Λεωφόρος 2015



Εγώ πότε θα δω τον Εσιέν να παίζει μπάλα;

0-3 η Μπαρτσελόνα στο 53’. Γατάκια. Ο Θρύλος ήταν 0-3 στο 0’...

Ξεκούραστοι, τώρα, στο Μόναχο.

Μετά και το 0-3 η θέση του Στραματσόνι κρίνεται επισφαλής.

Θα παραιτηθεί ο διαχειριστής Αλαφούζος; Και τώρα με τι θα παίζει;

Επεισόδια στη Λεωφόρο. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό και στην Καλλονή. Ξέρεις εσύ, Κοντονή...

Τέτοιο εύκολο σπάσιμο ρεκόρ δεν ματαξανάδαμε. Για την ακρίβεια, σήμερα ισοφαρίστηκε, χάρη στη μπύρα 13 και τον Αλαφούζο. Με τον Αστέρα θα σπάσει.

Το πλάνο τριετίας του Αναστασίου βαίνει καλώς. Το πλάνο πενταετίας του Αλαφούζου προβλέπει Γ’ εθνική. Για να δούμε...

Παλαιότερα βρίζανε τον Βύντρα. Έφταιγε για όλα. Τώρα τι τους φταίει ο Μαρινάκης; Και το παιδί έχει καλά φόντα να παίξει μπάλα. Τον ζήτησε και η Καμπάλα.

Ακούγοντας τη nova και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, μπερδεύτηκα. Δεν ξέρω τι με πείραξε από το σημερινό. Οι φωτοβολίδες ή η καθυστέρηση στην απόφαση του Παππά; Ιδού το ερώτημα.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, φταίει και ο Φινμπόγκασον. Πρώτον, δεν έσκυψε για να βρει στόχο ο βαζελοπαδός. Ο αστυνομικός που έσκυψε, τη δέχτηκε στο κεφάλι (να ‘ναι καλά ο άνθρωπος, να γυρίσει σπίτι του σώος). Δεύτερον, έβγαζε βίντεο από το κινητό. Δεν ήξερε ότι στο γήπεδο απαγορεύονται τα βίντεα; Τρίτον, φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού. Καλά, ρε πούστη, δεν ήξερε πού πάει; Μπλούζα του Ολυμπιακού μέσα στη Λεωφόρο;
 

Σχόλια

Εικόνα Τελειωμένος Γαύρος

Αυτός ο Παπαβασιλείου της NOVA είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ζέλας ή ΑΡΔ συνόνυμος;
και κάτι ακόμα. Ο επίλογος του άρθρου του sportdog που έχεις βάλει παραπάνω έχει πλάκα

"Στον Παναθηναϊκό οφείλουν να ελέγξουν την συγκεκριμένη καταγγελία, γιατί αν ισχύει είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον σύλλογο..."

Χα χα χα. Μουτζουρώσανε την γύφτισσα. Καταλαβαίνει τι γράφει αυτός που γράφει το άρθρο;

Εικόνα savvas gridlock

''ο Παπαβασιλείου της NOVA'' φιλε ειναι Ολυμπιακος που για εναν περιεργο λογο το παιζει βαζελος. Αντε γεια που λεει και ο Τακης, με ανωμαλους δεν μιλαμε.

Εικόνα savvas gridlock

Παλι καλα να λες Θωμα που δεν περασανε το Φινμπογκασον για φωτογραφο.

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/314108/apisteyti-katagg...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άσε, θα είχαμε άλλα μετά.

Εικόνα Romain

Γειά σου Νικόλα. Ωραίος.

Ο Αλαφουζος τα κανόνισε για να τους ρίξει στην γαμα. Είναι στημένη υπόθεση. Θα παραιτηθεί και φουρ για γαμα. Μετά θα "του αλλάξουν την γνώμη του" και μόλις καθαρισουν τα χρέη, θα γυρίσει καβαλα στο άσπρο άλογο.

Όπως ο Μελισσανιδης.

Μετά θα πρέπει να ψάχνει για μακετες.

Εικόνα REDNYC

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΒΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ - ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΠΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΤΛ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.......

Εικόνα vagio

Βουίζει η πιάτσα ότι οι ελαιοχρωματιστές έλαβαν εντολή απο το αφεντικό τους να μη γίνει το ματς. Αν έχει αρχιδια ο κοντονας, τον δένει χειροπόδαρα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Κοντονής τα αρχίδια τα έχει. Πού είναι το θέμα...

Εικόνα KCS

Μπορεί να διαφωνήσετε οι περισσότεροι μαζί μου αλλά ειλικρινά λυπάμαι για το κατάντημα του αιωνίου αντιπάλου.

Με παρηγορεί το γεγονός ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι'αυτό είναι οι ίδιοι οι (οργανωμένοι κυρίως) οπαδοί του βάζελου, που το μόνο που κάνουν είναι αντί να κοιτάνε την ομάδα τους να ρουφιανεύουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,τον προεδρό του αλλά και όποιον άνθρωπο της δικής τους παράταξης δεν είναι σαν κι αυτούς. Αλλά όπως και να το κάνουμε, με τέτοιο βάζελο και χωρίς αυτά τα ντέρμπι χάνει τη νοστίμαδα του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ κι από μένα στο κύριο ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, όπως ήτανε κέρβερος ως τερματοφύλακας έτσι προστάτεψε σήμερα και την ομάδα μας. Και να υπερθεματίσω και εγώ πως όποιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λέει κακή κουβέντα γι'αυτόν είναι αχάριστος και μαλάκας τουλάχιστον.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, οι βάζελοι δε θα εκλείψουν ποτέ. Ακόμα και ο βάζελος να διαλυθεί, οι μαλάκες θα μείνουν. Και θα συσπειρωθούν πάλι απέναντι στον επιβήτορά τους. Οπότε, ας πέσουν στη Γ' να στιγματιστούν για μία ζωή. Δεν πάνε να γαμηθούν, λέω εγώ; Εδώ το πράγμα έφτασε στην ανθρώπινη ζωή και θα νιώσω και οίκτο; Στον απόπατο.

Εικόνα john

Μα και τωρα δεν ειναι στιγματισμένοι? Εχουν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα 4 χρονια,αποκλείονται απο καθε χωριο στο ΟΥΕΦΑ με αποκορύφωμα τον φετινό αποκλεισμό απο την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης,τους γλεντάει η καθε πιθανη και απίθανη ομάδα στην ελλαδα απο πίσω και απο εμπρός (εντός και εκτος έδρας) και ομως αυτοι νομίζουν οτι εχουν καλη ομάδα και τους στερεί τους τίτλους η παράγκα του Μαρινάκη. Ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που λένε οτι ο Ολυμπιακος παει καλα στην Ευρώπη εξ αιτίας του Δημήτρη Θεοδωριδη και της σχέσης του συλλόγου με τη unisef,ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που βγάζουν κάλπικα και τα 42 ειναι οι ίδιοι που δεν καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση τους εχει φέρει ο Αλαφούζος και τον επαινούν επειδή τα βάζει με τον "πρεζεμπορα" Μαρινάκη. Πιστεύεις οτι αυτοι οι άνθρωποι θα νιώσουν ποτε στιγματισμένοι? Βρε και στη γ εθνικη να μείνουν για μια δεκαετία και ταυτόχρονα να σηκώνει ο θρύλος ευρωπαϊκές κούπες αυτοι θα συνεχίσουν να λένε το παραμύθι τους. Δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτε οτι ειναι κατώτεροι απο εμάς αν και βρίσκονται στα 4 και στη φάπα τα τελευταια 20 χρόνια.Ακριβως με τον ιδιο τροπο που ο απατεώνας δεν μπορει να γίνει ντόμπρος ,ο βαζελος δεν μπορει να καταλάβει οτι εχει στιγματιστεί και οτι εχει μικρύνει σε απελπιστικό βαθμό τα τελευταια 5 χρόνια.

Ισως η μόνη λύση για να το βουλώσουν μια για παντα να ειναι η οριστική διάλυση τους. Οπως για παράδειγμα διαλύθηκε η Πάρμα (αν θυμάμαι καλα )

Εικόνα REDNYC

Κ-Α-Μ-Ι-Α ΛΥΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΑ! ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝΕ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΩΛΩΣΑΝΕ....ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝΕ....

