ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΣΙΟΣ, WEST BLOCK ΚΑΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΠΑΟ



Tο θέμα το έβγαλε το (εξαιρετικό προφίλ στο facebook) Red King.
 
 
Ο νεοφώτιστος στην Α1, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΔΕΝ θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα του Πινγκ - Πονγκ (αν και είχε διαφημίσει τις μεταγραφές του) μιας και πολύ απλά ΞΕΧΑΣΑΝ να δηλώσουν συμμετοχή! ΔΕΝ το έκαναν την Κυριακή που έληγε η προθεσμία, αλλά ούτε και την Δευτέρα που είχε πάρει παράταση με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πρωταθλήματος.
Φήμες αναφέρουν ότι το WEST BLOCK που έχει αναλάβει να τρέξει... το τμήμα, μόλις πληροφορήθηκε οτι οι αγώνες γίνονται στο ΣΕΦ "πάγωσε" κάθε δραστηριότητα.
ΥΓ. Ιστορική Ξεφτίλα!
ΥΓ2. Μάλλον θα είναι ζαλισμένοι ακόμα από την ΚΑΜΠΑΛΑ!

 
Μία μέρα μετά, η επίσημη Ομοσπονδία του αθλήματος στη χώρα μας επιβεβαίωσε μέσα από το site της την είδηση.
 
Απρόοπτο αρνητικό γεγονός σημάδεψε το πρώτο κομμάτι για τα φετινά διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α1 εθνικής κατηγορίας. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στα πρωταθλήματα, μένει έξω από την Α1 των ανδρών και ξαναπέφτει αυτόματα στην Α2! Με παράταση μίας ημέρας η προθεσμία από την Ε.Φ.Ο. Επ.Α. για τις καθιερωμένες ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής έληξε τη Δευτέρα και ο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος δεν δήλωσε στον απαιτούμενο χρόνο την ανδρική (στην Α1) και τη γυναικεία ομάδα του (στη Β΄ Εθνική Αττικής). Το έκανε την Τρίτη ζητώντας συγνώμη από την ομοσπονδία, όμως ήταν αργά. Η Τεχνική Επιτροπή πρόκειται να οριστικοποιήσει τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην κλήρωση των πρωταθλημάτων, την ερχόμενη Τετάρτη και το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει κυρίως με το ανδρικό τμήμα, το οποίο κατέκτησε πέρσι την πρωτιά στην Α2 και το καλοκαίρι ενίσχυσε το ρόστερ του για να διεκδικήσει υψηλή θέση στην επάνοδό του στην Α1…
Η on line δήλωση αποτελεί κλασική διαδικασία των τελευταίων χρόνων και η προθεσμία αναφέρεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν, όπως και στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, που είναι από καιρό αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι δηλώσεις είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα από 31 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου. Την Κυριακή το πρωί μπήκε στο σάιτ η σχετική υπενθύμιση και λίγες ώρες μετά δόθηκε παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου λόγω μικρού τεχνικού προβλήματος στην ιστοσελίδα.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προφανέστατα ξεχάστηκαν και τελικά δήλωσαν συμμετοχή το μεσημέρι της Τρίτης όταν πια έγιναν δέκτες της απορίας πολλών φίλων του αθλήματος για τη μη δήλωση της ομάδας στην Α1…Αρχικά έστειλαν e-mail, επισύναψαν τη δήλωση του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος και δικαιολογήθηκαν ότι καθυστέρησαν λόγω τεχνικού προβλήματος. Λίγη ώρα μετά με επίσημο έγγραφο επανέλαβαν ότι «τεχνικοί λόγοι μας οδήγησαν να μην καταθέσουμε τη δήλωση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας» και συμπλήρωσαν: «Απολογούμαστε για την εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης συμμετοχής των ομάδων μας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ατόπημά μας και ζητάμε την ευγενική σας κατανόηση».
Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας και θα εξετάσει το αίτημα. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός, όπως φαίνεται, δεν θα μπορέσει να εκπροσωπηθεί στα φετινά διασυλλογικά πρωταθλήματα, θα υποβιβαστεί στις παρακάτω κατηγορίες (Α2 ανδρών και Α΄ Αττικής γυναικών αντίστοιχα) και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο άθλημα γενικότερα. Ενισχυμένος και με τον εν ενεργεία διεθνή και σημερινό πρωταθλητή Ελλάδας ομαδικού Λευτέρη Μάκρα ο Παναθηναϊκός θα βοηθούσε στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της Α1 κατηγορίας, θα μεγάλωνε τον συναγωνισμό του πρωταθλήματος, θα έφερνε φιλάθλους στο γυμναστήριο και φυσικά θα έκανε δυνατότερο και το κομμάτι της προβολής του αθλήματος από τα μέσα ενημέρωσης…
 
Οι βάζελοι λοιπόν περίμεναν τη συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, μπας και μπουν από το παράθυρο στο καινούριο πρωτάθλημα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σχετικά με το θέμα το οποίο έχει προκύψει στην επιτραπέζια αντισφαίριση, το μόνο που έχει να πει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Την Τέταρτη συνεδριάζει η αρμόδια τεχνική επιτροπή και καλούμε όλους να την αφήσουν να λάβει την απόφαση της ανεπηρέαστη. Θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε απόφαση επηρεασμού της, ιδίως αν προέρχεται από θεσμικό παράγοντα.
Δε θέλουμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, τις απόψεις μας αναλυτικά θα τις θέσουμε υπόψη της επιτροπής τη Τετάρτη".
 
Στο παιχνίδι των δηλώσεων μπήκε ο γραφικός Ηλίας Μιχαλαριάς,
 
«Καταρχάς είμαι απογοητευμένος γιατί εντελώς αυθαίρετα βγήκαν συμπεράσματα από τον υπεύθυνο Τύπου της ομοσπονδίας. Για τον υποβιβασμό της ομάδας αποφασίζει την προσεχή Τετάρτη η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας, της οποίας με το δημοσίευμα της ομοσπονδίας, γίνεται απόπειρα να προκαταληφθεί.
Επίσης υπάρχει από την πλευρά μας έντονη δυσαρέσκεια για τη δημοσιοποίηση e-mail που ανταλλάξαμε με την ομοσπονδία, κάτι το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και πρόσθεσε,
«Εως τη συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής δεν υφίσταται κανένας υποβιβασμός, άλλωστε από την ομοσπονδία μας είπαν να προσέλθουμε κανονικά την Τετάρτη, όταν θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων.
Είχαμε ενημερώσει την ομοσπονδία για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε όλα τα σωματεία και γι αυτό δόθηκε μία ημέρα παράταση. Ωστόσο, προφανώς αυτό δεν αποκαταστάθηκε στην δική μας περίπτωση και μας ενημέρωσαν μία ημέρα μετά την λήξη της προθεσμίας ότι δεν είχαν λάβει από εμάς την αίτηση δήλωσης συμμετοχής.
Επίσης θεωρώ ότι το δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας, προκαλεί ντόρο άνευ λόγου. Το ίδιο είχε συμβεί με άλλο σωματείο πριν από κάποια χρόνια και τελικά έλαβε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα. Αυτός ο ντόρος αποσκοπεί στο να κάνουν, τα αντίπαλα σωματεία ένσταση για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα».

 
όπως και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μανώλης Κολυμπάδης, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
 
«Ένας πανάξιος δημοσιογράφος καλύπτει το γραφείο Τύπου της ομοσπονδίας όλα αυτά τα χρόνια και στη διάθεση του είναι ανά πάσα στιγμή έγγραφα των διοικητικών συμβουλίων και όχι μόνο. Θα ήταν νομίζω απαράδεκτο να παρέμβω στο έργο του, όπως και να του κάνω υποδείξεις για το πως θα κάνει τη δουλειά του. Εν προκειμένω διάβασα το κείμενο, το οποίο λέει ότι πρόκειται να αποφασίσει η Τεχνική Επιτροπή», δήλωσε ο Μανώλης Κολυμπάδης απαντώντας στην δυσαρέσκεια που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό, για το ότι στο δελτίο Τύπου γίνεται απόπειρα να προκαταληφθεί η τεχνική επιτροπή, η οποία συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη.
«Υπήρξα αθλητής, προπονητής του Παναθηναϊκού και είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, ωστόσο διερωτώμαι μπορεί το οποιοδήποτε συλλογικό όργανο να λειτουργεί κατά των νόμων; Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη και όλες οι ομάδες να συμφωνούσαν να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1, πρόκειται για θέμα αναγκαστικού δημοσίου δικαίου και δεν χωρά ενδοτική περίπτωση.
Είμαι για χρόνια στην ομοσπονδία και νομικός στην δύση της καριέρας μου και φυσικά δεν θα κάνω δεκτή μία απόφαση κατά του νόμου, για να μου κρεμάσουν τα κουδούνια.
Ο κύριος Κολυμπάδης απάντησε και γιατί η ομοσπονδία δεν ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό προκειμένου να κάνει εμπρόθεσμα τη δήλωση συμμετοχής: «Οι δηλώσεις συμμετοχής έληγαν την περασμένη Δευτέρα στις 24:00. Οι περισσότερες δηλώσεις γίνονται την τελευταία ημέρα από τις 2 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ και όλα τα σωματεία το αφήνουν για τελευταία στιγμή, ελληνικό ίδιον...
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν ήταν δυνατόν να είμαστε πάνω από το σύστημα για να επιβεβαιώσουμε τη δήλωση συμμετοχής του Παναθηναϊκού. Οι δηλώσεις αφορούσαν όλα τα σωματεία, όλων των κατηγοριών, θα ήταν επομένως αδύνατον να είμαστε συνεχώς πάνω από τον υπολογιστή και να τσεκάρουμε ποιοι έκαναν και ποιοι όχι δηλώσεις.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός στην αλληλογραφία που είχαμε παραδέκτηκε ότι έχασε τους κωδικούς και γι αυτό έκανε εκπρόθεσμα τη δήλωση. Δεν ισχύει ότι αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Τεχνικά προβλήματα υπήρξαν με κάποια σωματεία, που έμπαιναν από συγκεκριμένο browser για να υποβάλουν το αίτημα συμμετοχής και γι αυτό το λόγο δώσαμε και μία ημέρα παράταση.
Εν  πάση περιπτώσει η υπηρεσία της ομοσπονδίας ως μη όφειλε ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν έχουν υποβάλει την αίτηση και "ξύπνησαν", αλλιώς ακόμα δεν θα το είχαν πάρει χαμπάρι.
Τέλος, επικοινώνησε μαζί μου ο νομικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, κύριος Κοτσίρης. Όταν τον ρώτησα αν πιστεύει ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός με τα δεδομένα που υπάρχουν (τα e-mails και τους ισχύοντες κανονισμούς) να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και να αθωωθεί, απάντησε ότι δεν μπορεί. 
Η Τεχνική Επιτροπή δεν έχει κάνει καμία ψηφοφορία, απλώς πρέπει να επικυρώσει τους ισχύοντες κανονισμούς, επομένως δεν μπορεί να τη προκαταλάβει κανείς», κατέληξε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο. Επ.Α.

 
Η ''Ομοσπονδία που κάνει πόλεμο στον ΠΑΟ, μάλλον γαύρικη θα είναι'', έχει ως πρόεδρό της έναν πρώην αθλητή, πρώην προπονητή και μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού. ΚΑΝΕΝΑ τεχνικό πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν στον ΠΑΟ, απλώς έχασαν τους κωδικούς που απαιτούνταν και η Ομοσπονδία τους ενημέρωσε ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ σχετικά με το ότι δεν είχαν υποβάλει την αίτηση. Η ''γαύρικη'' Ομοσπονδία πινγκ πονγκ (καλά, εδώ γελάμε...) ξύπνησε τους ανθρώπους του ΠΑΟ. Ακόμη και ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟ επιβεβαιώνει πως δεν έχει καμία τύχη πιθανή προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Οριστικά κι αμετάκλητα ο ΠΑΟ έμεινε εκτός Α1, αφού έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων από την Ομοσπονδία με το βάζελο στην Α2. Κι εκεί που λες ''όλα τελείωσαν, καλά γελάσαμε'', εμφανίζονται οι West Block, που ''τρέχουν'' το τμήμα του ΠΑΟ εδώ και κάποια χρόνια, για να μας κάνουν να γελάσουμε περισσότερο. Υποτίθεται ότι με το παρακάτω post στο forum των greenwebfans, μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.
 

 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΦΑΞ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ.ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΜΑΙL ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΣΤΑ FACEBOOK ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ'' ΣΑΙΤ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ COPY PASTE .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΕΒΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΣΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΩΠΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΑΣΕΑΔ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

 
Γεια σου ρε Θωμά Μάτσιε, γίγαντα...
 
Έχει γέλιο του ΠΑΟ το μπουρδέλο.

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η οποία συνεργασία του τμήματος πινγκ-πονγκ του ΠΑΟ με το WEST BLOCK τελείωσε:
http://www.leoforos.gr/erasitexnhs/story/116514/poreyetai-xexorista-apo-...

"23 Ιουλίου 2017 14:00
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ WEST BLOCK
Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού που γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί ξεχωριστά με το West Block.

Αναλυτικότερα «Έξι χρόνια μετά το ξεκίνημα της κοινής πορείας του τμήματος μας με τον σύνδεσμο West Block και με κύρια αιτία το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, πήραμε από κοινού την δύσκολη απόφαση να βάλουμε μια άνω τελεία στη συνεργασία μας.
Η όμορφη αυτή πορεία όμως άφησε και μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Η παρακαταθήκη αυτή δεν είναι άλλη από μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων που ήρθαν κοντά στο τμήμα και θα συνεχίσουν να δείχνουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό μας στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις το τμήμα στη δύσκολη συνέχεια»."

Βέβαια σήμερα έχουμε κι αυτό εδώ.Ο ΠΑΟ μάλλον υποβιβάζεται από την Α1 γυναικών:
http://www.sport24.gr/Sports/Volley/pros-ypovivasmo-o-panathhnaikos-apo-...

"Προς υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός από την Α1 γυναικών
Δημοσίευση: 24 Ιουλ. 2017 20:57

Η ΕΟΠΕ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στην Α1 γυναικών, με την προθεσμία να λήγει την Τρίτη, και όλα συγκλίνουν σε υποβιβασμό.

Ο πολυνίκης της Α1 βόλεϊ γυναικών με 22 τίτλους, Παναθηναϊκός, βρίσκεται προ του φάσματος του υποβιβασμού, σε μία από τις πιο "μαύρες σελίδες" της ιστορίας του.

Το αίτημα που υπέβαλε στην ΕΟΠΕ η διοίκηση Πρωτοδικείου, για παράταση στη δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία, διότι ανέλαβε τα "ηνία" μόλις στις 10 Ιουλίου, δεν έγινε δεκτή από την Ομοσπονδία.

Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 είναι η Τρίτη 25 Ιουλίου και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση των "πρασίνων" δεν θα είναι σε θέση να προλάβει την προθεσμία.

Πλήρες ρόστερ δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια και μοναδική λύση ως προς το έμψυχο δυναμικό μοιάζει ομάδα από τα τμήματα υποδομής.

Όλα δείχνουν ότι την Τρίτη απλά θα "σφραγιστεί" ο πρώτος υποβιβασμός του τμήματος, στην Α2, χωρίς να αποκλείεται να μην είναι αυτή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου ο Παναθηναϊκός."

Λέγατε ΤΣΟ+ΛΟ παλιά.ΑΝΤΙΟ-ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2:
https://www.youtube.com/watch?v=mLWx-fsHxAs&feature=youtu.be

Σειρά να πάρουν και τα υπόλοιπα τμήματα, στον πάτο και ακόμα παρακάτω. Καλή διάλυση να έχουν, γιατί δεν ξεχνάμε όλα αυτά τα χρόνια τι έλεγαν.

Εικόνα thita

άλλη μία ομοσπονδία βαζελοκρατούμενη

πως γίνεται βρε παιδί μου όλες οι ομοσπονδίες να βαζελοκρατούνται (μην πούμε για το μπάσκετ ε.....),

και όταν δεν βαζελοκρατούνται, πάντως αντι-ολυμπιακοκρατούνται (π.χ. βόλλεϋ, όπου ο μαυρομάτης ήταν ο δικηγόρος του παοκ στο CAS κατά το Θρύλου πριν 2 μήνες)

(και μην πει κανένας για επο και σαρή, ελάχιστους μήνες έκατσε ο άνθρωπος, έχω δει εγώ τριβέλλες και πιλάβιους ε, όσο για τον γκαγκάτση, από βαρδινογιαννικό περιβάλλον η καταγωγή του, ενώ τόσα χρόνια τώρα τον βλέπουμε από παοκ σε μελισσανίδη)

πάντως και με βάζελο πρόεδρο, τη μαλακία του την έκανε το ΠΑΟ

έτσι είναι όταν είσαι συνοικιακό σωματείο (άλλο τι πουλάνε προς τα έξω), έχεις στελέχη που δεν κατέχουν

εκτός εάν παρέλειψαν να δηλώσουν συμμετοχή στο πλαίσιο του "ΠΑΟ είμαστε, ό,τι και να γίνει, το δικό μας θα περάσει", κλπ.

ή να το έκαναν επίτηδες, στο πλαίσιο του όχι άλλη κούπα ο Θρύλος με εμάς μέσα ρε γαμώ το, τουλάχστον να μπορούμε να λέμε πως ήταν κλεμμένο γιατί μας άφησαν έξω, κλπ.

πάντως καλό είναι να κάνουν προσφυγές, να βλέπουμε τελικά τις αποφάσεις του κόκκινου ΑΣΕΑΔ, που έλεγε και ο Τράκης

Υ.Γ. η πραγματικότητα είναι πως ο Θρύλος και οι άλλες ομάδες φοβήθηκαν την πανάθα βρε, γι' αυτό μεθόδευσαν τη μη συμμετοχή της, περιμένω αύριο-μεθαύριο να το διαβάσω σε κανένα sdna, αθλητική ημέρα