ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ NOOR 1 PART 2



Συνεχίζουμε από εδώ. Το sdna.gr, αφού ανέβασε με καθυστέρηση το άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου για τους χρηματοδότες του φορτίου, επανήλθε με νέο κείμενο για την ''ανατροπή'' των δεδομένων.
 
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, οι δύο ξένοι που κατονομάστηκαν και είναι τουρκικής καταγωγής, με τον ένα να διαμένει στην Τουρκία και τον άλλο στο Βέλγιο, δεν είναι οι χρηματοδότες του πλοίου, αλλά οι αγοραστές του τελικού φορτίου.
 
Τι πάει να πει τώρα αυτό, το ξέρουν μόνον οι συντάκτες του εν λόγω τσοντο-site. Το ''ποιος πλήρωσε για την πρέζα'' δεν ψάχνουμε; Αυτός που αγόρασε το φορτίο με την πρέζα, δεν μερίμνησε για τη μεταφορά της; Δηλαδή έδωσε κάποια εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ναρκωτικά και άφησε το θέμα της μεταφοράς τους σε κάποιους τρίτους, άσχετους; Το θέμα όμως έχει και συνέχεια, πάλι από το Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη με προνομιακή ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.
 
Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία φαίνεται να έχουν κατατεθεί για δύο στενούς συγγενείς τουρκικής καταγωγής που φέρεται να πλήρωσαν την αγορά του φορτίου ηρωίνης. Ένας από αυτούς φέρεται να ζει σε χώρα τη δυτικής Ευρώπης και ο άλλος στην Κωνσταντινούπολη. Για τους δύο αναφερόμενους ως «χρηματοδότες» του φορτίου έχουν κατατεθεί από εμπλεκόμενο στην υπόθεση τα μικρά ονόματα τους όπως και ορισμένα άλλα στοιχεία τους, καθώς και ορισμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που χρησιμοποιούσαν. Κάτι που τους καθιστά, σύμφωνα με έλληνες αξιωματούχους, «εντοπίσιμους», ενώ τουλάχιστον ένας εξ αυτών φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές.
 
Ψάξαμε στο sdna.gr, στο skai.gr και στο dikisports.blogspot.com, αλλά δεν είδαμε αναπαραγωγή ΚΑΙ αυτού του άρθρου. Αυτοί που έχουν πάνω πάνω τα πρακτικά της δίκης του Noor 1 (αν και ασχολούνται με αθλητικά θέματα κατά βάση η πρώτη ιστοσελίδα και το blog του Θωμαϊδη) καθημερινά, πώς και ''έχασαν'' αυτό το θέμα; Μήπως επειδή ''δεν τους κάθεται'' το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ως αυτού που χρηματοδότησε τη μετακίνηση των ναρκωτικών; Κλωθογυρίζει ο Θωμαϊδης, αλλά δεν προκύπτει αυτό που θέλει.
 
Τούρκος ο αρχηγός του κυκλώματος, που πέθανε πριν λίγους μήνες (και βαφτίστηκε ''μυστηριώδης'' ο θάνατός του), Τούρκοι και οι χρηματοδότες της μεταφοράς των ναρκωτικών. Αυτά τα τόσο ''περίεργα'' πράγματα γίνονται στην υπόθεση. Και τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας, που κανονικά έπρεπε να απολογούνται ήδη στη Δικαιοσύνη για όλες τις βρομιές που διαδίδουν, δημιουργούν κλίμα εις βάρος ανθρώπων που άλλοι τους έχουν βάλει να σπιλώνουν...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν τα γιουσουφακια του Αλαφουζου.

Έχει τελειώσει το

Coriopolis, τα στημένα του 2011, οι κασέτες του Πατέρα

Η εγκληματική οργάνωση δεν έχει βάση. Μόνο οι ρουφιανιες έχουν μείνει.

Ρούφα Φυσσα,

Γεωργεα

Θωμαιδη

Βαρουχα (και αυτος πήγε στον ειδικό ανακριτή Ανδρεαδη)

Το ΝΟΟΡ 1 όχι μόνο δεν υπήρχε αλλά ήταν εξ αρχής φανερό ότι αποτελούσε είδος νεροπιστολου. Απλά για λάσπη που μόνο μαστουρωμενα γιδια θα καταναλωναν.

Τώρα που στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται η διαφορά της υπερομαδας του Μαρινάκη από τον θίασο του Αλαφουζου, είναι ανάγκη για περισσότερα μέτρα από τον τζάμπα.

Διαφορετικά θα πέσουν ΝΤΟΜΆΤΕΣ μετά το ντέρμπι.

Και χρειάζεται μεγάλο και δυνατό καπέλο για να σκεπασει την φαλακρα του Αλαφουζου.