ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα Live Sport τα παρακάτω.
 
Αρκετά «χρωστούμενα» φαίνεται πως έχουν αρκετές ΠΑΕ και ΚΑΕ για την χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί τον μεγαλύτερο οφειλέτη, τόσο για τη χρήση του «κλειστού» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όσο και για τη χρήση του σταδίου.
Ταυτόχρονα τα χρέη της ΑΕΚ, της προ Μελισανίδη εποχής, δεν πρόκειται να καταβληθούν, από τη στιγμή που διαλύθηκε η εταιρία.
 
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, φέρνει στο φως η εφημερίδα «Live Sport» που παρουσιάζει τα χρέη των σωματείων για τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.
 
Πιο συγκεκριμένα, τα περισσότερα φαίνεται να χρωστάει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» χρωστούν για τη χρήση του σταδίου, περίπου 1,5 εκ. ευρώ, χρήματα που πρέπει να καταβληθούν, παρά την αποχώρηση του συλλόγου για τη «Λεωφόρο» το καλοκαίρι του 2013. Για αυτό το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει κάνει διακανονισμό για την αποπληρωμή των χρεών, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2015 έβαλε στα ταμεία του σταδίου το ποσό των 200.000 ευρώ.
 
Χρήματα για τη χρήση του σταδίου χρωστάει και η «παλιά» ΑΕΚ. Το ποσό του 1 εκ. ευρώ περίπου όμως, δεν πρόκειται να εισπραχθεί, μετά την διάλυση της εταιρίας και σύμφωνα με το νόμο Βενιζέλου.
 
Τώρα, όσον αφορά τη χρήση του «κλειστού» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, και εκεί ο μεγαλύτερος οφειλέτης είναι ο Παναθηναϊκός, που εμφανίζεται να έχει χρέη που αγγίζουν τις 766.000 ευρώ. Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ΚΑΕ αμφισβητεί το ποσό και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση του σταδίου.
 
Όλα αυτά, την ώρα που το Ολυμπιακό Στάδιο, αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα, ενώ η γενικότερη εσωστρέφεια, περιορίζει τα έσοδα τα οποία αγγίζουν τα 12 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 7 εκ. προέρχονται από την επιχορήγηση της Γ.Γ.Α.
       
 
Πράσινοι μπαταχτσήδες σε όλα τα σπορ. Απατεώνες, ζήτουλες και φοροφυγάδες. Φυσικά την κατάληξη την γνωρίζουμε. Ο ελληνικός λαός θα τα πληρώσει κι αυτά, όπως πλήρωσε τα της ΑΕΚ, που ''δεν πρόκειται να εισπραχθούν''...

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Απ ότι φαίνεται οι ΑΡΔοΜεΜεδΕς αρχίζουν να ξερνανε για το γήπεδο της κουλας... Παράδειγμα το πρόσφατο άρθρο στο sport24.

Εικόνα Spiros Legend

Σε πρώτη ανάγνωση,λες τι γίνεται εδώ πέρα,έπιασε η ευαισθησία την φυλλάδα-ξαδερφάκι του sdna για τα πράσινα φέσια,έστω και στα ψιλά του πρωτοσέλιδου;Τόση αντικειμεικότης από τους Βέργηδες;Επειδή μου κανε εντύπωση,το κόιταζα ξανά και ξανά.Δεν ξέρω αν κάνω λάθος,αλλά μου φαίνεται κάργα αβανταδόρικο για τον Αλαφούζο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ό,τι αυτός είναι ο σκοπός της δημοσίευσης και προφανώς όχι η δημοσιογραφική δεοντολογία(η ποιά;;;Λέμε και καμιά λακαμία να περνάει η ώρα!)και η διάθεση για αποκαλύψεις...Καλοπληρωτής,λοιπόν,ο Αφραγκούζος,έβαλε σε μια τάξη το χάος που άφησαν οι προηγούμενοι,και πλερώνει και τα διακανονισμένα χρέη του,βάζοντας στα ταμεία του κράτους 200 χήνες για το 2015 ως τώρα.Οπότε,προβατάκια,μην έχετε και απαιτήσεις για μεταγγραφές,ο πρόεδρος ξεχρεώνει και νοικοκυρεύει,βουλώστε το και φάτε και τον Μουρίνιο της Άρτας στην μάπα.Επιπροσθέτως,το δημοσίευμα είναι χοντρή ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ για Τράκη,στα πλαίσια του ενιαίου και αδιαίρετου Παναθηναικού πάντα,εξ ού και η φωτό από το κλειστό ΟΑΚΑ.Ο Τράκης που σας κάνει τον κουβαρντά,προβατάκια,χρωστάει και δεν πλερώνει,πάει να την γλυτώσει με δικαστήρια(Μπαλτακοδουλειές δηλαδή...)Άξιος Πρόεδρος ο Αλαφούζος,λοιπόν,δοξάστε τον και η κόντρα με τον Τράκη συνεχίζεται...Τώρα αν πλήρωσε ή όχι και αν πάρουν ευρώ και τα 2 ΟΑΚΑ,ουδείς θα το μάθει,μάλλον θα γίνει αυτό που λέει ο Σάββας ως επιμύθιον της ανάρτησης.<<Νόμιμη>>και η Αεξάρα,τα κανόνισε όλα ο Βενιζέλος,πληρώστε μαλάκες τα σπασμένα...

Εικόνα KYTHNOS 7

Κοντονηηηηηη θα κάνεις κάτι γι αυτό μωρή???Έχετε ανάγκη εκεί στην κυβέρνηση από έσοδα. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις....