ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ (ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ...)



Με προνομιακή ενημέρωση (ως συνήθως σε τέτοια θέματα), ο Αρούλης Ασβεστάς μας ενημέρωσε το μεσημέρι για τα παρακάτω.
 
Δυναμικά επέστρεψε ο Σταύρος Κοντονής! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, στις 17:00 θα βρίσκονται στο γραφείο του Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας, προκειμένου να τους προειδοποιήσει με αποβολή απ’ την Ευρώπη αν η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί με το νόμο!
Τον επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο θα δεχτεί σήμερα στις 17:00 στο γραφείο του ο Σταύρος Κοντονής, μετά από κατ’ επείγουσα πρόσκληση που τους απεύθυνε ο ίδιος!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερώσει τις τρεις ΠΑΕ που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ότι θα επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί σε απόλυτο βαθμό με το νόμο και δεν τοποθετήσει τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο!
Οι κυρώσεις αυτές μπορεί να φτάσουν και σε άρση της αναγνώρισης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ, που μπορεί να επιφέρει συνέπειες στην ευρωπαϊκή συμμετοχή των τριών συλλόγων, άρα αποκλεισμό!
Σκοπός του κ. Κοντονή είναι να θέσει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα προ των ευθυνών τους και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να πιεστεί η ΕΠΟ να αφήσει τις… «ταρζανιές» και να συμμορφωθεί με όσα προβλέπει η αθλητική νομοθεσία.
Την ίδια κίνηση (με κλήση των «ευρωπαίων») είχε κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού και πριν τις εκλογές, όμως η ΕΠΟ εκμεταλλεύτηκε την παραίτηση της κυβέρνησης και έκανε τα δικά της, με τις πλάτες –όπως πάντα- της UEFA.
Στο διάστημα αυτό, ο Σταύρος Κοντονής είχε μιλήσει ξεκάθαρα για «φαλκίδευση του νόμου που θα έχει συνέπειες».
Πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το SDNA θα σας ενημερώνει γι’ αυτές έγκαιρα και έγκυρα.
 
Ποια είναι η αλήθεια όμως;
 
Πριν ο Κοντονής καλέσει στο γραφείο του τους εκπροσώπους των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας), συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη δήθεν για να τον προειδοποιήσει για τον κίνδυνο Grexit. Από την ΕΠΟ τονίζουν ότι δεν μπορεί να συμβεί γιατί δεν προβλέπεται από τον νόμο να μπουν τακτικοί δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι άλλες οι Πειθαρχικές Επιτροπές και άλλο το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο έχει στείλει σχετική επιστολή στον Κοντονή.
Βέβαια ένα ακόμη ερώτημα είναι γιατί ο Κοντονής δεν κάλεσε στο γραφείο του και τον Γκιρτζίκη.
Πάντως, ακόμη και αν ο υφυπουργός άρει την αθλητική αναγνώριση της ΕΠΟ δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Το πρόβλημα θα παρουσιαστεί εφόσον οι δυο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές άρουν την ποδοσφαιρική αναγνώριση της Ομοσπονδίας. Τότε θα γίνει Grexit.
 
Είχαμε αναλύσει το θέμα σε ξεχωριστή ανάρτηση, αναπαράγοντας το άρθρο από το εξαιρετικό blog sfyrigmata. Mετά τη διαρροή που έκανε στον Αρούλη και τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ομάδων, κατάλαβε τη γελοιότητα του επιχειρήματος ''θα αποκλείσω τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη'' ο Κοντονής και δήλωσε 
 
«Είχαμε μια πολύωρη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων για την απόλυτη εφαρμογή της νομοθεσίας.
Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.
Θεωρώ ότι με καλή πίστη και κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».
Για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.
Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».
Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα».

 
Mιλάμε για φαιδρό υποκείμενο.
 

 
Και για όσους δεν έχουν διαβάσει το παρακάτω, ας ρίξουν μια ματιά...
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Είναι απλά νούμερο.

Λέτε να έκανε τη δήλωση για το μπάσκετ τελευταία, λόγω της στοχοποιησης του από το newsbomb του Δημητρακη? Να έχει κάτι που φοβάται μην αποκαλυφθεί?

