ΟΙ ''DIFFERENT CLASS'' ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ



Σαν σήμερα το 2004 ο Ολυμπιακός χάνει την πρόκριση στους ''16'' του Champions League μέσα στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ, με το γκολ του Στίβεν Τζέραρντ στο τέλος.
 
Ακόμη και με ήττα με σκορ 2-1 περνούσαμε, αφού είχαμε κερδίσει 1-0 τη Λίβερπουλ στο Καραϊσκάκη και μας ευνοούσε το εκτός έδρας γκολ στην ισοβαθμία, αλλά το τρίτο γκολ του πολυτροπαιούχου Μπασινά της Αγγλίας Τζέραρντ μας έστειλε στο ΟΥΕΦΑ, παρότι μαζέψαμε 10 βαθμούς στον όμιλο. 4 μέρες αργότερα, στις 12 Δεκεμβρίου 2004, ο ΠΑΟ υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον Εργοτέλη, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής της σεζόν 2004-05. Ας δούμε το τι έγινε σε αυτό το ματς, όχι μέσα από κάποια ''γαυροφυλλάδα'', αλλά από την ''Αθλητική Ηχώ'' και το ρεπόρτερ Παναθηναϊκού Γιώργο Σπανουδάκη (σήμερα γράφει στο sportit.gr).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-12-2004
 

 

 

 
Έτσι είναι. Αν είσαι different class, δεν είσαι γαύρος ''να βγαίνεις στο Πασαλιμάνι να πανηγυρίσεις επειδή αποκλείστηκε στους 4 του Champions League ο ΠΑΟ από τον Άγιαξ το 1996''. Όχι βέβαια. Κάνεις άλλα πράγματα τότε. Βάζεις στα μεγάφωνα του γηπέδου σου, σε ματς της Α' Εθνικής, τον ύμνο της ομάδος που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Champions League, ο οποίος ύμνος γίνεται δεκτός με ζητωκραυγές. Πας στο γήπεδο, σε ματς της Α' Εθνικής, με σημαίες και κασκόλ της ομάδος που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και φυσικά απλώνεις πανό ''0-4-21, στιγμές της δόξας σας, χαρές δικές μας'', παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού με τα τότε στατιστικά του Θρύλου στα εκτός έδρας παιχνίδια του στο Champions League: 0 νίκες-4 ισοπαλίες-21 ήττες. Είναι ένα πανό που σήκωσαν οι επιδοτούμενοι από το τριόροφο, οι οποίοι τότε λέγονταν ''Ανεξάρτητοι'' κι έμπαιναν στο απέναντι πέταλο από αυτό της Θύρας 13 στη Λεωφόρο, στη Θύρα 7 του γηπέδου, επειδή είχαν κόντρα με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννη ''Τζίγκερ'' Βαρδινογιάννη.
 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ DIFFERENT CLASS...

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα Σάββα.
Αυτή η μαλακία-η οποία βέβαια είναι παγκόσμιο φαινόμενο και όχι ελληνικό-να υποστηρίζουμε την ξένη ομάδα,κάπου έχει την εξήγησή της.Είτε είσαι κατεστραμμένος και δεν έχεις άλλο αποκούμπι,είτε δέχεσαι προκλήσεις και αντιδράς έτσι.
Εγώ είμαι της γνώμης αν δεν προκληθώ να το κρατάω μέσα μου.
Τι αισθάνομαι?
Αν εξαιρέσουμε την απέχθειά μου για τον πρέσβη της σφαλιάρας έχω συλλάβει τον εαυτό μου να υποστηρίζω όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένη.
Μάλλον θα χρειαστώ κάποιο ματζούνι-σύσταση απ τον dottore προκειμένου να το ξεπεράσω αυτό γιατί όλα τα αντιολυμπιακά ερπετοειδή περιμένουν τη στραβή μας στας ευρώπας μπας και δουν χαρά στα σκέλια τους

Εικόνα thita

Θέλω να πηγαίνουν καλά ελληνικές ομάδες προσανατολισμένες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις βασικές αρχές του (χρόνος, επενδύσεις, οικονμική σταθερότητα), όπως ο αστέρας και ο ατρόμητος

έχω συλλάβει τον εαυτό μου να θέλει να πάει καλά ακόμη και ο παοκ, όταν ήρθε ο ιβάν και άρχισε να χώνει φραγκάκια, μπας και ανέβει ο πήχης για όλους στην ελλάδα και ακολουθήσουν και οι άλλοι, κλπ.

