ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3



Το Νοέμβριο του 1965, ο Θρύλος επισκέφθηκε το Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, στα πλαίσια του Kυπέλλου Κυπελλούχων της σεζόν 1965-66. Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του ''ΦΩΤΟΣ'', μετά την ήττα μας με σκορ 4-0.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-11-1965
 

 
''Τιτάνειος αγώνας'' από την ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ, αλλά ήττα με 4-0. Θυμάμαι τον παππού μου να μου λέει, όταν ήμουν πιτσιρικάς, για το πώς είχαν φύγει γαύροι από το σύνδεσμο στον Πειραιά, για να πάνε αεροδρόμιο να υποδεχθούν τους ''θριαμβευτές'' παίκτες μας. Το να φας 4 γκολ τότε από τους ''άπιαστους'' Άγγλους, ήταν κατόρθωμα. Τότε, 50 χρόνια πριν. Σήμερα
 

 
Μας αξίωσε ο Θεός να το ζήσουμε κι αυτό. Μια ομάδα άριστα στημένη από το Μάρκο Σίλβα, με προσοχή στα μαρκαρίσματα στα πλάγια (αφού μια-δυο φορές να δεις την Άρσεναλ, καταλαβαίνεις πως ΜΟΝΟ από τα άκρα αναπτύσσεται), με πολλά τρικ δουλεμένα στην προπόνηση (όπως το πρώτο μας γκολ), αλλά και με ορισμένους παίκτες μας να κάνουν πραγματικά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ματς.
 
- Πρώτος και καλύτερος, ο Κασάμι. Ένας παίκτης που αν αποφασίσει να αδειάσει το ΓΑΜΗΜΕΝΟ κεφάλι του από τη μαλακία που τον δέρνει, θα κάνει μεγάλη καριέρα σε ομάδες επιπέδου Μπαρτσελόνα-Ρεάλ-Μπάγερν. Κυριολεκτικά κατάπιε όλα τα κεντρικά χαφ της Άρσεναλ, δεν έχασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχία (ρε ούτε μία...) ψηλά ή χαμηλά, ενώ υποχρέωσε τον παικταρά Αλέξις Σάντσες να σταματά να συγκλίνει, για να μην πέφτει πάνω του. Τέτοιο ''γεμάτο'' από προσόντα κεντρικό χαφ, άλλη μία φορά έχουμε δει στα μέρη μας. Το Γιάγια Τουρέ. Την κατάληξή του την ξέρουμε όλοι.
 
- Ένας Καμπιάσο ο οποίος θύμισε τον περυσινό Καμπιάσο της Λέστερ. Πάντοτε στο κατάλληλο σημείο, να ντουμπλάρει εκεί που πρέπει, να δώσει βοήθειες στα στόπερ μας όποτε πρέπει, να βγει πρώτος στην μπάλα, να πάρει την μπάλα και να την στείλει στο διάολο όταν έβλεπε ότι κολλάει επικίνδυνα γύρω από την περιοχή μας, αλλά και να την μοιράσει σωστά μπροστά, όπως έκανε στο τρίτο μας γκολ. Και φυσικά δεν περιμένουμε να δούμε τον Καμπιάσο της Ίντερ. Αν υπήρχε περίπτωση να ξαναπιάσει τέτοια επίπεδα απόδοσης, δεν θα το σκεφτόταν καν να εμφανιστεί στα μέρη μας. Ακόμη και ο περυσινός Καμπιάσο όμως είναι υπερπολύτιμος και κάνει τη διαφορά στον Θρύλο. Έτσι όπως βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, δικαιούμαστε να πούμε ότι σε ένα μήνα από τώρα θα πετάει.
 
- Σιόβας-Μποτία που δεν εκτέθηκαν ΠΟΤΕ κι από κανέναν επιθετικό της Άρσεναλ. Σε πείσμα όσων προεξοφλούσαν ''δράματα σε ανοιχτό γήπεδο'', για μία ακόμη φορά οι δύο στόπερ μας απέδειξαν πως είναι πολύ σταθεροί, έχουν πολύ καλές τοποθετήσεις και στέκονται άνετα στο υψηλό επίπεδο. Ναι, υστερούν σε ταχύτητα, αλλά στο Champions League αυτό δεν φαίνεται.
 
- Τα ακραία μας μπακ ''κράτησαν'' στις επελάσεις από το πλάι όλων των παικτών της Άρσεναλ. Κι αν για τον Ομάρ ήταν η θέση του, ο Σαλίνο έπρεπε με ανάποδο πόδι να προσέχει τον Μπεγιερίν, τον Τσάμπερλεϊν, ακόμη και τον Καθόρλα και το Ράμσει που έβγαιναν από εκεί. Ζήτημα είναι να ''τρυπήθηκαν'' δυο φορές στο ''ένας με έναν'', ενώ φάγανε το πολύ 3 μπαλιές στην πλάτη τους σε όλο το ματς. Ο Ομάρ ειδικά ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα, παρουσιάζοντάς μας αμυντικές ικανότητες που δεν μας είχε δείξει ως τώρα. Η σωτήρια επέμβασή του με κεφαλιά πριν την γραμμή του τέρματος, ήταν ''όλα τα λεφτά''.
 
- Πάρντο και Σεμπά δώσανε πάρα πολλές βοήθειες στους ακραίους μπακ πίσω τους, ήταν συγκεντρωμένοι όσο αγωνίστηκαν στο πλάνο του προπονητή τους, κουβάλησαν σωστά όταν έπρεπε την μπάλα και επιβραβεύτηκαν με την γκολάρα του ο πρώτος, αλλά και με τη φοβερή ντρίμπλα που προετοίμασε το νικητήριό μας γκολ ο δεύτερος. Μοιάζουν εξτρέμ με πολλά προσόντα στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ έχουν δυνάμεις για να ανταποκριθούν σε αθλητικό παιχνίδι ακόμη και στο Emirates.
 
- Ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Κουβάλαγε κάθετα όταν έπρεπε την μπάλα, μοίραζε ωραία το παιχνίδι στο πλάι, ενώ έβαλε και το γκολ (έστω κι αν ήταν τυχερός με το λάθος του Οσπίνα) από κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αρκετά, αλλά ήταν λογικό, αφού η Άρσεναλ πίεζε σαν δαιμονισμένη και οι δυνάμεις τον εγκατέλειπαν. Η σημερινή του εμφάνιση πάντως μας ''λέει'' για μία ακόμη φορά πως κάθε άλλο παρά ''συμπλήρωμα του Τσόρι'' είναι. Έχει όλα τα φόντα να παίξει μεγάλη μπάλα στον Θρύλο.
 
- Για το Ρομπέρτο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Top class, τερματοφύλακας 2-3 επίπεδα πάνω από τον Οσπίνα π.χ., που είχε σήμερα η Άρσεναλ.
 
- Ο Ιντέγιε έδωσε μάχες, έκανε σωστές κινήσεις στο χώρο και βοηθούσε στο να μένουν τα στόπερ και ο Κοκλέν της Άρσεναλ αρκετά πίσω. Για μία ακόμη φορά όμως, έμοιαζε ακίνδυνος μπροστά. Αντίθετα, ο Φινμπόγκασον μπορεί να μην συμμετείχε στο ματς, αλλά τελείωσε υποδειγματικά ως μεγάλο φορ την πάσα που πήρε στο τρίτο γκολ.
 

 
Οι δυο τους, Φινμπόγκασον-Ιντέγιε, μοιάζουν ικανοί να συγκροτήσουν ένα αχτύπητο επιθετικό δίδυμο. Στο λίγο που αγωνίστηκε, ο Ερνάνι έμοιαζε και πάλι μια ταχύτητα πιο γρήγορος από τους συμπαίκτες του στο χορτάρι, αλλά τακτικά ήταν απείθαρχος. Φαίνεται να έχει πρόβλημα νοοτροπίας και όχι προσόντων. Συγχαρητήρια και στον Πραξιτέλη Βούρο για τη συμμετοχή του στο ματς.
 
Τα περισσότερα μπράβο φυσικά πάνε στον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας, το Μάρκο Σίλβα. Έστησε πολύ καλά την ομάδα, έδειξε και πάλι ότι δουλεύει πολύ στο μυαλό του το κομμάτι της τακτικής ανά παιχνίδι και παρουσίασε μια ομάδα με φρεσκάδα ακόμη και μέσα στο Emirates. Οι βοήθειες των μέσων στους αμυντικούς ήταν αυτές που έπρεπε, την κατάλληλη στιγμή, σημάδι πως έπεσε δουλειά στην προπόνηση στις τοποθετήσεις και στα ντουμπλαρίσματα. Η δουλειά του Σίλβα ήταν πολύ δυσκολότερη του αναμενομένου, αφού σήμερα για διαφόρους λόγους
 
ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ-ΜΑΝΙΑΤΗ-ΤΣΟΡΙ.
 
Αυτοί οι 3, αν ήταν υγιείς και διαθέσιμοι, εύκολα θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει βασικοί και να αποτελούν την τριάδα των χαφ άξονα. Το να στήνεις ομάδα που ''τσουλάει το τόπι'' μέσα σε 3 μήνες, με τόσους νέους παίκτες, η οποία μάλιστα ''ρολάρει'' μέσα στην έδρα της Άρσεναλ και βάζει κάτω και τις απουσίες της, πετυχαίνοντας μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη, δεν είναι απλώς μεγάλη δουλειά. Είναι παράσημο. Ακόμη όμως ΔΕΝ θα βιαστούμε να εκφέρουμε οριστική άποψη για το αν είναι ''προπονηταράς''. Πρέπει να κριθεί σε πολλές ''περίεργες'' καταστάσεις που θα συναντήσει μέσα στην χρονιά και όχι μόνο στο κομμάτι της προετοιμασίας του εκάστοτε ''επόμενου ματς''. Το ότι δουλεύει όμως μεθοδικά, είναι εμφανέστατο.
 
Συνεχίζουμε με την προσοχή μας στραμμένη στο ματς της Τούμπας την Κυριακή. Αναμένουμε με αγωνία το τι θα σκαρφιστεί πλέον το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο για να πείσει τα αμνοερίφια που έχουν προσδεθεί πάνω του για το ότι
 
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ EMIRATES, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΚΟΥΡΑ.
 
Είναι δύσκολη η δουλειά των Παπαθεοδώρου-Θωμαίδη-Ασβεστά-Κόλκα-Κετσετζόγλου-Βασιλαρά, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν θα μας απογοητεύσουν. Προς όλους αυτούς, προς όλους όσοι στήθηκαν σήμερα στην τηλεόραση περιμένοντας ''πεντάρα της Άρσεναλ και ξεφτίλα του γαύρου'' και τώρα έχουν εξαφανιστεί (σηκώστε κάνα τηλέφωνο ρε, να δούμε αν ζείτε...) και προς τους ''δικούς μας'' βαζελόγαυρους που ακόμη και τώρα ''ζορίζονται'' να πουν κάτι καλό για την ομάδα, επειδή έχουν ψυχολογικά, η απάντησή μας είναι αυτή.
 

 

 
Υ.Γ. 1 Παιδόφιλε πρώην καταζητούμενε από την INTERPOL καναλάρχη, τι έγινε ρε, παίζει τελικά Champions League ο γαύρος;
 
Υ.Γ. 2 Όχι ότι μας ''καίει'', απλώς επειδή κάποιοι μας το ζητήσατε, το στοπ-καρέ που αποδεικνύει ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μπάλα πέρασε την γραμμή στο δεύτερο γκολ μας σήμερα.
 

 
Υ.Γ. 3 Επίσης δεν είναι της στιγμής, αλλά επειδή πρώτα και πάνω από όλα είναι το ίδιο το άθλημα (το όποιο άθλημα), είναι πραγματικά αστείο το πώς βρίσκει μεροκάματο στο συγκεκριμένο πάγκο ο κύριος Βενγκέρ. Ασελγεί στο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια με την εμμονή του να παίζει ΜΟΝΟ από τα πλάγια, καταστρέφοντας καριέρες παικταράδων που περνάνε από τα χέρια του. Ο Καθόρλα πήγε ως το καλύτερο χαφ της Primera εκεί και μοιάζει ρολίστας. Ο Οζίλ ήταν το καλύτερο κεντρικό χαφ του κόσμου πριν πάει εκεί (ο Κριστιάνο μανούριαζε με τη διοίκηση τη Ρεάλ, που τον άφησε να φύγει) και βολοδέρνει δίχως ρόλο πάνω στο χορτάρι. Ακόμη και ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Αλέξις Σάντσες δεν μπορεί να βρει χώρο να κάνει αυτά που μπορεί. Ο Ράμσει μπήκε αλλαγή κι αντί να πέφτει πάνω στον 34άχρονο κουρασμένο από το συνεχές τρέξιμο Καμπιάσο, έβγαινε στο πλάι να στήσει υπεραριθμίες με τον Μπεγιερίν ή το Γουόλκοτ, που τραβιότανε εκεί. Όλοι αυτοί κάθονται και περιμένουν να ανέβουν από πίσω ο Γκιμπς με τον Μπεγιερίν, για να σεντράρουν και να βγει φάση. Έτσι αναπτύσσεται η Άρσεναλ. Να μην σου τύχει, που λένε...
 
Υ.Γ. 4 Πες τα πρόεδρε...
 
Πείτε τα κι εσείς ρε ΜΑΓΚΕΣ...
 
Υ.Γ. 5 Ένα μελανό σημείο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε τέτοια ματς. Τρώμε φάσεις στην κόντρα, έπειτα από δικά μας κόρνερ. Με μια απλή εντολή για ''έξυπνα φάουλ'' ή με εκτελέσεις του κόρνερ με πάσα κι όχι απ'ευθείας, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Αυτό να μην είχαμε και σήμερα θα πιάναμε το τέλειο παιχνίδι...

Σχόλια

Εικόνα SAINARK

Θα εχουμε και αλλες μεγαλες βραδιες στην ευρωπη..υπομονη και πιστη στην ομαδα.ΥΓ.Την Κυριακη εχουμε πολεμο.Μαγκες παικτες του ολυμπιακου μην μασησετε ουτε ενα δευτερολεπτο.Πολλοι(ιδιως οι καινουργιοι) θα καταλαβετε οτι στο μπουρδελο τους δεν θελουν να παιχθει μπαλλα.Στα αρχιδια σας.Καντα τα πουτανα ολα αν προκληθητε.Ξυλο,μπουνιες γονατιες,ροχαλες σε καθε πουστη παοκτζη.ολοι μαζι μια γροθια και καροτσακι σε καθε προκληση σε συμπαικτη σας απο αντιπαλο παικτη η τσογλανο οπαδο.Αφηστε κατα μερος το φερ πλαι και τον επαγγελματισμο.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ.GATE 7

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι διαφορετική από όλες τις νίκες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Συντελέστηκε απέναντι σε μία ομάδα μεγαθήριο, έγινε με άψογη τακτική που δεν ήταν αποτέλεσμα ταμπουριού, έγινε ακόμα κι αν ισοφαριστήκαμε δύο φορές, ήρθε με νικητήριο γκολ στο 66' και όχι στο 90+, που σημαίνει ότι η Άρσεναλ είχε χρόνο να αντιδράσει. Και μιλάμε για δεύτερη αγωνιστική, όταν έχει προηγηθεί, μάλιστα, και η ήττα της Άρσεναλ στο Ζάγκρεμπ. Η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού και γενικότερα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, όχι ίσως από άποψη σημαντικότητας, αλλά από άποψη δυσκολίας. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και να συμπληρώσω και κάτι. Ο Φορτούνης ΗΔΗ παίζει εξαιρετικά και είναι μεγάλος παίχτης. Μένει μόνο να αποδειχθεί συνεπής σε βάθος χρόνου. Και καθησυχαστικό είναι το γεγονός ότι φαίνεται να τον απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο... Δεν έχει καμιά τάση στην Ψαρού ή σε καμιά ξεκωλιάρα τραγουδίστρια 45άρα... Το μυαλό στο ποδόσφαιρο και μόνο.

Οι κινήσεις που κάνει με το σώμα είναι πρωτόγνωρες για Έλληνα ποδοσφαιριστή (τουλάχιστον όσο παρακολουθώ εγώ). Ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο, λίγοι τις έχουν. Πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό και πόδια που ακολουθούν αυτό το μυαλό. Αν δουλέψει και βελτιωθεί και σε φυσική κατάσταση (όχι ότι είναι αργός ή δεν έχει αντοχές, απλώς βλέπεις ότι ο Τσάμπερλεϊν π.χ. έχει απίστευτα σωματικά προσόντα, όπως και όλοι οι μεγάλοι παίχτες στις μεγάλες ομάδες), θα παίξει στο ΤΟΡ επίπεδο παγκοσμίως. Και μην ξεχνάμε ότι είναι προσωπική επιλογή του Βαγγέλα, ο οποίος ξέρει από τόπι...

Εικόνα Pr0pheT7

Κοίτα να δεις που και ο μεγάλος μας αντίπαλος, κάτι έχει να πει για την αγαπημένη μας Αντωνία...

http://untold-arsenal.com/archives/13181

δεν το πίστευαν τα μάτια μου!!!!

Εικόνα red7neck

Ήταν το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διπλό στην ιστορία του δαφνοστεφανωμένου...Σήμερα στη δουλειά παίζει να το είδα και 100 φορές και ακόμη δεν το χορτάσει! Μας έκανες περήφανους Ολυμπιακέ μου!

Το δίδυμο του "Brokeback Mountain" έλεγε σήμερα στον greenfm

- Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας του. Μην μπερδεύουν κάποιοι όμως την εγκληματική οργάνωση με το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού, είπε ο Αρούλης
- Ο Ολυμπιακός χθες ήταν εντυπωσιακός, άξιζε το διπλό και ήταν η καλύτερη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση. Και μην συγκρίνεται ορισμένοι τον αγωνιστικό Ολυμπιακό με τον διοικητικό! Τάδε έφη ο Φαπαθεοδώρου.

Πόσο σας πόνεσε ρε πουταναριά αυτή η νίκη?

ΥΓ1: Την Κυριακή έχουμε πόλεμο! Πάμε να πάρουμε την Τούμπα την χιλιογαμημένη!
ΥΓ2: Βαγγέλη μην σταματάς να τους πηδάς, συνέχισε να τους ξεβρακώνεις!

Με εκτίμηση,

Εγκληματική Οργάνωση Πειραιά

Εικόνα KCS

Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους τους συντελεστές της χθεσινής ΝΙΚΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ !

ΕΥΓΕ στον προπονητή μας στους άξιους παίχτες μας και στον Πρόεδρό μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !!!

Εικόνα MIKE.A

Μια χαρα επαιξε η ομαδα μεσα στην εδρα μιας απο τις 3-4 αυτην την στιγμη καλυτερες ομαδες της Αγγλιας, και μια απο τις 10-12 καλυτερες της Ευρωπης! Και εχεις τους αντιολυμπιακους να μιλανε για τυχη και 2 αυτογκολ!
Οταν βεβαια χανωμε στην Ανορθωση 3-0 με αυτογκολ του Τορο και το τριτο με κοντρα οπως του Παρντο χθες, τοτε ολα καλα και ωραια! Οταν περσυ στην Ντρινπρο κοντρα στην ροη του αγωνα φαγαμε το τυχερο γκολ που χτυπησε η μπαλα στον κωλο του Σαντανα παιρνωντας εκεινο το παραξενο φαλτσο, και επειτα το αυτογκολ απο Μανιατη - Σιοβα τοτε ο "αχρηστος" Ολυμπιακος εφαγε δυο γκολαρες απο τους Ουκρανους! Οταν τρωμε γκολ καραμπολα μπιλιαρδου περσυ με την Γιουβεντους, η φετος αυτο το πρωτο με την Μπαγερν! Και τοοοσα αλλα στο παρελθον που τα εχωμε πει εδω μεσα! Περιμενανε πενταρα ολοι οι αντιολυμπιακοι αλλα απο χθες τα εχουν βαψει μαυρα!
Αυτος ο πουστης ο Καστρινακης που δουλευει στην SUN και βγαζει αυτα τα αρθρα για τον Μαρινακη και ΟΣΦΠ λετε εκτος απο αντιολυμπιακος να ειναι και Αρσεναλ;

Εικόνα Pr0pheT7

φίλε, όπως έγραψα και πιο πριν, η Αντωνία είναι γενικά στο χώσιμο... λεκτικό πάντα...

http://untold-arsenal.com/archives/13181

Εικόνα jdancer7

Σε ότι αφορά την φάση του γκολ από το κόρνερ, εάν παρατηρήσετε τον επόπτη που έχει ευθύνη στην γραμμή του άουτ όταν έσκασε η μπάλα δεν κινήθηκε να υποδείξει γκολ γιατί η μπάλα είχε περάσει 99% την γραμμή. Μόλις η μπάλα σηκώθηκε από το έδαφος και επειδή είχε φάλτσα προς τα μέσα βρισκόμενη στον αέρα πήρε και το υπόλοιπο 1% και τότε ήταν που 100% πέρασε τη γραμμή. Στην ενδοσυνεννόηση με τον διαιτητή κατοχυρώθηκε πια το γκολ γι' αυτό και η καθυστέρηση στην φάση.

Βέβαια θα μου πεις, λεπτομέρειες και ψείρισμα της μαϊμούς ή μπορεί να ψάχνεις να πιαστείς από κάτι για να αντιπαρέλθεις τις μουρμούρες και τα πουστροκλάψες των αλλόθρησκων αλλά, δυστυχώς για εκείνους, επόπτης τελικής γραμμής και διαιτητής έκαναν το σωστό, το δίκαιο και το αληθινό και μπράβο τους γιατί άνετα και χωρίς καμία τύψη ή ενοχή μπορούσαν να το "πνίξουν" και να μην ασχοληθεί και κανείς κιόλας.

Υ.Γ. ήρθε η ώρα και η στιγμή που δικαιωθήκαμε για τη φάση του Οκκά με την Μονακό τότε που η μπάλα ήταν πολύ πιο καθαρό ότι είχε περάσει τη γραμμή.

