ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3



Μετά από μία αρκετά καλή κατά διαστήματα εμφάνιση, ο Θρύλος κέρδισε με 3-1 μέσα στην Ξάνθη, για την 4η αγωνιστική της Superleague 2015-16. Οι φάσεις του αγώνα είναι εδώ και τα στατιστικά εδώ, οπότε περνάμε στην ανάλυση.
 
- Οι παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, ήταν σίγουρα ο Φορτούνης με τον Ντουρμάζ. Είναι παίκτες που έχουν κίνητρο να ''σκίζονται'' σε κάθε παιχνίδι, ο μεν Φορτούνης επειδή έχει μπροστά του τον Τσόρι (αυτόν καλείται να ξεπεράσει με την απόδοσή του, ώστε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού), ο δε Ντουρμάζ επειδή δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η διαπίστωση αναδεικνύει πρώτα και κύρια την αξία του rotation. Ο φρέσκος παίκτης, που δεν παίζει συνεχώς Κυριακή-Τετάρτη, έχει κίνητρο να ''σκυλιάσει'' όποτε χρησιμοποιείται από τον προπονητή του. Με 14-15 παίκτες, χρονιά σε υψηλό επίπεδο, ψάχνοντας τη μέγιστη δυνατή διάκριση ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν βγαίνει.
 
- Η ομάδα βγάζει φρεσκάδα στις κινήσεις όλων των παικτών στο χορτάρι, αλλά και ομαδικά όσο περνάει ο καιρός. Οι παίκτες αρχίζουν και ''βρίσκονται'' μέσα στα ματς, όπως σωστά δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, κάτι που προφανώς πιστώνεται στον προπονητή. Το σύνολο που φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του ο Μάρκο Σίλβα, σε λίγους μήνες που θα βρεθεί στο peak του, θα είναι αρκετά ελκυστικό στα μάτια του θεατή, ενώ θα φορτώνει με αρκετά γκολ τις αντίπαλες άμυνες. Και όσο κερδίζουμε στο ενδιάμεσο, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα για όλους.
 
- Η γενικότερη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει ως τώρα τα ματς στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Στις επιθέσεις που βγάζει η ομάδα, αρκετοί παίκτες από πίσω ανεβαίνουν κοντά ή μπαίνουν μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό φυσικά καθιστά ευάλωτη την άμυνά μας στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας, αλλά σχεδόν σε όλα τα ματς στη Superleague, ο γρήγορος ρυθμός θα μας ευνοεί, αφού υπάρχει χαώδης ποιοτική ανωτερότητα στο ρόστερ μας σε σχέση με το ρόστερ των ανταγωνιστών μας. Με δεδομένη την ολότελα διαφορετική προσέγγιση του εντός έδρας ματς με την Μπάγερν, ο Σίλβα δείχνει να έχει καταλάβει εγκαίρως τις απαιτήσεις της προσαρμογής στην τακτική, αναλόγως του αν παίζουμε στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Επίσης, η ομάδα μοιάζει να έχει το υλικό να ανταποκριθεί σε αυτές τις αλλαγές τακτικής.
 
- Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στην 11άδα που πολύ εύκολα χάνουν τη συγκέντρωσή τους και κάνουν φθηνά λάθη. Στους γνωστούς Μαζουάκου-Μιλιβόγεβιτς, που και σήμερα ήταν αρνητικοί σε αυτό το κομμάτι, προστέθηκαν ο Ομάρ και ο Μποτία, με το τραγικό λάθος στη φάση του γκολ της Ξάνθης. Κι αν για τον Μποτία κάπου είναι αιτιολογημένο ένα τέτοιο λάθος, αφού μπήκε κρύος στο ματς, για τους Ομάρ-Μαζουάκου-Μιλιβόγεβιτς δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
 
- Είναι εμφανές πως ο Καμπιάσο θέλει ματς. Ακόμη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παιχνίδια σίγουρα θέλει και ο Ιντέγιε, αλλά εκεί αρχίζει να γίνεται εμφανές ένα άλλο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του. Δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερες κινήσεις φορ μέσα στην περιοχή. Ξεμαρκάρεται πολύ ωραία, τραβιέται σωστά εκτός περιοχής πολλές φορές για να διευκολύνει την ανάπτυξη, υποδέχεται σωστά την μπάλα, αλλά όποτε απαιτείται να κινηθεί ως φορ για να δώσει επιλογή σε κάποιο χαφ να τον φέρει σε θέση για γκολ, μοιάζει ''να μην το έχει''. Από την άλλη, ο Πάρντο φαίνεται πως υστερεί στο ''ένας με έναν''. Ούτε αργός είναι, ούτε υστερεί σε αθλητικά προσόντα. Δυσκολεύεται όμως να ''τρυπήσει'' από το πλάι την αντίπαλη άμυνα. Σήμερα πάντως πέρασε κάποιες επικίνδυνες σέντρες, με αποκορύφωμα τη σέντρα ''πάρε-βάλε'' στο Φορτούνη, με το σκορ στο 1-1. Σε προηγούμενα ματς δεν μας είχε δείξει πως ''έχει'' το θέμα σέντρα, σημάδι πως βελτιώνεται με τα συνεχή ματς.
 
- Με παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Ντουρμάζ, που έρχονται από τον πάγκο και καθαρίζουν παιχνίδια, το πρωτάθλημα αναμένεται να τελειώσει γρήγορα κι εύκολα αυτή τη σεζόν. Ο Φορτούνης βγάζει ωραία, κάθετα τρεξίματα στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Ντουρμάζ που είδαμε σήμερα είναι ο εξτρέμ που θέλει κάθε ομάδα σε τέτοια ματς. Ντρίμπλες από το πλάι, ωραίες σέντρες, διάβασμα της αντίπαλης άμυνας ώστε να περιμένει το ''ανέβασμα'' του Μαζουάκου πίσω του ή να επιλέξει να σουτάρει και πάνω από όλα απειλή προς την αντίπαλη εστία. Τον Μπαξεβανίδη της Ξάνθης ''τον έκανε άλογο'', που λέμε. Είναι κάποια στοιχεία που πρέπει να μας δείξει ότι διαθέτει στο παιχνίδι του και ο Ερνάνι και όχι να βγάζει μια εικόνα ξενερώματος, τύπου ''χάρη σας κάνω που παίζω εδώ''. Θεωρητικά, ο Ερνάνι ήρθε εδώ για βασικός. Στην πράξη, με αυτόν τον Ντουρμάζ πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να μπει στην 11άδα κι αυτό μόνο καλό είναι για την ομάδα.
 
- Η Ξάνθη στήθηκε αρκετά καλά πίσω, αλλά η τακτική του ''βαράτε όπως και όποτε μπορείτε'' εκνευρίζει ακόμη και τους μετριοπαθείς Ολυμιακούς, που δεν ''τρελαίνονται'' την ώρα του ματς. Πολλή κλοτσιά και συνεχείς διαμαρτυρίες, από τον Καπετάνο στη φάση του πέναλτι του Ντουρμάζ, από το Λουτσέσκου εκεί που του έλεγε μέσα στη μάπα του ο Ντουρμάζ fuck off, όταν τον άκουγε να σκούζει για το ''χέρι''-πέναλτι του Μποτία στο πρώτο ημίχρονο και πάνω από όλα από αυτό το σκουπίδι που λέγεται Φλίσκας. Σε μια διεκδίκηση στο δεύτερο ημίχρονο, έπιασε η κάμερα τον Φλίσκα να λέει ''σκατόμαυρο'' τον Πάρντο. Φυσικά, κανένα πουτανάκι της δημοσιογραφίας δεν στέκεται εκεί, αφού δέχτηκε αυτήν τη συμπεριφορά παίκτης του Ολυμπιακού. Αν την δεχόταν παίκτης άλλης ομάδος από παίκτη του Ολυμπιακού, μπορεί τώρα να ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά τσοντο-sites της χώρας.
 
