ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ...



Επειδή τις τελευταίες μέρες βγάλανε γλώσσα οι διάφοροι ΧΕΣΕ-τζόγλου και Τσακίρηδες της ΑΕΚ, ας δούμε την ιστορία της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη=ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
 
- ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
 
Το 1-11 της ΑΕΚ την περίοδο 2003-04 ήταν η χειρότερη ελληνική επίδοση και οι «πράσινοι» χθες το βράδυ στην Κοπεγχάγη το έκαναν 2-13.
Με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών στον όμιλο ο Παναθηναϊκός γύρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο επτά χρόνια πίσω! Από την περίοδο 2003-04 είχε να κάνει ελληνική ομάδα δύο βαθμούς στον όμιλό της και ήταν η ΑΕΚ. Πρόκειται συνολικά για την τρίτη μόλις φορά σε 25 ελληνικές συμμετοχές που μία ομάδα μας τερματίζει στον όμιλό της με το μίνιμουμ της ελληνικής συγκομιδής, που είναι οι δύο πόντοι. Kαι οι δύο προηγούμενες ανήκουν στην ΑΕΚ (1994-95, 2003-04)...
Τέσσερις φορές, άλλωστε, μέχρι εφέτος ελληνική ομάδα είχε ολοκληρώσει τον όμιλό της, χωρίς να πετύχει νίκη στους έξι αγώνες του ομίλου της. Οι τρεις ανήκαν στην ΑΕΚ και η μία στον Oλυμπιακό.
 
- AΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ UEFA-EUROPA LEAGUE
 
 
Μάλιστα η κατάκτηση μόλις δυο βαθμών σε ομίλους της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης της UEFA αποτελεί και χειρότερο ρεκόρ για κάθε ελληνική ομάδα. Το προηγούμενο το είχε η ΑΕΚ από τη σεζόν 2011-12 με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν τρεις βαθμούς σε έναν όμιλο όπου είχαν μηδέν πόντους μέχρι το τελευταίο ματς των ομίλων όταν και κέρδισαν εκτός έδρας την Στουρμ Γκράτς.
 
- ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-12-2003, ΑΕΚ-ΜΟΝΑΚΟ 0-0, 1.205 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
 

Ας δούμε και κάποιες στιγμές ''δόξας'' της ''ευρωπαίας'' ΑΕΚ.
 
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΕΚ 7-2, 18/9/1963
 
 
ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ-ΑΕΚ 5-1, 1/11/1978
 
 
ΑΡΓΚΕΣ ΠΙΤΕΣΤΙ-ΑΕΚ 3-0, 19/9/1979
 
 
ΚΟΛΟΝΙΑ-ΑΕΚ 5-0, 6/10/1982
 
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΕΚ 5-0, 2/10/1985
 
 
ΑΕΚ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-3, 23/11/1994
 
 
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΕΚ 4-1, 19/10/1995
 
 
ΦΙΤΕΣΕ-ΑΕΚ 3-0, 15/9/1998
 
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΕΚ 5-0, 22/2/2001
 
 
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΕΚ 4-0, 30/9/2003
 
 
ΖΕΝΙΤ-ΑΕΚ 5-1, 21/10/2004
 
 
ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1-4, 3/9/2007
 
 
ΧΕΤΑΦΕ-ΑΕΚ 3-0, 21/2/2008
 
 
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΕΚ 4-0, 17/9/2009
 
 
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ 3-0, 21/10/2010
 

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ 4-1, 15/9/2011
 
 
Συνολικά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, από το 1959 μέχρι σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει 97 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και η ΑΕΚ 65. Και τολμάει το αεκάκι να μιλήσει στον Θρύλο για Ευρώπη. Έλα πουλ πουλ πουλ...
 

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Σάββα και πάλι μπράβο αλλά κυρίως χαράς στο κουράγιο σου για το "ψάξιμο" στις απαντήσεις σου στις προκλήσεις.
Εγώ το έχω ξαναπεί.Είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση που έχουν περιέλθει.Και εκτός αυτών που είναι έμμισθοι οι υπόλοιποι αντιδρούν σπασμωδικά όντας σε απόγνωση.
Να το βουλώσει κανείς τελείως δεν πρόκειται.Πάρε παράδειγμα στο κακουργοδικείο όπου δικάζεται ένας τελειωμένος δολοφόνος παιδεραστής,για πόση ώρα μπορεί να αγορεύει ο συνήγορος υπεράσπισής του αραδιάζοντας ένα κάρο μαλακίες προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την δεδομένη βαριά ποινή.
Γι αυτό σας λέω αδέρφια,μην αναλώνεστε σε διαλόγους και αναλύσεις με μαλάκες
ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΑ στους μεν
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ στους δε
και τέζα ο καμπούρης.

Εικόνα Romain

Σάββα όπως πάντα εξαιρετική δουλειά.

Θα πω όμως ότι εδώ αδικεις την Αεκαρα διότι υπάρχουν και επιτυχίες που δεν τις πιστωνεις όπως θα έπρεπε στον δικέφαλο αετο.
Και συγκεκριμένα μιλώ για σημαντικές νίκες αλλά και διακρίσεις που δεν έχει καμία άλλη μεγάλη Ελληνική ομάδα. Και εδώ θα πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην Αεκαρα για αυτές της τις επιτυχίες.

Μπορεί εδώ να είμαστε οπαδοί και ότι γράφουμε να είναι επηρεασμένο από τα ομαδικά μας αισθήματα, αλλά θα πρέπει να αναγνωριζουμε και τις αξίες και επιτυχίες των αντιπάλων. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και σαν άτομα και σαν οπαδοί, φίλαθλοι, αλλά και η ομάδα μας θα προοδευσει.

Έχει νίκες εκτός έδρας με Τριγλια,
Με Ραφήνα,
Αλλά και με άλλες τεράστιες ομάδες της γαμα εθνικής
Μπορεί κύπελλο να μην πήρε αλλά έχει πάρει το πρωτάθλημα back to back σε γαμα και βήτα.

Εικόνα RED HELL

Το μαμοθρεφτο τον Χεσετζογλου δεν εχει τυχει να τον διαβασω.Στον αλλον τον καραγκιοζη τον...Lays εστειλα ενα σχολιο σε αρθρο του χθες αλλα φυσικα δεν περασε.1/5 μου εχουν περασει οι γαμημενοι και αυτο σε ασχετο θεμα.Βεβαια ηρεμησα οταν τον ειδα να απανταει σε συγγαυρο το αμιμητο "εγω δεν ειμαι δημοσιογραφος".

Εικόνα MIKE.A

Και σε μενα το ιδιο εγινε! Μου περασε ενα που δεν πονουσε και πολυ και δυο που εγραψα σχεδον σεντονατα που δεν συνεφερε την ομαδα του αυτα δεν τα περασε! Το κανει συνεχεια αυτο! Απο την αλλη βεβαια απανταει σε σχολια να οτι ταχα μου..

Εικόνα MIKE.A

Επισις τις 32 παραπανω νικες απο το αεκακι τις εχωμε κανει παιζωντας διαχρονικα σε πιο δυνατες διοργανωσεις!
Τις 3 πρωτες τις χρονιες στο ΤΛ που τοτε ηταν και πιο αδυναμο δεν ειχε κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ μεσα εξω! Σε 18 αγωνες παρακαλω! Την τέταρτη φορα στο ΤΛ εκανε 2 νικες η μια με την Μιλαν με αρκετη δοση τυχης εχοντας κανει ΜΟΝΟ δυο φασεις (το γκολ φαουλ και αλλη μια ευκαιρια) οταν η Μιλαν ειχε και δοκαρι και 4-5 χαμενες ευκαιριες, και την αλλη η νικη επι της Λιλ που οι Γαλλοι απο το 15 λεπτο επαιζαν με 10 παιχτες λογω αποβολης με δυο κιτρινες του Ταυλα-γιδη! Η πλακα ειναι οτι αν βγει Ευρωπη η Κουλα θα ειναι στους αδυνατους απο τον πρωτο προκριματικο! Τοτε να σας δουμε Χεσετζογλου και Τσακιρη!
ΥΓ: Κατι αλλο! Εχω την εντυπωση οτι ομαδα που πεφτει σε ερασιτεχνικο για να ξεχρεωση δεν μπορει να παιξει για 3 χρονια στην Ευρωπη! Ειναι ακριβος ετσι; Μπορει καποιος ρε παιδια να το ψαξει;

Εικόνα thita

έλα ρε σάββα, οι άνθρωποι είδαν σφαγή της αεκ που της στέρησε τη νίκη, κλπ., στο προχθεσινό ματς μπάσκετ στο σεφ, τι να λέμε τώρα, ομαδική παράκρουση από τότε που ανέλαβε ο σωκράτης

Εικόνα vagio
Εικόνα Chief Bromden

Τον κετσετζογλου τον πληρώναμε τόσα χρόνια μέσω της ΕΡΑ...
Το νου μας μην εμφανιστεί κάποιος απο αυτούς σε κρατικό μέσο, ποτέ ξανά, ας τους προσλάβει ο μεγιστάνας ο πρασινοφρουρος στις εταιρείες του...
Ξέχασες Σαββα τον αποκλεισμό της Κουλας πριν απο δυο χρόνια απο τον agricultural Star για το παγκόσμιο συλλόγων ...

Διαβάζοντας άρθρα σαν του Κετσετζογλου μου έρχεται στο μυαλό το έγκλημα του Βαλβερδε...
Στην εξάρα πάτησε φρένο σεβόμενος τον συμπατριώτη του Χιμένεθ...
Μόλις στο 70 είχε καρφώσει το 6-0 ο Χολεμπας, με δέκα και πεζοί έπρεπε να φύγουν τότε ,όχι με έξι και ταξί...

Εικόνα thita

έτσι είναι ρε τσίφη, μου αλλάζει ο κόουτς στο 6-0 μιραλάς και τζεμπούρ, πω πω με είχε αρρωστήσει τότε

Εικόνα red apple

Δικέ μου (...), ο αγκρικόλτσιουραλ σταρ είναι δυσθεώρητο μέγεθος για την εκπρόσωπο του ποδονίφτη! μπου χαχα αχααα

Εικόνα Romain

Ωραίος!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...