ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ



Η ώρα των μεγάλων προφητών. Ιωάννης Αλαφούζος, για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League.
 
Απο κοντά και ο Κώστας ΧΕΣΕ-τζόγλου, ο κεφτές της δημοσιογραφίας του sdna.gr, που είχε απορίες για το κατά πόσο θα βρίσκεται ακόμη και στη Superleague ο Ολυμπιακός φέτος.
 
Σε όλα μέσα έπεσε ο ΧΕΣΕ-τζόγλου. Ο Θρύλος χθες αντιμετώπισε κανονικότατα την Μπάγερν Μονάχου. Ο μπανιστηρτζής παιδόφιλος καναλάρχης όμως, εκτέθηκε ακόμη περισσότερο.
 
Οπαδοί: Για τις δηλώσεις του Μποροβήλου στην κλήρωση.
Αλαφούζος: Έχουν 17 κατηγορίες εναντίων τους και θα έχουμε και εκεί εξελίξεις. Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν και θα εκπλαγώ αν ο Αστέρας παίξει φέτος στην Ευρώπη.
 
Τα MME του Αλαφούζου εξέφραζαν και ''αυθόρμητες'' απορίες, σχετικά με τη συμμετοχή του Αστέρα στο φετινό Europa League.
 
Όπως όλοι οι μεγάλοι προφήτες, ο μπανιστηρτζής Ιωάννης λοιδωρήθηκε. Η δικαίωση όμως ήταν πικρή.
 

 
Kι επειδή το θέμα δεν έχει μόνο την κωμική του πλευρά, για όσους δεν το κατάλαβαν
 
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'' ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...), ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΑΚΟΣ-ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ''ΣΤΗΜΕΝΑ'' ΤΟΥ 2011, ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΦΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE.
 
Ρε το ΧΕΣΕ-τζόγλου όμως, ε; Ζήλεψε τον παιδόφιλο καναλάρχη κι άρχισε τις προφητείες...
 

Σχόλια

Εικόνα Brainstorm

o Κετσετζογλου σε αρθρο που ειχα πετυχει σε αεκτζιδικο σαητ (οχι δηλαδη "αντικειμενικο") ειχε χαρακτηρισει φορα παρτιδα τον Ολυμπιακο "ομαδα της πουστιας"

αλλα τι να κανεις, αν τον βρεις στο δρομο και τον ρωτησεις τι εννοουσε θα αρχισει τα γυρω γυρω ολοι στη μεση ο μανωλης.

Εικόνα Romain

Θα συμπληρώσω ότι δεν φταίνε τόσο οι διάφοροι ΧΕΣΕ- τζογλοι όσο το αναγνωστικό κοινό που τους πιστεύει και ακολουθεί. Αυτοί που κάνουν σημαία τον κάθε τζάμπα και τον κάθε λαθρεμπορα και τους κάνουν θεούς και τους πιστεύουν σαν προφήτες.

Εικόνα redismagik

δεν θέλω να μιλήσω για τον πικάντικο πρόεδρο του παο .αυτός κάνει τη δουλειά του ταΐζοντας τα πρόβατα του και διοικεί με το τίποτα .
θα αναφερθώ για το "αρδακι" τον χέζετζογλου . μιλάμε για ένα ακόμη πουστρακι της δημοσιογραφίας . έχει επιβιώσει πουλώντας το μπλαζέ υφάκι του και την ειρωνεία . άσχετος με το αντικείμενο και με πένα που μονο οι ηλίθιοι μπορούν να αγαπήσουν . εγώ αναρωτιέμαι αν το βραδυ που πάει να πέσει για ύπνο αν εχει γνωση αν αυτός είναι τόσο μαλάκας όσο οι αναγνώστες του !

Εικόνα thita

Σε όλα μέσα οι προφήτες χαχαχα.......

Διαφωνώ κατα τι με την εκτίμηση του Απόστολου όσον αφορά την φυσιογνωμία του ανωτέρω πάντως: θεωρώ (διαισθητικά βεβαίως και όχι με βάση επιστημονική κατάρτιση,όπως ο Απόστολος) πως στη φωτογραφία αυτή είναι εμφανές ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι μπουκωμένο και έχει κάτι στο στόμα του,τώρα φαΐ είναι,το γαυροσπερμα του Τζόλε είναι,θα σας γελάσω.....