- Και πάμε και στη διαιτησία. Η Ξάνθη ζητάει ένα πέναλτι στο 40', με το σκορ στο 0-0. Κατ'αρχάς στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει υποψία οφσάιντ του Καπετάνου. Ριπλέι γι'αυτό η NOVA δεν μας έκανε την τιμή να μας δείξει. Ας δούμε όμως τη φάση του ''πέναλτι''.
 
 
Η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πλευρό του Μποτία και μετά στο (κολλημένο στο σώμα του) χέρι του Ισπανού αμυντικού μας. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Το πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρο, αφού ο Μπαξεβανίδης με το αριστερό του πόδι μαζεύει το δεξί πόδι του Ντουρμάζ.
 
Το μόνο σοβαρό διαιτητικό λάθος ήταν το οφσάιντ με το οποίο κόπηκε στο 20', σε φάση καθαρού τετ α τετ, ο Ιντέγιε.
 

 
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, τα ''κίτρινα ποδήλατα'' κάνουν πάρτι φέτος σε παρατηρητές και βοηθούς, αλλά όταν ο Θρύλος παίζει την μπάλα που μπορεί, αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα...
 
Συνεχίζουμε με μεγάλη αισιοδοξία πρώτα και κύρια για την ομάδα που φαίνεται ότι χτίζει ο Μάρκο Σίλβα, αλλά και για ένα ακόμη εύκολο πρωτάθλημα που αναμένουμε το Μάιο στο Λιμάνι μας. Προς όλες τις πατσαβούρες της δημοσιογραφίας και τους σχολιογράφους ''αντικειμενικών'' τσοντο-sites (οι περισσότεροι σχολιογράφοι είναι οι ίδιοι οι ΑΡΔ, με άλλα προφίλ, για να πετάνε τη χολή τους...), που ανακάλυψαν ''ανοιχτά πόδια'' και ''ματιασμένα στόπερ'' της Ξάνθης σήμερα, λέμε ότι η κασέτα σας είναι γνωστή.
 

 
Κι επειδή δεν καταλαβαίνουν την ηλιθιότητα του ''επιχειρήματός'' τους ''όλα είναι στημένα'', αφού με αυτήν τη λογική και τα δικά τους πρωταθλήματα, αν και όποτε τα πάρουν, ''στημένα'' θα (πρέπει να) είναι, αλλά και είναι γελοίο να κάθεσαι να βλέπεις κάτι που εσύ ο ίδιος βγάζεις προκαθορισμένο, η δική μας απάντηση είναι αυτή.
 

 
Συχνή, καθημερινή χρήση, για να συνηθίζετε αυτό που σας βγαίνει από τα λαιμά...

Σχόλια

Εικόνα SAINARK

Tι ωραια ατμοσφαιρα ημαστε?Τα ειδατε όλα τα πουστρακια χθες?Δωστου φερ πλει,χαμογελα,αγκαλιες,συγχαρικια στη διατησια,μεχρι που ο Σαββιδης ζητησε συγνωμη από το Μελισσανιδη γιατι κερδισε!!!!Και δωστου παλι για ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο και από πισω οι κοντυλοφοροι και τον μεν και τον δε να αβανταρουν λες και ηταν παιχνιδι για τα παδακια της unisef και όχι ντερπι.ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.GATE 7.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σίλβα μπορεί να κατηγορηθεί από κάποιους ότι έστησε τον Ολυμπιακό απείρως συντηρητικά απέναντι στην Μπάγερ. Μπορεί να κατηγορηθεί ότι επιμένει στην ανάπτυξη από τα πλάγια. Μπορεί να κατηγορηθεί και για άλλα. Μπορεί στην πορεία να αποδειχθεί ότι κάνει και πολλά λάθη. Αλλά ένα είναι το σίγουρο. Έχει πλάνο και τακτική. Και την ακολουθεί πιστά. Επίλεξε να στήσει τον Ολυμπιακό αμυντικογενώς απέναντι στην Μπάγερ, θέλοντας να πάει το ματς στο γκολ μέχρι το τέλος. Και το πέτυχε. θα μπορούσε κιόλας, άνετα, να δικαιωθεί αν ο Σαλίνο ευστοχούσε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, που η τακτική είναι υπεραπαραίτητη ώστε να διασπαστούν οι πολυπρόσωπες άμυνες, δείχνει να διαβάζει σωστά το παιχνίδι. Εγώ τουλάχιστον διακρίνω ορθολογιστική ανάπτυξη και από τα άκρα και από τον άξονα. Δεν υπάρχει μονοδιάστατο παιχνίδι μόνο από τα άκρα ή από τον άξονα ή ακόμα από τη δεξιά ή αριστερή πλευρά. Το όβερπλεϊ το ξαναβλέπουμε σιγά σιγά και με τον καιρό θα βελτιώνεται, όσο μαθαίνονται οι παίχτες μεταξύ τους και μαθαίνουν καλύτερα και τα θέλω του προπονητή.

