Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΟΑ ΚΑΙ Η ...ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!



Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις  που έδωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος στην ιστοσελίδα SPORT24 και στον Δημήτρη Σαμόλη είπε πολλά και ενδιαφέροντα.  Για την καριέρα του, για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα σωματεία που κατά καιρούς έχει αγωνιστεί καθώς και για τους προέδρους με τους οποίους συνεργάσθηκε. Όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν θα σταθούμε τόσο στον Τσακίρη και στον Πανιώνιο, ούτε στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Στον Παναθηναϊκό που του ...χάρισε και το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του θα εστιάσουμε.

Τι γνώμη άραγε να'χει ο (πρώην;) αθλητής για την διοίκηση των πολυμετοχικών, τα (πραγματικά) κίνητρα  και τις προθέσεις τους;

- Πώς βίωσες την πολυμετοχικότητα; Πίστεψες ότι θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να το πάνε μέχρι τέλους χωρίς προστριβές;
"Στην αρχή το είδαμε όλοι με θετικό τρόπο. Πιστέψαμε ότι κάτι μεγάλο πήγε να γίνει. Αποδείχθηκε ότι αυτές οι προσωπικότητες, αυτοί οι επιχειρηματίες, δεν έβαλαν την ομάδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Έτσι κατάλαβα. Είχαν ξοδέψει πολλά χρήματα τότε και μέχρι σήμερα τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι σε σωστή βάση".
 
Και από την στιγμή που αυτοί οι τύποι πρόθεση να το φθάσουν μέχρι τέλους και να βοηθήσουν πραγματικά δεν είχαν. Από την στιγμή που μπήκαν προς ικανοποίησιν προσωπικών τους συμφερόντων,  μη σχετιζόμενων με τον αθλητισμό. Από την στιγμή που άφησαν την ομάδα με φέσι που την κυνηγάει ως σήμερα ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ;;

- Τι το διαφορετικό είχε ο Παναθηναϊκός το 2010 και κατέκτησε το πρωτάθλημα;
"Ήμασταν πολλοί καλοί παίκτες. Είχε γίνει μεγάλη επένδυση στην ομάδα. Τότε ο κ. Πατέρας δούλευε πολύ το εξωαγωνιστικό κομμάτι".
 
Και παρότι είπαμε ότι δεν θα σταθούμε πολύ στους άλλους σταθμούς της καριέρας του παίκτη έχει ενδιαφέρον να δούμε γρήγορα-γρήγορα τι γνώμη εξέφρασε ο Σπυρόπουλος για τους προέδρους άλλων σωματείων με τα οποία συνεργάσθηκε.
 
Τι έμεινε στον Σπυρόπουλο από την Κιέβο Βερόνα και την διοίκησή της;;
"Έχει πρόεδρο που κάθε χρόνο δίνει συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν ξεπερνιέται ποτέ. Τακτικοί στις πληρωμές τους και δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα πολλά χρόνια στη Serie A χωρίς να υποβιβαστούν".
 
Τι έμεινε στον Σπυρόπουλο από τον πρόεδρο Τσακίρη;;
"Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πανιώνιος βγάζει τόσους παίκτες. Κάτι καλό γίνεται εκεί. Στο σημείο αυτό να σου πω ότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, ο κ. Τσακίρης, και τον ευχαριστώ για αυτό, μου είχε δώσει το ελεύθερο να αποφασίσω εγώ πού να συνεχίσω. Βέβαια προτιμούσε να πάω στο εξωτερικό, παρότι οι προτάσεις από την Ελλάδα ήταν καλύτερες. Εγώ αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν πήγαινα πουθενά, μου είχε ξεκαθαρίσει ότι άμεσα θα μου έκανε ανανέωση συμβολαίου με διπλασιασμό των απολαβών. Έχω τις καλύτερες σχέσεις μαζί του και τον ευχαριστώ για όλα".
 
Για τον έναν βρήκε να πει ότι ήταν νοικοκύρης και συνεπής στις πληρωμές του.  Για τον άλλον ότι διατηρούσε πολύ καλό κλίμα εντός της ομάδος και ότι φρόντιζε να κρατάει τους παίκτες ευχαριστημένους.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...

Φυσικά ο (πρώην;) ποδοσφαιριστής ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑ...