με το αεκάκι παριστάνω ότι είμαι ΟΚ, να μην στεναχωρώ τον πατέρα μου

αλλά με παο εναντίον μικτής ναζί/τζιχαντιστών, φωνάζω (ήμαρτον Θεέ μου) αλλαχού ακμπαρ μέχρι να βγάλει ο λαιμός αίμα

Εικόνα savvas gridlock

Eυχαριστώ φίλε. Εγώ υποστηρίζω πάντοτε τον αντίπαλο του βάζελου, σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Εικόνα john

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποστηρίζεις ΑΕΚ η ΠΑΟΚ φερ ειπειν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αυτοι μας μισούνε περισσότερο και απ τους βαζελους . Για ποιο λόγο να το κανεις? Για το "καλο του ελληνικού ποδοσφαίρου "οπως λένε και οι υγειεις φίλαθλοι που δεν εχουν τσίμπλα στα μάτια? Γαμω το καλο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην τελική. Μονο Ολυμπιακος ρε μοεντιν.

Εικόνα kokkinos

Ετσι ειναι! Αυτους τους τρεις του μετωπου αρνητικόν. Η ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι αυτοι μισουν, καιγονται να αποτυχουμε, ενω εμεις δεν τους γουσταρουμε, απλα, λογω αυτης της λυσσας που εχουν εναντιον του Θρυλου. Αλλωστε αυτοι μεταξυ του υποστηριζονται. Ακομα θυμαμαι τον... Βαζελογιαννη σε μια εκπομπη του να λεει ''....ολους τοους υποστηριζω στην Ευρωπη εκτος του Ολυμπιακού...'' Για τόση καταντια μιλαμε!

Εικόνα john

Σοβαρά αδερφέ? Ειπε τέτοιο πράγμα ο τύπος ? Εχεις κανένα λινκ μηπως?

Εικόνα kokkinos

φιλε John, δεν εχω καποιο Link. Απλα το θυμαμαι που το ειχε πει σε μια μεταμεσονυκτια ραδιοφωνικη εκπομπή με τηλ.γραμμες προ τριετιας..( τη χρονιά της ομαδαρας του Βαλβερδε)

Εικόνα john

Όλα τα χουγια και τα στραβά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βγήκαν στην επιφάνεια εκείνο το βράδυ. Μιλάμε για μια μάχη στην οποία ο ολυμπιακος κλήθηκε να δείξει χαρακτήρα και τελικά δεν τον έδειξε. Τοτε κατάλαβα πως για να προχωρήσεις στην Ευρώπη θες πολεμιστές και οχι τιτικες. Η τουλάχιστον τιτικες αλλα ηγέτες. Οχι να κρύβονται στα δυσκολα αλλα να βγαίνουν μπροστά.

Για εμένα και το ματς με την γιουναιτεντ τον Μάρτη του 2014 ειναι ενα ανάλογο ματς. Στεναχωρήθηκα με το ποσο εύκολα ανέτρεψε το σκορ η γιουναιτεντ. Το ματς σου έβγαζε την εικόνα πως όσα γκολ και να ήθελαν να βάλουν για να περάσουν θα τα έβαζαν.Σταθηκαμε πολύ καλύτερα βέβαια εκείνη την ημέρα απο οτι στο ανφιλντ. Αυτο το αναγνωρίζω. Σε εκείνο το ματς εχει κανει αρχηγική-ηγετική εμφάνιση ο τσορι. Ανάλογα και ισως καλύτερη του ριβαλντο.

Φάση των ομίλων 2004-2005.
1) Ο σουρερ αστοχεί εξ επαφής στο ριαθορ
2) Δυο δοκάρια και τετ α τετ στο ματς με την Λίβερπουλ εδώ μεσα. Ενα γκολ ακομα να βάζαμε θα είχαμε περασει
3) Ακυρώνεται κανονικό γκολ του οκκα στο μονακο. Οχι αμφισβητούμενο "η μπάλα μπήκε και δεν μπήκε και τετοια" Καθαρότατο
4) Στο ματς με Μονακό στο Καραϊσκάκη έχουμε δοκάρι,δεν δίνεται καθαρό πεναλντι πάνω στον Καστίγιο,και βάζουμε γκολ στα τελευταια λεπτά
5) Η Λακορουνια ανοίγει τα πόδια στη Μονακό.
6) Στο ανφιλντ μετα το γκολ του Ριμπο ξανακερδιζουμε φαουλ στην ίδια θέση. Ο Ριβαλντο δεν το εκτελεί. Το εκτελεί ο Τζόλε ως συνήθως κακοχτυπημεμα. Δεν θυμάμαι τον λόγο. Τρώμε το 2-1 απο αναμπουμπούλα και άγνωστο παίκτη (μελορ). Οπως ακριβώς και την επόμενη χρονια στο μπερναμπεου τρώμε γκολ παλι στα τελευταια λεπτά παλι απο άγνωστο παίκτη (σολδαδο).

