ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ



Από το σημερινό άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο sport-fm.gr.

Λοιπόν στο ΠΑΟ-Καμπάλα, τα στατιστικά όπως τα έβγαλε η τηλεόραση του ΟΤΕ στη λήξη του παιχνιδιού: κατοχή μπάλας 62-38, τελικές 19-6, κόρνερ 12-1. Φάουλ; Φάουλ 17-9. Δηλαδή ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ, σφύριξε σχεδόν τα διπλάσια φάουλ εις βάρος του Παναθηναϊκού, που ήταν συνεχώς στην επίθεση, είχε τριπλάσιες τελικές, ξεκάθαρα κατοχή μπάλας και κόρνερ 12-1…Κι ακόμη κι οι κίτρινες ήταν 4-3. Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε.
 
Επιβεβαιώνουμε του λόγου το αληθές, μέσα από το site της UEFA.
 

 
Παραθέτουμε τις δηλώσεις Ρούτερ μετά το Ξάνθη-ΠΑΟ,
 
«Πάντα είμαστε ευχαριστημένοι όταν νικάμε. Ιδιαίτερα απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε για αυτό δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαι φιλοξενούμενος στη χώρα σας για 2 χρόνια, αυτή είναι η τρίτη μου σεζόν και δεν χρειάζεται να σας πω για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου σας.
Η Ελλάδα είναι η 10η στην Ευρώπη, αλλά στα εισιτήρια είναι πολύ πίσω από άλλες χώρες. Ίσως φταίει η οικονομική κατάσταση, ίσως και το ότι οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και έχουν καλή φήμη στην Ευρώπη. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η διαιτησία. Είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί προβλήματα. Το έχω κάνει σε χαμηλότερο επίπεδο και καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του διαιτητή.
Για να αποβάλλουμε το συναίσθημα, πρέπει να μιλήσουμε με γεγονότα. Σήμερα η κατοχή μπάλας ήταν 50-50. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 6 φάουλ, η Ξάνθη 16. Πέντε κίτρινες για τον Παναθηναϊκό, καμία για την Ξάνθη. Βλέποντας αυτά τα στοιχεία μπορεί κάποιος να σκεφτεί. Μπροστά μου, όμως, έχω μία λίστα με τους διαιτητές, με την κατοχή της μπάλας και τα φάουλ υπέρ μας.
Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει την κατοχή της μπάλας πάνω από 60% και κερδίζουμε 5 ή 6 φάουλ, ενώ οι αντίπαλοι μας κερδίζουν περισσότερα. Αν οι διαιτητές έχουν διαφορετικά κριτήρια για τις ομάδες, είναι δύσκολο να κάνουν κάποιοι άλλοι σωστά τη δουλειά τους. Είμαστε ικανοποιημένοι που νικήσαμε και θα μπορούσε κάποιος να πει: ΟΚ, ξεχάστε το. Η ερώτηση μου όμως είναι αυτή: Θα συμβεί κάτι τέτοιο και στη συνέχεια; Νομίζω πως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αξίζουν κάτι καλύτερο».
 
αλλά και απόσπασμα από το τελευταίο άρθρο του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''Πράσινης'' Βασίλη Παπαθεοδώρου.
 
Προσωπικά, θεωρώ την Ξάνθη την πιο σκληρή ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να του φτιάξει φάσεις στην Τούμπα, δεν έδωσε στην ΑΕΚ μισή ευκαιρία για γκολ και τελικά από τους τέσσερις μεγάλους, μόνο ο Ολυμπιακός της πέταξε τρία γκολ και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Μπορεί να είναι και σύμπτωση. Μόνο που δεν είναι το ζητούμενο μας η Ξάνθη. Ο τρόπος που παίζει με έβαλε σε έναν πειρασμό, βλέποντας στο φινάλε του αγώνα την κάρτα των στατιστικών.
Ξάνθη-ΠΑΟ, Φάουλ 5-11. Κίτρινες 0-5. Κατοχή 37%-63%. 
Έπειτα αναζήτησα τα στατιστικά της Ξάνθης στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια. Κατά σειρά λοιπόν, των αγωνιστικών η ακριτική ομάδα είχε:
24 φάουλ και 5 κίτρινες με τον ΠΑΟΚ.
18 φάουλ και 4 κίτρινες με την ΑΕΚ.
17 φάουλ και 3 κίτρινες με τον Ατρόμητο.
17 φάουλ και 3 κίτρινες με τον Ολυμπιακό.
17 φάουλ και 5 κίτρινες με τον Ηρακλή.
Δηλαδή η Ξάνθη δεν είχε σε κανένα παιχνίδι λιγότερα από 17 καταλογισθέντα φάουλ και λιγότερες από 3 κίτρινες. Κατανοητό;
Μπορεί κανείς να βρει μια εξήγηση για το πώς είχε 5 φάουλ και 0 κίτρινες σε ένα ματς που ο αντίπαλος είχε 63% κατοχή και χρεώθηκε με πέντε κίτρινες;
 
Είναι οφθαλμοφανές. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο διαιτητής του παιχνιδιού ΠΑΟ-Καμπάλα, Ιβάν Κρούζλιακ, ήταν ''στημένος'' από το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Πώς αλλιώς τόλμησε να δώσει 16 φάουλ εις βάρος του ΠΑΟ και 9 εις βάρος της Καμπάλα, την ώρα που οι τελικές προσπάθειες ήταν 16-6 υπέρ του ΠΑΟ, τα κόρνερ 11-1 υπέρ του ΠΑΟ και η κατοχή μπάλας 62-38 υπέρ του ΠΑΟ; Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τα κανόνισε με την παράγκα του, παρέα με το (γιο του Σάββα) Θόδωρο Θεοδωρίδη και το φίλο του, Μισέλ Πλατινί, ώστε να αποκλειστεί ο ΠΑΟ από την Ευρώπη.
 

Σχόλια

Εικόνα thita

τους γαμεί και σήμερα ο νικολακο, με άλλο άρθρο, για τις κάρτες του μπεργκ σε ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά ματς της πανάθας (δεν είναι και πολλά, πανάθεμά τα....)

Εικόνα REDNYC

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΙ - ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ - ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ!

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...

ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΡΔΑΚΙΑ!!!

Εικόνα vagio

Ο Κωσταρας ειναι εκνευριστικα αριθμολαγνος. Αλλα μερικες φορες, απλα του βγαζεις το καπελο και απλα μοστραρεις τα αρθρα του.