ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ



Δηλώσεις έκανε χθες, κατά την παρουσίαση του Ιταλού προπονητή Στραματσιόνι, ο Ιωάννης Αλαφούζος.
 
Το sdna.gr το πήρε αμέσως και το προχώρησε.
 
Μόνο τυχαία δεν έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος τη δήλωση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια, στο περιθώριο της παρουσίασης του Αντρέα Στραματσόνι.
Και η μετάφραση των λεγομένων του, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει πολύ «ζουμί».
Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και το νομικό του επιτελείο, θεωρούν βέβαιο ότι θα υπάρξει (εντός της τρέχουσας σεζόν) τιμωρία τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Η βεβαιότητα αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα η δικογραφία που αφορά στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προβλέπεται να «φύγει» από τα χέρια του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα εφετών, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να υποβάλει πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο για το ποιοι θα ποια πρόσωπα θα παραπεμφθούν σε δίκη για την εν λόγω υπόθεση.
Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν μεγάλη βεβαιότητα ότι στο στάδιο αυτό, θα επιληφθεί πλέον και η αθλητική δικαιοσύνη που από το καλοκαίρι έχει στελεχωθεί με τακτικούς δικαστές.
Από αυτή την εξέλιξη, στο στρατόπεδο των «πρασίνων» αναμένουν ότι θα υπάρξουν σοβαρές ανακατατάξεις στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και αλλαγές στην κορυφή της, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού που θα είναι αφαίρεση βαθμών, το λιγότερο! Και λόγω της εμπλοκής του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της ομάδας σε υποθέσεις στημένων αγώνων. 
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή, 35 πρόσωπα αντιμετωπίζουν (κατά περίπτωση) κατηγορίες για σύσταση, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία-δωροληψία, απάτη, απόπειρα εκβίασης, έκρηξη κ.α., μεταξύ των οποίων προσώπων βρίσκονται υψηλόβαθμα πρώην και νυν στελέχη της ΕΠΟ, διαιτητές, πρόεδροι ΠΑΕ Super League, μέλη πειθαρχικών επιτροπών, ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ.
Μεταξύ άλλων, ο ανακριτής διαφθοράς έχει εντάξει στην δικογραφία καταθέσεις για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (6/1/2013) και Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (4/2/2015).
Η απόφαση για το ποια φυσικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν σε δίκη αναμένεται να ληφθεί από τη δικαιοσύνη εντός της τρεχούσης ποδοσφαιρικής σεζόν, εξ ου και η επίμαχη δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού.
 
Την ίδια ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Ιωάννης Αλαφούζος, ο Πανθρακικός έριχνε 3 γκολ μέσα στην Τούμπα, σε ματς που δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι και αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ (μέχρι και ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ τα παραδέχτηκε). Στο ίδιο γήπεδο, ο ΠΑΟ δύο εβδομάδες πριν έχασε με κάτω τα χέρια. Αυτά φυσικά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Ιωάννη και τα ΜΜΕ που ελέγχει, τα οποία με έναν περίεργο τρόπο δημοσιεύουν αυτά που δημοσιεύει η ΠΑΕ ΠΑΟ λίγα λεπτά αργότερα, όπως βλέπουμε στο live του sport-fm.gr για το ματς Ατρόμητος-ΠΑΟ.
 

 

 
Δύο λεπτά μετά την ατάκα στο live του sport-fm.gr, τουίτ με την ίδια ατάκα από την ΠΑΕ ΠΑΟ. Στην ουσία, όμως.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ''. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ (1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ), ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ (ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ-ΜΠΑΚΟΣ) ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ''ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ 2011'', ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE.
 
Αν οι ''τακτικοί δικαστές'' θελήσουν να επιβάλουν ποινή που δεν προβλέπεται από την UEFA, πολύ απλά η ποινή αυτή θα πέσει. ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, εξαντλώντας όλα τα σενάρια και όχι επειδή το πιστεύουμε. Αν ο Ιωάννης Αλαφούζος αποφασίσει να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια, Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Υπάρχει όμως κι άλλη δήλωση χθεσινή, που μεταφέρει την ψυχολογία όλων των γαύρων.
 
Εμείς αγαπάμε τους Έλληνες διαιτητές αλλά δεν μας χαλάει να φέρνουν σε όλα τα παιχνίδια και στα ντέρμπι, ξένους διαιτητές γιατί ξέρουμε πως είναι η ομάδα μας. Επειδή λένε πως όλο αδικούνται.
 
ΦΕΡΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ, ΤΟ'ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
 
Φυσικά, η πραγματική είδηση της χθεσινής ημέρας δεν ήταν τα παραπάνω επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Ούτε το ''αντίο'' του Ιωάννη Αλαφούζου στον Αναστασίου. Ήταν αυτή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 8-11-2015
 

 
''ΣΑΛΙΟ'' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ. ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ''ΑΛΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ'' ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.
 
Αν τώρα δεν επαρκούν όλα αυτά, μπορούμε να συζητήσουμε και σε άλλη βάση για ''δικαστήρια''. Μπορούμε να πούμε για την παιδοφιλία, για λαθρεμπόριο πετρελαίου και όπλων, για φοροδιαφυγή, για στόλους στη Ρουμανία που έχουν κλαπεί με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να πατήσουν ακόμη και σήμερα σε ρουμανικό έδαφος, για την INTERPOL και κάποια σήματα για καταζητούμενους που έβγαζε πριν 20 χρόνια περίπου, για κάποια πλοία που μολύνουν τις θάλασσες όλης της Γης, για χρηματιστηριακές απάτες όπου ακόμη κλαίνε τα λεφτά τους Αμερικανοί ομολογιούχοι, για τις συνθήκες λειτουργίας κάποιων εκδοτικών συγκροτημάτων στα προάστια της Αττικής, για το πώς αποχαρακτηρίζονται δασικές εκτάσεις για να γίνουν μεζονέτες προς όφελος μεγαλο-καναλαρχών, για εκδότες που παντελονιάζουν κοινοτικά κονδύλια με πρόσχημα ''δενδροφυτεύσεις'' και και και. Τι λέει άραγε ο Ιωάννης Αλαφούζος; Θέλει να κάνουμε αυτήν την κουβέντα, στη συγκεκριμένη βάση;

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΣΑΒΒΑ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
------------
Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν μεγάλη βεβαιότητα ότι στο στάδιο αυτό, θα επιληφθεί πλέον και η αθλητική δικαιοσύνη που από το καλοκαίρι έχει στελεχωθεί με τακτικούς δικαστές.
Από αυτή την εξέλιξη, στο στρατόπεδο των «πρασίνων» αναμένουν ότι θα υπάρξουν σοβαρές ανακατατάξεις στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και αλλαγές στην κορυφή της, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού που θα είναι αφαίρεση βαθμών, το λιγότερο! Και λόγω της εμπλοκής του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της ομάδας σε υποθέσεις στημένων αγώνων.
------------

ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Αρεοπαγίτες στο τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ

http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/areopagites-sto-taktiko-dikast...

ΤΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ???
------------------
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο έχει συγκροτηθεί σε σύνθεση και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να εξεταστούν οι εκκρεμείς υποθέσεις, μεταξύ των οποίων η αίτηση του Απόλλωνα Σμύρνης για αναψηλάφηση της απόφασης της Super League για παραμονή στην κατηγορία του Λεβαδειακού και όχι άνοδο της ομάδας της Ριζούπολης στη θέση της Κέρκυρας.

Σε εκκρεμότητα είναι και η υπόθεση της Βέροιας έπειτα από την απολογία του Γκιγέρμο Πέρεθ στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".
-----------------

ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ

ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ Η ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ).

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ, ΤΟΥΙΤΗΣ, ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.....

Εικόνα savvas gridlock

Kαλά, αυτό σίγουρα είναι το σχέδιό τους, αλλά αποκλείω το να το προχωρησουν τόσο πολύ και να τιμωρήσουν π.χ. τον Ολυμπιακό για το ματς με τη Βέροια. Ακόμη και τότε όμως, υπάρχει η Επιτροπή Εφέσεων κι εκεί τελειώνουν τα παραμύθια.

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβάζοντας όλους σας, μου ξανάρχεται στο μυαλό η ιδέα της σατυρικής εφημερίδας που΄χα περιγράψει σε πρόσφατη ανάρτηση. Εκείνο το βίντεο με τον παρουσιαστή που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του σε βάζελους και αεκτζή, είναι αποθέωση. Εκείνοι οι υπότιτλοι, ιδιοφυείς. Το βλέπω και το ξαναβλέπω... Ας την βγάζει ο Ολυμπιακός κι ας την μοιράζουνε τσάμπα στο Καραϊσκάκη, να κάνει λίγο πλάκα ο τόσο ταλαιπωρημένος - από τ΄άλλα - κοσμάκης μας. Χρειάζεται κάτι τέτοιο... Ας μην είναι εβδομαδιαία η εφημερίδα. Ας βγαίνει και πιο αραιά. Αλλά να βγαίνει. Η διακωμώδηση, το βλέπουμε όλοι, έχει γίνει πια αναγκαιότητα. Μαζί με το καβλιντζέκι πάντως. Μια στο σφυρί...

Εικόνα Red Dragon

Το παραμυθακι με την υποθεση του 11 εφτασε στο τελος του εδω και μηνες.Κανανε καποιες προσπαθεις με αυτον που καποτε θεωρουσαν συνωνυμο του βουρκου και τωρα εχουν μετατρεψει σε πανελιστα ομως φυσικα μιλαμε για αστειοτητες και ηδη ξεκινησαν εξωφυλλα οτι ο ανθρωπος που θα εξετασει πιθανη τελεση αδικηματων απ τον εισαγγελεα που ανελαβε την υποθεση ηταν παλαιοτερα προεδρος στην δευτεροβαθμια επιτροπη εφεσεων της Επο που δικαιωσε τον Ολυμπιακο στην υποθεση Βαλνερ (αγνοουν οτι η δικαιωση ηρθε απο το Ανωτατο Αθλητικο Δικαστηριο,το Cas.
Το παραμυθακι με το οποιο σπιλωσαν αθωους ανθρωπους και αφορα το noor 1 εχει τελειωσει εδω και μερες.Χτες στοχοποιησαν και ενα ακομα παραγοντα που επενδυει πολυ περισσοτερα απ τις ομαδες τους,τον μεγαλομετοχο του Αστερα και ολα αυτα για να δικαιολογησουν την επιμονη τους με την συγκεκριμενη υποθεση.
Και τελος το τελευταιο στορυ που αφορα την ¨εγκληματικη οργανωση¨ εχει τελειωσει πριν καν ξεκινησει καθως δεν υπαρχει το παραμικρο στοιχειο και θα καταληξει εκει που κατεληξε και η υποθεση του 11 δηλ στον καδο.

Βγηκε ο κοντοστουπας φοροφυγας προχτες και αφου καταφερε και υποβαθμισε την κινηση του να προσλαβει νεο προπονητη, αφου απομακρυνε την τελευταια του ¨ασπιδα¨,με τις δηλωσεις του.Ον καμερα επανελαβε 2-3 φορες την φραση ¨αν αποδοθει δικαιοσυνη¨.Το ερωτηματικο μεταφραστηκε σε σιγουρια (αναλογη με αυτη που εβγαζε για την Uefa οπως πολυ ευστοχα επισημανε ενας φιλος πιο κατω) μεσω υπαλληλου του (ενα απ τα τοσα αρδακια που συντηρει) και ακολουθησε σημερα ο υπευθυνος επικοινωνιας της Παε Ποα που ανεφερε οτι δεν θα προσφυγει σε κανενα δικαστηριο απλα ξερει οτι ο φοροφυγας και λαθρεμπορας εχει πληροφοριες οτι θα τιμωρηθει ο προεδρος του Ολυμπιακου.

Συνεχιζουν να τρεφουν με non stop ρυθμους το σανο στα λοβοτομημενα.Για υποθεση που ακομα δεν εχει αναλαβει Εισαγγελεας αναφερουν οτι εχει πληροφοριες το καραφλο υποθετο και οτι μαλιστα θα επιληφθουν του θεματος οι τακτικοι δικαστες.Απο την αλλη αγνοουν οτι ο προεδρος του Αστερα Τριπολης εχει παραπεμφθει σε δικη (οπου φυσικα θα αθωωθει) και δεν προεκυψε θεμα οχι απ την Επο αλλα φυσικα απο την ιδια την Uefa.

Για να καταλαβει καποιος το οτι εχουν δωσει πραγματικα αλλες διαστασεις στον Γκεμπελισμο.
Τωρα που χαθηκε ο αποδιοπομπαιος τραγος (Μουρινιο της Μολδοβλαχιας) γνωριζει οτι ο κλοιος σφιγγει και οτι θα στραφει ο οποιος υγιης κοσμος της ζελας εναντιον του και προσπαθει να κερδισει χρονο με τον οποιο αποπροσανατολισμο.
Ηδη πηρε μια γευση για το τι θα ακολουθησει στο μελλον.

Εικόνα ze ηλιας

και το καλύτερο
https://www.youtube.com/watch?v=sgavN4GwJXU

Εικόνα ze ηλιας
Εικόνα Νίκος Γόδας

Να 'μαστε πάλι! Θα πέσει μέσα πάλι ο Αλαφούζος, όπως έπεσε και όταν έλεγε ευθαρσώς ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί από την ΟΥΕΦΑ. Τσάκαλος που λέμε. Αργότερα κατάλαβε ότι ο Πλατινής τα έχει τακιμιάσει με τον Μαρινάκη. Τσάκαλος λέμε....

Εικόνα Romain

Ξέρει τι κάνει ο Αλαφουζος.

Αν δεν πλακωθει ή τουλάχιστον δεν έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό, ΕΠΟ, Σουπερλιγκ, Διαιτησία, ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ, κλπ., κινδυνεύει μετά το ντέρμπι να τον πάρουν με τις ΝΤΟΜΆΤΕΣ. Οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας του.

Αν όμως καταφέρει και τσακωθει, ίσως να το καταπιουν.

Εικόνα XGEORGE

Εντάξει παιδιά......, έχει καταντήσει τόσο γραφικός που πραγματικά γίνεται κ επικίνδυνος για το επίπεδο και την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου πια.....μα καλά......τόσο ''μόνο'' τον έχουν αφήσει οι Παναθηναικάρες και του επιτρέπουν να διαπομπεύει ακόμη κ την ίδια του την ομάδα........ακόμη κ τη παρουσίαση του νέου τους προπονητή αυτός κατάφερε κ την υποβίβασε....Ημαρτον......

Εικόνα Antreas7

Μήπως είχε μερακλώσει και μπερδεύτηκε;
https://www.youtube.com/results?search_query=ta+dikastiria+margaritis

Εικόνα vagio

"Οι πληροφορίες είναι επίμονες και από σοβαρή δικαστική πηγή: Αναμένεται δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον γνωστού μιντιάρχη. Εντός των ολίγων προσεχών ημερών."

Αυτό το ερώτημα τριγυρίζει στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες.. Ποιος να είναι..

Εικόνα savvas gridlock