ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ VOL 3



Όπως καθιερώσαμε τον τελευταίο καιρό, θα δούμε και σήμερα το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ από τις εφημερίδες ''στο Καρφί'' και ''Παραπολιτικά''. Ξεκινάμε από τα ''Παραπολιτικά'', για να δούμε την επίθεση στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα.


 


 
Μόνο χαζοί δεν καταλαβαίνουν πλέον το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την επίθεση.
 

 
Μήτσιος και Μπριάκος από την Ένωση της Ηπείρου ''ψάχνονται'' με το Σαββίδη, αλλά είπαμε, ''δεν είναι ο γαύρος μέσα, δεν ασχολούμαστε''.
 

 
Μετά την ''επική'' χορηγία των 3.750 ευρώ προς το τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟ, νέες ''αβερτοσύνες'' από τον ''ευεργέτη'' της Πανάθας Νικόλα Πατέρα, με το γεύμα που παρέθεσε στους παλαιμάχους της ομάδος του Χουντέμπλεϋ.
 

 
Μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στην αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Carrefour και συναντήσεις του Πάνου (ψε)Κα(σ)μμένου των (σ)ΑΝΕΛ με το Ρωσοπόντιο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία''. Ωραία πράγματα, ε;
 

 
Είχαμε δει πριν ένα μήνα το όνομα της βοηθού των οικονομικών εισαγγελέων, της κυρίας Μιχαλοπούλου, η οποία ήταν υπεύθυνη για την κωλυσιεργία στην έρευνα της τεράστιας φορολογικής απάτης που λέγεται ''Παναθηναϊκή Συμμαχία''. Τώρα βλέπουμε πως ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου επίσης κωλυσιεργεί. Για να δούμε τι θα δούμε με αυτήν την υπόθεση και το πού θα καταλήξει.
 

 
Προεκλογικά οι ψεκασμένοι της ροζ αριστεράς έταζαν επανακρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, με τα κέρδη του να πηγαίνουν υποτίθεται στα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να μην μειωθούν οι συντάξεις. 11 μήνες κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΘΑ μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης η διαδικασία της πώλησης του ΟΠΑΠ. Μην βιάζεστε τόσο πολύ. Μελετήστε ''εις βάθος'' το θέμα, καμιά 20αριά χρόνια στο νερό. Σούργελα...
 

 
Και ποιος δημοσιογράφος άραγε χρησιμοποιεί υλικό από τον ''υπερκοριό'' της ΕΥΠ;
 

 

 

 
Δεν ''πολυψήνονται'' οι Αμερικανοί να αποκτήσει κανάλι στην Ελλάδα ο Ρωσοπόντιος μαφιόζος. Έχει ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα και αυτό ίσως είναι το πιο επικίνδυνο από όλα γι'αυτόν. Περνάμε στο ''Καρφί''.
 

 

 

 

 

 
Μετά το Λαφαζάνη, πόνταρε σε ένα ακόμη λάθος άλογο ο Σαββίδης. Στήριξε τον Τζιτζικώστα για να γίνει αρχηγός της ΝΔ και τον ''έκαψε''.
 
Παρένθεση με το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ από τα ''Παραπολιτικά'' της προηγούμενης εβδομάδος για το δικαστικό προστάτη του ΠΑΟ, τον κύριο Ντογιάκο.
 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Εικόνα thita

είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συλλογές αυτές που βγάζεις σάββα

δυστυχώς, όπως έχω πει εκατό φορές εδώ μέσα, η προσπάθεια της κυβέρνησης δεν γίνεται για ξήλωμα του συστήματος (παραδικαστκού), αλλά για τον έλεγχό του