ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ



Διαβάσαμε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις στοχευμένες – μέσω αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο – μεθοδεύσεις δημοσιοποίησης αβάσιμης κριτικής, σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ «Παναθηναϊκός» και «Ολυμπιακός», την 21-11-2015.
Υπογραμμίζεται ότι τα αποτελούμενα από εν ενεργεία εισαγγελείς διωκτικά και πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο., καλύπτονται από συνταγματικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας και επιτελούν το καθήκον τους σύμφωνα με το νόμο, ανεπηρέαστα από εξωγενείς -άσχετους με το δικαστικό έργο τους- παράγοντες.
Το έργο τους αυτό επιτελούν με σοβαρότητα και πλήρη συναίσθηση του θεσμικού τους ρόλου.

 

 
H Ένωση Εισαγγελέων ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας και καλά κάνει, αφού ο κύριος Σιμιτζόγλου είναι μέλος της. Αλήθεια, η Ένωση Εισαγγελέων έχει δει τα παρακάτω;
 
Ο Παναγιώτης Πούλιος δεν είναι εισαγγελέας; Δεν στοχοποιείται; Γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης και Αντιεισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλλας και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Ζημιανίτης δεν ενεργοποιήθηκαν και τότε;

Σχόλια

Εικόνα thita

Τζιμπλακης (εντάξει,δικαστής,όχι εισαγγελέας),όχι απλά στοχοποιήθηκε,αλλά έγινε κανονικά επίθεση στο σπίτι του. Any problem? Certainly not.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι: η επο,που ελέγχεται ρε παιδί μου όπως όλοι ξέρουμε (το έχει πει κι ο σκαι βρε) από τον Μαρινάκη,πως διάλεξε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον εισαγγελέα της μπουγάδας του πατέρα (θυμόμαστε πως από κατάλογο διάλεξε η επο αυτόν που προτιμούσε ε,κι ο σαγόνιας έγραφε διαπρυσια άρθρα ότι δεν είναι δυνατό ελεγχόμενος/κατηγορούμενος να επιλέγει τον δικαστή του κλπ.).

Μια περίπτωση είναι λοιπόν η επο να μην ελέγχεται από τον Μαρινάκη,αλλά αυτό δεν βολεύει τους ΑΡΔ.

Άλλη περίπτωση είναι εισαγγελείς και δικαστήρια στην Αθήνα να ελέγχονται από Αλαφούζο και νιαου,όποτε στον κατάλογο υποψηφίων εισαγγελέων,δικαστών,κλπ., που εστάλη στην επο να περιλαμβάνονται μόνο Ταλιμπάν αντί-Ολυμπιακοί. Βεβαίως ούτε αυτό βολεύει τους ΑΡΔ,βολεύει όμως μια χαρά τους υπηρέτες της κάθαρσης και της υγείας (για την ακρίβεια,αυτός ήταν προφανώς ο στόχος τους εξ υπαρχης,με δεδομένα τα κουμάντα στη δικαιοσύνη του "παναθηναικακια" κλπ.).

Περιμένω με αγωνία όμως την έκρηξη του κουγια,που τον πελεκάνε και αυτόν με ποινές και τιμωρίες.

Υ.Γ. Αν είχα οποιαδήποτε επιρροή στην επο,θα την έβαζα να μετακομίσει σε γραφεία και διεύθυνση εντός του Πειραιά,να γελάσουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι πρόσεξε, την επίθεση στο σπιτι του Τζιμπλακη την ειχε αποκλειστικά το sdna.gr, με φωτογραφιες απο το σπιτι του. Βγηκε στο Internet το σπιτι ανωτατου δικαστικου λειτουργου, σαν να στελνουν μηνυμα ''αυτο ειναι, γαμηστε το'' και στα αρχιδια τους. Εκει δεν υπαρχει ενωση εισαγγελεων-δικαστων να ευαισθητοποιηθει.

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/136128/synthi...

Εικόνα akis the sharkie

Την χρονια της μπουγαδας ποιος ειχε την ιδια θεση? Ποιος? Θελω να ξερω ποιος http://www.sport-fm.gr/article/229361

Εικόνα savvas gridlock

Πολυ σωστα.

Εικόνα Spiros Legend

Τόσα χρόνια τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο,τον περνούσανε γενεές 14 όλα τα βαζελομέσα,αλλά τότε δεν θιγόντουσαν αυτοί οι ευαίσθητοι συνάδελφοί του! http://www.iefimerida.gr/news/183215/alafoyzos-o-athlitikos-eisaggeleas-... http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=350235 Τότε μπορούσε ο κάθε Σάββας Λιβάνιος-υπάλληλος του ΠΑΟ να κράζει όποτε γουστάρει έναν Ανώτατο Δικαστικό,έστω και συνταξιούχο;Δηλαδή μόλις παίρνουν σύνταξη οι αμερόληπτοι Δικαστές και Εισαγγελείς γίνονται διεφθαρμένοι και τα παίρνουν,ενώ σε όλη τους την καριέρα ήταν άψογοι και αδιάφθοροι;Οκ,δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις του εν ενεργεία Εισαγγελέα και του συνταξιούχου Δικαστικού που διορίστηκε ως αθλητικός Εισαγγελέας,αλλά εφόσον διορίζεται σε έναν οργανισμό-ΕΠΟ,μπορεί ο καθένας να τον βγάζει υπάλληλο του Μαρινάκη σε πρωτοσέλιδα και να μην αντιδράει κανείς από τον χώρο της Δικαιοσύνης;Και μιλάμε για πολύ υψηλόβαθμο δικαστικό,για τον Πετρόπουλο,ο εν ενεργεία Σιμιτζόγλου είναι εισαγγελέας Πρωτοδικών... Βρε τους ευαίσθητους και αμερόληπτους Εισαγγελείς που θίχτηκαν!Αντί να θιχτούν που τους ντροπιάζει με την κατά παραγγελία του Παναθηναικού δίωξη,που εξυπηρετεί ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ και τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ(π.χ.αφαίρεση βαθμών και ρήτρα 300.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει στη Νόβα σε περίπτωση μη τέλεσης του αγώνα με υπαιτιότητά του,ο Πάο) και που δεν άσκησε δίωξη για τον πραγματικό πόλεμο που έγινε ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο,αγνοώντας εκθέσεις διαιτητή,παρατηρητή και αστυνομίας,τους πείραξε η κριτική του Ολυμπιακού.Τι λέτε ρε Φωστήρες,δεν το ξέρατε ότι και οι κρίνοντες κρίνονται;Το αλάθητο του Πάππα έχετε;Προφανώς άμα θα τον κράξουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού κάποια στιγμή,δεν θα το πάρετε χαμπάρι να βγάλετε ανακοίνωση...Αντί μπινελικίων,που σας χρειάζονται,αφιερωμένο εξαιρετικά,σας αξίζει για την υποκρισία σας κύριοι της Ένωσης: http://www.respublica.gr/2015/04/column/petropoulos/ Y.Γ.Για την Ηθική αυτουργία όσων έγιναν δεν υπήρξε κανείς υπεύθυνος,έτσι;Όλα καλά εκεί...

Εικόνα vagio

Τελικά αποδεικνύεται πως τα σκουπίδια έχουν περισσότερη δύναμη απο ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά νόμιζα. Τα τελευταία γεγονότα, αυτό δείχνουν, πάνε να μας βγάλουνε τρελούς τελείως. Αν δε το ματς επαναληφθεί, θα πρέπει να ανησυχούμε πιστευω.