ΤΑ ''ΣΤΟΙΧΕΙΑ'' ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΚΟΤΣΩΝΗ ΚΑΙ NOOR 1



Aντιγράφουμε από το sdna.gr.
 
Ενα νέο στοιχείο για την υπόθεση του ναρκοπλοίου που μετέφερε τους δύο τόνους ηρωίνης στη χώρα μας, προέκυψε στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης. Ο αξιωματικός του λιμενικού, υπεύθυνος της επιχείρησης που στήθηκε, συνέχισε την κατάθεσή του και στον... πόλεμο που ξέσπασε με τους δικηγόρους του Αιμίλιου Κοτσώνη, ανέφερε μεταξύ άλλων κάτι που αφορά τον Τούρκο κατηγορούμενο με κινητικά προβλήματα ο οποίος απεβίωσε και το οποίο εξόργισε το νομικό επιτελείο (Τάκης Μιχαλόλιας, Γιάννης Ηρειώτης) του πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αναλυτικά οι διάλογοι: 
Ηρειώτης: Υπάρχει συγκεκριμένο στοιχείο που να συνδέει την εταιρία Arab waves με την υπόθεση των ναρκωτικών; 
-Η πληροφορία που είχαμε ήταν από τη DEA (αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών) κι έλεγε ότι η εταιρία αυτή ιδρύθηκε για να περάσει το χρήμα και να αποπληρωθούν τα ναρκωτικά. 
-Εχετε συγκεκριμένο στοιχείο που να συνδέει την εταιρία του κ.Κοτσώνη;
Επέμεινε ο μάρτυρας λέγοντας πως ήταν πληροφορίες από τη DEA, τις οποίες έχει δώσει και στην ανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε άλλο σκέλος της υπόθεσης. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του δικηγόρου, που άρχισε να φωνάζει πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται η έρευνα στην εισαγγελία Πειραιά για την υπόθεση, ενώ δικάζονται άνθρωποι που κινδυνεύουν με ισόβια. Απευθυνόμενος στον μάρτυρα Κατσούλη του είπε ότι θα πρέπει να κατονομάσει τις πηγές του.
Κοτσώνης: «Είναι ψέματα»!
Οργισμένος σηκώθηκε κι ο κατηγορούμενος Κοτσώνης από το εδώλιο, λέγοντας πως είναι ψέματα κι ακολούθησε μεγάλη ένταση, ζητώντας στη συνέχεια να πάει για λίγο έξω ώστε να ηρεμήσει. 
Η πρόεδρος επέμεινε με ερωτήσεις προς τον μάρτυρα Κατσούλη εάν εκτός από τη DEA, σε όλη τη διάρκεια της έρευνας των λιμενικών είχε προκύψει το όνομα του Κοτσώνη στη διακίνηση των ναρκωτικών. Τότε ο Κατσούλης μίλησε για πρώτη φορά για κάτι που δεν έχει ακουστεί ξανά στο δικαστήριο. Είπε συγκεκριμένα ότι υφιστάμενός του που είχε ηγετικό ρόλο στην έρευνα και λέγεται Παναγιώτης Χριστοφορίδης, του είπε πως όταν ρώτησε τον Τούρκο κατηγορούμενο Πασκάλ που έχει αποβιώσει: «Για ποιο λόγο έμενε στο Grand Resort στο Λαγονήσι κι όχι αλλού;», εκείνος του απάντησε ότι το έκανε για να είναι κοντά σε έναν αντιπρόσωπο έμπορο αυτοκινήτων, γιατί έπρεπε να μιλάει συνέχεια μαζί του, φωτογραφίζοντας εμμέσως τον Κοτσώνη που έχει μάντρα αυτοκινήτου στη μαρίνα Αλίμου. 
Αυτό προκάλεσε την έκρηξη των συνηγόρων του Κοτσώνη, Τάκη Μιχαλόλια και Γιάννη Ηρειώτη, που είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει ο μάρτυρας τέτοιες αναφορές, όταν από το Λαγονήσι μέχρι τη μαρίνα Αλίμου, υπάρχουν δεκάδες μάντρες αυτοκινήτου. 
«Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για Κοτσώνη...»