Ο Ιντέγιε μοιάζει χασογκόλης. Μακάρι να οφείλεται στην ελλιπή προσαρμογή του και να τον δούμε να σχίζει τα δίχτυα. Αλλά δε μοιάζει τέτοιος παίχτης. Όπως σωστά είπες Σάββα και το επεσήμαναν και τα παιδιά στα σχόλια, ξέρει να κινείται στο χώρο και να ανοίγει χώρους στους συμπαίκτες του. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για τον Σίλβα να βάλει έναν δεύτερο φορ δίπλα του. Έναν φορ περιοχής, που ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Ε, ο Φινμπόγκασον μοιάζει ιδανικός σ' αυτό το στυλ. Και ειδικά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη και σε πολλά εκτός, μπορεί να δοκιμαστεί το επιθετικό αυτό δίδυμο. Δε βρίσκω το λόγο να παίζουμε με δύο κεντρικά χαφ πίσω από Τσόρι ή Φορτούνη και να έχουμε έναν μόνο επιθετικό, σε ματς όπως με τον Πλατανια στο Καραϊσκάκη για παράδειγμα. Και προς επίρρωση των όσων λέω, θα φέρω το εξής παράδειγμα: πόσο πιο αποτελεσματικός ήταν ο Μήτρογλου έχοντας δίπλα του τον Σαβιόλα; Νομίζει πως αξίζει να δοκιμαστεί. Και είναι και ένας τρόπος για να ξεμπλοκαριστεί ευκολότερα ο Ιντέγιε στο θέμα του σκοραρίσματος. Να νιώσει δηλαδή πολύτιμος και σε άλλους τομείς, πέραν του σκοραρίσματος.

Εικόνα Romain

0 γκολ η Ξάνθη σε 3 ματς.

3 από τον Θρύλο!

Θα μπορούσαν να ήταν 5.

Ο Λουτσεσκου ξέρει τι κάνει, είναι πονηρός ή απλά ηλιθιος?

Αν έχει στόχο να πάει σε μία από τους καρπαζοεισπρακτωρες Μπαουγκ, κουλα, αλαφουζαικο τότε είναι πονηρουλης.

Αν όμως πιστεύει αυτά που λέει για το πέναλτι κλπ, τότε είναι απλά λίγος στο μυαλό.

Το σχέδιαγράμμα του Σάββα για τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού ΌΛΑ τα λεφτά!

Επειδή δεν μπορούσαν να πουν κάτι για διαιτησία, οι μεταγραφές στη Δαβάκη από ΣΚΑΙ, προσπαθουσαν να μας πουν ότι ήταν πιο εύκολη Β νίκη επί της Ξάνθης πάρα με Πλατανια. Εννοείται βέβαια ότι το "έδωσε" η Ξάνθη.

Υ. Γ. Με Όλα τα σχόλια πιο κάτω... συμφωνώ.

Θα ξαφνιαστω αν κάποιος ΑΡΔ, "αντικειμενικος" ή οπαδός δηλώσει ότι η νίκη του Ολυμπιακού οφείλεται στην ανωτερότητα της ομάδας μας και όχι
1. Στη διαιτησία,
2. Παρασκήνιο,
3. Παράρτημα
4. Τύχη
Και δεν θα πουν ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι.
Άλλοι επειδή δεν μπορούν να τα ρίξουν στις πιο πάνω δικαιολογίες, όταν ερωτηθουν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα το ρίξουν στο αστείο και θα μας πουν πόσο καλό ήταν το παιχνίδι της Μπάγερν με την Βολσμπουρκ και για τον Λεβαντόφσκι. Και μετά θα συγκρινουν την Μπουντεσλιγκα με την Σουπερλιγκ.
Γιαυτους Σουπερλιγκ είναι ο Ολυμπιακός.