Πολύ πριν από αυτόν τα ίδια ανέφερε και ο Πατέρας σε δηλώσεις του το καλοκαίρι του 2010. Αναφορικά με την διάθεσή του να βοηθήσει ως το τέλος, όταν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του βάζελου ερωτάται ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΜΚ και να καλύψει χρέη που δημιουργήθηκαν επί διοικήσεώς του ...πειστική απάντηση δεν δίνει. Όταν τον ρωτάνε ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, δεν αναφέρεται συγκεκριμένα ούτε σε κάποια μεταγραφή, ούτε σε πληρωμές παικτών πχ. Αρκείται στο να πει ότι "δεν φαίνονται όλα στο εξοδολόγιο" και πως "όποιος γουστάρει να βοηθήσει δωρίζει λεφτά". Το θέμα είναι που τα δωρίζει κύριε Πατέρα. Γιατί υπήρχαν αρκετές κακές γλώσσες τότε ...και έλεγαν ότι καμωνόσουν δεξιά και αριστερά πως με τρία εκατομμύρια αγόρασες τους πάντες. Μετέφεραν δηλαδή την ίδια ακριβώς εντύπωση που είχες καλλιεργήσει και στους τότε παίκτες σου...

Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη ερωτώμενος τόσο για το τι τον ενόχλησε στο διάστημα που ασκούσε διοίκηση, δηλώνει πως τον στενοχώρησε πως ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ, OΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ...ΑΥΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. Στην συνέχεια σπεύδει να καθησυχάσει τους οπαδούς του βάζελου διαβεβαιώνοντάς τους ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2010, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη μας ενημερώνει πως πρότεινε τον Κανελλόπουλο για αντιπρόεδρο της ομάδος, παρότι θεωρούνταν κόκκινο πανί ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Μας ενημερώνει πως ακολούθησε διαφορετική στάση από τους προκατόχους του που δεν είχαν κολλητιλίκια  με πρόσωπα της ΕΠΟ με πρόσωπα της ΚΕΔ, με διαιτητές προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του. Γιατί έτσι αντιλαμβάνεται ο Πατέρας την ενασχόληση με μια ομάδα. ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.

Αυτά για όσους διερωτώνται τι μπορεί να εννοούσε ο Σπυρόπουλος και γιατί μπορεί να σχημάτισε τέτοια εικόνα. Βέβαια το πραγματικό συμπέρασμα που προκύπτει ύστερα απ'όλα αυτά δεν είναι ότι ο Πατέρας έδινε πράγματι βάση στο ...εξωαγωνιστικό κομμάτι. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ" ΤΟΥ.

Βέβαια πέρα από εύλογα συμπεράσματα ...προκύπτουν και εύλογες απορίες.

Τι έγινε ρε μάγκες αντικειμενικοί; Στο θάψιμο το θεματάκι ...στο θάψιμο;; Εδώ ακούμε ότι το ένα απ'τα δυο Πρωταθλήματα που πήρε ο βάζελος τα τελευταία είκοσι χρόνια ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. Γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένα σάιτ της προκοπής -όχι απαραίτητα αθλητικό- να αναπαράξει την συνέντευξη δίνοντας έμφαση στην επίμαχη δήλωση;;

Γιατί, δεν μπήκε στην διαδικασία ο δημοσιογράφος να ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τον παίκτη; Ειδικά εφόσον έχουν προηγηθεί τέτοιες δηλώσεις από πλευράς Πατέρα περί μπουγάδας. Άραγε έτσι θα συμπεριφερόσασταν αν οι ίδιες δηλώσεις προέρχονταν από πρώην αθλητή του Ολυμπιακού;; Ο Θωμαϊδης και οι λοιποί επίδοξοι εξυγιαντές, εκπομπές και ρεπορτάζ ως το καλοκαίρι του 2010 έκαναν;; Τι λένε τα κιτάπια τους για την  περίοδο εκείνη; Όλα καλά;;

Ο υπερκοριός της ΕΥΠ ως το καλοκαίρι του 2010 κατέγραφε συνομιλίες ή είχε βλάβη;;

ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ" ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010;; 'Η ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ; Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙ ΣΥΡΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΣΕΤΩΝ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ;;;;

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Μπόχα βρόμα του ποα η ιστορία...Απλά!!!!

Εικόνα DRAZA

Χαιρετισμούς στο νησί του Σταμάτη του Γονίδη.(το πέτυχα;;)

Εικόνα Aprosarmostos17

Η δικαιοσύνη ασχολείται με σοβαρά πράγματα, όπως τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο γερασμένο κορμάκι του κύριου Κωνσταντίνου. Δάκρυσε η Ελλάδα με το ματωμένο χειλάκι του και την εμφάνιση Μάρθα Βούρτση. Όλος ο κόσμος βροντοφώναξε ζε σουΐ κωνσταντινού.