Ο μάρτυρας απάντησε ότι δεν είναι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν κι άλλα στοιχεία της υπόθεσης που δεν μπορούσε να αποκαλύψει. Στην πίεση των συνηγόρων ανέφερε ξανά πως οι πληροφορίες ήρθαν από τη DEA, προκαλώντας ξανά την αντίδραση των συνηγόρων του Κοτσώνη, που είπαν πως δεν έχει καμία συμμετοχή ο πελάτης τους. 
Στο σημείο αυτό το δικαστήριο διέκοψε γιατί υπήρξε πρόβλημα με τον Ιρανό μεταφραστή που τον κάλεσαν να πάει σε διπλανή αίθουσα να μεταφράσει κι όταν επανήλθε το δικαστήριο, συνέχισαν να ρωτάνε οι συνήγοροι του Κοτσώνη. 
-Ηρειώτης: Πώς ξέρετε ότι η Arab Waves στήθηκε για να περάσουν τα χρήματα για τα ναρκωτικά. 
-Μιχαλόλιας: Είπατε ότι δεν μπορείτε να κατονομάσετε τις πηγές των πληροφοριών σας. 
-Μάρτυρας: Είναι από τη DEA.
-Μιχαλόλιας: Μας είπατε ότι οι πληροφορίες έρχονται από τη DEA. Εγγράφως ή προφορικώς;
-Εχω πρόβλημα να απαντήσω. Εχει σημασία;
-Μεγάλη σημασία, γιατί οι πληροφορίες αν είναι γραπτές, πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να υπάρχει φυσικό πρόσωπο που δίνει την πληροφορία. 
-Θα πρέπει να ρωτήσω τους ανωτέρους μου. 
-Πάλι τα ίδια. Να καταγραφεί αυτό. Εδώ είναι δικαστήριο που θα μοιράσει ισόβια, δεν μπορεί ο μάρτυρας να καθορίζει τις ποινές. 
-Ηρειώτης: Ερχεστε 18 μήνες μετά και λέτε πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα. -Μιχαλόλιας: Ο μάρτυρας δεν λέει αν είναι γραπτώς ή προφορικώς η πληροφορία. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Η DEA μόνο γραπτώς δίνει πληροφορίες. Στέλνει ενημερωτικά. 
-Μάρτυρας: Δεν υπάρχουν γραπτώς. 
-Υπήρξε εκπρόσωπος της DEA στην Ελλάδα που σας ενημέρωσε;
-Δεν μπορώ να κατονομάσω. 
-Η δικονομία λέει ότι αν δεν κατονομάσετε, οι πηγές δεν ισχύουν. Ήρθε και σας είπε προφορικά πληροφορίες ο εκπρόσωπος της DEA, τις οποίες δεν μπορείτε να κατονομάσετε;
-Ναι. 
-Πότε σας εδόθη η πληροφορία και πού;
-Εδόθη η πληροφορία. 
-Άλλο σας ρωτάω. Πού;
-Πρόεδρος: Πιο ήσυχα κύριε συνήγορε. 
-Μιχαλόγιας: Ποιο ήσυχα από αυτό;
-Μάρτυρας: Είχα κάποιες πληροφορίες που δεν μπορώ να σας πω. Είναι το απόρρητο της δουλειάς μου. 
-Ηρειώτης: 18 μήνες μετά έρχεστε και μας λέτε πράγματα που δεν μας αφορούν και τα εμφανίζετε ως πράγματα που μας αφορούν. Η DEA στέλνει σήματα καΠρόεδρε, δεν λέει έτσι πληροφορίες προφορικά. 
-Μιχαλόλιας: Πού σας την έδωσε την πληροφορία, στο δρόμο ή στο γραφείο;
-Δεν μπορώ να σας πω, προστατεύουμε τον τρόπο που μας έρχονται οι πληροφορίες.
-Έλληνας ή αλλοδαπός είναι αυτός που σας έδωσε την πληροφορία;
-Αλλοδαπός. 
-Μιχαλόλιας: Μήπως ήταν κάποιος που κάθε μέρα βρίσκεται έξω από το γραφείο της ανακρίτριας;
-Ηρειώτης: Έχετε δώσει έντεκα καταθέσεις και δεν αναφέρετε πουθενά όσα λέτε τώρα. Γιατί;
-Τα έχω αναφέρει στον ανακριτή Τσιρώνη. 
-Και γιατί δεν τα σημείωσε. Δεν έχετε πει κουβέντα στις καταθέσεις σας για όσα λέτε εδώ. Με ποια ιδιότητα πήγατε;
-Για ό,τι στοιχεία έχω, εγώ παίρνω εντολές από τον ανακριτή. 
-Μέχρι τις 15/4 που μιλάτε, ενώ έχετε καταθέσει επτά φορές, δεν λέτε κουβέντα για την Arab Waves; 