Φέτος το πρωτάθλημα πήρε το δρόμο του και θα έχουμε ρεκόρ στη διαφορά από τους δευτερο-τριτους.

Και ένα τελευταίο : Πόσο μου αρέσει που ο τζαμπας πληρώνει τον Εσιεν! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα KYTHNOS 7

Φίλε Romain πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι το παράρτημα ο Λεβαδιακος παίζει με 2 επιθετικούς ενώ με εμάς ήταν ταμπουρια πίσω???

Εικόνα KYTHNOS 7

Για το σημερινό παιχνίδι με το βαζέλα λέω

Εικόνα Romain

Οι φιλοφρονησεις του τζάμπα δεν έγιναν χωρίς λόγο. Ο Κομποτης είναι ένας τιμιος gentleman και ανταποδίδει.

Θα μίλησε σίγουρα στον τερματοφυλακα προσωπικά. Τον είδες πως κατάφερε σε τρεις τελικές τρία γκολ?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα Chief Bromden

Η Ομάδα μου άρεσε, δένει σιγά σιγά , το μόνο πρόβλημα οι τραυματισμοί. Δυστυχώς παρουσιάζονται σε θέσεις που δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Με λαβωμένο το κέντρο το μόνο που μας έλειπε ήταν να μείνει εκτός ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς...
Πολύ ωραίος ο Ντουρμάζ! Εκθέτει πολλούς με τις εμφανίσεις του, ομολογώ πως δεν τον πίστευα...
Άργησε αλλά προσαρμόστηκε και πιστεύω πως έχει να μας δείξει πολλά ακόμα.
Χρόνο χρειάζονται και οι Ιντέγιε, Πάρντο και Ερνάνι
Συμφωνώ με τον Σάββα πως ο Ιντέγιε δεν έχει χαρακτηριστικά φορ περιοχής. Το μαρτυρά η χαμένη κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Όχι επειδή δεν σκόραρε, μπορεί να συμβεί και στα καλύτερα φορ, αλλά λόγω της θέσης που πήρε κατά την εκτέλεση.

Πάμε και στην Ξάνθη...
Η πιο αντιολυμπιακή έδρα της επαρχίας μετά την Τούμπα! Από το πρώτο δευτερόλεπτο τα πρόβατα στην κερκίδα αρχίσανε την κλάψα!
Παντελής Καπετάνος, μέγας κομπλεξικός και άξιος διάδοχος του Λαμπριάκου, κάθε φορά τα ίδια καραγκιοζιλίκια κάνει...
Κανόνας, όποιος γουστάρει τρελά να φορέσει την φανέλα του Θρύλου αλλά τρώει πόρτα μετατρέπεται αυτόματα σε μανιασμένο αντιολυμπιακό...

Εικόνα Son of Hoof

Χαιρετίζω την παρέα του ratm και τον αρχιερέα του ξεβρακώματος πάσης φύσεως αντιολυμπιακού καρκινώματος.

Προσωπικά, λυπήθηκα με το χέρι του Μποτία. Ήθελα να είναι λιγάκι παρατεταμένο και με ψιλο-πρόθεση. Επίσης ήθελα να είναι offside ο Ιντέγιε ένα τσικ, να είχε βρει λίγο μπάλα ο αμυντικός τους στο πέναλτι και να έκανε control με το χέρι ο Τζίμης ο γαμιάς στην αρχή της φάσης του 3ου.

Συμφωνώ επίσης με τον φίλο που λέει οτι πρέπει να καθαρίζουμε το ματς και μετά ας τρώμε και κάρτες για το ξυλοφόρτωμα που θα τους ρίχνουμε.

Άντε πανύβλακα Καπετάνο και καραγκιοζάκι Λουτσεσκου. Που θέλατε και αποτέλεσμα από ομάδα 4 κλάσεις ανώτερη... Γελοίοι

ΥΓ. Ηλίθια βουλγαροχάνουμα σήμερα παίζετε μεταξύ σας, ξεχάσατε? άντε κάντε κανα κωλορούφι... ξέρετε σεις...

Εικόνα vagio

Για δε ρε που θα αλλαξω γνωμη για το νεροβρασμα το Σουηδο..

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα όσα γράφεις. Η αμυντική λειτουργία δυστυχώς είναι κάπως προβληματική, είτε λόγω συγκέντρωσης ορισμένων παιχτών (βλέπε Μίλι και Μποτία, ο οποίος στην επόμενη αμέσως φάση στέλνει τη μπάλα στο διάολο) ,είτε λόγω ταχύτητας των αμυντικών μας. Έχουμε δυστυχώς και τους τραυματισμούς των αμυντικών , οπότε εκεί κάπως δυσκολεύει το πράγμα.

Όσο για τη διαιτησία είναι φανερό ότι για ακόμα ένα παιχνίδι υπάρχει ένα σφύριγμα (κραχτό) εναντίον μας όταν οι διάφοροι άλλοι για να μπορέσουν να πάρουν αποτέλεσμα παίζουν μονίμως βρόμικα (Τυαλαγιδης) ή έχουν διαιτητές που κυνηγούν την κάθε φάση μπας και προκύψει κανά πέναλντι βλέπε κούλα.

Έχω καταλήξει πια στο συμπέρασμα ότι οτιδήποτε βγαίνει από το ρεπορτάζ του ποα (κατά βάση) και της κούλας - μπαουγκ (κατά δεύτερον) είναι μονίμως ένα ψέμα.

Υ.Γ. Υπουργίσκο της πλάκας, ο Βαγγέλας σε γαμάει κι εσένα μια ζωή , οι σύνδεσμοι θα μείνουν ανοιχτοί και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίζει να παίζει Ευρώπη. Ουστ μούλε.....

Εικόνα SAINARK

Eπειδη οτι και να γινει κανενας πουστης δεν θα παραδεχθει τιποτα και ποτε και φυσικα για αλλη μια χρονια θελουν να τα κανουν μπαχαλο για να κρυψουν την καθολικη ανυπαρξια τους απο την ομαδα δεν ζητω να παιξει μπαλλαρα και να μαγεψει και αλλα τετοια.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ 2-0 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΚΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΩ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ.ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ.ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.GATE 7Y.Γ.Στα της ομαδας ο Ιντεγε δεν ξερει και ουτε προκειτε να μαθει τωρα ουτε ποτε μπαλλα.οκ δεν πειραζει.Τα λεμε..

Εικόνα Ze Elias

Έχω την αίσθηση ότι η φετινή ομάδα βγάζει περισσότερο νεύρο, περισσότερο τσαμπουκά σε σχέση με τις περασμένες σεζόν. Καιρός ήταν άλλωστε...Ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα σοβαρό ο Ντα Κόστα γιατί..ακολουθεί ανηφόρα τον επόμενο 1.5 μήνα.

Εικόνα Ψηλός

Πιο πολύ απ' όλα γουστάρω τα μπινελίκια του Τζίμη στο Λουτσέσκου. Με το που ξεκίνησε τα νιάου-νιάου, του ξηγήθηκε τσαμπουκαλεμένα ο δικός μας και λούφαξε. Έτσι θένε, ρε, μην το σκέφτεστε, βρίστε, τσαμπουκαλευτείτε, ψαχτείτε για καβγά, μην κωλώνετε, οι Άλλοι δε θα σας λυπηθούνε. Με όλους και παντού, και προπάντων στην Τούμπα με τους Οστρογότθους. Άντε, γιατί σε λίγο θα μας βαράνε και θα το παίζουμε ανώτεροι, θα λέμε: "Μμμ, απαξιώ, vous êtes très banale!..." Γαμώ τους εξευρωπαϊσμούς και τις αψηλές μύτες...
Ίσα, ρε Φλίσκα, ψευτόμαγκα, έπρεπε να καταλάβαινε ελληνικά ο Πάρντο, το ντερέκι, να σπάγαμε πλάκα...