Εικόνα DRAZA

Ξεπέρασε και την πρώην συμβία του Μάρθα Καραγιάννη στην υποκριτική.

Και για να καταλάβεις, υπήρχαν μαλάκες βάζελοι που έμπαιναν εδώ μέσα και μας παρουσίαζαν τον Κωνσταντίνου ως παράδειγμα άντρα βαρβάτου.

Εικόνα john

Ελα ρε παίχτη Draza θα γράφεις και ποδοσφαιρικά αρθρα τωρα !Πέρα απο τη μπουγάδα του Πατέρα,τα χαρισμένα λαπτοπ στους διαιτητές και τον έλεγχο του παρασκηνίου που ομολόγησε κυνικά πως πήρε,πιστεύω ως εάν δεν προέκυπτε το πρόβλημα υγείας του γκαλετι,εάν ο ντουντου δεν συμπεριφέρονταν τοσο αντιεπαγγελματικα (θυμίζω πως τραυματίστηκε σοβαρά σε άδεια που ειχε σε ενα φιλικό στη Βραζιλία αν θυμάμαι καλα) και εάν δεν μας έσφαζε η διαιτησία σε μερικά ματς (ακυρωθεν γκολ του μητρογλου με Ηρακλή π.χ), θα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα μέχρι τελευταια στιγμή και ισως το κατακτουσαμε στο τελος. Βέβαια ο Σωκρατης ειχε ήδη κουραστεί πολύ και με το χαμένο πρωτάθλημα βρέθηκε η αφορμή για να αποχωρήσει. Αν κρίνω απο την εξέλιξη της ιστορίας τα τελευταια 5 χρονια δεν με πειράζει καθόλου.. Το πρωτάθλημα που πραγματικά με πείραξε ηταν το όγδοο που δεν ηρθε λόγω της σφαγής του Δούρου γιατι μας χάλασε το σερί. Αν και εχω ακουσει(εδώ μεσα ) οτι εκείνη τη χρονια υπήρχε έντονο παρασκήνιο απο πίσω...

Τελος πάντων αστα ολα αυτα και λεγε τι γίνεται με τον αντικαταστάτη του Γιάνγκ

Εικόνα DRAZA

Φίλε Τζον με προσβάλλεις ...έχω ξαναγράψει για μπάλα. Και δεν εννοώ για ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Εννοώ για τακτική για ανάγκες/προσθήκες κλπ. Αν πας στα πρώτα-πρώτα μου άρθρα θα το διαπιστώσεις.

Ήθελα να γράψω και για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατλέτικο τακτική ανάλυση πέρυσι ΑΛΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ.

Θεωρούσα ότι ήταν ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβει κοινό που έχει συνηθίσει στο ποδόσφαιρο μπασκετικούς όρους. Κι όποιος είχε απορία για συγκεκριμένους όρους θα του έλεγα "το Ολυμπιακός Ατλέτικο το'δες;; ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ".

Η τακτική της Ατλέτικο το την διετία 2013-14, 2014-15 είχε πολύ "μπάσκετ" μέσα. Είχε τρανζίσιον, είχε σετ παιχνίδι είχε αμυντικές και επιθετικές περιστροφές είχε αδύνατη πλευρά, είχε υπερφόρτωση είχε διάβασμα των μις-ματς. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ. Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ". Είτε έχει δει μπάσκετ ...είτε λειτουργεί πολύ μπασκετικά στον τρόπο που στήνει και μοντάρει, ασυναίσθητα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιανγκ θεωρώ ότι ακόμα είναι νωρίς για να μιλάμε. Πολύ νωρίς. Και δεν βλέπω μόνο την χρονική συγκυρία ...βλέπω και τα ονόματα που'χουν παίξει. Εκτός κι αν έχει γραφτεί/ακουστεί κάτι νέο που δεν το'χω πάρει πρέφα.

Αν έχεις κάποια ανάρτηση με ονόματα που ίσως να μην την έχω πάρει πρέφα ...μην διστάσεις να την βάλεις εδώ να το κουβεντιάσουμε.
Η πλάκα σε αυτό ξέρεις ποια είναι. Ο Ιωαννίδης προ αμνημονεύτων ετών είχε δηλώσει "μια μέρα όλα τα μοντέρνα συστήματα στο ποδόσφαιρο θα βγαίνουν από το μπάσκετ". Κάποιοι μαλάκες όταν το άκουγαν αυτό γέλαγαν είμαι σίγουρος. Περίπου την ίδια εποχή, ως προπονητής της Μπάρτσα δήλωνε το ίδιο πράγμα και ο Φαν Χααλ.

Εικόνα Romain

Η τελική διαφορά με τη βαζελα ήταν 6 βαθμοί.

Δύο νίκες που πήραν με τον Άρη και οι δύο μουφα. Η μία με πέναλτι στον Βυντρα χωρίς να τον αγγίξει παίκτης, και η άλλη με ακυρωθεν γκολ του Άρη για ανύπαρκτο φάουλ που δεν ήταν ούτε στη φάση.

Με λίγα λόγια το κλεψανε ο Πατέρας με την μπουγαδα του.

Εικόνα DRAZA

ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

Το μόνο που θυμούνται από τότε είναι ότι βγήκες τέταρτος στα πλέυ-οφ. Το τι μεσολάβησε για να φτάσουμε εκεί δεν το θυμάται καμιά μουνάρα.

Και φυσικά υπήρχε λόγος που τον φθάσανε εκεί τον Ολυμπιακό τότε ...η ομάδα την σεζόν 08-09 δεν είχε προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τα έσοδα και τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης χρονιάς. Το ίδιο ήθελαν να κάνουν και το 09-10 θεωρώντας πως με δεδομένη την σφιχτή οικονομική πολιτική της τότε διοίκησης θα μας αποδυνάμωναν.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΗΡΘΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

Τα λόγια του ποιητή Μητσάρα θέλω απλώς να ανακαλέσω...

Ο Βαγγέλας σας γαμάει
κι η κωλάρα σας πονάει !
Σας τον βάνει χωρίς λάδι
από το πρωί ως το βράδυ !
Κι όνταν ο ήλιος ανατείλει
θα ντον έχετε στα χείλη
κι έχει αρχίδγια σα ντουλούμνια
να τα τρώτε σα λουκούμνια !

Να σας σκίζει τη γκωλάρα
να σας φτάνει ως τα κολάρα
να σας θάπσει απ 'το γαμήσι
να χαθείτε από τη ζήση !
Κι εκεί κάτου απ' τον Αδη
να θωρράτε στο σκοτάδι
το παπάρι του Βαγγέλα
πούχει αρχίδι σαν αχλάδι !!!

Η πσωλάρα του Βαγγέλα
ειν' σα δώρο με κορδέλα,
σας τη βάνει σύρε κι έλα
και σας σκίζει τη ροδέλα !
Κι όντα θάχει πια τελειώσει,
ούλο σπέρμα θάχει στρώσει,
τα ολόδροσά σας μούτρα
και τη γκαραφλή σας κούτρα !

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Μπραβο ρε μαγκιτη θρυλε DRAZA, μ αρεσε πολυ το ποιηματακι σου, δυστυχως εχω κοριτσακι, "βαμμενη γαυρινα",αν ειχα και ενα γιο θα τον εβαζα να το αποστηθισει και να το λεει σαν προσευχη καθε βραδυ. ΘΡΥΛΟΣ μια ΖΩΗ,REDS against ALL.

Εικόνα DRAZA

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ...

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΕΠΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΚΑΙ CO-OWNER(MIΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΟΛΥΤΕΧΙΚΟΤΗΤΑ) ΜΗΤSARA.

AN ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΜΗΤΣΑΡΑ".

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ SEQUEL "TO NAMΠΕΡΟ ..." ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ.

ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΓΕΡΟ, ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΟΡΘΙΟ.

Εικόνα Pr0pheT7

Κακοήθειες, εμείς ακούμε και πιστεύουμε Σαγόνια... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Εικόνα DRAZA

Και τον Σαγόνια και όλους τους ...αντικειμενικούς.

Το θέμα φίλε ξέρεις ποιο είναι; Σήμερα, τώρα, ύστερα από αυτήν την δηλώση δεν δίνουν βάση στο θέμα ούτε οι δικιές μας οπαδικές εφημερίδες που λέει ο λόγος ...γιατί κάπου είναι λογικό να τους έχουμε και χεσμένους τόσο που μίκρυναν.

Εαν αυτή την δήλωση την έκανε πρωην ερυθρόλευκος αθλητής ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ...ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.

Τα έχουμε δει και τα ξέρουμε.

Εικόνα Pr0pheT7

Πρέπει να βάλουμε εκείνη την εικόνα από το "Green Sheep Turbo Edition" γιατί ταιριάζει :)

Εικόνα DRAZA

Βεβαίως...

Είπαμε ότι αν στην θέση του Σπυρόπουλου βρισκόταν πρώην αθλητής του Ολυμπιακού ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΙΑΣΕΙ.