ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ



Βρε βρε σαν τα χιόνια. Τι διαβάσαμε πριν λίγο;
 

 
Ύστερα από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου αναλαμβάνει ξανά πόστο στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος!
Ο Παναγόπουλος υπήρξε στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου από την πρώτη ημέρα της εμπλοκής του στην «πράσινη» ΠΑΕ. Για την ακρίβεια είχε τον ρόλο του αντιπροέδρου και αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2013. Στο «τριφύλλι» επιστρέφει μετά από «εντολή» του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος που θα έχει ο Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα έχει πολύ σημαντικές αρμοδιότητες και αυξημένη εξουσία στην ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται να πάρει ξανά και τον ρόλο του αντιπροέδρου. Ο Παναγόπουλος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, έχει ενημερωθεί για όλα και επί της ουσίας έχει πιάσει ήδη δουλειά.

 
Ποιος είναι όμως ο Χρήστος Παναγόπουλος;
 

 
Αλλά και αυτός.
 
Εκατομμύρια ευρώ ζημιώθηκαν το Ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Αθηναίων από πάρτι ατασθαλιών, που περιγράφονται σε δύο δικαστικά πορίσματα για την ΕΡΤ, επί διεύθυνσης Χρήστου Παναγόπουλου, αλλά και τον ραδιοσταθμό 9.84 την περίοδο 2001-2010. Για την πρώτη υπόθεση παραπέμπεται, με βούλευμα, να δικαστεί για κακούργημα ο άλλοτε ισχυρός της Δημόσιας Τηλεόρασης κ. Χρ. Παναγόπουλος, ενώ για υπεξαίρεση 35 εκατ. ευρώ διώκονται δεκάδες στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας για ατασθαλίες και απάτες που διαπιστώθηκαν.
Οσον αφορά την ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος παραπέμπεται για το κακούργημα της απιστίας περί την υπηρεσία για έκτακτες αμοιβές που έδινε σε δημοσιογράφους, νομικούς συμβούλους αλλά και τεχνικούς, κατά παράβαση της νομοθεσίας. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο πόρισμα, οι αμοιβές δεν συνδέονται «με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως αναφέρουν οι αποφάσεις, αλλά συνδέονται μόνο με το έργο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο υπάλληλος που αμειβόταν και για το οποίο έπαιρνε τον μισθό του». Μάλιστα δεκάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν με εντελώς ασαφή κριτήρια σε εργαζομένους που προτιμήθηκαν να εισπράττουν έξι και επτά μισθούς για άγνωστους λόγους! Από κοντά και οι απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες που δήθεν παρείχαν έργο τεχνικών συμβούλων, όπως οι τέσσερις συμβάσεις τις οποίες συνήψε με εταιρεία η οποία σύμφωνα με το βούλευμα δεν είχε την τεχνική υποδομή. Απόδειξη για αυτό, όπως αναφέρει το βούλευμα, ήταν ότι παράλληλα συγκροτήθηκε άλλη εταιρεία με ειδικούς ηλεκτρονικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες κ.λπ., εντός της ΕΡΤ, για να βοηθάει το έργο της εταιρείας, που αμειβόταν παράλληλα!
Σκηνές απείρου κάλλους περιγράφονται και για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όταν εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση έναντι 231.000 ευρώ! Στην ίδια εταιρεία δόθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2006, με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ κατηγορείται ότι μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα για να κάνει τις αναθέσεις και ότι ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, αφού η ΕΡΤ επιδοτούνταν από αυτό.
Παράλληλα με τον κ. Παναγόπουλο παραπέμπονται οι κ.κ. Γιώργος Χουλιάρας, εντεταλμένος σύμβουλος, αλλά και στελέχη των εταιρειών που ωφελήθηκαν, όπως οι Λαμπρόπουλος, Ι. Ζαργάνης, Περικλής Παπαδημητρίου και άλλοι...
 
Καταδικασμένος σε φυλάκιση και υπόδικος για κακουργήματα στην ΕΡΤ ο κύριος Παναγόπουλος. Προσωπικός φίλος του καταδικασμένου μεγαλο-φοροφυγά Ιωάννη Αλαφούζου.
 