Εικόνα savvas gridlock

Να φοβαται μην μιλησει κανας συντοπιτης του, Ζακυνθινος.

Εικόνα thita

η τιμωρία του τύπου αυτού θα έρθει σύντομα, όταν θα υποχρεωθεί να αρχίσει να βραβεύει τον ολυμπιακό και τους αθλητές του σε καμιά δεκαριά σπορ (μόλις)

βέβαια έλεγα πως οι αθλητές του Θρύλου δεν θα πρέπει να πηγαίνουν να παίρνουν βραβεία, ούτε να συναντιώνται και να φωτογραφίζονται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, λόγω της άδικης και προκατειλημμένης συμπεριφοράς του

αλλά μετά σκέφτηκα καλύτερα:

θα πρέπει σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου να τον τρολλάρει και να στέλνει τον μαρινάκη να παραλαμβάνει ΟΛΑ τα βραβεία, π.χ. για το γυναικείο πόλο κλπ.

(οι περιοριστικοί όροι του ανακριτή δεν θα τον πιάνουν, αφού αφορούν μόνο την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο)

Εικόνα Antreas7

Γράφω για πρώτη φορά στο site και λυπάμαι που θα σχοληθώ με το νούμερο αλλά ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Βγαίνει και μιλάει για ισονομία και κουραφέξαλα και την ίδια στιγμή η Ζάκυνθος πήρε τελικά άδεια να παίξει στη Football League άσχετα αν είχε καταθέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών εκπρόθεσμα. Πρέπει ο Ολυμπιακός να το κυνηγήσει το θέμα. Πρόκειται για σκάνδαλο (ακόμα ένα) Κοντονή. Δημοσίευση κάθε μέρα σε όλα τα δικά μας μέσα (αν υπάρχουν) και απαίτηση να παραιτηθεί. Και κανένας Ολυμπιακός βουλευτής ας το κυνηγήσει το θέμα. Όχι μόνο παρακάλια για καμιά πρόσκληση στο Καραϊσκάκη.

Εικόνα Spiros Legend

Υπάρχει τέτοιο είδος φίλε,Ολυμπιακός βουλευτής?Θα πρέπει να καταταχθεί στα υπό εξαφάνιση και να είναι προστατευόμενο πλέον...Να ακούσω μια φορά έναν βουλευτή-Υπουργό να υπερασπιστεί τα δίκαια του Ολυμπιακού,δεν θέλουμε αβάντες,άλλοι τις απαιτούνε,αλλά δεν έχει αντιδράσει όπως πρέπει κάποιος δικός μας,να ξεσκεπαστούν τα σκάνδαλά τους...Μόνο αυτά που παρουσιάζει εδώ το Ratm να δεις,υπάρχει υλικό για να ασχοληθεί και η Βουλή και η Δικαιοσύνη για πολλά χρόνια...Λέει η κυρά-Μαρούπα ό,τι κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης παρενέβη για να μην πειράξει η ΕΕΑ τον Γατούλη και δεν κινείται φύλλο,ούτε από πολιτικούς,ούτε από Εισαγγελείς...Και συ λες να ασχοληθούν με τα δελτία της Ζακύνθου...Πιο πιθανόν είναι να το χρεώσουν κι αυτό στην εγκλ.οργάνωση του Μαρινάκη,παρά να μιλήσει κάποιος και να κυνηγήσει το θέμα...

Εικόνα REDNYC

XEKATHARA PRAGMATA TO TI SYMVAINEI: AYTO POU XEREI NA KANEI KALYTERA APO OLOUS O LATHREMPORAS / FOROFYGAS / PPAIDOFILOS ALASKOUZOS: EKVIASMOUS! BAZEI PRWTA TO PISOGLENTIKO ARDAKI NA GRAPSEI SENARIA GIA GREXIT (GIATI AYTH THN GRAMMH THELOUN NA PERASOUN STON KONTONH THELONTAS NA KANOUN KAKO STON OLYMPIAKO) KAI WS MESO PIESHS PROS TON YFYPOURGO XRISIMOPOIOUN THN FITEYMENH ANARTHSH TOU NEWSBOMB ME TA KAKWS KEIMENA TOU KONTONH.