Εικόνα john

Γνώμη μου πως και τα 2 γκολ (Οκκα,Φορτούνη) ειναι πεντακάθαρα και ολη η μπάλα εχει περασει μεσα απο τη γραμμή. Καλα μη πιάσουμε τη σεζον 2004-2005 ο τρόπος με τον οποίο μέναμε εκτος δεν χωνεύεται ακόμα και τωρα που εχουν περασει 10 ολόκληρα χρονια . Απο εκει και πέρα ειναι τόσες οι διαιτητικές αδικίες εναντίον μας στην Ευρώπη , που αν τις πιάσουμε φτιάχνουμε άνετα βιντεο 20 λεπτών . Είχαν ανεβάσει τα παιδια του site ενα τέτοιο βιντεο αλλα οι μασόνοι της ΟΥΕΦΑ το διέγραψαν απο το YouTube

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Romain

Γιαυτό χρειάζονται χρυσά ρολόγια. Κάτι έχουν και πάνε με τις καλές διαιτησιες.

Εικόνα Romain

Γιατί να μην ήτανε το ματς με Μπάγερν όπως με Arsenal? Παίξαμε πολύ καλά, ο Σιλβα είχε στήσει εξαιρετικά την ομάδα, και η ατυχία στο πρώτο γκολ, η αστοχια του Σαλινο, λίγο και η αυστηροτητα του διαιτητή στη γηπεδουχο (μόνο) ομάδα, αν και είμαστε 0-1 μέχρι το 87' χάσαμε.

Στο Emirates, δεν είμασταν τυχεροί ούτε όμως και ατυχοι. Το πρώτο γκολ της Arsenal είναι. Όπως πέφτει η μπάλα στα απλωμενα πόδια του Ρομπέρτο και γυρίζει προς τα μέσα. Λίγο μας χαμογέλασε και μας όταν η μπάλα πέρασε τη γραμμή από το κόρνερ του Φορτουνη. Η διαιτησία όμως ήταν καλή χωρίς να ευνοησει κάποια από τις δύο ομάδες.

Συμπεράσματα :

1. Τεράστια απάντηση στο ΓΉΠΕΔΟ.

2. Νέος σπουδαίος προπονητής. Και σε Ελλάδα και με Bayern και Arsenal.

3. Έπιασαν τόπο οι πολλές και ακριβές μεταγραφές. Με Μιλι-Τσορι-Μανιατης, Νταμπλ Κόστα εκτός.

Το άρθρο του Σάββα τα λέει ΟΛΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ!!!

Ο Πρόεδρος μαζί με τον Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να κληθούν από τον ανακριτή να καταθέσουν πως κέρδισαν στο Emirates την ομάδα της Arsenal.

Θα πρέπει να δει τα φάουλ τις κάρτες τα γκολ και να μελετήσει προσεκτικά το video. Πόσα φάουλ έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο? Ένα ή τρία? ( δεν θυμάμαι) Θα πρέπει όμως να τα εξετάσει μαζί με τις δηλώσει Θεοδωρίδη την στιγμή πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μαρινάκης θα πρέπει να κατηγορηθεί γιατί έστησε το ματς με κάποιον (άγνωστο) από την Arsenal σε κάποια (άγνωστη) μέρα και σε κάποιο (άγνωστο) τόπο συνάντησης. Αυτά αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, του κυρίου Ανδρεαδη, και παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες που αποδεικνύουν , οπως και στην περίπτωση της Βέροιας, οτι ο αγώνας είχε συμφωνηθεί προηγουμένως απο τους δυο προέδρους.

Υ. Γ.1. Αναζητείται ο υφυπουργος Αθλητισμού και θρησκευμάτων.

Υ. Γ. 2. Κύριε ΚΟΝΤΟΝΗ ήρθε η ώρα να αποφασίσεις και να βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο. Τωρα ειναι που πρεπει να αποκλείσεις τις ελληνικές ομαδες απο το. Champion's League.

Εικόνα Romain

Ντα Κόστα αντί... Νταμπλ. Σορι.

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα συμφωνώ σε όλα.Δε μπορώ να γράψω τίποτα άλλο καθώς δεν έχω συνέλθει ακόμα από τη χθεσινή έκσταση!!!!!
Ένα μόνο θα πω...

Ο
Λ
Υ
Μ
Π
Ι
Α
Κ
Ο
Σ

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΧΤΕΣ - ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΒΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ! Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΑΜ ΣΤΕΛΕΧΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ, ΕΥΡΩΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!! Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΟ!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΙΗΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ: ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ: ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!!!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!

Εικόνα el trick

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΘΡΥΛΑΡΑ 2-3
Το σίγουρο είναι ότι η Αρσεναλ έχει παιχταράδες.
Έχει και μεγάλη ομάδα. Απλά υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο τρόπος που παίζει η Αρσεναλ είναι αυτός που είναι. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Η νίκη μας όμως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιατί επιτεύχθηκε σε χώρα που δύσκολα παίρνεις διπλό, σε έδρα που δύσκολα παίρνεις βαθμό και ενάντια σε παίκτες που κοστολογούνται πολλαπλάσια από τους δικούς μας.
Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει.
Πρέπει γιατί , αφού είναι δημόσιος οργανισμός και υποτίθεται ότι οι προσλήψεις στο προσωπικό της γίνονται με αντικειμενικά κριτήρια, άρα θα έπρεπε η σύνθεση του προσωπικού της ως προς τα οπαδικά να είναι ευθέως ανάλογος με τα οπαδικά αισθήματα του συνόλου του πληθυσμού της χώρας. Άρα θα έπρεπε οι μισοί ρεπόρτερ και οι μισοί σχολιαστές να είναι οπαδοί του θρύλου. Εκεί όμως δεν βρίσκεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Αυτό πλέον δεν υπακούει σε κανένα στατιστικό κανόνα ούτε εξαίρεση και εμπίπτει μόνο στο πλαίσιο της ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ κατάστασης.

