ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ...



Πάταγο έκαναν οι συνταρακτικές πραγματικά αποκαλύψεις της ''ΔΙΚΗΣ'' πριν λίγα λεπτά. Μιλάμε για στοιχεία-φωτιά.
 
Το κατηγορητήριο του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».
 
Σε αυτό περιγράφονται οι πέντε κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ξεχωρίζουν εκφράσεις όπως:
 
-«εδραίωσες τον ηγετικό σου ρόλο στην εγκληματική οργάνωση»
 
-«επηρέαζες την ΕΠΟ και τους διαιτητές»
 
-«υπήρχε ενημέρωση χειραγωγημένων αγώνων για νόμιμο ή παράνομο στοιχηματισμό»
 
- «με αθέμιτους τρόπους η ομάδα σου συμμετείχε στο CL και αποκόμιζε παράνομο περιουσιακό όφελος»
 
-«έπεισες άγνωστα άτομα να ανατινάξουν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα»
 
-«αλλοίωσες το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας σε συνεργασία με τον Αρβανιτίδη»
 
-«εξωθεσμικά συνομιλούσες με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την αποπομπή Πιλάβιου και την επιλογή Σαρρή» 
 
Όλα όσα αναφέρονται εκεί, τα έχουμε ουσιαστικά απαντήσει εδώ και 1 χρόνο. Στεκόμαστε στα καινούρια ''στοιχεία-σοκ''.
 
Σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν από τις 23.2.2012, ενεργώντας με πειθώ και φορτικότητα, προκάλεσες σε άγνωστα άτομα την απόφαση να τελέσουν την κακουργηματική πράξη της έκρηξης, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, πράξη την οποία τελικά διέπραξαν. Συγκεκριμένα, μετά την προαναφερόμενη αποτυχημένη απόπειρα εκβίασης του Πέτρου Κωνσταντινέα, που είχε οριστεί διαιτητής στον ποδοσφαιρικό αγώνα των ομάδων Ξάνθη-Ολυμπιακός (22.1.2012), ότι αν δεν ευνοούσε διαιτητικά τον Ολυμπιακό ώστε να κερδίσει το παιχνίδι ο τελευταίος, θα αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα στην καριέρα του ως διαιτητής, τη μη συμμόρφωση του τελευταίου στις απειλές σας και την ήττα της ομάδας του Ολυμπιακού στο παραπάνω παιχνίδι με 1-0, αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά του ανωτέρω διαιτητή και θέλοντας να τον τιμωρήσεις για την <ανυπακοή> του και να τον τρομοκρατήσεις για το μέλλον, ενεργώντας με πειθώ και φορτικότητα, προκάλεσες σε άγνωστα άτομα την απόφαση να τελέσουν την κακουργηματική πράξη της έκρηξης, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, σε βάρος του παραπάνω διαιτητή.
 
ΑΓΝΩΣΤΑ άτομα έκαψαν το φούρνο του Κωνσταντινέα, αλλά κατηγορείται ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ γι'αυτό. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, αλλά η ευθύνη σύμφωνα με τους Κορέα-Ανδρεάδη βαρύνει το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Επειδή έτσι ήθελε ο επίορκος εισαγγελέας Κορέας, που αποδεδειγμένα έχει αλλοιώσει το υλικό των απομαγνητοφωνήσεων των κασετών της ΕΥΠ. Την ώρα που διάβαζε το συγκεκριμένο απόσπασμα του κατηγορητηρίου ο Θωμαίδης, γυρίζει η κάμερα στη δικηγόρο του πάνελ, Έλλη Μελέμη.
 
 
Την ακούσαμε να μας λέει ''αυτή είναι η πιο σοβαρή κατηγορία που υπάρχει σ' αυτό το κατηγορητήριο''. Δηλαδή το πιο σοβαρό πράγμα για το οποίο κατηγορείται ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είναι το ότι...άγνωστοι έκαψαν το φούρνο του Κωνσταντινέα. Η ίδια δικηγόρος μας είπε ότι ''το κατηγορητήριο είναι δεμένο, είναι δύσκολα τα πράγματα για τον κατηγορούμενο''. Το να πεις εδώ ''νύχτα πήρες το πτυχίο'' δεν αρκεί. Υπάρχει όμως και συνέχεια.
 
 
Όπως γράψαμε και στο fb,
 
 
Υπόνοιες και υποψίες, από έναν εισαγγελέα φίλο του Κακέτση. Ενός Στιβ Κακέτση που περνάει ζόρια. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στη ''ΔΙΚΗ'', με νέα στοιχεία που θα προκαλέσουν πάταγο. Ο Θωμαίδης μας έταξε την ''αποκάλυψη της χρονιάς'' κι εμείς οι fans του, δεν γίνεται να μην συντονιστούμε στον ΣΚΑΙ. Τέτοιο σόου δεν χάνεται...
 
Καταλάβατε τώρα το πώς στήνονται τα κατηγορητήρια; Ένας-δυο πρόθυμοι εισαγγελείς και ''γίναμε''. Κι όταν μετά απαλλαγεί ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ γι'αυτά τα ΓΕΛΟΙΑ ψέματα, θα σκούζουν όλοι οι αντιολυμπιακοί παρέα ''επηρεάζει τη Δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ό,τι θέλει κάνει'', όπως έγινε με τα ''στημένα'' του 2011. Ειδικά τώρα που ΔΕΝ τους βγήκε η ιστορία με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συμμετέχει φέτος κανονικα στους ομίλους του Europa League παρά το ότι παραπέμφθηκε σε δίκη ο πρόεδρός του Μποροβήλος (άρα και να παραπεμφθεί σε δίκη ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η UEFA ΔΕΝ θα αποκλείσει τον Ολυμπιακό από τα ευρωπαικά Κύπελλα), αναμένουμε με αγωνία τα νέα ψέματα που θα σκαρφιστούν η τρόικα Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη και οι έμμισθοι ΑΡΔ τους, για να ταίσουν τα αντιολυμπιακά αμνοερίφια...

Σχόλια

Εικόνα Mihas

Α, επί τη ευκαιρία:

Δεν υπάρχει κατηγορητήριο του ανακριτή. Κατηγορία θα έχουμε από την στιγμή που θα εκδοθεί το σχετικό παραπεμπτικό βούλευμα. Αυτό που παρουσιάζεται ως "κατηγορητήριο" είναι οι πράξεις εκείνες για τις οποίες ο ανακριτής ερευνά κατά την διάρκεια της ανάκρισης. Κι ο Κορέας πολλά και συγκλονιστικά έγραφε στο πόρισμά του, και εν τέλει ουδεμία κατηγορία απαγγέλθηκε στον Μαρινάκη για τα γεγονότα του 2011.

Εικόνα savvas gridlock

E πώς, ρε φιλε. Έχουμε κατηγορητήριο καθημερινά στο sdna, λίγο το έχεις αυτό;

Εικόνα Red Dragon

Τι συζηταμε ρε παιδια τωρα?Αν υπαρξει ή οχι απαλλαγη σε ενα ματσο παπαριες οπως αυτες που διαβασαμε τυπου οτι η Τσελσι και η Σιτυ δεν εχουν πανω απο 4 δανεικους στις εγχωριες διοργανωσεις οταν η Τσελσι και η Λιβερπουλ εχουν καμια 15ρια η καθε μια,που γραφει οτι ο προεδρος του Ολυμπιακου ελεγχει τα ΜΜΕ,που γραφει παντου για μη εξακριβωμενη ημερομηνια,που γραφουν για διαιτητες και Κεδ και εγινε ελεγχος σε ολους τους διαιτητες που ειχαν περασει απ το γραφειο του ανακριτη και δεν βρεθηκε το παραμικρο και σκασανε αγωγες(φυσικα δεν το ανεφερε αυτο κανεις ¨αντικειμενικαρας¨),που αναφερουν οτι η πιο σοβαρη κατηγορια ειναι με τον φουρναρη που στοιχειοθετηθηκε κατηγορια χωρις το παραμικρο επιβαρυντικο στοιχειο και χωρις καταθεση απο καποιο μαρτυρα?Και μιλαμε τωρα για την πιο σοβαρη κατηγορια οπως ανεφεραν στην εκπομπη του καταδικασμενου Σαγονιδη.Ενταξει το παραμυθακι ξεκινησε απο Κορεα και ο ψηλος Παναθηναικακιας εδωσε τον φακελο στον Ανδρεαδη αλλα ποιος σοβαρος Εισαγγελεας τωρα θα παρει ολο αυτο το σκουπιδαριο χωρις το παραμικρο στοιχειο και δεν θα το στειλει στην φυσικη του θεση δηλ στον καδο οπως εγινε και με την υποθεση του 11?Μια υποθεση που στηριχτηκε στις καταθεσεις ενος ματσο καταδικασμενων λαθρεμπορων και φοροφυγαων(εγινε συλληψη του ενος που ηταν πανελιστας και κολλητος του Κορεα για αλλη μια φορα αυτες τις μερες.
Για κανα Πουστρινακη ειναι.Μεχρι εκει φτανουν.

Γελαει ο κοσμος πραγματικα.

Οπως εγραψες και εσυ το νομικο τμημα του Ολυμπιακου ειναι με διαφορα το καλυτερο στην χωρα.Οπως στην υποθεση του 11 ετσι και τωρα δεν θα ανοιξει τα χαρτια του.Με πραξεις πλεον και οταν σκασουν και οταν ληξει και το τελευταιο παραμυθακι καλο ειναι να καλυψουν τις κ@λοτρυπιδες τους με αυτα που θα ακολουθησουν.

Εικόνα Red Dragon

Το σχολιο μου το ειχα παραθεσει στο αντιστοιχο του REDNYC σαν συνεχεια της τοποθετησης του.

Εικόνα REDNYC

KANE OSES THLEOPTIKES DIKES THELEIS POUTANA SAGONIA! THN EIDES THN TRIARA MESA STO LONDINO POUTANA SAGONIA? ETSI APO TA TRIA TOU MARINAKH THA PAREIS TO MAKRYTERO!

FORA KAI THN PRASINH GRAVATA SAGONIA NA THIMASAI TA REZILIKIA THS OMADOULAS SOU ME THN KAMPALA!

SOU GAMAME THN MANA, TON PATERA KAI OLO SOU TO SOI POUTANA SAGONIA!

