ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ



Ένα προς ένα, όλα τα επιχειρήματα που αρθρώνει ο επικοινωνιακός ΒΟΘΡΟΣ των ΣΚΑΙ-skai.gr-sport-fm.gr-sdna.gr για ''τις ευθύνες διαιτητή και παρατηρητή για τη ματαίωση του αγώνα'', έχουν καταρριφθεί.
 
α) ''Γιατί ανακοίνωσε ο Παππάς στις 8 ότι δεν θα γίνει το ματς; Οι φωτοβολίδες στους παίκτες του Ολυμπιακού πετάχτηκαν στις 6. Τι μεσολάβησε σε αυτές τις δύο ώρες;''. Απάντηση.
 
Αποκαλύπτουμε ότι ο Παππάς είχε αποφασίσει πριν τις 20:10, τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή πριν βγει για την τελευταία επιθεώρηση, πως ο αγώνας δεν επρόκειτο να γίνει, επειδή κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των διαιτητών (σ.σ. άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από το… μακελειό που έγινε στο τέλος). Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία του ζήτησε να περιμένει, πριν ανακοινώσει την απόφασή του, επειδή ο μισός κόσμος δεν είχε πάει ακόμη στο γήπεδο και υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσουν επεισόδια όχι μόνο έξω  από το γήπεδο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Δηλαδή η αστυνομία έκρινε ότι ήταν προτιμότερο οι οπαδοί να μπουν στο γήπεδο, ώστε να υπάρχει μόνο ένα… μέτωπο και όχι περισσότερα. Στη δεύτερη περίπτωση θα κινδύνευαν και απλοί πολίτες από τις συγκρούσεις.
 
β) ''Κάτι μεμονωμένο ήταν μωρέ, εντάξει, αυτά γίνονται σε όλα τα γήπεδα. Είχε εκτονωθεί η κατάσταση και το ματς μπορούσε να ξεκινήσει κανονικά, αλλά οι γαύροι δεν ήθελαν να παίξουν''. Πέρα από τα βίντεο που δείχνουν το τι έγινε μετά την οριστική απόφαση ματαίωσης του ματς,
 
με αποδείξεις δηλαδή για το ότι ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ''ΚΑΒΑΤΖΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (πρέπει να είναι βλάκας κανείς για να πιστεύει ότι όλες αυτές τις φωτοβολίδες, τα καδρόνια, τα μαδέρια, τις σιδεριές και και και, τις πήραν μαζί τους για να...μην τις χρησιμοποιήσουν), υπάρχει και η μαρτυρία του δημοσιογράφου ''Τσάρλυ'', ο οποίος κάθε άλλο παρά Ολυμπιακός ή ''του συστήματος Μαρινάκη'' είναι.
 
Προσχεδιασμένο έργο, με συναντήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟ με οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ (άραγε εκεί θα μάθουμε το τι ειπώθηκε;) παραμονές του ματς και απουσία διοικητικών στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟ από τον αγωνιστικό χώρο, όταν έπρεπε να προφυλαχθούν τα μέλη της αποστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
γ) ''Ποιος μίλησε με τον Κοντονή το επίμαχο χρονικό διάστημα 6-8 το απόγευμα του Σαββάτου;''. Απαντάει ο ίδιος ο υφυπουργός.
 
ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΒΡΕΝΤΖΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.
 
Μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα, όπως το ότι για τους ανήλικους συλληφθέντες των επεισοδίων του Σαββάτου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και στους γονείς τους, αλλά ενημερωνόμαστε και για τη βούληση του υφυπουργού ''να μην μασήσει'' από τα συλλαλητήρια των βάζελων. Επίσης, όπως σωστά λέει ο υφυπουργός,
 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ ''ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ'', ΤΙ ''ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ'';
 
Τα παραμύθια τελειώσανε. Η τιμωρία του ΠΑΟ πρέπει να είναι παραδειγματική και να ακουμπήσει τον ΑΣΤΕΙΟ πρόεδρό του, ο οποίος πρέπει να συλληφθεί άμεσα ως ο οργανωτής των επεισοδίων.
 
ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Και εμεις που νομιζαμε πως εφταιγε για ολα ο διαιτητης κ. Παππας βλεποντας τον ΣΚΑΙ.
Περα απο την πλακα, ο κ. Παππας εγραψε ιστορια, ειναι αντρας με τα ολα του, ειναι ο μονος διαιτητης στην Ελλαδα που εφαρμοσε τον νομο, απειλουμενος με λυντσαρισμα απο την πιο αφιονισμενη εξεδρα ολων των εποχων.
Συγχαρητηρια κ. Παππα
Το αφιονι εχει ονομα και επωνυμο, Ι Αλαφουζος
Τα "σεκιουριτι" της Λεοφωρου ειναι η Θ13.
Βαλανε τους Λυκους να φυλανε προβατα
Παγκοσμιο σημειο αναφορας συγκρισιμο των ενεργειων του ISIS ειναι τα γεγονοτα που εγειναν τα τελευταια 2 χρονια στην Λεωφορο Αλεξανδρας.
Οι βολες ηταν για να σκοτωσουν, ευτυχως που δεν βρηκαν σωστα τον στοχο τους.
Απορω πως κανενας εισαγγελεας δεν εχει στραφει εναντιον του κ. Ι Αλαφουζου, ο οποιος μεσω καναλιου πανελληνιας εμβελειας, μεσω του 94,6 και καποιων εκδοσεων καλλιεργει μισος, τραμπουκισμο, και εκτρεφει οπαδους τζιχαντ που στο μυαλο τους εχουν μονο η να κερδισουν η να σκοτωσουν.
Κυριε Κοντονη οι ενεργειες του κ. Αλαφουζου ως υποκινητη βιας κρατουν 4 χρονια.
Περιμενουμε απο εσας να κανετε κατι, διαφορετικα καποια μερα καποιος η καποιοι θα χασουν την ζωη τους.
Ο κοσμος και οι οικογενειες πρεπει να επιστρεψουν στα γηπεδα και οι προβοκατορες μαζι με την αλητεια τους θα πρεπει να σιγησουν

Εικόνα Chief Bromden

Απόσπασμα από άρθρο του Παπαθεοδώρου στο SDNA σχετικά με την διακοπή:

«Όσο οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν, με πρωτοβουλία του εισαγγελέα και του παρατηρητή και συνοδευόμενοι από τον γιατρό του αγώνα, πήγαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να εξετάσουν τον Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός έδειξε ένα μικρό μαύρο σημάδι στη φόρμα του και στη συνέχεια στο πολύ ανοιχτόχρωμα σώμα του, διαπιστώθηκε μια γρατζουνιά στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του, την οποία κατέγραψαν με επιστημονικό τρόπο ως «ερυθρότητα». Κοινώς, κοκκινίλα»

Στο πολύ ανοιχτόχρωμο σώμα του...

Αν όμως είχαν πετύχει τον Ιντέγιε με το πολύ σκουρόχρωμο σώμα ο αγώνας θα ξεκινούσε κανονικά!
Άτιμη μελανίνη...

Εικόνα red7neck

To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν που να κρυφτούν και ξεβρακώθηκε από μόνος του ο αντιολυμπιακός μηχανισμός. Η χούντα του Αλαφούζου στα media προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να μας πείσει ότι ο αγώνας έπρεπε να γίνει. Η τιμωρία όχι μόνο πρέπει να είναι παραδειγματική αλλά και σκληρή (μηδενισμός, αφαίρεση 3 βαθμών από το τωρινό και 2 από το επόμενο πρωτάθλημα, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 200 χιλιάρικα πρόστιμο).

Το απόγευμα έλεγε ο Φαπαθεοδώρου ότι ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση μέσα στη Λεωφορό, εννοώντας ότι ο Παναθηναϊκός διοικητικά ήταν απών και δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει την ομάδα. Ίσως να ήταν και η πιο αληθινή ατάκα που έχει βγει από το βρώμικο στόμα του. Η άλλη του μεγάλη απορία ήταν: "Πως ο πέντε κακουργηματικά κατηγορούμενος μιλάει με τον Υφυπουργό? Με τι ιδιότητα?" Φόβος που σ' έχει πιάσει ρε Βασιλική.

Κατά τη γνώμη μου, έχουμε ιερή υποχρέωση να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα αήττητο και να κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ για να κάνουμε τα ίδια στο δεύτερο γύρο και να τιμωρηθούμε και εμείς. Κρίμα και άδικο θα είναι. Θα προκαλέσουν όπως το κάνουν χρόνια τώρα αλλά θέλει να τους πατήσεις στο κεφάλι και να μη πάρουν ανάσα. Τέλος, αυτό που θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά είναι ότι ο πιο μεγάλος ΕΧΘΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ο δημιογραφικός οχετός. Ειλικρινά, Σάββα, παίζουν με τα νεύρα μας και με την υπομονή μας (Νι-κωλογιάννης, Ασβεστάς, Θωμαϊδης, Αυλακιώτης, Παπαθεοδώρου, Δεσύλλας, Χετσετζόγλου, Κολκας).

ΥΓ: Αλαφούζο μείνε για πάντα στον Παναθηναϊκό σε παρακαλώ. Με σένα έχουμε εξασφαλίσει άλλα τρία με τέσσερα πρωταθλήματα. Εκτός αν σε πάρουν χαμπάρι ακόμη και αυτή που τους πληρώνεις και βάφουν τα κάγκελα και αναγκαστείς να φύγεις.Και μη βάζεις ούτε ευρώ στο μπουρδέλο σου, γι' αυτό σε αγαπάμε.

Εικόνα Romain

Ο Αλαφουζος μια ζωή προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Στις δουλειές του αλλά και στο ποδόσφαιρο ο ίδιος είναι.
Μόλις πήρε στο τζάμπα τον ΠΟΑ, τα ίδια προσπάθησε να κάνει βγάζοντας στην σέντρα όσους παίκτες είχαν μεγάλα συμβόλαια. Όπως τον Κατσουρανη και τον Καραβουτα. Μετά το έκανε με τον "Μπουμπλη ". Τον εδιωξε με παμπεσια.

Ότι κάνει το κάνει με πονειραδα.

Μέχρι και τα επεισόδια στο ματς. Είμαι σίγουρος ότι αυτός έβαλε την μπύρα 13 να ματαιωσουν τον αγώνα. Έτσι απέφυγε την ΦΑΠΑ και τις ΝΤΟΜΆΤΕΣ από τους δικούς του. Ακόμη και όποια μεταγραφή ( λέμε τώρα) Ιανουαρίου.

Και όχι μόνο. Η ματαίωση της διαμαρτυρίας / διαδηλωσης "ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ"... δεν πήγανε άλλο, και ΠΆΛΙ με παμπεσια την ματαίωσε. Με την δικαιολογία ότι θα υπάρξει... προβοκατσια. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Ο άνθρωπος είναι η επιτομή της ψευτιας.

Υ. Γ θα τον πήραν όμως χαμπάρι μία μερίδα από τους δικούς του, τους μπογιατζηδες, και γιαυτό ματαίωσε το "Δεν Πάει Άλλο". Όσο χαζοί και αν είναι, τον έχουν πάρει χαμπάρι.

Εικόνα thita

Επιεικώς σχιζοειδης και εμμονικος ο άνθρωπος,εάν δεν είχε λεφτά,θα τον είχαν κάνει πέρα ακόμη κι οι δικοί του.... Περισσότερα από τον ειδικό Απόστολο.

Εικόνα Romain

Σωστός.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ? ΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΕΔΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΟΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ (!!!!!!!!) ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΙ...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

Εικόνα thita

Πρέπει να ειναι μιλάμε ακατοίκητος στο ρετιρέ αν πιστεύει κάποιος πως τα επεισόδια δεν ήταν οργανωμένα,από 13 και διοίκηση.

Εικόνα RED HELL

Διαβασε(αν μου επιτρεπεις τον ενικο)τι εγραψε ο μπουλης ο Αθανασιου στο γκαζεττα και προσπαθησε να μη φριξεις.Ηθελα να γραψω ενα σχολιο κατω απο το βοθρο του αλλα δεν θα περνουσε ετσι και αλλιως.Γαμημενοι υπαλληλοι το ασπρο-μαυρο μια ζωη.

Εικόνα thita

Το διάβασα αδερφέ,το διάβασα. Κι έλεγα προ ημερών ότι μετά την προσέλκυση των βαζελομασκαραδοαντικειμενικων στο sdna σαν να καθάρισε λίγο το gazzetta. Αμ δε..... Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει κλπ. Τι περίμενα κι εγώ από όμιλο οντονι βέβαια..... Στη μπάλα και στις γυναίκες μόνο ενικός ε,μην με κανεις να αισθάνομαι άσχημα.