ME LIGA LOGIA EINAI SAN NA TOU LENE, KANONISE NA APOKLEISEIS TON OLYMPIAKO APO THN EYRWPH GIATI THA VGALOUME TA APLYTA SOU STHN FORA...

PRWTON, NA PW OTI PLEON KANENA GREXIT DEN MPOREI NA EFARMOSTEI (DEN THELW NA TO ANALYSW PERAITERW, NOMIZW TO THEMA TO EXOUME EXANTLHSEI SE PROHGOUMENES ANARTHSEIS).

DEYTERON, NA PW POSO XAIROMAI POU EXEI MPLEXEI PLEON KAI O KONTONHS ME TO KYKLWMA TWN EKVIASTWN TOU ALASKOUZOU. KALA NA PATHEI, AYTOUS HTHELE NA EXYPHRETISEI STHN ARXH KAI TWRA H ISTORIA TOU GYRIZEI MPOUMERANG...

SAS GAMAEI O VAGELAS RE!

Εικόνα Spiros Legend

Περιμένουμε και μεις να καταπολεμηθεί η διαπλοκή και η διαφθορά,όταν οι πιο σάπιοι αντιολυμπιακογράφοι,τα πιο εμετικά ΜΜΕ,κυρίως ιδιοκτησίας Αλαφούζου,λειτουργουν ως πιστά όργανα προπαγάνδας του μεγαλύτερου σούργελου,του μεγαλύτερου ΨΕΥΤΗ και ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ με τις πλάτες ΑΡΔ,που εμφανίστηκε ποτέ σε Υπουργική καρέκλα.Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ειδικά είναι ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του Κοντονή,τέτοια εμετική εργολαβία είναι άξια πολλών μπινελικίων...Δεν ντρέπεται κανένας από αυτούς που τον ξανάβαλαν να παριστάνει τον νταή,βάζοντας ένα στρατό τσάτσων και ρουφιάνων,να αναπαράγει τις <<απειλές>> του για αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων?Τσίπα δεν έχει κανένας εκεί μέσα?Ρε ξεφτίλες,γκρινιάζετε γιατί σας έκανε πόλεμο και προπαγάνδα ο Αλαφούζος από τον ΣΚΑΙ για το δημοψήφισμα και από την άλλη συνεργαζεστε στενά με τα μπουρδελοΜΜΕ του για να δείξετε ό,τι δήθεν κάνετε έργο στο ποδόσφαιρο,πάντα στοχοποιώντας τον Ολυμπιακό?Περιμένουμε πόλεμο στους διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες ΜΜΕ και αντιθέτως βλέπουμε να λειτουργούν ως συνεργάτες και γραφεία τύπου του Κοντονή!!!Το Mega τα ίδια,ο ΣΚΑΙ αρχιεργολάβος του Κοντονή,τα κρατικά με τους Γάτες και τους Αντωνίνηδες και τους Μπλούνες(υπάλληλος Αλαφούζου-Καθημερινή)μας έχουν σπάσει τα νεύρα,νομίζεις ό,τι βλέπεις και ακούς πράσινα οπαδικά ΜΜΕ,και ναααα το γλείψιμο και η αβάντα στον Κοντονή,τι sdna διαβάζεις,τι κρατικά,ένα και το αυτό...Προκαλείτε άσχημα και θα μας βρείτε μπροστά σας(τουλάχιστον αυτούς που βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από γαμωκόμματα και πολιτικάντηδες),η υπομονή έχει και όρια και τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού,παρατράβηξε το αστείο με το Grexit κάθε τρεις και λίγο.Υ.Γ.ΡΟΥΦΙΑΝΕ-ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,πάρε το σχόλιο μου,μαζί με την ανάρτηση και κάντα πρώτη είδηση,ό,τι στοχοποιείται ο Υπουργός και Δημοσιογράφοι από οπαδικά ΜΜΕ και χούλιγκανς του Ολυμπιακού,ξέρετε εσείς τομάρια χωρίς ίχνος ανδρισμού πάνω σας...ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ,ΣΑΣ ΈΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ!

Εικόνα KYTHNOS 7

Γελοίε υπουργισκο με φωνή γριάς...