Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



Πάμε στον καινούριο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 25.
 

 
Από το Σεπτέμβριο και μετά, η ΠΑΕ ΠΑΟ έχει εκδόσει τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις.
 
Τις τελευταίες μέρες, η ΠΑΕ ΠΑΟ έχει κάνει τις δύο παρακάτω ενέργειες. Επιστολή σε όλους τους θεσμικούς φορείς και εξώδικα σε ΕΠΟ-ΚΕΔ.
 
Και οι 4 αυτές κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟ δυσφημούν τις ποδοσφαιρικές αρχές. Κανονικά έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο από το Σεπτέμβριο στην ΠΑΕ του παιδόφιλου μπανιστηρτζή πρώην καταζητούμενου από την INTERPOL καναλάρχη, αλλά η ''κόκκινη'' ΕΠΟ και φυσικά οι ''τακτικοί δικαστές στην αθλητική δικαιοσύνη'' κωφεύουν. Αν είχε τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟ όπως προβλέπει ρητώς ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, σήμερα θα έπρεπε να του αφαιρεθεί 1 βαθμός από το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά θα είχε πληρώσει σε πρόστιμα 110.000 ευρώ. Έγιναν όλα αυτά; Μάθατε εσείς τίποτε; Αν δεν έγιναν, γιατί δεν έγιναν; Γιατί δεν τιμωρεί κανείς αυτόν τον παιδόφιλο έμπορο όπλων καναλάρχη του Φαλήρου; Είναι υπεράνω νόμων αυτός και η μονίμως ευνοημένη κρατικοδίαιτη συνοικιακή ομαδούλα του κέντρου της Αθήνας;

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ..... ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΚΟΥΣ?)

Εικόνα savvas gridlock

Σπρώχνεται, φωνάζει και πετυχαίνει το να τον θεωρούν όλοι ''αδικημένο μικρό ψάρι''. Άχου το μωρέ, τον κακόμοιρο καναλάρχη που κάνει εμπόριο όπλων κι έχει διψήφιο αριθμό οφσόρ εταιρειών, στόλο από καράβια, καταθέσεις στο εξωτερικό και πολιτικούς φίλους σε όλα τα κόμματα της Βουλής.

Εικόνα red apple

βρε εδώ πάνε αστυνομικοί με εντάλαματα και δεν τους "βρίσκουν" κι εσύ αναρωτιέσαι γιατί δεν τους προστιμεύουν; Άσε Σάββα μου

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό πάλι πού το πας; Ψάχνουν οι κλητήρες να βρουν το Μελισσανίδη, αλλά μάλλον είναι στην Κοίλη Γη, παρέα με τους βασιλείς των 72 ρυπαρών γενών των Νεφελίμ.

Εικόνα thita

εντάξει ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι, είναι μεγάλος δρόμος η σερρών στην άνω γλυφάδα