ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ NOOR 1



Πρωινή είδηση, πριν αρχίσει στις 6 η πανελλαδική απεργία στην οποία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι, από το Βασίλη Λαμπρόπουλο.
 
Συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στην Ολλανδία ένας 44χρονος πάμπλουτος επιχειρηματίας βελγικής υπηκοότητας που θεωρείται ο «αρχηγός» της συμμορίας διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».
Παράλληλα, προ τριημέρου φέρεται να συνελήφθη στην ίδια χώρα ύστερα από άλλη αστυνομική επιχείρηση και μία 28χρονη που έδινε το «παρών» στη δίκη για την υπόθεση στο αμφιθέατρο της οδού Λουκάρεως. Σύμφωνα με τις ξένες διωκτικές αρχές, η νεαρή αυτή φέρεται ότι ήταν «τοποτηρητής» στην Ελλάδα των τούρκων οργανωτών της μεταφοράς της συγκεκριμένης τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Αυτές είναι δύο νέες ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελευσίνα η οποία αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2014. Η αποκάλυψη για τη σύλληψη του «αρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και της 28χρονης που παρακολουθούσε τη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση του προϊσταμένου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Πειραιά κ. Γιώργου Κατσούλη, ο οποίος προχώρησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος και στον εντοπισμό των δύο τόνων ηρωίνης, ενώ γνωρίζει και το παρασκήνιο της υπόθεσης.
Ο 44χρονος που συνελήφθη μετά και τη συνεργασία βελγικών και ολλανδικών αρχών και ο οποίος κατέχει μεγάλο αριθμό πολυτελών ακινήτων, ΙΧ και άλλων σημαντικών περιουσιακών στοιχείων θεωρείται ότι θα ήταν αυτός που θα παρελάμβανε στη βόρεια Ευρώπη τουλάχιστον έναν τόνο ηρωίνη. Η ποσότητα θα μεταφερόταν από την Ελευσίνα με τη βοήθεια τούρκων διακινητών.
Η υπόλοιπη ποσότητα εκτιμάται ότι θα διοχετευόταν στην Τουρκία για περαιτέρω διανομή της. Κύριοι εκεί παραλήπτες λογίζονταν δύο άτομα τουρκικής καταγωγής με στενή συγγενική σχέση και οι οποίοι αποτυπώνονται σε οπτικό υλικό που ήδη διαθέτουν οι διωκτικές αρχές.
Η νεαρή που συνελήφθη στην Ολλανδία φέρεται να είχε ρόλο διερμηνέως αλλοδαπών κατηγορουμένων στην υπόθεση. Υπάρχει η εκτίμηση ότι «μετέφερε μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου πληροφορίες και εντολές εμπλεκομένων στην υπόθεση».
 
Στις 5 ανέβηκε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα του ''ΒΗΜΑΤΟΣ'', αλλά οι δημοσιογραφάρες στο sdna.gr ''δεν πρόλαβαν'' να το δουν και να το αναδημοσιεύσουν. Παρ'ότι έχουν φτιάξει ξεχωριστό tag με όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση, σε αθλητικό site πάντοτε, περιμένοντας να αναφερθεί έστω το όνομα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ, για να έχουν να λένε και να γράφουν για 10 χρόνια, αυτήν την ''ασήμαντη'' εξέλιξη ''την έχασαν''. Πολύ απλά λοιπόν, από εδώ και πέρα, τους λέμε
 
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ NOOR 1 ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
 
Και θα έχουμε και συνέχεια τις επόμενες ημέρες...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΠΗΚΑ ΞΑΝΑ!

ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα red apple

Πάλι υπερβολλικό σε βρίσκω Σάββα μου... Και με το φουγάρο του Νοor στον κώλο, μια χαρά διείσδυση γίνεται! Θάχουμε γέλια το απόγευμα στο πρωκτορείο Οπάπη με τα βαζέλια που περίμεναν την καταδίκη του Βαγγέλη!!!

Εικόνα MIKE.A

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ NOOR 1 ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

Οχι ρε παιδια! Παλιο και ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ το πλοιο να παθουν και καμια μολυνση οι ανθρωποι!

Εικόνα vagio

Περιττό να σε συγχαρώ σαν γαύρος για τον κόπο και το χρόνο που καταθέτεις ρε Σάββα, αλλα ρε φίλε πραγματικά απορώ με το κουράγιο σου που ξεκοκκαλιζεις αυτό το πουστοσαιτ.. Εγώ μόνο που βλέπω τα μούτρα του παπαθεοδωρου ανεβάζω πίεση και ευχομαι για τον συγκεκριμένο μπινε πράγματα κακά που δεν έχω σκεφτεί για κανέναν άνθρωπο εκτός απο το Σωτήρη Κυργιάκο, τον Αλαφούζο και το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Εικόνα savvas gridlock

''εκτός απο το Σωτήρη Κυργιάκο, τον Αλαφούζο και το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.''

Σαλιαρέλη και Βαρδινογιάννη ξέχασες.

Εικόνα john

Εγω θα σου θυμίσω μια πολύ σοφή κουβέντα που μου ειπες πέρυσι για το συγκεκριμένο αρδ. Αυτός και άλλοι σαν και αυτόν για ενα μεροκάματο γίνονται Ολυμπιακοί αυριο το πρωι. Μην ασχολείσαι. Δεν ξερω αν αξίζει καν το μίσος μας. Ειναι απλα ενα τιποτένιο σκουλήκι που ζει παρασιτικά υπηρετώντας τα συμφέροντα των αφεντικών του διαστρεβλώνοντας συνειδητά την αλήθεια. Το μονο που του αξίζει ειναι ο ΟΑΕΔ. Για αλλη μια φορα να ευχαριστήσω θερμά τον ΒΑΓΓΕΛΑ που τον έστειλε στο διάολο το Μάρτιο του 2014

Εικόνα apostolos gaganis

Και για τον ΟΑΕΔ, σκεφτικός είμαι... Τον πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ βλέπεις... Κανα χαρτζηλίκι απ΄το παππού και πολύ του είναι... Άσε που τώρα, με τις νέες μειώσεις των συντάξεων που θα γίνουν, κι αυτό δύσκολο...

Εικόνα vagio

Γεια σου ρε Γιανναρα!

Εικόνα red7neck

Κυνήγα τώρα Βαγγελη όλους αυτούς που σε σπίλωσαν! Στείλε τους στα δικαστήρια, στην ανεργία. Αυτό θέλω! Κλείσε τον Θωμαϊδη, τον Παπαθεοδώρου και τον Ασβεστά που μας τα ζάλισαν τόσους μήνες με τα πύρινα άρθρα τους.

It's payback time!

YΓ: Τώρα που πήρατε τα παπάρια μας με το Noor 1, κάντε focus στην εγκληματική οργάνωση! Υπάρχουν περίπου 1000-2000 πρόβατα που θα σας διαβάζουν ακόμα (και γαύροι με IP από τον ΣΚΑΪ).

Εικόνα redismagik

ακριβώς οποός τελειώνεις το άρτιο θα αναφωνήσω και εγώ ! ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ NOOR1 ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ !

Εικόνα Ze Elias

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!

Εικόνα Κωστας 7

Θα αναστεναξουν οι σουμιεδες λεμε....Σιγα σιγα θα ξετυλιχθει ολο το κουβαρι και αυτος που θα βρεθει απο πισω απο τα καγκελα για σκευωρία δεν θα ειναι ο Βαγγελας αλλα ενας αλλος πρωην εφοπλιστης και παλιος γνωστος του.
Μαθημενος στις σκευωριες ο ''καπετανιος των ονειρων'' τα ιδια πηγε να κανει και στην υποθεση του ξυλοδαρνου του Βασσαρα και εκατσε στο παγωτο και τον πεταξε ο Βαγγελας εξω απο το ποδοσφαιρο μια για παντα.Να ξερετε οτι υπαρχει cd που ετσι και παει στον εισαγγελεα ο ''καπετανιος των ονειρων'' θα καταληξει στο κελι 33.Αυτος ειναικαι ο λογος που δεν εμφανιζεται μπροστα και εχει βαλει τον Αλασκουζο να κανει τον προεδρο.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό ακριβώς. Να μας πει ο Νικόλας Πατέρας το αν γνωρίζει προσωπικά το ''ναυτιλιακό πράκτορα'' Μανέτα και το Λιμενικό Κατσούλη, που είναι μάρτυρες στη δίκη του Noor 1.