Εικόνα REDNYC

SWSTOS FILE THITA - ONTWS GIA EKEI TO PANE OI LATHREMPOROI / PAIDOFILOI / FOROFYGADES ME TA TSIRAKIA TOUS TA ARDAKIA, NA PARAPEMPSOUN SE DIKH TON MARINAKH KAI NA PROSPATHISOUN ETSI NA TON VGALOUN EKTOS PODOSFAIROU SYNFWNA ME TO ARTHRO 27 TOU ATHLHTIKOU NOMOU...

WSTOSO, YPARXOUN TRYPES STON YPARXON ATHLITIKO NOMO KAI STO PROSXEDIO TOU NEOU ATHLITIKOU NOMOU POU ETOIMAZEI O KONTOS NOUS - ANAFERETAI SE FYSIKA ATOMA KAI OXI SE ETAIRIES POU MPOREI NA EXOUN TIS METOXES (OPWS GIA PARADEIGMA O ALASKOUZOS ELEGXEI TIS METOXES TOU POA MESW MIAS KYPRIAKHS OFFSHORE). STHN XEIROTERH PERIPTWSH O VAGELAROS DEN THA EINAI PROEDROS TOU THRYLOU ALLA THA ELEGXEI THN OMADA MESW DIKHS TOU ETAIRIAS..... MIA TRYPA STO NERO GIA TA ARDAKIA DHLADH....

EGW TO GRAFW EDW: APOKLEIETAI O VAGELAROS NA PARAPEMFTHEI SE DIKH ME ENA TETOIO KATHGORHTHRIO THS PLAKAS! EXALLOU, TO NOMIKO TEAM TOU VAGELAROU EINAI TO KALYTERO STHN ELLADA KAI AS MHN XEHNAME EPISHS OTI O VAGELAROS EINAI SOVAROS PAIXTHS. AYTOUS TOU PAIDOFILOUS / FOROFYGADES / LATHREMPOROUS TOUS EXEI GIA KOLATSIO KAI DEN YPARXEI PERIPTWSH NA KATSEI ME STAURWMENA TA XERIA...

OSO GIA TON SAGONIA, KAPOU PHRE TO MATI MOU OTI PARALIGO NA FAEI FAPES SE KAPOIA DHMOSIA EMFANISH TOU PROSFATA....ALHTHEVEI? HAHAHAHAHA!!!!!

SAS GAMAEI O VAGELAROS!

Εικόνα Mihas

Η αλήθεια είναι ότι αν και νομικός, δεν έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποινικό δίκαιο. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε όμως και αυτός που συνέταξε το νομικό ανέκδοτο που κραδαίνει ο Θωμαΐδης. Σε μέρα και ώρα που δεν μπορεί να προσδιοριστεί μίλησες σε κάποιον άγνωστο και του είπες τούτο και το άλλο. Θα μπορούσε να είναι πρακτικό εξετάσεων πανεπιστημίου με το ερώτημα αν είναι σύμφωνο με το άρθρο 321 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας σύμφωνα με το οποίο:

"1. Το κλητήριο θέσπισμα πρέπει να περιέχει: α) το ονοματεπώνυμο και, αν υπάρχει ανάγκη, και άλλα στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητα του κατηγορουμένου, β) τον προσδιορισμό του δικαστηρίου στο οποίο καλείται,
γ) τη χρονολογία, την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα που πρέπει να εμφανισθεί, δ)τον ακριβή καθορισμό της πράξης για την οποία κατηγορείται και μνεία του άρθρου του ποινικού νόμου που την προβλέπει και ε) τον αριθμό του, την επίσημη σφραγίδα και την υπογραφή του εισαγγελέα, του δημοσίου κατήγορου ή του πταισματοδίκη (άρθρο 27 παρ.2) που εξέδωσε το θέσπισμα. Τα ίδια στοιχεία πρέπει να περιέχει και το κλητήριο θέσπισμα, που επιδίδεται στον αστικώς υπεύθυνο (άρθρο 89).
2. Η κλήση για την εμφάνιση (άρθρο 320) ως προς την αξιόποινη πράξη πρέπει να αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, κατά τα λοιπά πρέπει επίσης να περιέχει όσα και το κλητήριο θέσπισμα.
3. Αντίγραφο του κλητηρίου θεσπίσματος ή της κλήσης πρέπει να επιδίδεται σε κάθε περίπτωση στον πολιτικώς ενάγοντα.
4. Η τήρηση των διατάξεων των παρ. 1 και 2 επιβάλλεται με ποινή ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος και της κλήσης."

Από τη μία δεν θα ήθελα να δω ένα τέτοιο κατηγορητήριο, διότι θα πρόκειται για ελεϊνή ξευτίλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Από την άλλη όμως, θα ήθελα πολύ να δω κάτι τέτοιο, διότι θα βελάξουν και τα πρόβατα του Αλαφούζου.

Εικόνα apostolos gaganis

Φίλε Μίχα, λαμβάνω και τη δική σου - επαγγελματική - γνώμη σοβαρά υπόψη μου και την συνδυάζω με εκείνη του συναδέλφου σου του Θήτα, πιο κάτω. Το συμπέρασμά μου λοιπόν μέχρι τώρα είναι ψυχραιμία, όχι κραυγές, αναμονή και εμπιστοσύνη στο νομικό επιτελείο του Μαρινάκη. Αυτά.

Εικόνα Romain

Το "αντικειμενικο" σαιτ Sport fm έχει πρώτη είδηση το κατηγορητητιο.

Έχει γίνει η μετάλλαξη του σε ΣΚΑΙ και σκατοdna.

Φαίνεται είναι εντολή λυπημενου να προβληθούν τώρα από τα μέσα του οι εν λόγω ειδήσεις για να έχει κάτι να αντιταξει στον Μαρινάκη.

Ο ένας είναι στο Λονδίνο και συμμετέχει στη μεγαλύτερη διασυλλογικη διοργάνωση, το Champion's League, και ο άλλος?

Μετράει τις ΦΑΑΑΑΠΕΣ από τις... ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ.

Σου λέει να κάνουμε και μεις ότι μπορούμε. Και αυτό που μπορεί είναι να προβάλει λάσπη.

Σωστά λέει ο φίλος πιο κάτω ότι έχει μείνει και αξυριστος ο λυπημενος.

Θα πονάει πολύ.

Άσε που δεν μπορεί ούτε να τα ρίξει στον Σούπερ Ουααάουου Κόουτς. Αφού για να τον απολύσει χρειάζεται και να... πληρώσει. Κάτι που είναι εκ των ουκ άνευ για τον τζάμπα.

Εικόνα Romain

Δεν ειναι μονο η οικονομία αλλα και η δικαιοσύνη στην ΕΛΛΑΔΑ φαίνεται οτι ειναι της ΠΛΑΚΑΣ. Μιλάνε για Αριο Πάγο και Ελληνικά δικαστήρια αλλα βλέπω μια τριτοκοσμική χώρα οπου τίποτε δεν δουλεύει σωστά. Εκτός απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Όταν πας μπροστά, όταν επενδύεις και προσφέρεις οπως κανει ο Μαρινακης, και προσφέρεις στο ποδόσφαιρο νίκες και βαθμούς στη χώρα απο την ΟΥΕΦΑ, όχι μονο οι αντίπαλοι σου αλλα και οι δικαστικοί, ακόμα και μέσα απο το Ανώτατο Δικαστήριο, συνωμοτούν εναντίον σου.

Μέχρι και το ΝΟΎΜΕΡΟ ο Κοντονής στόχο έχει τον αποκλεισμό, των Ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο φίλος thita, τα γράφει πολυ αναλυτικά και πολυ ωραία αλλα δεν χρειάζεται να ειναι κανεις νομικός για να διαπιστώσει οτι σε καμμία χώρα, εκτός Ουγκάντας ή Βορείου Κορεας, δεν μπορεί να βασιστεί τέτοιου είδους κατηγορητήριο.

Εδώ ομως, στην ΕΛΛΑΔΑ, με τον Κορέα και τον Ψηλό Πσναθηναικακια ολα γίνονται.

Το γεγονός βεβαια οτι ένας καταδικασμένος λαθρεμπορας εχει τόση δύναμη στα ΜΜΕ και ελέγχει εισαγγελείς, βουλευτές και επηρεάζει τοσο πολυ την κοινή γνώμη με τις ψευτιές και τις συνομωσίες του, δείχνει και το επίπεδο της χώρας αλλα και του κόσμου της.

€€€€
£££££
$$$$$$

Στόχος της παρέας Αλαφουζου Πατέρα Μελισσανίδη ειναι σίγουρα ο Μαρινακης και τα λεφτα του Champion's League.
Δεύτερος στόχος για Αλαφούζο και Μελισσανιδη είναι να ΜΗΝ βάλουν το χέρι στη τσέπη αλλά να ελέγχουν τα πράσινα και κίτρινα ποιμνια αφού από αυτά αντλουν τη δύναμη τους.
Όση λάσπη ρίξουν και όση ζημιά κάνουν στην εικόνα του Προέδρου του Ολυμπιακού, τόση θα είναι γιαυτους η πίστωσης χρόνου και η ανοχή από τους οπαδούς. Οι οποίοι περιμένουν τίτλους, γήπεδα, διακρίσεις στην Ευρώπη.

Αντί αυτού βλέπουν την Εστοριλ, την Μπριζ, την Καμπάλα να τους γλεντάνε ή να παίζουν ντέρμπι με την Επισκοπη και τις απίθανες ομάδες της γαμα εθνικής απλά για να μην πληρώσουν... Παίκτες, Φόρους, Υπαλλήλους, Καθαριστριες, Φουρνους.

Όσο για το γήπεδο, αν και είναι μια σκέτη κιτσαρια, είναι όμως σαν να το έχουν φτιάξει. Αφού έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά ο Βασιλόπουλος δεν τους αφήνει να επενδύσουν.

Αυτή η ΜΑΚΈΤΑ θα είναι η πιο διάσημη ΜΑΚΈΤΑ η πιο προβεβλημένη και διαφημισμενη, ΜΑΚΈΤΑ που έχει κατασκευαστει. Έχει προβληθεί περισσότερο και από τον Βοτανικό.

Εδώ πάει γάντι η ατάκα του ΤΕΡΆΣΤΙΟΥ ηγέτη Σωκράτη Κοκκαλη:

"Εμείς φτιάξαμε γήπεδο. Οι άλλοι... Μακετες. "

Εικόνα matrasimca

Καθε φορα στην ΔΙΚΗ και τον ΣΚΑΙ παιζουν τα δημοσιευματα του Ευρωπαικου τυπου και τελευταια της Βρεττανικης σκανδαλοθυρικης Sun οπου ειχε τελευταια αρθογραφησει καποιος Καστρινακης εναντιον του Θρυλου.
Ειστε σιγουροι οτι ο παγκοσμιως αγνωστος δημοσιογραφος Καστρινακης ειναι εγγεγραμενος στο payroll της σκανδαλοθηρικης Sun με αξιοπιστια οσο εχει στην Ελλαδα το Spirto και η Εσπρεσσο, η καποιος αλλος του στελνει τις πληροφοριες κα το μισθο σε φακελλακι για να σκανδαλιζει μεσα απο τις σελιδες της Sun?
Μιλαμε οτι Καστρινακης, Sun, ΛΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, και ΔΙΚΑΣΤΙΔΗΣ ειναι σαν συγκοινωνουντα δοχεια.
Περιεργη εμμονη αυτος ο Καστρινακης που παραπεμπει σε σε ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη" Πρεπει οπωσδηποτε να ελεγχει καθε μερα ο ανθρωπος, ειναι ακομα χαλιφης ο Μαρινακης????"
Και αφου διαπιστωνει ο Καστρινακης οτι ακομα ειναι Χαλιφης ο κ. Μαρινακης στελνει φαξ στο ΣΚΑΙ και αποκαλυπτει οτι ακομα ειναι
Και φτου και απ την αρχη καποιος αλλος πεφτει σε καταθλιψη και μενει παλι αξυριστος, τον λενε κυριο Λυπημενο.
Αχ αυτος ο αλλος αυτος ο αλλος ειν προβοκατορας μεγαλος, σε μια παραποιηση παλαιου ασματος,
Ποιος Ποιος ποιος μωρο μου ποιος
Ποιος σε κανει ΛΥΠΗΜΕΝΟ
Ποιος σε κανει Βαρεμενο
Ποιος Ποιος ποιος μωρο μου ποιος???

Εικόνα matrasimca

Καθε φορα που ο Ολυμπιακος παιζει στο Τσαμπιονς Λιγκ ο κ. Λυπημενος παθαινει παρακρουση.
Παιρνει τηλεφωνο τον Κυριακο Χασοδικιδη και δινει εντολες να βγαλουν τιποτα εναντιον του Μαριναρα.
Τα ονοματα που χρησιμοποιω ειναι φανταστικα επομενως δεν προσβαλουν κανενα, η φαντασια ομως μπορει να οδηγει σε ασφαλη μονοπατια.
Θρυλε πικρανε τους

Εικόνα Antreas7

Το κατηγορητήριο είναι για τον κάλαθο των αχρήστων. Όμως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελλ. δικαιοσύνη. Πριν μερικά χρονια ανακρίτρια δε θεώρησε επικύνδυνο ένα Γεωργιανό εγκληματία και αυτός σκότωσε αστυνομικούς στο Μοσχάτο. Πρόσφατα βιάστηκε ένα 12χρονο κορίτσι από έναν τύπο που η αστυνομία είχε βουτήξει καμιά 10ρια φορές αλλά η δικαιοσύνη δεν τον θεώρησε κίνδυνο, και πολλές άλλες υποθέσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα πέσουμε σε αδέκαστους δικαστές και όχι σε πουλητάρια...

Εικόνα thita

Για το κατηγορητήριο (?!) που έβγαλε η ΔΙΚΗ μπορεί να γίνει κουβέντα μία-δύο μέρες για πλάκα. Εγώ θα αρκεστώ να επισημάνω τα εξής:

Αφενός, εδώ και έναν και πλέον χρόνο παραβιάζεται συστηματικά η μυστικότητα της διαδικασίας της ανάκρισης και τα δικαιώματα βεβαίως των εμπλεκόμενων προσώπων από τέτοιου είδους «αποκαλύψεις» (κατά παράβαση ρητών διατάξεων της ποινικής δικονομίας) και κανένας δεν συγκινείται. Αυτό βεβαίως όχι τυχαία, αφού οποιαδήποτε έρευνα για το πώς βγαίνουν τόσα στοιχεία και τόσο συστηματικά από τη δικογραφία, θα αναδείκνυε την εμπλοκή υπηρεσιακών παραγόντων (εισαγγελέα, ανακριτή και ενδεχομένως και γραμματέων), αφού τα στοιχεία (όπως π.χ. το χθεσινό κατηγορητήριο) βγαίνουν πριν καν γνωστοποιηθούν στους εμπλεκόμενους (οπότε δεν μπορεί να τα «διέρρευσαν» αυτοί). Ποιος όμως να ασχοληθεί?? Ο «παναθηναϊκάκιας» προϊστάμενος ή τα άλλα μέλη του πράσινου πυρήνα στο εφετείο αθηνών?

Αφετέρου, το κατηγορητήριο βρίθει κυριολεκτικά ασαφειών και γενικολογιών (!), δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ποινικολόγος δεν είμαι αλλά θεωρώ κυριολεκτικά αδιανόητη την παραπομπή οποιουδήποτε (όχι μόνο του Μαρινάκη) βάσει αναφορών όπως «σε άγνωστο χρόνο» ή «με άγνωστα πρόσωπα», κλπ. Πέραν όλων των άλλων ζητημάτων (που ένας έμπειρος ποινικολόγος θα μπορούσε να εντοπίσει και αναδείξει εύκολα) υπάρχει εδώ σοβαρό ζήτημα παραβίασης των δικαιωμάτων των κατηγορούμενων, που δεν μπορούν συνεπεία των γενικών και αόριστων αναφορών, να ετοιμάσουν την άμυνά τους, κατά παράβαση όχι μόνο της ελληνικής δικονομίας και του συντάγματος, αλλά ακόμη και της ευρωπαϊκής σύμβασης δικαιωμάτων του ανθρώπου. Πως θα τεκμηριώσω εγώ ο κατηγορούμενος π.χ. ότι δεν μίλησα με τον δράστη (π.χ.) της επίθεσης στον Κωνσταντινέα? Είναι δυνατό να μου πετάει το κατηγορητήριο ένα «άγνωστο χρόνο» και «άγνωστα πρόσωπα» και να με τελειώνει?? Αν έλεγε π.χ. ότι έδωσα εντολή στον τάδε ή την τάδε ημέρα, θα μπορούσα εγώ να αποδείξω π.χ. ότι εκείνη την ημέρα ήμουν στο Λονδίνο ή ότι τον τάδε δεν τον γνωρίζω καν. Θεωρώ παιχνιδάκι για έναν έμπειρο και σοβαρό ποινικολόγο να αποδομήσει το κατηγορητήριο.

Τα πιο πάνω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στόχος δεν είναι η στοιχειοθέτηση κατηγορίας ή/και η εύρεση της αλήθειας, παρά απλώς και μόνο η παραπομπή του Μαρινάκη σε δίκη, ώστε να έχει τις κυρώσεις που προβλέπει ο αθλητικός νόμος (να μην μπορεί να έχει σχέση με αθλητική ανώνυμη εταιρεία και να πρέπει να μεταβιβάσει τις μετοχές του) μέχρι την αθώωσή του (που, με βάση το πώς κινούνται τα ελληνικά δικαστήρια μπορεί να τραβήξει για πλάκα καμιά δεκαετία) και πάντως να διασύρεται, αλλά και (κυρίως) να αντιμετωπίσει προβλήματα στην ευρώπη με την uefa, κλπ., όπως προσπαθεί (πλην μάταια) εδώ και καιρό να προκαλέσει κάποιος κύριος καστρινάκης.

Η υπόθεση πρέπει, επομένως, να φύγει από τα χέρια και την επιρροή του «παναθηναϊκάκια» και του πράσινου πυρήνα στο εφετείο αθηνών όπως και δη.

Τα άλλα γραφικά του κατηγορητηρίου (μετράνε φάουλ υπέρ και κατά, αλλά και κίτρινες κάρτες, για να στοιχειοθετήσουν ποινική κατηγορία, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ) ως και την και ηθική απρέπεια εμμονής σε δήθεν «στημένο» ματς (Βέροια) για το οποίο από πουθενά δεν προέκυψαν στοιχεία για τον Μαρινάκη, πολύ απλά δεν τα σχολιάζω.

Όσο για την δικηγόρο στο πάνελ του θωμαϊδη, που βλέπει την υπόθεση «καλά δεμένη», έχω να πω πως φαίνεται να έβγαλε την ίδια νομική με την κ. Μαρούπα που αδυνατεί να καταλάβει πως μπορεί κάποιος να είναι πρόεδρος σε Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας αλλά να μην ασκεί διοίκηση και να θέλει να υποβιβάσει τον ολυμπιακό.

Περαστικά, να δούμε τώρα το συμβούλιο τι θα πει και κυρίως οι ακόμη πιο πάνω, δυστυχώς πιστεύω πως η επιρροή του «παναθηναϊκάκια» φτάνει μια χαρά μέχρι το συμβούλιο, χώρια που κυριαρχεί γενικά η τάση «έλα μωρέ, άσ’τον να πάει στο ακροατήριο, να βρει εκεί το δίκιο του» (εννοείται «από το να κάνω εγώ απαλλακτική πρόταση και να με κυνηγάνε»).

Υ.Γ. Τα του Κούγια, περί επεμβάσεων/μοντάζ στις καταθέσεις και στις συνομιλίες, κλπ., γαργάρα, πω πω, φταίει και ο Μαρινάκης βέβαια που δεν τράβηξε μια μήνυση (ελπίζω περιμένει συνολική αντιμετώπιση του θέματος, σε συνάρτηση με το εάν παραπεμφθεί ή όχι, γι’ αυτό και δεν ανοίγει πόλεμο με εισαγγελείς, κλπ., προς το παρόν).

Εικόνα REDNYC

ANTI GIA APANTHSH STO SXOLIO SOU FILE THITA EGINE KANONIKH ANARTHSH TO DIKO MOU...ANYWAY, APLA EGRAPSA KAPOIA PRAGMATA SE SYNEXEIA TON DIKWN SOU...SYMFWNW PANTWS ME TO SXOLIO SOU 100%.

