ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ LEOFOROS.GR



Ως γνωστόν, σήμερα το απόγευμα ο Μπάμπης Χριστόγλου δέχθηκε επίθεση.
 
Άλλο ένα περιστατικό ωμής βίας κατά ανθρώπου των media ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη μεγάλη λίστα που μοιάζει να μην έχει τελειωμό.
Θύμα αυτή τη φορά ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο γνωστός σε όλους σας παραγωγός του ΣΠΟΡ FM.
 
O Μπάμπης βρισκόταν για προσωπική του υπόθεση στο ξενοδοχείο Caravel. Βγαίνοντας όμως από αυτό, τον αντιλήφθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκεί για «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα τους ενόψει του αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
 
Πολλοί από αυτούς κινήθηκαν εναντίον του, τον προπηλάκισαν, τον έβρισαν ενώ δέχθηκε και κλοτσιές.
 
Ο Μπάμπης Χριστόγλου είναι καλά στην υγεία του και θα δώσει κανονικά το παρών στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15:00.
 
Δεν ξέρουμε τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να μπει επιτέλους ένα τέλος στα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
 
Ο ΣΠΟΡ FM καλεί τις αρχές να επέμβουν άμεσα και να συλλάβουν τους υπεύθυνους. Όταν θα θρηνήσουμε θύματα θα είναι αργά.
Το μήνυμα του Μπάμπη στο Facebook λίγη ώρα μετά:

 
Έτσι περιέγραψε την επίθεση το leoforos.gr, site που ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
Ο διασκεδαστής (δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία) Μπάμπης Χριστόγλου κατήγγειλε πως προπηλακίστηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ. Το Leoforos ήταν παρών και σας καταγράφει όλη την αλήθεια των γεγονότων που διαδραματίστηκαν.
Ο Μπάμπης Χριστόγλου εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ γύρω στις 5.30μμ και ανέβηκε στους ορόφους χρησιμοποιώντας τους ανελκυστήρες. Στις 6.30μμ και τη στιγμή που από τις 6μμ υπήρχαν περισσότεροι από 400 φίλοι του Παναθηναϊκού και φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ο Μπάμπης Χριστόγλου έκρινε φρόνιμο να περάσει μέσα από το πλήθος.
Εκεί, δέχθηκε φραστικές επιθέσεις καθώς στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τα γραφόμενα και τα λεγόμενα του. Το Leoforos είναι αντίθετο σε κάθε μορφή βίας, αλλά απορεί με την «τυχαία» παρουσία του εν λόγω κυρίου ανάμεσα στο πλήθος των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Μπάμπης Χριστόγλου είναι συνιδιοκτήτης του Sport Fm και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα αρθρογραφεί σε ερυθρόλευκο Μέσο.
 
 
 
Κι εδώ.
 
Επειδή η προπαγάνδα πάει σύννεφο, ακόμη και με την περίπτωση του γνωστού Μπάμπη Χριστόγλου και της καταγγελίας του περί... προπηλακισμού του στο Κάραβελ πρέπει να λέγεται η αλήθεια. Πριν από λίγο σας γράψαμε ό,τι ακριβώς συνέβη (Πατήστε ΕΔΩ για να τη διαβάστε) με τους «πράσινους» να παίρνουν θέση σχετικά με το περιστατικό:
«Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προειδοποίησαν τον κύριο Χριστόγλου να μην περάσει μέσα από τον κόσμο, περιμένοντας εντός του ξενοδοχείου για λίγη ώρα, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε».
Όπως αντιλαμβάνεστε ο κ. Χριστόγλου, που εκτός από φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού δηλώνει και διασκεδαστής ήθελε να κάνει το... κομμάτι του.
 

 
Eιρωνείες για το ''διασκεδαστή που δεν είναι δημοσιογράφος'' (λες κι επειδή δεν είναι δημοσιογράφος, δικαιούμαστε να του ρίξουμε ξύλο) και καμία καταδίκη του περιστατικού. Ο Μπάμπης φταίει που τον δείρανε. Φυσικά εδώ δεν ακούγεται κανένας ΠΣΑΤ, ούτε διαβάζουμε ''πύρινα άρθρα'' με τα οποία ζητείται η επέμβαση του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και της κυβέρνησης, όπως στην περίπτωση του Θανάση Ασπρούλια που του ''πρήξανε το μετατάρσιο''. Ούτε κάμερες αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν, ούτε τίποτε, έτσι; Τώρα τις έφαγε ένας γαύρος, άρα καλά να πάθει.
 
Γαμώ τον Παναθηναϊκούλη σας, ξεφτιλισμένα δημοσιογραφάκια.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Αντί να του πουν και ευχαριστώ που παρέχει διασκέδαση στις μάνες τους.
Κοντονή που είσαι ρε φραγκόκοτα;

Εικόνα thita

παιδιά, σας παρακαλώ, σε εμάς τους γαύρους αξίζει το ξύλο γιατί καταστρέψαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, κλπ., το έχει πει κι ο παπαθεοδώρου με τον σπυρόπουλο

άσε που το παναθηναϊκό ξύλο ως γνωστό ούτε πονάει, ούτε βλάπτει (αντιθέτως, κάνει καλό, σαν μασάζ)

όχι σαν το ολυμπιακό βρίσιμο, που λόγω ψυχομαγνητικής ενέργειας προκαλεί πρήξιμο στο μετατάρσιο, κλπ.

καλά να πάθει ο χριστόγλου, τα ήθελε ο κώλος του, άκου να είναι ολυμπιακός, και να πηγαίνει και στο κάραβελ, θράσος αδερφέ μου ε.....

Εικόνα LaM

εμετικοι.
Όπως οι υπερασσπιστες των βιαστων σε εποχες χουντας και σε χωρες της αφρικ΄ςη και του ισλαμικου κρατους, που ελεγαν οτι μπορει και το θυμα να εφταιγε που προκάλεσε.... Σε καθε ευρωπαική χωρα αυτα δεν υφιστανται, και θα τους εξαφάνιζαν οι Δικαιοσυνη και οι Αρχές, αλλα όχι εδω που ειναι αφρικανική χωρα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Το ματσουκι θα πέσει σύννεφο φέτος... Φυσικά μιλάω για το ματσουκι στη σουφρα σας βαζελο-κουλο-σφολιατο-δημοσιογραφακια...

Διαβάζω τα χρέη του ΟΑΚΑ σε σημερινό άρθρο...
Ο ποδοσφαιρικός ζελας έχει χρέη 1.500.000€.
Ο μπασκετικός ζελας έχει 766.00€.
Η ποδοσφαιρική κουλα (υπάρχει??) 1.000.000€ το οποίο πήγε υπέρ πίστεως με το νόμο του κωλοχοντρου του Βενιζέλου (όπου σκάνδαλο και το όνομά του δίπλα).

Ρε ΠΑΠΑΡΑ Υπουργέ της κάθαρσης θα κάνεις κάτι γι αυτά τα χρέη???... το σπίτι σου...

Εικόνα Pipis

Καμία υπογραφή του κειμένου που ρίχνει φως στην αλήθεια και μας ανοίγει τα μάτια ενάντια στην κόκκινη προπαγάνδα. Γιατί άραγε;

Επίσης, απορούν με την τυχαία παρουσία του. Ειλικρινά, αυτά τα δίποδα, πιστεύουν ότι πήγε εκεί με σκοπό να περάσει από 300 ούγκανους, που δεν καταλαβαίνουν αν άφησαν τον εγκέφαλο σπίτι τους και να διακινδυνέψει τη σωματική του ακεραιότητα, για να βγάλει...ρεπορτάζ;

"Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ηλιθιότητα. Και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."
ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ... Η ΒΙΑ ευλογείται; Νααα το΄χουμε υπόψη μας... Κι ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ φυσικά. Ο...ειρηνοποιός.

Ρε έχουνε να δούνε τα μάτια μας φέτος... Το οσμίζομαι εδώ και καιρό απ΄το κελί μου...

ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΟΡ