TO NOOR 1, TO SDNA.GR ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ



Τίτλος σημερινής ανάρτησης στο τσοντο-site sdna.gr.
 

 
Μέσα στην ανάρτηση, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 

 
Πρόεδρος: Ποιος έφερε το πλοίο;
-Γιαννουσάκης: Ο κ.Μπουρδούβαλης, το έχω ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια.

 
Τίτλος ανάρτησης που μπήκε ψηλά στο slider, για να την βλέπουν όλοι, ''Γιαννουσάκης: Θα πω ποιος έφερε το πλοίο'' και μέσα στην ανάρτηση ο Γιαννουσάκης αποκαλύπτει το όνομα του Μπουρδούβαλη, που (κατ'αυτόν) έφερε το καράβι. Αυτό φυσικά δεν το λέμε, απλώς αφήνουμε να δημιουργούνται εντυπώσεις για το ότι ΘΑ γίνουν αποκαλύψεις. Είναι κρυφό δηλαδή το όνομα αυτού που έφερε το πλοίο και ''φοβούνται όλοι να το πουν''. Γιατί; Για να γράφουν σχόλια από κάτω οι καθυστερημένοι αντιολυμπιακοί, τύπου ''όλοι ξέρουμε πως ο Μαρινάκης έφερε την πρέζα'', σχόλια που φυσικά περνάνε από το διαχειριστή του εν λόγω τσοντο-site. Ο δε Θωμαϊδης στο blog του το συνεχίζει.
 

 
Kι αφού δεν μας έκατσε η ιστορία με τους Τούρκους χρηματοδότες, τώρα συζητάμε για το ποιος πλήρωσε για να περάσει το καράβι από το Σουέζ.
 
Πρόεδρος: Είναι πάρα πολλά τα χρήματα. 
Γιαννουσάκης: Οχι πάρα πολλά κ.πρόεδρε, συγκεκριμένα. Περισσότερα από 400.000 δολάρια.

 
Tο αρχικό ερώτημα ''ποιος πλήρωσε ρε παιδιά 15 εκ. ευρώ για να αγοράσει την πρέζα;'', έχει δώσει τη θέση του στο ''ποιος πλήρωσε 400.000 δολάρια για να ταξιδέψει το καράβι;''. Από τα 15 εκατομμύρια που ''ποιος έχει ρε παιδιά τόσο ρευστό σήμερα;'' στις 400 χιλιάδες. Κι ενώ απαντάει ο Γιαννουσάκης, ότι τα έδωσε ο Μπουρδούβαλης, συντηρείται και το θέμα, για να πιστεύουν τα πρόβατα ''ο Μαρινάκης τα έδωσε''. Σε λίγο θα διαβάσουμε και ''ποιος πλήρωσε τους καφέδες του πληρώματος στο πλοίο; Νέες αποκαλύψεις τη Δευτέρα στη ΔΙΚΗ που δείχνουν τον αφανή χρηματοδότη του Noor 1''.
 

Σχόλια

Εικόνα Κωστας 7

Μια χαρα τους ξευτιλισα στο συγκεκριμενο αρθρο και πραγματικα δεν περιμενα να μου περασουν ολα τα σχολια.
Αυτο που γραφεις ακριβως Σαββα ηταν και το πρωτο μου σχολιο.cope paste εκανα τον τιτλο τους και copy paste το σημειο που ο ο Γιαννουσακης κατηγορει τον Μπουρδουβαλη.
Τραξανε απο κατω μερικα ζελεδακια αλλα οι φαπες ηταν εκοφαντικες.Πραγματικα μου εκανε εντυπωση οτι σχεδον το 90% των σχολιων μου το περασαν παρολο που τα χωνω και σε αυτους.Ισως επειδη δεν εχω ξαναγραψει εκει και θελουν να με κανουν πελατη.

υγ.Ημουν κατα του να μπαινουμε εκει μεσα και να γραφουμε σχολια αλλα μαγκες ειχε παρα γινει το κακο,ορδες απο αντιΟλυμπιακους την επεφταν σοριδον σε 5-6 Ολυμπιακους που εγραφαν.

υγ1.Σκεψου οτι σχολια που εκανα σε αρθρο που ειχε να κανει με την ανακοινωση του Αφραγκουζου τα πηρε καποιος αυτουσια και τα εβαλε στο σαιτ του μωραιτη(greenmood)δινοντας μου δικιο.

Εικόνα Lucas Corso

H πρώτη φορά που γράφω είναι. Διαβάζω ανελλειπώς τα άρθρα σας. Μια παρακκλιση...ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ τα πουσταριά που μόνο βρώμες πετάνε στην ομαδα και στον πρόεδρο. Καμιά μήνυση πάντως προβλέπεται για το σαγόνια και το συνάφι του? Τι εγινε η ιστορία με το παραδικαστικό κύκλωμα του αντωνάκη του κομανέτσι-σαμαρά?

Εικόνα Romain

Σε λίγο αυτοί δεν θα έχουν κάτι να ασχολούνται.

Βλέπω ότι ήδη έχουν αρχίσει οι ίδιοι οι οπαδοί του σωματείου να αναρωτιουνται για τα συνεχόμενα καμώματα του Αλαφουζου.

Τους έχει πρήξει με...

τις ανακοινώσεις,

τις διαμαρτυρίες,

τις δήθεν μηνύσεις σε διαιτητές,

την δήθεν αύξηση... μετοχικού κεφαλαίου. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Υ. Γ. 1 Όταν θα έρθει και η ΦΑΠΑ από τον Σιλβα σε λίγες μέρες, δύσκολο να αντέξουν τα βαζελακια. Αν είναι σαν και με την Αεκουλα, βλέπω οι "Δικες" να γίνονται στη Λαγοφλωρο αντί στο ΣΚΑΕΙ.

Υ. Γ 2. Αλήθεια ποιος πλήρωσε τους καφέδες του πληρώματος? Θα έχει ενδιαφέρον να μας αποκαλύψει, πάντα κατά αποκλειστικότητα ο σαγονιας.