DPG MEDIA ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015



Είχαμε δει και παλαιότερα το τι γίνεται στον DPG MEDIA, τον όμιλο sites του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Προχθές μάθαμε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.
 
Στον όμιλο DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν μέρος του μισθού του Αυγούστου στα μέσα Σεπτεμβρίου και τους ανακοινώθηκε ότι κατά μέσο όρο θα γίνουν μειώσεις μισθών της τάξης των 200 ευρώ για τους συντάκτες. Ενώ θα τους δίνεται και ένα κουπόνι αξίας 100 ευρώ για να ψώνια σε σούπερ μάρκετ.
Στο όμιλο DPG είναι γνωστό – προφανώς μόνο η Επιθεώρηση Εργασίας δεν το γνωρίζει – ότι οι συντάκτες υπογράφουν σύμβαση της τάξης των 500 ευρώ και έπαιρναν μέχρι πρότινος και 300 ευρώ μαύρα για να γλυτώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις ασφαλιστικές εισφορές.
Θυμίζουμε ότι στον όμιλο DPG η Σόνια Χαϊμαντά – που είναι υπεύθυνη όλων των ιστοσελίδων – ως μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (ανήκει στην παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «Συσπείρωση») υπεραμύνθηκε των μέτρων της διοίκησης λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο οι εργαζόμενοι αντιδρούν από την στιγμή που θα αμείβονται και με κουπόνια.
Η κα Χαϊμαντά, που στην ραδιοφωνική της εκπομπή «Στο Κόκκινο» ασχολείται με θέματα του κλάδου, φυσικά και δεν έχει αναφερθεί στα όσα γίνονται (περικοπές, απολύσεις) στον όμιλο όπου εργάζεται γιατί όπως πολύ καλά λέει ο λαός μας το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις αλλά μπορείς κάλλιστα να κάνεις κριτική αφ’ υψηλού στους άλλους.
 
Η υπεύθυνη όλων των ιστοσελίδων στον DPG MEDIA, δουλεύει και ''Στο Κόκκινο'', τον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιος εργαζόμενος σε κομματικό ΜΜΕ κυβερνητικού κόμματος ήταν υπεύθυνος ιστοσελίδων του ΜΑΡΙΝΑΚΗ ή των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, είμαστε σίγουροι ότι θα το ήξερε πολύς κόσμος. Επίσης, αν γίνονταν μειώσεις μισθών σε επιχειρήσεις των ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, σίγουρα θα ευαισθητοποιούνταν πολλά ΜΜΕ για να καταγγείλλουν την εργοδοτική αυθαιρεσία. Αυθόρμητα και τυχαία, πάντοτε...

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

όμορφα αγγελικά πλασμένα

Εικόνα red apple

Κρίμα για την Σόνια με την οποία εργαζόμασταν στον ΠΗΓΑΣΟ και ήταν απο τους λίγους που με υπερασπίστηκε όταν με απέλυσε ο Μπόμπολας από την Ημερησία...

Εικόνα thita

πω πω

αυτό θα πει διαπλοκή

φαντάσου, η συριζαία αρχι-δημοσιογράφος του ίντερνετ να λύνει και να δένει και στον όμιλο του Τράκη και να πληρώνει/πληρώνεται και με μαύρα (αφήνω τα των μειώσεων στην άκρη)

έτσι θα καταπολεμήσει ο συριζα τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον χώρο του φαρμάκου ε...

και άντε, πες το φάρμακο δεν σηκώνει πολλές υποχωρήσεις (που σηκώνει) από την κυβέρνηση, πως να πιστέψεις όμως πως αν δεν κάνουν τα χατήρια του Τράκη στις business, δεν θα κοιτάξουν να "ισοφαρίσουν" χάρες στα αθλητικά? όχι διαιτησίες (αυτά τα φτιάχνει ο σωλήνας), αλλά πρόστιμα, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κλπ.

πως ρε πούστη μου σε 9 μήνες αυτή η κυβέρνηση έπιασε τόσο στενές φιλίες με τόσους επιχειρηματίες???

αν γινόντουσαν τα ίδια με Θρύλο, θα είχε βελάξει το facebook όμως, με πρώτους πρώτους τους βαζελόγαυρους (λίγο θέλουνε να πιάσουνε και τους αγγελόπουλους μετά τον μαρινάκη)

κατά τα λοιπά, ο Τράκης επιδιώκει εντιμότητα, διαφάνεια, κλπ. (και τον χάτζο για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ)

Εικόνα savvas gridlock

''πως ρε πούστη μου σε 9 μήνες αυτή η κυβέρνηση έπιασε τόσο στενές φιλίες με τόσους επιχειρηματίες???''

Aφου φιλε ολο το παλιο καλο ΠΑΣΟΚ εχει παει στο ΣΥΡΙΖΑ.