Ατυχίες. Όλες οι συγκυρίες κατα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Διαιτητικές σφαγές. Ολα αυτα μαζι.Ποσα χρονια το βλέπουμε αυτο το έργο? Απο το ζερλαν το 2000 μέχρι το ματς με την Ντινπρο πέρυσι. Σχεδόν καθε χρονια τα ίδια. Λες και ειναι καταραμένη η ομάδα στην Ευρώπη.

Ελπίζω να μην εχει τιποτα τον γιανακοπουλο η ΕΡΤ για ανάλυση η σχολιασμό παιχνιδιού αυριο.Ειναι μεγαλος γρουσουζης. Εχει σχολιάσει τα ματς με Λίβερπουλ,αρσεναλ το 2011, και μεταλιστ. Τρία απο τα χειρότερα ευρωπαϊκά μας βραδιά δηλαδή. Μακριά....

Εικόνα Antreas7

Για το φάουλ του Τζόλε. Ο Ριβάλντο έχει φάει κλωτσιά και έχει πέσει κάτω. Σηκώντεαι αλλά ο διαιτητής τον έβγαλε έξω ως τραυματία, οπότε δεν εκτέλεσε το φάουλ.

Εικόνα john

Ο διαιτητής τον έβγαλε εξω ως τραυματία ενώ σηκώθηκε. Μάλιστα ... Αλλη μια γκαντεμιά δηλαδή

Εικόνα kokkinos

Μμε γεγονοτα κυριοι. Λενε...''οι γαυροι βγηκαν στο Πασαλιμανι μετα το διπλο του Αγιαξ...''. Θυμουνται ομως ολοι αυτοι αντικειμενικοι και βαζελοι τι εχει προηγηθει εκεινα τα χρονια, και ποσες προκλησεις ειχε δεχθει ο ερυθρολευκος λαος? Μπανταλόνα και Αρλαουσκας στο μπασκετ (1994 & 1995), Σουκερ με πανω Σεβιλλη στο ΟΑΚΑ οταν οι ελιτιστες βαζελοι επαιζαν ΤΣ.Λ. Οχετος συνθηματων κατα ΘΡΥΛΟΥ σε ολους τους αγωνες εκεινης της χρονιας της βαζελας προς τους 4. Στο δρομο εβγαιναν να πανηγυρισουν και ασχολουνταν με τον Ολυμπιακο, τον Ολυμπιακο των πετρινων χρονων και οχι λχ την ΑΕΚ με την οποια επαιζαν το πρωταθλημα εκεινης της σεζον...
Και μιλαμε για ΠΡΙΝ, οχι ολα τα γραφικα που επακολουθησαν 20 χρονια τωρα...
Το μεγαλειο του ΘΡΥΛΟΥ κυριοι ειναι αυτο...
Θα αρχισω να ανησυχω για το μεγεθος της αγαπης μας, οταν στα παιχνιδια του Τσ.Λ. στο Καραισκακη θα ασχολιομαστε ολη την ωρα με το Βαζελο ή το μΠΑΟΚ ή το αεκ...

Εικόνα kokkinos

Σαββαρε πολυχρονος καταρχην για την γιορτη σου. Τι μας θυμησες ρε φιλε? οι ΄΄ευρωπαιοι'' που εχουν αλλαξει 125 ομαδες τα τελευταια 20 χρονια. οι οπαδοι που δικαιωνουν το διαχρονικο ''...ειναι αρρωστεια και μ...κια να εισαι βαζελος σε ....''. Ακομα και εκεινα τα χρονια που ηταν ( και καλα) ανταγωνιστικοι και συμφωνα με τα λεγομενα τους εκαναν τις ευρωπαικες πορειες, ξερνουσαν το απυθμενο κομπλεξ για τον ερυθρολευκο γιγαντα. Οι οπαδοι που καθιερωσαν το ρητο ειμαι πρωτα αντιολυμπιακος κι μετα οτιδηποτε αλλο...Πονεμενοι συμμαχοι: Στιγμες της πικρας σας (απο τη δοξα του ΘΡΥΛΟΥ) , χαρες ανειπωτες για εμας! Οσο θα σκατε απο το κακό σας , τοσο η κακια και το μισος που τρεφετε στις ψυχες σας, θα πεφτει ΟΛΟΚΛΗΡΟ πανω σας!!

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ φίλε.