ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ



Δύο περιστατικά προπαγάνδας που συζητήσαμε έξω στο fb σήμερα, αλλά αξίζει να τα δούμε αναλυτικά, σε ξεχωριστό άρθρο. Για το πρώτο, αντιγράφουμε από το site της εφημερίδας ''ΕΘΝΟΣ'',
 
Ενας Τούρκος φίλαθλος μαχαιρώθηκε στο μηρό και ένας ακόμη τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού τους επιτέθηκε στην οδό Σπύρου Λούη, έξω από το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.
Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των φιλάθλων για τον αγώνα της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της τουρκικής Καρσίγιακα, ομάδα ατόμων που έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού, επιτέθηκε εναντίον δύο φιλάθλων από την Τουρκία που μετέβαιναν στο γήπεδο, επίσης με εμφανή διακριτικά της ομάδας τους.
Από την επίθεση, ο ένας από τους δύο Τούρκους τραυματίστηκε με μαχαίρι στο μηρό, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι, πιθανώς με χτύπημα από σιδηρογροθιά.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του ΟΑΚΑ όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία τους.
Οι αστυνομικές Αρχές είναι σε διαδικασία εντοπισμού των δραστών της επίθεσης.
 
αλλά κι από το sdna.gr.
 
Οι περίπου 100 Τούρκοι οπαδοί φώναξαν κάποια συνθήματα και μερίδα Ελλήνων οπαδών θέλησε να τους... προσεγγίσει, καθώς έτρεξε περιμετρικά του πάνω διαζώματος στο ΟΑΚΑ!
Η μερίδα Ελλήνων οπαδών έφτασε κοντά στο σημείο που βρίσκονται οι Τούρκοι, πέταξε και έναν πλαστικό κάδο προς το μέρος τους που δεν βρήκε στόχο, ωστόσο η αστυνομία απέτρεψε τη... συνάντησή τους.
Η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 20:45, με τους Ελληνες οπαδούς να οπισθοχωρούν προσωρινά και λίγο αργότερα να προσπαθούν να φτάσουν ξανά στην τουρκική εξέδρα.
Μάλιστα, κρατούσαν και πανό κατά του Κεμάλ Ατατούρκ (σ.σ. «Kemal was gay»), με την αστυνομία για να τους απομακρύνει να χρησιμοποιεί δύο κροτίδες κρότου-λάμψης.
 

 
Φανταστείτε τώρα σε ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ απέναντι σε μια τουρκική ομάδα, οπαδοί του Ολυμπιακού να μαχαίρωναν έναν Τούρκο και να προσπαθούσαν να κάνουν ντου μέσα στο γήπεδο κρατώντας πανό που έγραφε ''Kemal was gay''. Θα είχε πέσει το Internet από τα ''πύρινα'' άρθρα με τα οποία θα συσχετιζόταν ο Ολυμπιακός με την Χρυσή Αυγή. Θα μπαίνανε στο χορό το left.gr, το stokokkino.gr, κάνα sxedio-b.gr του Αλαβάνου πάλι και η προπαγάνδα θα είχε φτάσει στο απόγειο. Τώρα, τι γίνεται; Φυσικά δεν θα πολυκυκλοφορήσει το θέμα. Αλίμονο. Τι είναι οι Παναθηναϊκοί, γαύροι που ''μαζί με τους μπάτσους'' την έπεσαν στους Γερμανούς (σύμφωνα με τις πορδές που διαβάζαμε τότε, όχι ότι έγινε κάτι τέτοιο) της Μπάγερν; Ίσαμε 10 άρθρα είδαμε στο sdna.gr γι'αυτό το θέμα, πάνω-πάνω στο slider, για να γίνει ντόρος.
 
Και ''ποιος ο διεθνής αντίκτυπος των επεισοδίων'', και ''πω πω τι ρεζιλίκι ήταν αυτό'', με τα άρθρα ψηλά στη σελίδα, να τα βλέπουν όλοι και να μπορούν να γράψουν από κάτω ''αυθόρμητα'' σχόλια εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Θα πει τώρα κανείς ''ναι, αλλά ανέβασαν άρθρο και για τις μαχαιριές στο ΟΑΚΑ''. Σύμφωνοι, αλλά πού το ανέβασαν; Δεν είναι πρώτη είδηση στο slider. Ήδη έχει πέσει χαμηλά και σε λίγες ώρες θα εξαφανιστεί. Δεν θα το θυμάται κανείς και θα αρχίσουν αύριο να ασχολούνται με τον ''προκλητικό'' ορισμό Αρετόπουλου στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Αν αφορούσε το γαύρο, μπορεί να έμενε πάνω 1 εβδομάδα, για να μπορούν άνετα να βγάλουν τη χολή τους από κάτω όλοι οι αντιολυμπιακοί εις βάρος του λαού του Θρύλου. Φυσικά ίδια κατάσταση παρατηρείται και στα υπόλοιπα ''αντικειμενικά'' αθλητικά ειδησεογραφικά sites.
 
Πάμε και στο δεύτερο περιστατικό
 
Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών καταδικάστηκε ο Χρήστος Παναγόπουλος από το Τέταρτο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο του επέβαλε και πρόστιμο 2.000 ευρώ για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, κρίνοντάς τον ένοχο.
Η υπόθεση αφορά μήνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η τότε εν ενεργεία δημοσιογράφος κα. Εύα Νικολαΐδου, με αφορμή όσα είχε υποστηρίξει ο Χρήστος Παναγόπουλος ενώπιον της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλίσης της Βουλής στις 28 Ιουλίου του 2009 υπό την προεδρία του Δημήτρη Σιούφα, τα οποία αποδείχθηκαν ψευδή και συκοφαντικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Παναγόπουλος θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη στις 24 Φεβρουαρίου όταν θα εκδικαστούν κακουργηματικές πράξεις της θητείας του στην ΕΡΤ.

 
Tι άλλο ήταν όμως ο Χρήστος Παναγόπουλος, μέχρι λίγους μήνες πριν; Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ.
 

 
Δεν είναι πλέον αντιπρόεδρος, όπως βλέπουμε στην πρόσφατη αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ. Παραμένει όμως κολλητός του Αλαφούζου. Αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες, ενώ ο Αλαφούζος μέχρι λίγο καιρό πριν προσπαθούσε να τον ''χώσει'' στην DIGEA. Η είδηση της καταδίκης του Παναγόπουλου βγήκε προχθές. 2 μέρες τώρα δεν είδαμε να αναπαράγεται σε αθλητικές ιστοσελίδες. Είναι οι ίδιες ιστοσελίδες που αναπαράγουν όλες τις βρομιές για το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη, στην υπόθεση του Noor 1 (που τους έχει γυρίσει πλέον μπούμερανγκ, όπως έχουμε δει). Ο Κοτσώνης δεν καταδικάστηκε για κάτι (κι ούτε πρόκειται). Η καταδίκη του Παναγόπουλου γιατί περνάει στο ντούκου; Το ότι διώκεται για κακουργήματα το πρώην δεξί χέρι του Αλαφούζου σε ΠΑΕ ΠΑΟ και ΣΚΑΙ, πόσοι το ξέρουν άραγε σήμερα;
 
Τι ''ωραία'' που είναι η προπαγάνδα. Πόσο εύκολα δημιουργείται. Πόσο εύκολα σπιλώνει κανείς κόσμο και μεταφέρει μία εικόνα που σε κάνει να αναρωτιέσαι ''πού γίνονται όλα αυτά ρε, εγώ σε ποιο γήπεδο πάω τόσα χρόνια;'' και ''πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια μονομέρεια στην ενημέρωση;''. Πώς γίνονται όλα αυτά;
 
 
Υ.Γ. 1 Μην πει κανείς ''Ολυμπιακός είναι ο Παναγόπουλος''. Το ξέρουμε. Ο Ιωάννης Αλαφούζος τι είναι, βάζελος; Το θέμα είναι πως υπήρξαν (και παραμένει ο ένας εκ των δύο) παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
Υ.Γ. 2 Δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια οι βάζελοι οπαδοί, παιδιά. Τι είναι αυτοί, ''γαύροι μαχαιροβγάλτες'';

Σχόλια

Εικόνα thita

Για μια φορά ακόμη σάββα πολλά μπράβο για το ασάλιωτο ξεβράκωμα.

Αμφότερες οι υποθέσεις απότοκα της ίδιας νοσηρής διαχρονικής αγκαλιάς και στοργής του συγκεκριμένου κλαμπ και των ανθρώπων του που κυριολεκτικά συγκεντρώνουν όλες τις παθογένειες την τελευταία (τουλάχιστον) τριακονταπενταετία, σαν να ρίξανε σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα aids, έμπολα, σύφιλη και χολέρα και βγήκε αυτό το σίχαμα.

Διαπλοκή και διαφθορά εξ απαλών ονύχων, με σφιχτό εναγκαλισμό από όλες τις κυβερνήσεις και καθεστώτα, απίστευτο.

Στενές σχέσεις με την αστυνομία, ερειδόμενες ως επί το πλείστον στη ρουφιανιά άλλων (οπαδών και μη) και σε χρηματισμό που βαφτίζεται «δωρεές» (χωρίς κανένας ποτέ να αναρωτηθεί γιατί π.χ. ένας μαρινάκης κάνει δωρεές στη μητρόπολη Πειραιά, στο χαμόγελο του παιδιού, στη unicef, κλπ., αλλά οι πατέρες και οι τράκηδες σταθερά ΜΟΝΟ στην αστυνομία).

Θρασύτατες διεκδικήσεις εν γένει προνομίων και δημόσιου χρήματος με άλματα λογικής και παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας για δικαιολογία.

Υποστήριξη όλου του συστήματος αυτού από στρατό όχι μόνο πολιτικών/πολιτευτών, αλλά και δημοσιογράφων, τους οποίους έχουν οι ίδιοι, ως βαρώνοι των media, δημιουργήσει/αναδείξει επιλέγοντάς τους μεταξύ άλλων και με βάση την ανηθικότητα του χαρακτήρα.

Και ας καθήσουμε εμείς να …… αναρωτηθούμε γιατί δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας ολυμπιακός δημοσιογράφος σε μεγάλα media, ή γιατί η αστυνομία γαμεί την 7 αλλά χαϊδεύει την 13 , και γιατί οι κυβερνώντες διαχρονικά παρακαλάνε την πανάθα να της χαρίσουν γήπεδα στη λεωφόρο/στο γουδί/στον βοτανικό, ενώ ο Θρύλος προσπαθούσε δέκα χρόνια ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ το ποτισμένο με αίμα άγιο χώμα του καραϊσκάκης (για το ΣΕΦ προσπαθεί ακόμη), και βεβαίως πως χρεωκοπημένοι και καταδικασμένοι επιχειρηματίες, εταιρείες και αθλητικά κλαμπ παίρνουν θαλασσοδάνεια από κρατικές τράπεζες και ΚΥΡΙΩΣ γιατί πουθενά δεν γράφεται τίποτα για όλα αυτά, παρά εξακολουθούν κάτι άθλιοι τύποι να μας κάνουν μαθήματα ηθικής και τολμούν να μας κουνάνε δασκαλίστικα το δάχτυλο.

Η πουστιά στο (s)dna σας, εντάξει, το εμπεδώσαμε, μην μας περνάτε όμως για μαλάκες ε και μην εκλαμβάνει κανείς την υπομονή/ανοχή για αδυναμία……

Υ.Γ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, τι έγινε ρε νεόγαυροι/βαζελόγαυροι του facebook, ξε-ντροπιαστήκατε καθόλου από τον σισέ και τον κατσουράνη στο καραϊσκάκης? ε ρε αλαφούζος που σας χρειάζεται, per aspera ad inferi χαχαχα

Εικόνα Romain

Κι όμως λάθος κάνει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Την αλήθεια θα την βρείτε στο σαιτ της Δαβάκη. Όπου λέει ότι "άγνωστοι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν δύο Τούρκους οπαδούς.

Μπορεί αυτοί με τα μαχαίρια να ήταν... απ τον Πειραιά. Ή ακόμα και UFO. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει και δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς.

Όσο για την καταδίκη του Παναγοπουλου δεν θα τη δούμε στα σαιτς της εξυγειανσης.

Άσε που θα σταματήσουμε να βλέπουμε τώρα, θα μας στερησουμε δηλαδή, και το ΝΟΟΡ 1. Μόλις βρέθηκε μαρτυρία για τους χρηματοδοτες, έπαψε να παίζει το θέμα. Και εκεί που περιμένεις να δεις το πλοίο στις πρώτες καθημερινές ειδήσεις... υπάρχει απογοήτευση.

Όπως και με το... Coriopolis! Το θυμάστε?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Γιαυτό... ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα ALEXIS7GER

ελα ΓΙΑΝΝΑΡΕ χαχα καιρο ειχαμε να σε δούμε..χαχα σε εφαγε η ποιηση βλεπεις...Για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ , επειδη ημουν ( οπως ξερεις ) αυτόπτης μαρτυς των ..επεισοδίων να σας ενημερώσω ολους ,πως..

1.ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν την επεσε σε Γερμανους ,για τον απλουστατο λόγο πως τους χώριζε κιγκλιδωμα διπλό

2. η ιστορία ξεκίνησε ενδοσυνδεσμιακά οταν το Bayern fan club της Θεσσαλονικης θελησε να κρεμάσει κεντρικά το δικό του πανώ , αντέδρασαν οι γερμανοί εκδρομείς..τότε ακριβως θελησαν το ΜΑΤ να μπουν στην θύρα τους,καποιος εβρισε τους αστυνομικους και τους πεταξε καρέκλα , αυτοι αντεδρασαν και ετσι επεσε το ξυλο που ειδατε στο video !!!

γιά το ξεκάρφωμα ..και το επόμενο χαχα https://www.youtube.com/watch?v=WHH582h9sks

Εικόνα thita

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΡΑ με τους αντιεξουσιαστές σου χαχαχα, άμα σε δω πουθενά, μα την Αγία Μαρίνα, θα κεράσω καφέ

Εικόνα Antreas7

Εμείς οι Ολυμπιακοί αυτή την περίοδο είμαστε "χρυσαυγίτες", με εξαίρεση τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης όπου γίναμε "ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ". Πριν καμιά δεκαριά χρόνια ήμασταν "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ". Αρχές δεκαετίας του '90 ήμασταν ΝΔ. Πιο παλιά Κουμμουνιστές κοκ. Ο λόγος ήταν προφανής. Ηθελαν και θέλουν να διχάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού με τα πολιτικά. Δεν έχουν μάθει όμως τόσα χρόνια ότι είμαστε ΠΡΩΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και μετά οτιδήποτε άλλο. Τα κόμματα και οι ιδεολογίες δε μπορούν να μας διχάσουν. Οπότε αγαπητοί ΑΡΔ βρείτε άλλο τρόπο. Αυτός έχει κουράσει πια. Και για να μην ξεχνιόμαστε. ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

Αντρεα αυτη τη τρελα για το ΘΡΥΛΟ πρεπει να τη περασουμε και στους νεους. Γιατι βλεπω καποια νεαρα παιδια που οταν πρεπει να βαλουν το ΘΡΥΛΟ πανω απο το κομμα ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ..... ειτε απο δω ειτε απο κει...

Εικόνα jorge rojo

Πρώτη φορά βλέπω εθνικόφρονες αντεξουσιαστές. Σίγουρα δεν είναι είναι Παναθηναικοί. Αλλωστε αυτοί είναι γνωστοί αριστεροί. Και δεν κατάλαβα. Αποκλείεται ο Kemal να είναι gay?

Εικόνα ΔΙΑΣ

το χειροτερο ειναι ο ρτσισμος τους... οι ιδοι ειναι gay... o τουρκος gay τους πειραξε? αμα εισαι βαζελος ειναι αλλιως...