Εικόνα Αλέξανδρος

Όχι λύπηση σε αυτούς. Μόνο το κακό μας θέλουν. Αν χάσουμε εμείς τίτλο και ας μην το πάρουν αυτοί είναι επιτυχία για εκείνους. Τους αξίζει ενα μάθημα όπως στην ΑΕΚ μπας και γίνουν άνθρωποι

Εικόνα john

Καμία λύπηση. Στα τοπικά της Α Αθηνών να βρεθούνε και να κανω πάρτυ μια εβδομαδα. Βρίζουν τον Ολυμπιακο απο το πρωι έως το βράδυ, κατηγορούν τον πρόεδρο για πράγματα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους χωρις κανένα στοιχείο και ζουν για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακο. Στα τάρταρα και ακόμα παρακάτω

Εικόνα nikos michalopoylos

Συμφωνω φιλε! Αλεποτρυπα και πιο κατω στο κρατικοδιαιτο μπουρδελο!
υ.γ. Αν και πιστευω οτι με την 11αδα που θα κατεβαζε ο ιταλος,σε περιπτωση που γινοταν το ματς, θα γραφε πολλα με λιγα!

Εικόνα john

Αν γινόταν το ματς και σκοράραμε δεν θα φεύγαμε ζωντανοί απο εκει μεσα. Στη 13 υπήρχαν φονικά όπλα που στόχευαν κεφάλια παικτών για να τους κάψουν ζωντανούς . Η διοίκηση έδειξε τα αρχιδια της και προστάτεψε τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Αυτο το καταραμένο γήπεδο τους ειναι ακατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγωνες.

Εικόνα jimakos

Μόνο δύο πράγματα.
1ο Σήμερα πραγματικά ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.
2ο Για όσους ζήσαμε τον Σαλιαρέλη και τον Βαρδινογιαννισμό σ΄όλο το μεγαλείο του, όταν ήθελε να μας κάνει
ΟΦΗ, Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ και ΤΩΡΑ αρχίζει.

Υ.Γ. ΕΚΕΙ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Εικόνα XGEORGE

Δυστυχώς δεν μας δόθηκε η χαρά να συμμετέχουμε στον......''αφανισμό'' τους παίζοντας ποδόσφαιρο......τους ΄΄αφανίσανε'' οι ίδιοι τους οι οπαδοί......τώρα βάλτε γυαλιά,όχι για να βλέπετε την βαθμολογία, αλλά για αυτά που θα διαβάζεται πλέον σε sites, φυλλάδες, κανάλια (τους).......! ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΊΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

Εικόνα john

Εγω θελω να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας και ειδικά στον μέγιστο ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Ενας άνθρωπος που ειναι κοντά 80 χρόνων που ολη του τη ζωη δίνει και ποτε δεν εχει πάρει τιποτα απο τον Θρύλο , στέκεται δίπλα στους παίκτες λαι προστατεύει την αποστολή του Θρύλου. Οποίος ξαναπεί κακή κουβέντα για τον Σαββα γαμιεται ασύστολα απο όλες τις τρύπες. Για κατι δικά μας φυντάνια το λεω που τον βγάζουν υπάλληλο.
Απο εκει και πέρα η μοναδική φορα που η διοίκηση άφησε απροστάτευτη την ομάδα ηταν στο ματς με τη τούμπα τον Απρίλη του 2014. Και αυτο το πληρώσαμε. Απο εκει και έπειτα σε καθε δύσκολη αποστολή του Θρύλου η διοίκηση ειναι παρούσα και την συγχαίρω για αυτο.

Μπράβο σε όλους που δεν καταδέχτηκαν να παίξουν σε αυτο το πουστογηπεδο. 3 συνεχόμενες χρονιές γίνονται όργια εκει μεσα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Αυτο δεν εχει ξανασυμβεί ποτε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα με πείραξε που, όταν μίλησε ο Σάββας περί ζούγκλας, δεν του έδωσε σημασία κανείς από τη nova. Μετά κατάλαβαν ότι όσα έλεγε αντικατοπτρίζουν πλήρως τη θέση της ΠΑΕ.