-Οι πληροφορίες είχαν έρθει εκείνη τη στιγμή που τις είπα κι ο λόγος που με κάλεσε ο ανακριτής ήταν να πάω σαν μάρτυρας. Αξιολογήθηκε η πληροφορία μου. 
-Μέχρι τις 15/4/15 δεν υπάρχει ο Κοτσώνης, εκτός από κάποια στρατευμένα δημοσιεύματα που ήθελαν να τον κάνουν κατηγορούμενο για δικούς τους λόγους. Μιλάτε για την Arab Waves δέκα μήνες μετά. Γιατί δεν το είπατε από την αρχή;
-Αξιολογήθηκαν οι πληροφορίες μου από τον ανακριτή. Από τη στιγμή που ο Κοτσώνης είναι κατηγορούμενος, σημαίνει ότι τα στοιχεία που έδωσα αξιολογήθηκαν. 
-Ποια είναι τα αντικειμενικά στοιχεία που συνδέουν τον Κοτσώνη με τα ναρκωτικά;
-Αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψή μου τα έχω πει. 
-Από το Λαγονήσι μέχρι τη Βουλιαγμένη υπάρχουν 15 μάντρες αυτοκινήτων. Μας κάνετε κακό. Είστε εδώ για να μας κάνετε κακό. 
«Πόλεμος» για τις πληροφορίες της DEA
-Πρόεδρος: Σας παρακαλώ κύριε συνήγορε, δεν ήρθε γι' αυτό ο μάρτυρας εδώ. 
-Ηρειώτης: Ξέρω περισσότερα πράγματα κα Πρόεδρε. Ποιο είναι το στοιχείο για την εμπλοκή Κοτσώνη με τα ναρκωτικά; Δώστε μου ένα στοιχείο και θα φύγω. Υπάρχει θεός κ.μάρτυρα κι έχετε οικογένεια. Συνεχίζετε την έρευνα όταν υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας που σας λέει ποιος είχε παραγγείλει τα ναρκωτικά και προς τα πού προορίζονταν τα ναρκωτικά; Εμπλέκεται ο Κοτσώνης με αυτά; Υποβάλω αίτημα για να έρθει στο δικαστήριο η δικογραφία. 
-Πρόεδρος: Ρωτήθηκε στην αρχή της διαδικασίας ο μάρτυρας. 
-Ηρειώτης: Ο Κοτσώνης έχει κάποια σχέση. 
-Μάρτυρας: Τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής, τα έχω δώσει στην έδρα, στο δικαστήριο. 
-Ηρειώτης: Δεν μπορεί να δικάζετε τον εντολέα μου σαν να είναι ο εγκέφαλος, όταν έχετε συλλάβει αυτόν που τα έχει κάνει. Εχετε ένα στοιχείο που να τον συνδέει με τα ναρκωτικά. 
Κι απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε: Κάνω αίτημα στο δικαστήριο να διαβιβαστούν όλα τα στοιχεία. Δεν μπορεί να δικάζουμε άτομα εδώ και πίσω από την πλάτη μας να ψάχνουν ποιον έφερε τα ναρκωτικά. 
Εισαγγελέας: Θέλετε να σας απαντήσω τώρα στο αίτημα, δεν μπορώ. Πώς ξέρουμε ότι η δικογραφία αυτή στον Πειραιά σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση;
-Εμείς τα ζητάμε. Θέλει κάποιος να κρυφτεί η αλήθεια. 
-Εισαγγελέας: Ξέρουμε ότι αφορά την ίδια υπόθεση η δικογραφία στον Πειραιά κύριε συνήγορε;
-Μιχαλόλιας: Στον Πειραιά υπήρχε υπόθεση όπου ο κατηγορούμενος έφαγε ισόβια στον πρώτο βαθμό κι αθωώθηκε στον δεύτερο. Πρέπει να υποστούν οι εντολείς μας αυτή την κατηγορία;
Συνεχίζει προς τον μάρτυρα: Εχετε στοιχεία που να εμπλέκει την Arab Waves με αγορά-προμήθεια αποθήκευσης ναρκωτικών;
-Έχω δώσει ό,τι στοιχεία έχω και θα έχω. 
-Μιχαλόλιας: Και θα τα φέρετε πού, στο Εφετείο;
-Γίνεται παράλληλη έρευνα για τους άλλους δράστες. 
-Η Arab Waves έχει σχέση με την πράξη αυτή; Αγόρασε η Arab Waves ναρκωτικά;
-Φτιάχτηκε για ένα σκοπό.
-Ηρειώτης: Ολοι ξέρουν τι έχει γίνει. 
-Μάρτυρας: Δεν ξέρω αν γνωρίζουν όλοι τι έχει γίνει. 
Πρόεδρος: Θα μελετηθεί το αίτημα.
 