Εικόνα apostolos gaganis

Η τελευταία πρόταση πριν από το υστερόγραφό σου, με ανησυχεί... Μας λες δηλαδή ότι θέλει κότσια η τυχόν απαλλαγή του Μαρινάκη, λόγω: 1) πιθανής - και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μάλιστα - επιρροής του "παναθηναϊκάκια" στο Συμβούλιο, και 2) της επικρατούσης τάσης του "έλα μωρέ κ.λ.π." στην...κοινότητά σας. Δεν μου πολυαρέσουν αυτά... ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Νομίζω επομένως ότι θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι γενικά με την υπόθεση μέχρι την έκβασή της, χωρίς πολλά-πολλά γιούρια του τύπου "πίσω ρε και σας φάγαμε, κουφάλες" και τα ρέστα...

Εικόνα thita

Απόστολε,να το πω αλλιώς: σε δικαστήριο/ακροατήριο,οτιδήποτε πλην αθωωσης θα με αφήσει μαλακά με τόσο αόριστο κατηγορητήριο.

Για το αν θα πάει η υπόθεση σε δίκη όμως (αν θα παραπεμφθεί ο πρόεδρος η μήπως θα πάει για αρχείο η υπόθεση όπως τα δήθεν στημένα του 2011) είναι άλλη ιστορία. Εμείς στο γραφείο σπανιότατα βλέπουμε υποθέσεις να μπαίνουν αρχείο πριν τη δίκη.

Στο μάτιασμα του εφετείου Αθηνών από Ντογιάκο και λοιπό πράσινο πυρήνα προσθέτω και την φυσική ροπή των δικαστών να μην βάζουν εύκολα υποθέσεις στο αρχείο,ιδίως αυτές που έλκουν δημοσιότητα,για να μην κατηγορηθούν στη συνέχεια ότι απάλλαξαν εγκληματίες κλπ.Αυτόν τον στόχο έχουν τα αλαφουζομεσα.

Δυστυχώς πρόκειται για κακή,πλην υπαρκτή νοοτροπία και παθογένεια βεβαίως του συστήματος που αφήνει κάποιον να στιγματιστεί ως κατηγορούμενο πριν απαλλαγεί. Αν επρόκειτο για έναν μόνο εισαγγελέα,θα ήμουν σίγουρος για παραπομπή σε δίκη. Τώρα που πρόκειται για συμβούλιο,θέλω να πιστεύω ότι δεν θα νιώσουν βάρος από την ευθύνη και θα κρίνουν δίκαια,ελπίζω μάλιστα η αυξημένη δημοσιότητα αλλά και οι πιθανές συνέπειες μιας παραπομπής να λειτουργήσουν ανάποδα από ο,τι ελπίζουν τα αλαφουζοπαιδα και να κάνουν τους δικαστές να αντιμετωπίσουν το ζήτημα με μεγάλη σοβαρότητα.

Γνώμη μου πάντα αυτά ε,προσθέτω κιόλας πως λόγω χαρακτήρα λειτουργώ πάντα με το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Εικόνα REDNYC

AUTO AKRIVWS THITA, AMFIVALLW POLY OTI TO SYMVOULIO THA PARAPAMPSEI TON VAGELARO...TO KATHGORHTHRIO EINAI THS PLAKAS.

Εικόνα savvas gridlock

Με μια διαφορα ομως, Αποστολε. Ακομη κι αν παραπεμφθει σε δικη ο Μαρινακης (δινω 1 πιθανοτητα στο εκατομμυριο), υπαρχει πλεον το δεδικασμενο του Αστερα Τριπολης. Ο πρόεδρός του Μποροβηλος παραπεμφθηκε σε δικη για τα στημενα του 2011 και ο Αστερας Τριπολης δεν τιμωρηθηκε απο την ΟΥΕΦΑ. Παιζει κανονικα στους ομιλους του Γιουροπα. Αυτο που σχεδιαζαν να κανουν οι Αλαφουζος-Μελισσανιδης-Σαββιδης, να παραπεμψουν δηλαδη σε δικη το Μαρινακη και μετα να πιεσουν την ΟΥΕΦΑ να μας αποκλεισει απο τους ομιλους, πηγε ηδη στον βροντο. Αρα η υποθεση απο εδω και περα ειναι αστεια. Οσο κι αν τραβηξει χρονικα, δεν κινδυνευει ο Ολυμπιακος, ενω ουτε για αστειο με τετοιο ψευτο-κατηγορητηριο να κινδυνευσει ο ιδιος ο Μαρινακης. Οχι απλως ειμαστε στο ''πισω και σας φαγαμε'', αλλα τους πιτσιλαμε ευκολα. Απο εκει και περα, για τη γενικοτερη ταση να στελνουν στο ακροατηριο τις υποθεσεις οι εισαγγελεις, να θυμισω οτι αυτο ακουγοταν και για τα στημενα του 2011 και τελικα ο Μαρινακης απαλλαχθηκε πανηγυρικα.

Εικόνα REDNYC

SYMFWNW APOLYTA ADELFE SAVVA - DEN NOMIZW OMWS OTI THELOUN TOSO NA PARAPEMPSOUN TON VAGELARO SE DIKH GIA NA APOKLEISOUN TON THRYLO APO THN EYRWPH OSO GIA NA DIWXOUN TON VAGELARO APO TO PODOSFAIRO SYMFWNA ME TO ARTHRO 27 TOU NEOU ATHLITIKOU NOMOU....OSTOSO OUTE AUTO MPOREI NA GINEI MIAS KAI ENAS IDIWTHS MPOREI NA ELEGXEI METOXES PAE MESW ALLHS ETAIRIAS OPWS KANEI KAI O PAIDOFILOS ALASKOUZOS ME THN KYPRIAKH OFFSHORE.....STHN XEIROTERH DHLADH O VAGELAROS DEN THA EINAI PROEDROS TOU THRYLOU ALLA PALI THA ELEGXEI THN OMADA...

EPISHS, NOMIZW OTI PROSPATHOUN NA PLIXOUN TON VAGELARO GIA NA TROMAXOUN KAI TIS YPOLOIPES OMADES KAI NA TIS FEROUN STA METRA TOUS ME APEILES KAI EKVIASMOUS...TO "KATHARO PODOSFAIRO" POU THELOUN NA VLEPOUN TA ARDAKIA, OPWS AUTO TO ASSO HMIXRONO - DIPLO TELIKO POU EGINE ME ATROMHTO KAI VEROIA....ELA OMWS POU H POUTSA TOU VAGELAROU EINAI TOSO MEGALH POU EINAI DYSKOLO NA VGEI APO TO LARYGI TOUS! GIA PLAKA TOUS EXEI O VAGELAROS!

EIMAI PISW NYC FILE, SE PEIRA TEL TO SAVATO ALLA DEN SE PETYXA - ELPIZW NA TA POUME KAPOIA STIGMH FILE!

Εικόνα savvas gridlock

Θα τα πούμε Γιαννη, εγινε μαλακια το Σαββατο.

Εικόνα matrasimca

Αστους να λενε, οταν θα πανε στον ΔΙΚΑΣΤΗ αυτος θα ζητησει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και οι μονες αποδειξεις που εχουν ειναι οι τριχες (ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΕΣ) που επεσαν απο το κεφαλι του ΛΑΛΑΟΥΖΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Έχει ΑΡΧΙΣΕΙ να μ΄ενοχλεί τούτη η ιστορία... Να γιατί ΟΦΕΙΛΕΙΣ πάνω απ΄όλα να τους ξεκωλιάζεις στο ΓΗΠΕΔΟ και να γιατί ΑΥΤΟ θα πρέπει να είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ του Ολυμπιακού κάθε χρονιά και στον αιώνα τον άπαντα... ΟΛΑ τ΄ άλλα, για΄μένα, έρχονται δεύτερα. Και Δ-Ε-Ν το κάνει! Μου παίρνει τίτλο, αλλά ΕΚΕΙ δεν πείθει... ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΠΟΝΤΑΙ, σύμφωνα με την ερυθρόλευκη ψυχή μου, γιατί καμιά πορεία, όσο καλή και να΄ναι, δεν τους πονάει τόσο πολύ όσο το ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΗΔΗΜΑ τους πάνω στο χόρτο. Δεν θα κοιτάς να γαμήσεις την Ευρωπαία ( ΑΝ μπορείς ) για λόγους οικονομικούς και μετά έρχεται το...ονόρε, ενώ εκείνη που πρέπει να ματώνεις πριν απ΄όλα στο γαμήσι - ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ - είναι η γειτόνισά σου... Πέτα ΠΡΩΤΑ τα μάτια έξω αυτηνής και ΥΣΤΕΡΑ πήγαινε για τα μεγαλεία της...Φραγκιάς. Νισάφι πια με την ΄΄ανωτερότητα΄΄ και την αφ΄υψηλού επίσημη αντιμετώπιση του λυσσασμένου αντιΟλυμπιακού μετώπου... Ο κόσμος των γαύρων ΘΕΛΕΙ - ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ σ΄όλα αυτά τα καρακώλια, που δεν περνάει μέρα, τί μέρα; ώρα, που να μην μας την ΄΄πέσουνε΄΄ ΠΟΥΣΤΙΚΑ. Όπως χτες στη ΔΙΚΗ και πρωϊνιάτικα με τα πρωτοσέλιδά τους... Με προσβάλλει πλέον ΠΟΛΥ αυτό το βιολί και μαζί μ΄εμένα, υπερσίγουρα, και ΟΛΟΥΣ τους γαύρους του ντουνιά... Εντάξει σήμερα. Ας τα δώσουν όλα - χωρίς τις γνωστές μαλακίες τους - κι ας γίνει ό,τι γίνει... Αλλά την Κυριακή το βράδυ ρε πούστη μου, θέλω την Τούμπα κι όλη την...συμπρωτεύουσα να μην μπορεί ούτε να κλάσει απ΄τον πόνο! Άει σιχτίρ πια...

Τα υπόλοιπα, τα δικαστικά, θα περιμένω να τα΄δω...

Εικόνα vagio

Συμφωνώ 1000% μαζί σου Απόστολε. Λες και το να παίξεις 4 δυνατά ματς το χρόνο, θα σε εμποδίσει να βγεις τρίτος στον όμιλο.. Τρίχες. Είναι απλά θέμα αντιμετώπισης από τους παίκτες.

Εικόνα CVRED

Το δικαστικό συμβούλιο δεν μπορεί να περάσει τέτοιο, ανύπαρκτο, κατηγορητήριο. Κάτι μήνες ζωής έχουν όλοι αυτοι.