνα john

Μπράβο ρε μεγάλε αλλο ενα διαμάντι. Μια απορία εχω και δεν εχω ακουσει κάποιον να απαντάει για αυτήν για αυτο την καταθέτω εδώ. Ο Αρδονικολογιαννης λεει πως τα επεισόδια στη Λιβαδειά ηταν στημένα καθώς "Επο και αστυνομία τύλιξαν τον ΠΑΟ σε μια κόλλα χαρτί προκειμένου να αντιμετωπίσει η ομάδα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χωρις κόσμο στο γήπεδο" Εχεις υπόψη σου τι παίχτηκε όσο αφορά τα επεισόδια εκείνη την ημέρα ?Αισθανομαι οτι ειναι αλλη μια παραμυθα του αρδιου σωστά?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μήπως έφταιγε και η αστυνομία για τις ψευτομαγκιές των λαγών σε καταυλισμό ρομά, που στο τέλος δακρύσαμε από τα γέλια από την κατάληξή τους;;;

Κατά τ' άλλα, το πρωτοσέλιδο της Πράσινης με τίτλο "δώρο στον διορισμένο" είναι πανηλίθιο. Ο διορισμένος χρειάζεται δώρα για να πάρει πρωτάθλημα; Αφού είναι διορισμένος. IQ ραδικιού.

Εικόνα savvas gridlock

Ρεπορταζ Σκοκα, οχι καποιου γαυρου.

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=442815

Δις υποτροπος ο ΠΑΟ, γι'αυτο εφαγε μια αγωνιστικη κεκλεισμενων.