Το ξεβράκωμα δεν έχει όρια. Αυτά είναι τα ''τρομερά'' στοιχεία, με βάση τα οποία κάθεται 6 μήνες στη φυλακή ο Αιμίλιος Κοτσώνης ως εγκέφαλος της μετακίνησης 2 τόνων ηρωίνης με το Noor 1. Στοιχεία που ''έχει'' ένας Λιμενικός, αλλά δεν τα λέει ούτε στο δικαστήριο. ''Μας έδωσε πληροφορίες η DEA'', αλλά τελικά δεν ήταν γραπτές και η DEA δίνει ΜΟΝΟ γραπτές πληροφορίες. ''Μας είπε ο Τούρκος του κυκλώματος, λίγο πριν πεθάνει στις φυλακές, πως θέλει να έχει επαφές με κάποιον που έχει μάντρα αυτοκινήτων'', αλλά δεν κατονόμασε ποιος ήταν ο ''μαντράς'', ούτε υπάρχει αυτό σε κάποια κατάθεση. Κανένας ανακριτής δεν σημείωσε ποτέ κάτι που ενοχοποιεί τον Κοτσώνη, με βάση τις καταθέσεις που πήρε από μάρτυρες. Αντίθετα, διαβάζουμε πράγματα όπως αυτό,
 
-Μέχρι τις 15/4/15 δεν υπάρχει ο Κοτσώνης, εκτός από κάποια στρατευμένα δημοσιεύματα που ήθελαν να τον κάνουν κατηγορούμενο για δικούς τους λόγους. Μιλάτε για την Arab Waves δέκα μήνες μετά. Γιατί δεν το είπατε από την αρχή;
 
αυτό
 
-Έλληνας ή αλλοδαπός είναι αυτός που σας έδωσε την πληροφορία;
-Αλλοδαπός. 
-Μιχαλόλιας: Μήπως ήταν κάποιος που κάθε μέρα βρίσκεται έξω από το γραφείο της ανακρίτριας;

 
και κυρίως αυτό.
 
-Από το Λαγονήσι μέχρι τη Βουλιαγμένη υπάρχουν 15 μάντρες αυτοκινήτων. Μας κάνετε κακό. Είστε εδώ για να μας κάνετε κακό.
-Πρόεδρος: Σας παρακαλώ κύριε συνήγορε, δεν ήρθε γι' αυτό ο μάρτυρας εδώ. 
-Ηρειώτης: Ξέρω περισσότερα πράγματα κα Πρόεδρε.

 
Ο δικηγόρος του Αιμίλιου Κοτσώνη, Γιάννης Ηρειώτης, πέρα από γνωστός δικηγόρος του Πειραιά, υπήρξε για πολλά χρόνια προσωπικός φίλος του Ιωάννη Αλαφούζου, συνήγορός του στην περιβόητη υπόθεση λαθρεμπορίας με το ''Ασπρονήσι'' το 1993 και μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μέχρι το Μάιο του 2015, όταν και ανέλαβε την υπεράσπιση του Κοτσώνη. Είναι λογικό λοιπόν να λέει ότι ξέρει κάποια πράγματα σχετικά με το ποιος μάρτυρας πάει στο δικαστήριο για να βλάψει τον πελάτη του. Με το τρίγωνο Θωμαίδης (''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'')-Φιλιππάκης (''Δημοκρατία''-Espresso)-Μαυρίκος (''ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ''), με τα δημοσιογραφικά όργανα δηλαδή των Αλαφούζου-Μελισσανίδη και με τα ''στοιχεία'' τους, όπως και πολλούς ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, έχει στηθεί ΚΑΙ αυτή η ιστορία, για να σπιλωθεί ένας συνεργάτης του ΜΑΡΙΝΑΚΗ και να μπορούν μετά να διαδίδουν από στόμα σε στόμα και μέσω Internet το σενάριο ''ο Μαρινάκης είναι πρεζέμπορας, αυτός είναι πίσω από το Noor 1''. Έτσι, χωρίς κανένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στοιχείο. Αλήθεια, ποιος να είναι αυτός που ξημεροβραδιάζεται έξω από το γραφείο της ανακρίτριας στην υπόθεση του Noor 1...
 
Υ.Γ. Κάποιοι γνωστοί δικηγόροι που είδαν τα παραπάνω, έσκασαν στα γέλια κι έλεγαν ''δεν είναι δυνατόν, με αυτά εδώ κάθεται ο άλλος 6 μήνες φυλακή;''. Σημερινό αυτό, έτσι;

Σχόλια

Εικόνα Romain

Αυτά που κάνουν οι εισαγγελείς είναι αβασημα. Έχουν πολλά κοινά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Όμως ο περίφημο "Αρειος Πάγος" είναι και αυτος για κλάματα. Δεν υπάρχει Ελληνική δικαιοσύνη. Όπως δυστυχώς και το σύγχρονο Ελληνικό Κράτος.

Πίσω από όλες τις απίθανες αυτές υποθέσεις είναι δύο αχρειοι. Ο Αλαφουζος και ο Πατέρας. Τι τους υποκινει να φτιάξουν τέτοιες τερατουργιες εναντίον του Μαρινάκη?

Είναι και οι δύο υποχθονιοι τύποι. Το να κάνουν όμως μια οργάνωση πραγματικά εγκληματική δύο τύποι για κάποιον κοινό εχθρό δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Χρειάζεται πολύ μελέτη. Ο Πατέρας υποκινειται από φθονο. Ο Αλαφουζος όμως νομίζω ότι το κάνει σαν μέρος του πλανου που έχει για να μην πληρώσει. Ίσως όμως να ακολούθησε τον Πατέρα σε αυτά αφού ο δεύτερος το είχε αρχίσει με τις κασέτες.

Θα είναι δίκαιο να αποδειχθεί στο τέλος αυτή τους ή συνενοχη και να πληρώσουν. Στο τέλος δεν θα το αποφύγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Πατέρας έχει βρει το κολπο να ξεφευγει. Οποτε ζοριζεται και απειλειται με φυλακιση, γινεται προστατευομενος μαρτυρας. Για τον παιδοφιλο καναλαρχη ενταλμα συλληψης επρεπε να ειχε βγει εδω και μερες, αλλα και να βγει, θα ξαναφυγει στις ΗΠΑ...

Εικόνα Spiros Legend

Σε οποιοδήποτε σοβαρό Κράτος,η αποζημίωση που θα τσέπωνε ο Κοτσώνης για την εντελώς παράνομη και αυθαίρετη προφυλάκισή του,θα του έφτανε να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα σαν Πασάς...Μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,και όλα αυτά με στόχο τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό...Μου είπαν,άκουσα,μου σφύριξαν,με διαβεβαίωσε κάποιος που δεν ζει,όλα στο μιλητό,καμία απόδειξη,ούτε καν ένδειξη βασικά,για τίποτα.Εταιρία με μηδενική δραστηριότητα,ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ-ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ότι στήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών,γιατί έτσι,χωρίς το παραμικρό στοιχείο.Αυτοί οι Εισαγγελείς που ασκούν τέτοιες ποινικές διώξεις,θέλουν κρεμάλα,καταστρέφουν την ζωή του άλλου,τον διασύρουν,δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει η οικογένειά του στην κοινωνία,επειδή ο καθένας καταγγέλει,ψευδομαρτυράει ό,τι του κατέβει και ό,τι τον πληρώσουν να πει...Υ.Γ.Δικαίωση του RATM και του Σάββα,μια ακόμη,από την αρχή μας διαβεβαίωναν για το στήσιμο της υπόθεσης,μιλάμε για πολύ χοντρό στήσιμο,ά ρε γαμημένο Ελληνικό κράτος και ταναπού Αδικο-σύνη...

Εικόνα savvas gridlock

''μιλάμε για πολύ χοντρό στήσιμο''

Σπύρο, αν επιβεβαιωθούν κάποια πράγματα που ξέρουμε, το στήσιμο δεν ειναι απλως χοντρο, αλλα εχει προεκτασεις που ξεπερνουν κατα πολυ τα αθλητικα.

Εικόνα john

Μιλάμε για πολιτικές η επιχειρηματικές προεκτάσεις? Η μηπως και τα 2? Παντως συνωνυμο της διαπλοκής στην μεταπολιτευτική ελλαδα αποτελούσε ο Παναθηναικος που μεσουρανούσε στην πρωτη κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ ....

Εικόνα savvas gridlock

Σε αυτήν τη χώρα και για να κλάσεις στραβά θες πολιτική κάλυψη, Γιάννη.

Εικόνα thita

εγώ δηλώνω ψιλο-άσχετος με ποινικό

αλλά αν με αυτά είναι προφυλακισμένος ο κοτσώνης, είναι για προσφυγή στο δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου και 2-3 μύρια αποζημίωση

φυσικά ουδεμία περίπτωση να καταδικαστεί με τόσο σαθρά, αόριστα και αναπόδεικτα στοιχεία που προσβάλλουν τον νομικό μας πολιτισμό αλλά και την ποινική προδικασία και διαδικασία

και μετά την αθώωση θα γράφει φυσικά ο παπαθεοδώρου για κύκλωμα μαρινάκη στη δικαιοσύνη, κλπ.

φανταστείτε ρε παιδιά να έρχεται ο οποιοσδήποτε και να λέει, ως μάρτυρας κατηγορίας, ότι μου είπε κάποιος, που δεν μπορώ να πω ποιος, ότι ο τάδε το έκανε, κλπ.

και αυτός ο κακομοίρης ο τάδε να τραβιέται και να προφυλακίζεται

ούτε επί χούντας πιστεύω δεν γινόντουσαν τέτοια

Υ.Γ. έχω (πραγματικά) περιέργεια: ποιος είναι αυτός που λέτε πιο πάνω ξημεροβραδιάζεται στα γραφεία της ανακρίτριας? επίσης, ποια η σχέση του συγκεκριμένου λιμενικού με τον πατέρα? (το είχαμε πει σε σχόλιο σε άλλο άρθρο σου)

Εικόνα savvas gridlock

''έχω (πραγματικά) περιέργεια: ποιος είναι αυτός που λέτε πιο πάνω ξημεροβραδιάζεται στα γραφεία της ανακρίτριας?''

Ε δεν είναι και δύσκολο να το υποθέσεις. Σκέψου αν ξέρεις τυπους γενικοτερα που κυκλοφορουν με δικογραφιες.

''επίσης, ποια η σχέση του συγκεκριμένου λιμενικού με τον πατέρα?''

Αυτά ας τα αναδείξει η υπεράσπιση του Αιμίλιου. Δύο πολύ γνωστοί και καλοί δικηγόροι είναι, που προφανώς αμείβονται καλά. Εδώ ξέρουμε εμεις 5 πράγματα που είμαστε ξεκάρφωτοι, αποκλείεται να μην τα γνωριζουν οι ιδιοι. Προφανως εχουν την στρατηγικη τους, να αναδειξουν την καταλληλη χρονικη στιγμη τα οπλα που εχουν.

Εικόνα thita

Τον σαγόνια τον σκέφτηκα,αλλά δεν είναι αλλοδαπός. Προφανώς λοιπόν ειρωνεύεται ο συνήγορος τον μάρτυρα που λέει ότι ήταν αλλοδαπός. Έτσι,κουμπώνει.

Περιμένουμε λοιπόν για τον λιμενικό. Αλλά ευκαιρία ήταν,κατα την εξέταση του,να τον βγάλουν λίγο μαλακά/στημένο. Κι οι δυο έχουν πολύ καλό όνομα,για τον Δημακοπουλο έχω και ίδια άποψη,εξαιρετικός.