Εικόνα jdancer7

Ένα σκηνικό θα περιγράψω μόνο για να καταλάβετε πως ένοιωσα χτες βράδυ... Είχα πάει για φαγητό έξω με φίλη σε ένα εστιατόριο στο Γαλάτσι χωρίς να ξέρω ότι τελικά θα έβλεπα το παιχνίδι. Έτυχε δίπλα στο εστιατόριο να έχει καφετέρια με τηλεόραση. Κάτσαμε λοιπόν σε ένα τραπέζι στο πλάϊ της TV.

Μια χαρά όλα καλά και ήρεμα. Η παρέα μου και το περιβάλλον δεν ήταν πρόσφορα για ποδοσφαιρική συζήτηση και απλά έριχνα κλεφτές ματιές..... Στο πρώτο γκολ όλα καλά και χαλαρά. Χαρά και ικανοποίηση...στο δεύτερο γκολ επίσης καθώς και από όλους τους Ολυμπιακούς που παρακολουθούσαν.... κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν άρχισα να ακούω από πίσω έναν τύπο να σχολιάζει το παιχνίδι... στο δεύτερο γκολ επειδή καθόταν με μια κοπέλα μαζί, της έκανε ταχύρυθμα μαθήματα ποδοσφαίρου ο μέγας γνώστης-μύστης της στρογγυλής θεάς ότι η μπάλα πρέπει να περάσει ολόκληρη τη γραμμή και αυτός φυσικά "είδε" ότι δεν πέρασε γιατί τον έτσουξε ο Φορτούναρος....μέχρι την ισοφάριση οι της Άρσεναλ δεν ήταν και "τόσο καλοί"... σιγά την ομάδα που κερδίζει ο Ολυμπιακός δηλαδή... ένα πράγμα όπως η Ατλέτικο Κερατσινίου ένα πράμα.... όταν λοιπόν άρχισε να πιέζει η Άρσεναλ και έχασε τη διπλή ευκαιρία άλλαξε το τροπάρι γιατί αναθάρρησε το πουστράκι....."κοίτα πως αναπτύσσονται.. δύο επίπεδα πάνω είναι.... άλλη κλάση... δεν μπορούν (οι παίκτες του Ολυμπιακού)να ακολουθήσουν τέτοιο ρυθμό, τέτοιους παίκτες.... στη φάση που ο Γουόλκοτ έκανε αυτό το σλάλομ και δεν τον μάρκαραν δυνατά οι 3-4 παίκτες δίπλα του (φοβούμενοι το πέναλτι καθώς είχε μπει στην περιοχή) χαχαχα άρχισε τα γελάκια και την ειρωνεία.... στο γκολ του Σάντσεζ χαράααααα η κούλα!! Δικαιώθηκε που η "ομάδα του" κατάφερε να σκοράρει (γιατί για αεκτζή τον έκοψα έτσι μουλωχτά και πουτανίστικα που εκφραζόταν και τον τόνο της φωνής του)... τώρα τελείωσε (ο Ολυμπιακός).....

Έκανα προσπάθεια να μην δίνω σημασία σε ότι άκουγα, γιατί παίρνω και εύκολα φωτιά και θα γινόταν καυγάς από το πουθενά....Είχα αρχίσει να φορτώνω τόοοοσο μα τόσο πολύ.. Και ήρθε το γκολ του Φινμπόχωστον (όπως πολύ εύστοχα τον "βάφτισε" ένας σύγγαυρος!! ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΣΠΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΌ ΡΕΦΛΕΞ (πραγματικά προσπάθησα να κρατηθώ για να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις) ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΆΖΩ ΠΆΑΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ήθελα να του χώσω μπόλικα μπινελίκια αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου γιατί θα τον έκανα και "μάγκα" κιόλας(εάν δυνατόν να γίνει τέτοιος πούτανος μάγκας). Ο οποίος μουνόπανος εκείνη τη στιγμή είχε σκύψει, είχε κλείσει τα μάτια και κρατούσε το κεφάλι του από την απογοήτευση και τον πόνο τον απύθμενο!!!!

Οι σφυγμοί είχαν φτάσει τους 130! Έτσι και μου ζητούσε το λόγο θα γινόταν καυγάς!! Και μετά ξανάλλαξε το τροπάρι.... κοίτα πως παίζουν (οι της Άρσεναλ) .... μα δεν παίζουν άμυνα... γιατί δεν παίζουν άμυνα?.... με τρεις είναι στην άμυνα ο Βενγκέρ.. πως παίζει έτσι? Πολύ τυχερό και κωλόφαρδο γκολ....Ακόμα και η γκόμενα που ήταν μαζί του, η οποία με είδε στην κίνησή μου, άρχισε να του λέει "μα τι λες τώρα? Ελληνική ομάδα που παίζει με ξένη και κερδίζει είναι, ωραία φάση και το τρίτο γκολ.... Αλλά αυτός εκεί επέμενε στην μαλακία του!

Ευτυχώς έφυγα πριν τελειώσει το παιχνίδι γιατί είχα και μεγάλη υπερένταση.... Δεν θα το ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή!

ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!! ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ!! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΓΑΜΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ!! ΕΕΕΕΤΣΙ! ΔΙΠΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ είμαι της άποψης να πέφτει καμιά φάπα. Έστω ένας τραμπουκισμός. Παίρνει το μήνυμα ο άλλος και μετά πανηγυρίζει από μέσα του.

Εικόνα john

Η μεγαλύτερη νικη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη σε εκτος έδρας ματς. Μεγαλύτερη νικη για εμένα παραμένει η περυσινη κόντρα στην ατλετικο, και απο κοντά οι νίκες με Γιουβεντους και Λίβερπουλ ,Άγιαξ παλαιότερα. Η νικη επι της Λεβερκουζεν δυστυχώς αποδείχτηκε φωτοβολίδα.

Ο Μαρινακης εχει μεγαλώσει εντυπωσιακά τον σύλλογο. Πιστεύω πως ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας δεν θα περίμενε τόσες μαζεμένες ευρωπαϊκές και εγχώριες επιτυχίες σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα. Ειμαι σίγουρος πως η ιστορια θα τον ανταμείψει και η χολή που ρίχνεται κατα κόρον εναντίον του (ακόμα και απο Ολυμπιακούς) θα μετατραπεί σε λατρεία οταν κάποια στιγμή (νομοτελειακά)αποχωρήσει απο την προεδρία του Θρύλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΚΕΛΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΩ, ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. . Τα 2 δικέφαλα κοτόπουλα εχουν χορτάσει πήδημα. Ενδεχόμενη γκέλα την Κυριακή ειναι πολύ δυσκολο να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα. Και αυτός ειναι ο πρώτος στόχος της σεζον.Δεν ειμαστε σαν τα βαζελια και τα παοκια που περιμένουν τα παιχνίδια με τον ολυμπιακο για να σώσουν την χρονια τους. Εμάς μας νοιάζει το πρωτάθλημα.Εννοειται βέβαια πως αν συνοδευτεί με πουτσα στους αντι Ολυμπιακούς ειναι το ιδανικό σενάριο. Αλλα δεν μπορούμε να τα χουμε ολα στη ζωη..

Εικόνα CVRED

Τεράστια νίκη, μετά απο τεράστια εμφάνιση. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν τα μέγιστα, αλλά αυτός που πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του, ήταν ο Σίλβα.

Να σταθώ μόνο σ'αυτό που λές για Μιλι, Μανιάτη και Τσόρι Σάββα. Με βάση τις εμφανίσεις Κασάμι, Καμπιάσο και Φορτούνη, μέχρι στιγμής και τις αντίστοιχες εμφανίσεις Μιλι και Τσόρι (καθώς και τις περσινές του Μανιάτης), δε νομίζω να έπαιζαν βασικοί όπως λες. Δεν είναι μόνο ο σημερινός αγώνας. Είναι και οι αγώνες με ΠΑΣ, Ξάνθη, Μπάγερν. Ο Κασάμι αρχίζει και βγάζει την ποιότητα που είχε στη Φούλαμ (έστω και καθυστερημένα), ο Καμπιάσο είναι Καμπιάσο και ο Φορτούνης ναι μεν δεν είναι Τσόρι, αλλά τα χαρακτηριστικά του βοηθούν περισσότερο σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Απο εκεί και πέρα, ποιός Βενγκέρ; Ο άνθρωπος είναι ένας άριστος manager, που δεν έχει όμως, καμία σχέση με την προπονητική. Το οτι είναι 20 χρόνια σ'αυτη την ομάδα, είναι για ρεκόρ Guiness.

Εικόνα savvas gridlock

Ίσως να μην έπαιζαν βασικοί, εν δυνάμει όμως θα ήταν βασικοί και οι 3. Εγώ πιστεύω πως ο Μιλιβόγεβιτς και ο Τσόρι θα ξεκινούσαν σίγουρα, αν τους έβλεπε ετοιμοπόλεμους ο Σίλβα (και δίχως τιμωρίες).

Εικόνα ze ηλιας

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ

Εικόνα Son of Hoof

Αλλόθρησκοι αντιολυμπιακοί, τα μπράβο και τα συγχαρητήρια να τα πείτε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι στα σάιτ και στις μαλακίες που όλο το χρόνο βγάζετε χολή, να τα πείτε στον Μαρινάκη, στον Σίλβα και στα παιδιά που φοράνε την ερυθρόλευκη και κρατάνε την Ελλάδα ψηλά. Αν δε θέλετε να τα πείτε, ακόμα καλύτερα βάλτε τα στην κωλάρα σας. Δε δεχόμαστε συγχαρητήρια από ψεύτες. Ραντεβού την Κυριακή.

ΥΓ.Νομίζω πως είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση πλέον, οτι οι μπλε εμφανίσεις μας εκτός έδρας είναι γούρικες.

Εικόνα XGEORGE

Εάν ο προπονητής καταφέρει και περάσει την ίδια φιλοσοφία στους παίκτες και για την Τούμπα τότε θα έχει πολλούς, μα πολλούς πόντους κερδίσει στα μάτια μας....(όχι ότι τώρα υστερεί)......Μη ξεχνάμε ότι θα σκυλιάσουν να κερδίσουν την ομάδα που έριξε 3 στην Αρσεναλ μέσα στο σπίτι της......

Εικόνα dimhas

Μάγκες καλώς σας βρήκα, παρακολουθώ πολύ καιρό αλλα πρώτη φορά γράφω, για την ομαδάρα μας οτι και να ειπωθεί θα είναι λίγο. Θα ήθελα όμως να εστιάσω αλλου, στα μ@@νοπανα της ΕΤ3, απο τον μπουγατσοκέφαλο που φορούσε την μπλούζα της πελάτισσας δεν περίμενα κάτι διαφορετικό αλλα απο τους συντελεστές της εκπομπής και την διοίκηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης που την πληρώνουμε όλοι δεν μπορώ να το ανεχθώ. Εαν υπάρχει κάποιος γαύρος νομικός που θεωρεί οτι μπορούμε να το κυνηγήσουμε, έστω και για το γαμώτο, πολύ ευχαρίστως να συνδράμω.

Τελικά τρία πράγματα δεν μπορείς να αποφύγεις, τους φόρους , τον θάνατό και το γ@μήσι του Βαγγέλα.

Εικόνα Antreas7

Που να δεις και την Α(θ)λητική Κυριακή. Ρεπορτάζ Ολυμπιακού και στιγμυότυπα σκάρτο πεντάλεπτο και ρεπορτάζ για Βάζελο μισή ώρα τουλάχιστον. Λες και βλέπουμε ΣΚΑΙ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλωσορισες φιλε. και μαλιστα σε μεγαλη μερα για το ΘΡΥΛΟ!

Εικόνα Pipis

και μετά ΚΑΙ το χθεσινό...

O L Y M P I A C O S

...τονίζεται στο (MPI)

Υ.Γ. Ρούφα εσύ
http://www.sportdog.gr/ta-mesa-stin-pressa/article/306706/ebgalan-sxolia...

Εικόνα Chief Bromden

Τράβα να φας κανένα ρυζόγαλο ρε Παπαϊωάννου!
Κομπλεξικοί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα εκεί πάνω...
Άσπρισαν τα μαλλιά τους και ακόμα καρπαζιές μαζεύουν από τον Θρύλο!

Μια συμβουλή Λάκη, όταν φοράς τέτοιες νεανικές φανέλες να μην ξεχνάς το σουτιέν, εκτίθεσαι...

Εικόνα Ψηλός

"Σιγά, ρε κωλόγαβροι, πώς κάνετε έτσι, τα 2α είχε βάλει ο Βενγκέρ.... Έλα, κι αυτός τόσα χρόνια μαζί πέφτετε στο τσουλού, όλο και κάτι θα τού 'χει τάξει ο Μαρινάκης... Παράρτημα του Γάβρου η Άρσεναλ... Στην Τούμπα να σας δω... Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ... Άμα δεν κέρδιζε η Πανάθα τόσα χρόνια στην Ευρώπη, εσείς τώρα δε θα παίζατε πουθενά... Την Άρσεναλ Νεαπόλεως κερδίσατε... Να τα λέμε αντικειμενικά... Τι; Εγώ τι ομάδα είμαι; Κοίτα, αδερφέ (sic), εγώ από μικρός είχα κόλλημα με τα αουτσάιντερ, γι' αυτό μη σου φανεί περίεργο, αλλά έγινα Ντιναμό Ζάγκρεμπ..."
Ως και το γκαζζέττα λέει "μεγάλο διπλό στο Εμιρέιτς". Ως και το σπόρ ντιενέι έλεγε "μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού- Σιόβας: "ήμασταν τυχεροί, πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία"". Βέβαια, μετά το μετανιώσανε και τώρα γράφουνε κάτι ανόητα χιουμοράκια του πικραμένου ασήκωτου τσουτσουνιού, ότι ευτυχώς που ο Βενγκέρ δεν ήρθε στον Ολυμπιακό... Ως και ο Γκόντζος μας παραδέχτηκε, κι ας μην το αντέχει... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. Και θέλω και να τα λένε έτσι, με μισή καρδιά, με μισό στόμα, να τα ψελλίζουν, μετά να το μετανιώνουνε και να το παίρνουνε πίσω και να μην ξέρουνε τι θέλουνε, σα μυξοπαρθένες και σα σιγανά ποταμάκια που είναι. Αλλά πολύ ασχοληθήκαμε με δαύτους.
"Ολυμπιακέ, ποτέ σου δε θα σβήσεις
κι όσοι σε μισούν να τους συγχωρήσεις.
Απ' τη ζήλια τους φωνάζουν και πονάνε
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ..."
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Δύσκολες γκόμενες οι Εγγλέζες (όταν είναι ξεμέθυστες, εννοείται...), αλλά τελικά κάθονται...

Εικόνα Ze Elias

ΘΡΥΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Καμπιάσο απίστευτη ποιότητα. Πρέπει να νιώθουμε υπερτυχεροΊ που τον απολαμβάνουμε ακόμα και στα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Επίσης το ματς που κάνει ο Φορτούνης στο Α ημίχρονο είναι απλά συγκλονιστικό. Πολλά μπράβο και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που διέψευσαν τις γνωστές κασσάνδρες και φυσικά στον πρωτεργάτη της επιτυχίας Κόουτς Σίλβα. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Εικόνα jorge rojo

Φοβερή αυταπάρνηση, πίστη γιά τη νίκη, ομαδική δουλειά και συνεχής αλληλοκάλυψη. Και το κυριότερο φαίνεται ότι καινούργιοι παίκτες και προπονητής, μπαίνουν στο πνεύμα του τι σημαίνει αυτή η φανέλα και αυτός ο σύλλογος. Και γιά να μην ξεχνιόμαστε είχαμε και πολύ σημαντικές απουσίες 3-4 ίσως και παραπάνω βασικότατων παικτών, ιδιαίτερα στα χαφ. Η νίκη αυτή ήρθε παλικαρίσια με 3 γκολ μέσα στο Λονδίνο και με συνεχείς απαντήσεις στα γκολ της Αρσεναλ και το γεγονός αυτό εχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι χτίζεται η αυτοπεποίθηση και η νοοτροπία νικητή, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει από τη φύση αυτού του συλλόγου. Θρύλε μας αρρώστησες πάλι χθες. Ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και στον ασύγκριτο κόσμο της.