ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ



Απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή PICK 'N' GOAL στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM 94,6 με τους Θανάση Ασπρούλια-Αλέξη Σπυρόπουλο. Μιλάει ο Θανάσης Ασπρούλιας.
 
Λοιπόν να βγω εγώ και να απαντήσω σε ένα φίλο. Ρωτάει τέλος πάντων, και απαντάω ως Θανάσης Ασπρούλιας, και δεν έχω καμία απαίτηση από τον Αλέξη (σ.σ.: Σπυρόπουλο) να απαντήσει αν δεν θέλει. Αν φταίει (ενν. Ρωτάει ο ακροατής) ο Αλαφούζος για τη συμπεριφορά της Θ.13 στο ντέρμπι. Ειλικρινά και αντρίκια όμως. Αυτό το ειλικρινά κι αντρίκια όμως δεν το κατάλαβα στο τέλος. Σε ορισμένα πράγματα δε χρειάζεται να είσαι ειλικρινής ή άντρας. Χρειάζεται να καταθέτεις αυτό που ξέρεις και βλέπεις. Ο Αλαφούζος φυσικά και έχει ευθύνη για τη συμπεριφορά της Θ.13 όπως φυσικά έχει και κάθε πρόεδρος που δίνει στον κόσμο το ρόλο και τη σημασία που έχει δώσει ο Αλαφούζος στα παιδιά της Θ.13. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η σύνδεση, από τη στιγμή που ουσιαστικά, θα τολμήσω να πω, σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζονται φαινόμενα συνδιοίκησης. Είναι δεδομένο ότι ο Αλαφούζος έχει και πολύ μεγάλη ευθύνη για τη συμπεριφορά της Θ.13. αλλά δεν είναι ο μοναδικός που έχει ευθύνη για τη συμπεριφορά της Θ.13. Αν για παράδειγμα εσύ είσαι κρετίνος, όχι ο Αλαφούζος, ο Θεός ο ίδιος δεν πρόκειται να σε προστατεύσει ή να σε φωτίσει, να μη ρίξεις φωτοβολίδα στον αντίπαλο όταν θα μπει μέσα.
 
Μιλάμε για δημοσιογράφο του sdna.gr και του Sport FM του Αλαφούζου, για τον οποίο κινητοποιήθηκε ακόμη και η κυβέρνηση όταν ''του πρήξανε το μετατάρσιο'' κάποιοι στο αεροδρόμιο, λίγες μέρες πριν. Τι άλλο να πούμε εμείς, όταν τα λένε οι ίδιοι...