ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ PART 2



Έχουμε δει το πρώτο μέρος, ώρα και για το δεύτερο.
 
Μόνο για τις εντυπώσεις (αλλά και για να μην φύγει ο Αναστασίου, αν χάσει στην Ξάνθη ή να μην κράξουν τους παίκτες) φαίνεται πως είναι η αναφορά του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμοτζόγλου, ο οποίος είναι και αθλητικός εισαγγελέας (δηλαδή εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός), με αφορμή τάχα τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
1)«Στην ΕΠΟ εξώθησαν σε παραίτηση τον Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το απερχόμενο μέλος της ΚΕΔ αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των ανωτέρων του σχετικά με τον ορισμό Βοσκάκη στην αναμέτρησή μας με τον Πανιώνιο (αντ' αυτού είχε τοποθετηθεί ο Παππάς)», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Η απάντηση από τον ίδιο τον Τσαχειλίδη:

 
Και το ερώτημα:

 
2)«Στη θέση του Τσαχειλίδη τοποθετήθηκε ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης ενώ προστέθηκε ο Δημήτρης Νταμπώσης με αρμοδιότητα να ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας. Ο μεν Σωμαρακάκης δεν έχει απολύτως καμία εμπειρία ούτε υπήρξε στην πρώτη γραμμή της διαιτησίας όσο ήταν στην ενεργό δράση. Ο δε Νταμπώσης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως παρατηρητής διαιτησίας, μη παραπέμποντας τους Καλόπουλο, Καλογερόπουλο για τα σοβαρά σφάλματά τους που καθόρισαν την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» το 2011 και το 2014 αντίστοιχα», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Γιατί δεν περιμένει να τους κρίνει ως παράγοντες διαιτησίας; Ο Σωμαρακάκης ανέλαβε τους ορισμούς των διαιτητών τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σε κανένα παιχνίδι δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και γενικά η διαιτησία δείχνει να πάει καλά. Δηλαδή οι παράγοντες της ΚΕΔ θα πρέπει να καταθέτουν πρώτα τα διαπιστευτήρια τους στον Παναθηναϊκό; Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ρωτά τις ομάδες ποιους θα βάλει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας;
3) «Παράλληλα, η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ποιος λησμονεί τις διαιτησίες του Βοσκάκη με αποκορύφωμα τα αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός έως ότου σκοράρουν το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι; Ποιος ξεχνάει τον Γιάχο στον τελικό Κυπέλλου του 2013 όταν δεν είδε τα προφανή, κρίνοντας το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός;», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.
Α)Στον Παναθηναϊκό είναι… προφήτες και προβλέπουν ότι θα αδικηθούν; Ομάδα που φωνάζει για τη διαιτησία πριν από αγώνες της, θέλει ή όχι να ευνοηθεί; Οι «πράσινοι» φοβούνται το ματς και φωνάζουν, επειδή αν χάσουν, ο Αλαφούζος θα αναγκαστεί να διώξει τον Αναστασίου και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους; Και με τον Δελφάκη τα έβαλαν ενώ ας μην ξεχνάμε μετά τη λήξη του ματς (1-0 τον Πλατανιά) οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟ κατά των παικτών και του Αναστασίου ήταν άνευ προηγουμένου.
Β)Ο Παναθηναϊκός έχει υπερπαρτηρητής διαιτησίας και ασχολείται με τα πάντα; Με ποιο δικαίωμα; Οι καθυστερήσεις στον αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, όπου αναφέρεται ο Παναθηναϊκός, ήταν απόλυτα σύμφωνες με τον κανονισμό. Ο ΠΑΟ νίκησε ή όχι με τον Βοσκάκη 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο τελευταίο παιχνίδι του Κρητικού στους «πράσινους»; Σε ποιο ματς τους αδίκησε ο Βοσκάκης; Εξι νίκες, δυο ισοπαλίες, μία ήττα είναι ο απολογισμός των«πρασίνων» με τον συγκεκριμένο ρέφερι. Ο στατιστικός απολογισμός της Ξάνθης; Εξι ήττες, μια ισοπαλία και μόλις μια νίκη.
Γ)Για τον Γιάχο: Τιμωρήθηκε ή όχι σκληρά εξαιτίας της απόδοσής του στον τελικό κυπέλλου; Δεν έδωσε ένα πέναλτι στο Μανιάτη, το οποίο δεν το είδε αφού μετά το ματς ζήτησε όχι μια, αλλά αρκετές φορές, συγγνώμη από τον Αστέρα.
 
Εγκληματική οργάνωση μόνο στα όνειρά τους…
 
Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο...
 
Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3
 
Θυμίζουμε κι αυτό, από το site sport-fm.gr, που ανήκει στον Ιωάννη Αλαφούζο.
 
Η απόφαση της ΕΠΟ να επιλέξει τον Πειραιώτη Γιάννη Τσαχειλίδη ως «αντι-Ζωγράφο» (δηλαδή στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών στο πρωτάθλημα της Super League), καθώς και του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη ως μέλος της Επιτροπής, προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πιθανόν αυτή η δυσαρέσκεια να εκφραστεί τις επόμενες ώρες και με επίσημο τρόπο.
Στο ίδιο πλαίσιο, φαίνεται να κινείται και ο ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάποια αντίδραση εκ μέρους της ΠΑΕ.
Πράσινοι και Κιτρινόμαυροι θεωρούν πως «τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά από την ΕΠΟ ανήκουν στο σύστημα που έφερε το ποδόσφαιρο στο σημερινό του κατάντημα, καθώς διετέλεσαν και στο παρελθόν μέλη της ΚΕΔ, χωρίς να προφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε, για ποιο λόγο είχαν αντικατασταθεί πέρσι το καλοκαίρι;», ήταν το κεντρικό νόημα των τοποθετήσεων υψηλόβαθμων στελεχών των δύο ΠΑΕ.
Η ΕΠΟ, που μοιάζει να κάνει ανακύκλωση παραγόντων στη διαιτησία, έρχεται τώρα να τους επαναφέρει και μάλιστα αναβαθμισμένους, χωρίς να μπορεί κανείς να εξηγήσει τα κριτήρια αυτών των επιλογών.
Σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για άλλη μια επίδειξη δύναμης του καθεστώτος που διαφεντεύει τις τύχες του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία χρόνια. Εκείνων, δηλαδή, που παρέλασαν το προηγούμενο διάστημα από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς».
Το αν θα υπάρξει και επίσημη αντίδραση από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (και ίσως και ΠΑΟΚ) θα φανεί τις επόμενες ώρες. Ωστόσο, η δυσαρέσκεια είναι κάτι παραπάνω από έντονη και αυτό αναμένεται να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους.

 
Προς τον Αλαφούζο και τους έμμισθους ΑΡΔ του, πάμε όλοι μαζί, εεεειιι οοοοπ.
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα thita

έκανε διαβάζω αναφορά ο ποα στον εισαγγελέα για τα της διαιτησίας και την αντικατάσταση του τσαχειλίδη

(αφήνω στην άκρη ότι τώρα γλύφουν τον τσαχειλίδη που έφτυναν πριν δύο μήνες, διερωττώμενος βεβαίως τι άλλαξε άραγε)

ε, γνωστή η εξέλιξη: θα φωνάξουν τον τσαχειλίδη να καταθέσει

και εάν δεν επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του ποα, θα τον βγάλουν και αυτόν κατηγορούμενο

γεια σου ρε παναθηναϊκάκια και σια (είναι αρκετοί στο εφετείο αθηνών)

παραδικαστική εγκληματική οργάνωση αναγνωρισμένη, αλλά η "πρώτη φορά αριστερά" αν έχω καταλάβει καλά θέλει όχι να την εξαρθρώσει, παρά να την ελέγξει και να την βάλει να υπηρετεί αυτούς

Εικόνα REDNYC

Ο ΠΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! Ε ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!

ΕΣΚΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΡΟΤΕΙΣΟΝ - ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟ ΔΙΜΠΑΛΟ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ;;;;

+3 ΑΠΟ ΠΟΑ
+5 ΑΠΟ ΑΕΞΑΡΑ
+8 ΑΠΟ ΣΜΠΑΟΥΓΚ

ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ: Ο ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο (ΣΑΡ)ΔΕΛΛΑΣ: ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ - ΘΡΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ! ΗΑΗΑΗΑ! ΣΤΟ -5 ΠΛΗΣΙΑΣΕΣ ΚΟΡΥΦΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ;;;; ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ! ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΟΥΤΑΝΑ (ΣΑΡ)ΔΕΛΛΑ!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε καλά, μην έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον Δέλλα. Δε φαίνεται και σπίρτο...

Εικόνα Romain

Η κωλοτουμπα χαρακτηρίζει Αλαφουζο και Παναθηναϊκό σε όλες τους τις κινήσεις.
Εκτός από Τσαχειλιδη,

Ατίτλιο. Ήταν η πρώτη αγορά της ΠΑΕ. Στην πραγματικότητα? Π@υτσες.
Ευρωπη. Ο Πρέσβης. Στην πραγματικότητα? Π@υ......
Λεωφορος. Θα αρχίσει το καλοκαίρι η ανακαίνιση. Στην πραγματικότητα? Πο@.........
Πρωτάθλημα. Να αποχωρήσει σκέφτεται ο Αλαφουζος....πο@.........
Στημένα 2011. Πο@τσες.
Εγκληματική οργάνωση. Πο@τσες
Νοορ1. Πάλι Πο@τσες
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10 εκ. ευρώ. Μόνο στα λόγια. Πο@τσες.

Αυτός είναι ο λαθρέμπορας. Σανό για τα πρόβατα.

Εικόνα REDNYC

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!!!! ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΛΑΣΚΟΥΖΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ - ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΛΑΣΚΟΥΖΕ!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ; ΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ! ΩΡΑΙΟ ΣΑΝΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ - ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα savvas gridlock

Οι δικηγόροι του Αλαφούζου του έλεγαν ''αν παραπεμφθεί σε δίκη ο Μποροβήλος για τα στημένα του 2011, η ΟΥΕΦΑ αμέσως θα αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης από το Γιουρόπα, άρα το ίδιο θα συμβεί με το γαύρο, αν δικαστεί ο Μαρινακης''. Τωρα που εκατσαν στον αξονα, παραμενουν στη θεση τους...