Το άρθρο του Τσίφη στο λινκ που έχει από κάτω ο συναγωνιστής red dragon ΑΠΙΘΑΝΟ

Εικόνα Red Dragon

Βρε τον entetainer φοροφυγα.Ποσο γκεμπελισμο μπορεις να αντεξεις?Θα εκπλαγει ελεγε αν επαιζε ο Αστερας επειδη λεει παραπεμφθηκε ο προεδρος του(ο οποιος και θα αθωωθει).Στα πρασινα σαιτ βελαζαν τα αμνοεριφια οτι ο Αστερας δεν θα παιξει κλπ κλπ
Φυσικα ο Αστερας δεν εμπλεκεται για καποιο συγκεκριμενο ματς αλλα anw αυτο ειναι ψιλα γραμματα για τους ¨εξυγιαντες¨.
Χτες εστειλαν e mail και σε Γερμανικο σαιτ αυτη την φορα(τα εχουν παρει με την σειρα ως φαινεται) και διαβασαμε το επικο οτι αν κερδισει ο Ολυμπιακος και τιμωρηθει ο προεδρος του (απορουσαν μαλιστα για την σταση της Uefa και εκαναν αναφορα στον Θεοδωριδη,οχι δεν πιστευω οτι ειναι δακτυλος του κοντοστουπου λαθρεμπορα) ισως εχει θεμα Ο Ολυμπιακος και οι βαθμοι μπορει να επιστραφουν στην Γερμανικη ομαδα(λες και σε μια τελειως μα τελειως διαφορετικη υποθεση ειχαν επιστραφει βαθμοι σε αντιπαλους της Φενερ).
Σημερα η ανακοινωση των διαιτητων της Σουπερ Λιγκ οπου ζηταει απο την Κροατισσα να αναφερει ονοματα διαιτητων δεν παιζει πουθενα.Θα πλακωσουν και οι αγωγες στην συνεχεια κατι που εχει αναφερει πρωτος ο Μανωλαρος.
Στα ψιλα περασε και η ανακοινωση της Επο.

Υστ.Καλο καναπε διελυμενοι πελαταρες.Φτιαξτε κανα πανο και ζητηστε να παραιτηθει ο Μουρινιο των τυριων για να γλυτωσει την αποζηιμιωση το αφεντικο.

Υστ.1 Κεφτετζογλου συνεχισε απογονε του Τζολε να μας διασκεδαζεις.Ποιος θα ξεχασει τετοιες στιγμες?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150403/erotisi-gia-30000000-...

Εικόνα Red Dragon

*entertainer

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτός είναι ο Χεσε-τζόγλου, ε; Πως είναι έτσι, ρε; Και γενικά, άμα τους προσέξεις λίγο, ΟΛΟΙ οι αντι-Ολυμπιακοί ΚΑΤΙ έχουνε στη φάτσα, στο σώμα, σίγουρα στον τρόπο τους κ.λ.π. Γιαυτό λέμε και΄΄ Αυτός; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παίζει ή να είναι Ολυμπιακός...΄΄. ΒΤW, λέω να γράψω κανα άρθρο για την φυσιογνωμική σύγκριση μεταξύ Ολυμπιακών και αντιΟλυμπιακών...

Γιαααα να κάνουμε μια πρώτη διάγνωση απ΄την τελευταία φωτο λοιπόν:

- Παχυσαρκία κορμοκεφαλικής μορφής, ήτοι κίνδυνος σακχαρώδους διαβήτη, αρτηριακής υπέρτασης, στεφανιαίας νόσου, νεοπλασιών, αιμορροϊδων, χολοκυστοπάθειας, εκφυλιστικής οστεοαρθροπάθειας, υπερλιπιδαιμίας, υπερουριχαιμίας, ποδάγρας κ.α.

- Βουβαλοειδής αυχήν. Αν είναι και κοκκινούλης στο πρόσωπο, θα έθετα και υποψία συνδρόμου Cushing ( βλέπε Google ).

- Βεβαία γυναικομαστία. Απολύτως βεβαία σωματική οκνηρία.

- Ηδυπαθές βλέμμα ( ιδίως ) και χαμόγελο, άρα τάση για φιληδονία ΓΕΝΙΚΩΣ ( συμπεριλαμβάνω και την γαστριμαργική ), ενδεχόμενα ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. ΄΄Σύνδρομο Όσκαρ Γουάϊλντ΄΄;

- Πιθανή τάση για μωρές φαιδρολογίες και αστεϊσμούς γενικότερα, συνήθως συνοδευόμενους από ηλίθιο χαμόγελο δίκην ηρώων Καρόλου Ντίκενς με ενδεχόμενη ροπή σε υπνικές προσβολές ( βλέπε Pickwickian syndrome ), σχεδόν βέβαιες υπνο-απνοϊκές κρίσεις στη διάρκεια της νύχτας. Σύσταση για μελέτη ύπνου σε ειδικά εργαστήρια. Ηθική ενδοτικότητα;

- Πιθανός επίσης: Εραστής πνευματικών παιχνιδιών ήσσονος προσπάθειας, εντελώς αδικαιολόγητος αντικειμενικά και αντιδραστικός αυτοθεραπευτικού τύπου - επιδερμικός πάντως - ναρκισισμός, με χαμηλότατη όμως εν τω βάθει αυτοεκτίμηση και συνακόλουθο σύμπλεγμα κατωτερότητος, θιασώτης παντοειδών εκδουλεύσεων ΄΄στα αφεντικά΄΄ ( κοινώς, καρφωτής ), φανατικός λάτρης της αυτοϊκανοποιητικής συνήθειας με εντυπωσιακά βαθύ και αδιευκρίνιστο ακόμη σε όλο του το εύρος ( ακόμη και στον ίδιο ) σεξουαλικό περιεχόμενο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΄΄ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ΄΄ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ... ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΟΥ - ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ...

Εικόνα savvas gridlock

Xαχαχαχα, ρε Αποστολε τον ξεφτιλισες...

Εικόνα apostolos gaganis

Τα περισσότερα αληθεύουν να ξέρεις, γιαυτό το φιζίκ... ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ.

Εικόνα vagio

Χαχα, κι η γυναικα μου (ενδοκρινολόγος γαρ)μόλις είδε τη φωτό, μονολόγησε: τι είναι αυτό το cushing?
Και το χειρότερο είναι ότι γράφουν τις παπαριες τους και μετά κάνουν τον κινέζο. Στο λογαριασμό του στο τουιτερ όταν του υπενθύμισα την ερώτηση των 30 εκατομμυρίων καλώντας τον να πάρει θέση, ούτε καν απάντησε. Σαν τον παπαθεοδωρου που του τουιταρα κάτι παλιά του γραπτα στην πράσινη, και μόλις ένας συγγαυρος με παρακίνησε να πω κι αλλά, με έκανε μπλοκ. Ωραία, δημοκρατικά. Αφού τους ταΐζουν ενώ δεν αξίζουν να τρωνε ούτε σκατα, ούτε τη μάνα τους την πουτανα δε σέβονται.

Εικόνα savvas gridlock

''φανατικός λάτρης της αυτοϊκανοποιητικής συνήθειας με εντυπωσιακά βαθύ και αδιευκρίνιστο ακόμη σε όλο του το εύρος ( ακόμη και στον ίδιο ) σεξουαλικό περιεχόμενο.''

Αυτο σημαινει ας πουμε οτι μπορει να τον παιζει και με κατι ακυρο, φετιχιστικο ξερω'γω, βιτσιο;

Εικόνα apostolos gaganis

Γενικά αυτοί οι τύποι ( δεν εννοώ αυστηρά τον συγκεκριμένο, για τον οποίον μόνο εικάζω, αφού δεν τον ξέρω προσωπικά ), επειδή είναι εντελώς αντισεξουαλικοί λόγω εμφάνισης, ιδιοσυστασίας, τρόπων με τις γυναίκες και τα ρέστα, ρέπουν μανιωδώς - και αναπόφευκτα - προς την αυτοϊκανοποίηση με ποικιλία μεθόδων, η ανάλυση των οποίων εκφεύγει νομίζω των παρόντων χρόνου και ιστοτόπου. Υπάρχει όμως πλουσιότατη βιβλιογραφία επί του θέματος και είμαι διαθέσιμος να κατευθύνω προς αυτήν κάθε ενδιαφερόμενο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ...

Εικόνα Chief Bromden

Ωραίο μαλλί έχει πάντως!
Ασορτί με το κορακί πουκάμισο και το φόντο του RATM...

Το έψαξα λίγο για όποιον ενδιαφέρεται...
Ο κωδικός είναι ο ΄΄midnight dream΄΄ από το χρωματολόγιο της Benjamin moor...