ΚΑΚΟΣ-ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ-ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ



Πρώτα ήταν ο Μάλαμας Τεβεκέλης.
 
Ο παλαίμαχος διαιτητής, Μάλαμας Τεβεκέλης παίρνει πόστο στον ΠΑΟΚ και θα αξιολογεί την απόδοση των ρέφερι στα ματς του «δικεφάλου».
Κατά κάποιο τρόπο πρόκειται για ειδικό σύμβουλο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, κυρίως στα θέματα της διαιτησίας και αύριο θα βρεθεί στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και συνοδεύσει την αποστολή. 
Ο Μάλαμας Τεβεκέλης ήταν στο παρελθόν πρόεδρος της ΚΕΔ και ο ΠΑΟΚ με αυτή τη κίνηση θέλει να βλέπει με ένα έμπειρο μάτι την διαιτησία, αλλά και για τις δημόσιες σχέσεις και για να ενισχυθεί σε αυτό τον τομέα.
 
Θυμίζουμε ότι από το 2008, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει ο γιος του Βασίλη Γκαγκάτση.
 
Ο γιος του Βασίλη Γκαγκάτση, Χρυσόστομος, είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο κ. Γκαγκάτσης είναι πτυχιούχος της Νομικής ΔΠΘ και του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ. Ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γιος του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Βασίλη Γκαγκάτση».
 
Πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο παλαίμαχος διαιτητής Τάσος Κάκος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο πρώην διαιτητής, Τάσος Κάκος, αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ από νωρίς το μεσημέρι ήταν και στο Μακεδονία Παλάς.
Τέλος, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και υπάρχει έντονη φημολογία ότι το όνομα του «παίζει» δυνατά για κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.
 
Ο Κάκος παρακολούθησε σήμερα το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανθρακικός από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ενώ έφτασε στο γήπεδο με αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 

 
Όλα αυτά, την ώρα που ο Σαββίδης είχε συνάντηση με προέδρους Ενώσεων ανήμερα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός φέτος στην Τούμπα, ενώ έχει φτιάξει ''ομάδα εργασίας'' για να κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ. Το αποκορύφωμα; Δίπλα του ΚΑΙ σήμερα, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Σίμος Κεδίκογλου, πρωτοπαλλήκαρο του Αντώνη Σαμαρά. Σε λίγες μέρες υπάρχουν εκλογές στη ΝΔ και ο Σαββίδης ''καίγεται'' γι'αυτές. Μπορεί να μην βγει ο φίλος του Τζιτζικώστας, οπότε πρέπει ''να έχουμε ανοιχτές πόρτες'' και με τους υπόλοιπους υποψήφιους προέδρους.
 

 
Φανταστείτε τώρα όλα τα παραπάνω να γίνονταν με τον Ολυμπιακό. Παλαίμαχοι διαιτητές να δούλευαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποτυχημένοι πολιτικάντηδες (με προϋπηρεσία στο BRAVISSIMO της Ρούλας Κορομηλά...) να παρακολουθούσαν παιχνίδι του Ολυμπιακού από τη σουίτα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ, παραμονές εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Πόσα άρθρα θα υπήρχαν στα sites της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη για ''τον Ολυμπιακό, την ομάδα του συστήματος''; Τώρα γιατί δεν γράφεται τίποτε; Οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πέρα από τη ''Θύρα 4'' που έκανε αποχή για την κάρτα φιλάθλου, γυρίζουν την πλάτη στο δημιούργημα του Ρωσοπόντιου μαφιόζου, που δεν κατάφερε σήμερα να κερδίσει τον αδύναμο Πανθρακικό.
 

 
Άντε να δούμε πότε θα ασχοληθεί η Πολιτεία με τις ενέργειες του Σαββίδη και κυρίως με την προέλευση των χρημάτων που βάζει στη χώρα μας. Είναι προϊόντα εγκληματικών δραστηριοτήτων;