Εικόνα thita

για πες, για πες..... ήμουν σίγουρος πως κάπου θα υπήρχε στήσιμο και εμπλοκή πατέρα, που διαρρέει από πέρισυ σε εφοπλιστικούς κύκλους ότι ο μαρινάκης και καλά δεν την βγάζει καθαρή, κλπ.

ποια η σχέση πατέρα/μανέτα/κατσούλη?

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

μην ανησυχείτε βρε,θα το πεί ο σαγώνιας στη δίκη της (Καθαρής) Δευτέρας (του 2075)

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω τα επόμενα επεισόδια... Ωραία φαίνεται η σειρά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Βασσάρας, που πολλές φορές απέδειξε ότι είναι μέγας αντιολυμπιακός, που παραλίγο να μας στερήσει πρωτάθλημα το 2002, που τον αποθέωσαν οι βάζελοι στη Λεωφόρο όπως είχε επισημάνει παλιά κι ο Σάββας σε ένα άρθρο, αποδεικνύει ότι είναι τουλάχιστον άνθρωπος. Διέψευσε πρόσφατα κάποια παπαγαλάκια που διαστρεύλωσαν τα λόγια του. Κι ας ήταν υπέρ του Ολυμπιακού αυτή η διάψευση. Γιατί έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να μη λέει ψέματα, σπιλώνοντας ανθρώπους.

Έφερα το παράδειγμα του Βασάρα, για να δείξω την πλήρη αντίθεση με όσα συμβαίνουν από παράγοντες και ψευτοδημοσιογράφους. Ο αντιολυμπιακισμός τους τους έφτασε στο σημείο να χάσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Σπιλώνουν ανθρώπους, ξέροντας ότι είναι έωλες οι όλες κατηγορίες, μόνο και μόνο για να βλάψουν τον Μαρινάκη και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό. Αφού σας πονάει τόσο πολύ ο Βαγγέλας και ο Ολυμπιακός, αφού δεν μπορείτε να τηρήσετε καμία έννοια δεοντολογίας, θα πατώσετε, ρε πουτάνες. Όπου σας πετυχαίνουμε ξύλο. Και πούτσα στα δικαστήρια. Ετοιμαστείτε να ματώσετε.

Εικόνα Κωστας 7

Ο Βασσαρας οχι μονο διεψευσε την παπαρια που μεταδώσανε το ιδιο το sport fm και το ss-dna αλλα επι της ουσιας εδωσε και δικιο στον Μητσιο που μετρησε το γκολ μιας και οποιος ακουσε την συνεντευξη ειπε οτι δεν εχει δωσει ποτε τετοια εντολη γιατι δεν υπαρχει τετοιος κανονισμος!Απλα ο ξευτιλας που του πηρε την συνεντευξη δεν τον ρωτησε ποτε αν τελικα το γκολ ειναι κανονικο γιατι απο τα συφραζομενα του Βασσαρα καταλαβε οτι αν τον ρωταγε θα του ελεγε οτι το γκολ ορθως μέτρησε μιας και με βαση τον κανονισμο της uefa δεν υπηρξε καμια παρατυπια απο τον Ιντεγιε(προθεση-αφυσικη θεση χεριων).Τα ιδια αναμασησε και ο Μπαρουφας μιας και ηξερε οτι η παπαρια που ειπε στο ΣΚΑΙ δεν ευσταθει αλλα δεν το αναπαρηγαγαν τα γνωστα vazzeletta και SκατοDNA.

Εικόνα john

Ο πόλεμος που δέχεται ο θρύλος απο τα ΜΜΕ τελευταια εστιάζεται στο Sdna και σε κατι σάιτ ιδιοκτησίας πρεζακια οπως newsbomb η newsit η οπως διάολο τα λένε. Μου κανει εντύπωση η στάση του gazetta.Τα πράγματα στο συγκεκριμένο site εχουν ηρεμήσει παρά πολύ το τελευταίο διάστημα. Ούτε άρθρα με αντιολυμπιακο τίτλο για να τσιμπήσουν κλικ απο αντιολυμπιακους,ούτε προκλητικά σχόλια στα άρθρα ούτε αντιολυμπιακα σχόλια για την διαιτησία των αγώνων του Θρύλου. Σε παλιότερες εποχές η νικη μεσα στην Βέροια φερ´ειπειν θα αντιμετωπιζόταν ως παραγκισια. Με μεγαλη έκπληξη ειδα ψυχραιμία και σωστή κριτική στις αποφάσεις του διαιτητή για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ενώ στο Sdna έσκουζαν και έβγαλαν πάνω απο 4-5 άρθρα σχετικά με το υποτιθέμενο άκυρο γκολ του ιντεγιε,στο gazetta το αντιμετώπισαν πολύ διαφορετικά.Οχι φιλολυμπιακα αλλα ψύχραιμα και με σωστή προσέγγιση. Τι να πω έφυγε ο ξεφτίλας Φαπαθεοδωρου και ξεβρωμισε κάπως το συγκεκριμένο site.

Απο εκει και πέρα όσο αναφορά το γνωστό πουστοσαιτ η κατάσταση εχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρο. Απο οτι θυμάμαι η ΠΑΕ εχει απαντήσει ήδη με αγωγές και μυνησεις οποτε δεν εχω παράπονο ως προς την αντίδραση της. Πάντως ειναι σίγουρο πως όσο ο Ολυμπιακος μεγαλώνει αγωνιστικά τοσο περισσότερη λάσπη θα πετάγεται απο αυτούς. (Λεκτική ) βία ,επειχηρηματα και κανένας σεβασμός . Αυτο τους ταιριάζει

Εικόνα redismagik

ποιος ο λόγος να ενημερώνεσαι από το gazzeta ?

Εικόνα john

Απλα στο συγκεκριμένο σάιτ γράφουν ο Μελαγιες και ο Δελλης και ετσι μου δίνεται η δυνατότητα να διαβάσω μερικές απόψεις απο πραγματικούς γαύρους στο internet. Στην ηλεκτρονική πληροφόρηση ο Θρύλος ειναι λιγο πίσω. Το red planet ειναι σε κακό χαλί,τα kokkina του Γκαραγκανη κατι προσπαθούν να κάνουν αλλα ακόμα δεν εχουν την ανάλογη επισκεψιμότητα και πέραν τούτου μηδέν. Μονο το Ratm μένει αλλα ο κύριος λόγος ύπαρξης του δεν ειναι να πληροφορεί . Το κανει και αυτο βέβαια (πιο σπάνια)σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και με μεγαλύτερη επιτυχία σε σχέση με τα αλλα ολυμπιακά sites αλλα ο κύριος λόγος ύπαρξης του ειναι το ξεβράκωμα του Αντιολυμπιακου Μετώπου

Εικόνα apostolos gaganis

Το RATM, εκτός από το πάγιο ξεβράκωμα των άλλων το οποίο κάνει, είναι οπαδικό στέκι με πολύ σοβαρή ΑΠΟΨΗ, Γιάννη. Δεν πολυασχολείται με την τρέχουσα επικαιρότητα, που αφορά βασικά - και λογικά - τις άλλες, τις επαγγελματικές ιστοσελίδες, χωρίς βέβαια και να την αγνοεί. Το αντίθετο, θα΄λεγα. Έχει όμως, πάνω απ΄όλα, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΨΗ, εκφράζοντας πιστά κατά την γνώμη μου την νοοτροπία και τον τρόπο διαβάσματος των γεγονότων του ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΓΑΥΡΟΥ. Του οπαδού εκείνου δηλαδή που΄χει αφ΄ενός στο κύτταρό του το μοναδικό, ομώνυμο, γονίδιο και ταυτόχρονα είναι ζυμωμένος με τους αγώνες, την απλησίαστη δόξα, τους τίτλους και την ΞΕΚΑΘΑΡΗ υπεροχή του δαφνοστεφανωμένου απέναντι σε ΟΛΕΣ τις άλλες ομάδες της χώρας. Σπάνιος συνδυασμός. Και πανίσχυρος. Είσαι μέλος του.

Εικόνα john

Εννοείται πως εχει δυνατή άποψη. Οχι απλα δυνατή. Τιτάνια άποψη. Την κριτική αγώνων που διαβάζω εδώ είτε απο Σαββα είτε απο dono δεν την εχω διαβάσει σε καμία αλλη εφημερίδα η site. Και που να διαβάσεις τα παλαιότερα άρθρα του Ratm που γράφτηκαν λιγο μετα την δημιουργία του οταν δεν ειχε την επισκεψιμότητα που εχει σήμερα. "Μεγαλη Ντορτμουντ Μεγάλος Ολυμπιακος", " Νεογαυροι και οπαδική κουλτούρα ", a serpent in every eden, " Βγαλτε επιτέλους λίγοι γαυριλα" . Εκπληκτικά κείμενα μεσα απο αυτα έμαθα το site .
Υγ Μου άρεσε ιδιαίτερα και το λεκτικό ξεκωλιασμα του Σαββα σε ένα ντροπιασμένο ολυμπιακο τρόλ πέρυσι τον χειμώνα , Το έμαθα με καθυστέρηση και το διαβασα με μεγαλη ευχαρίστηση πολλές φορες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχει κάποιους μήνες τώρα που το gavros κάνει πολύ καλή δουλειά.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΘΩΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ TO REDNEWS.GR, KALO KAI AYTO.....

Εικόνα apostolos gaganis

Θα το΄θελα καλύτερο. Πολλές φορές γράφει κοινοτοπίες, ενώ κάνει αρκετά γλωσσικά λάθη. Το ότι απευθύνεται σε οπαδούς μιας ομάδας, της όποιας ομάδας, δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να κάνει ΤΕΤΟΙΑ λάθη. Απαράδεκτα καμιά φορά για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Δεν ζητάω ελληνικά επιπέδου Μπαμπινιώτη, αλλά...κάπως θα πρέπει να γίνεται από κάποιον που να ξέρει ένα τσεκάρισμα ρε παιδί μου στα κείμενα ορισμένων ειδικά, ΠΡΙΝ αυτά βγουν στον αέρα. Δεν επιτρέπεται τα ΑΡΔαντικειμενικά να γράφουν, γενικά, σε καλύτερα ελληνικά από δικό μας σάϊτ. Όχι πολύ καλύτερα, αλλά οπωσδήποτε καλύτερα. Μερικοί βέβαια απ΄όσους γράφουν στο συγκεκριμένο είναι σίγουρα ικανοί και κάποιοι ιδιαίτερα ευχάριστοι. Για μένα... Ο γνωστός τέλος ένας, παραμένει - δυστυχώς - ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Κανείς, εκτός ίσως από έναν και πάλι, που γράφει αλλού, δεν τον πλησιάζει...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τα ορθογραφικά είναι ένα θέμα, αλλά όχι μείζον όταν μιλάμε για οπαδικό site. Για τις κοινοτοπίες θα διαφωνήσω. Κοινοτοπία για ένα αθλητικό site είναι να γράφει για τα πλάνα του προπονητή, για ανάλυση αγώνων κ.α. Το gavros ασχολείται και με άλλα θέματα τελευταία, που άλλοι δεν αγγίζουν καθόλου. Ποιος έχει τ' αρχίδια από άλλο ερυθρόλευκο site να γράψει... άσχημες κουβεντούλες για τον Αλαφούζο, για παράδειγμα; Οι άλλοι αρκούνται σε ένα "ας βάλει λεφτά" και όλα καλά. Το gavros δεν μένει εκεί. Λέει και άλλα πιπεράτα. Άρα, λοιπόν, ξεφεύγει από την κοινοτοπία.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σίγουρα ξεβρώμισε το γκαζέτα με τη φυγή του πουσταρά. Αλλά έχει καλά φιντάνια εκεί μέσα πάλι. Ο Τσόχος είναι μεγάλο καθίκι, για παράδειγμα. Με τα live δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά προχθές που έπαιζε η βαζέλα με τον Ατρόμητο, διαβάζοντας το live, πίστεψα ότι ο διαιτητής δεν έδωσε 5 καθαρά πέναλτι στην μπανάθα. Και φυσικά, ούτε αναφορά στο πέναλτι του Ατρομήτου ή στις κάρτες του Μπεργκ. Κρατήστε τα προσχήματα, ρε πούστηδες. Φτάνει μετά στο σημείο ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο με δηλητηριασμένα μυαλά. Ούτε ο οπαδισμός φταίει ούτε τίποτα. Πάνε δηλητηριασμένοι στο γήπεδο όλοι. Από οικογενειάρχες, μέχρι οπαδούς. Πώς να μην τραμπουκίσει τους αντιπάλους, μετά, όταν έχει πιστέψει ο κάθε στόκος ότι ο γαύρος πήρε 17/17 πρωταθλήματα κάλπικα; Αρρώστια.