 
Mαζευτείτε όλοι οι καταδικασμένοι και υπόδικοι για κακουργήματα να ''εξυγιάνετε'' το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά τα άλλα, μιλάει για ''υπόδικους προέδρους'' ο Αλαφούζος, εννοώντας το ΜΑΡΙΝΑΚΗ (που ΔΕΝ είναι υπόδικος για την υπόθεση της ''εγκληματικής οργάνωσης'', δεν ξέρουμε αν θα δικαστεί, σε αντίθεση με τον Παναγόπουλο που παραπέμφθηκε οριστικά σε δίκη το Φεβρουάριο του 2016). ΠΑΟ, η ομάδα της καταδίκης και της βρομιάς...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Να μην ξεχνάμε αδέρφια και τον μέγιστο πρόεδρο του ποα, τον Φιλιππίδη, που την κοπάνησε στην τουρκία να σωθεί και τον Βγενό, με την κυπριακή τραπεζική τραγωδία, την πώληση του ΟΤΕ στους γερμανούς και το ξεπούλημα της ολυμπιακής στην Ετζίαν. Τι καθαρός και τίμιος σύλλογος είναι αυτός ρε πούστη!

Εικόνα thita

εάν παραπομπή του για κακούργημα έχει καταστεί αμετάκλητη, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοίκηση της ΠΑΕ ποα, με βάση τον αθλητικό νόμο (τον προϋπάρχοντα, όχι αυτόν του κοντονή)

θα ήθελα να δω, σε αυτή την περίπτωση, αντανακλαστικά παπαλάκη και μαρούπας στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού

Εικόνα savvas gridlock

Eκει θελω να καταληξω, αλλα περιμενω την επισημη ανακοινωση της επαναπροσληψης Παναγοπουλου, με εγγραφο του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ, ωστε να μην μπορει να αμφισβητηθει.

Εικόνα Aprosarmostos17

Όλα τα μπουμπούκια μαζεμένα. Αλήθεια όμως, με τι θα τον πληρώνει ο Αλαφούζος; Με φυστίκια;

Εικόνα kostasf

θα τον φεσώσει κι αυτόν ο τουίτυ, και θα "διακανονήσει" μετά τις οφειλές σε 357000 άτοκες δόσεις για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στην ευρώπη.

Εμπρός για νέα Μπριζ, εμπρός για νέα Καμπάλα.

Το καλό με αυτούς είναι ότι έχουμε να διασκεδάζουμε και το καλοκαίρι πλέον με το γλέντι που τους κάνουν πόλεις και χωριά.

Εικόνα KYTHNOS 7

Αδάμ, Σάββας , Αποστόλης τα είπαν όλα!!! Αφύπνιση ΤΩΡΑ απ' όλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!!!

Εικόνα Chief Bromden

Ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν έχει θέση σε αυτόν τον Παναθηναϊκό;
Πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο πρόεδρος και με βιογραφικό πιο πλούσιο από του Παναγόπουλου. Ο Άγγελος έχει και προϋπηρεσία από κολέγιο της Τουρκίας , με 7 Αφρικανούς συγκατοικούσε στην εστία!
Ο Παναγόπουλος μόνο θεωρία προς το παρόν...

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και ο Βγενόπουλος έξω θα μείνει; Αλαφούζος, Φιλιππίδης, Πατέρας, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος. Όλα τα αγνά παιδιά μαζεμένα.

Εικόνα Romain

Εκτός από ομάδα της καταδίκης και της βρομιας, είναι και η ομάδα του AIDS.

Εικόνα red apple

Επί αλήστου μνήμης θυητεία Παναγόπουλου στην κρατικοδιαιτούλα τους, Σάββα είχα παρέμβει δεκάδες φορές για τα αίσχη και τις προκλήσεις τους σε βάρος του Ολυμπιακού. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, φυσικά. Αργότερα, πέσανε οι μάσκες, ξεβρακωθήκανε οι κρατικοδίαιτοι βάζελοι... Άιντε, μια μπριζόλα φέρτε για τον εξυγιαντή

Εικόνα savvas gridlock

Aδαμ, φαντασου να καταδικαζοταν καποιος κι ενα μηνα μετα να τον προσλαμβανε η ΠΑΕ Ολυμπιακος, ενω ειναι και υποδικος για κακουργημα. Μπορεις να φανταστεις τι θα ακουγαμε;

Εικόνα red apple

Σάββα, ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια για την παράνοια που έχει επιβληθεί στην ψωροκώσταινα. Ομαδική βόλτα στον Καιάδα δεν λύνει το πρόβλημα. τόσο εκτεταμένη είναι η επιδημία

Εικόνα apostolos gaganis

"Μπορείς να φανταστείς τί Θ΄ΑΚΟΥΓΑΜΕ"; Γράφε το καλύτερα "τί ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ"; Καιρός είναι να τα προσέχουμε κι αυτά, τα ψιλά...

Με κάθε λεπτότητα...